Energia orgonica poate alunga norii si produce ploaia

manipularea-norilorAm discutat ieri despre energia orgonica si proprietatile ei miraculoase (https://www.almeea.ro/energia-orgonica-energia-misterioasa-a-vietii/). Astazi, vom prezenta un experiment prin care vom demonstra cum aceasta energie orgonica poate influenta vremea, cu ajutorul unui aparat construit de Wilhelm Reich, si denumit „dispersatorul de nori”. Acest aparat este un fel de antena, care, dupa ce este fixata in apa, este capabila sa retraga energia orgonica din directia cerului in care este indreptata. William Reich afirma ca el ar putea disipa norii, retragandu-le energia. De asemenea, dispozitivul ar fi capabil sa declanseze ploi.

Dar poate, intr-adevar, aparatul lui Reich sa influenteze vremea? Caci, daca ar fi adevarat, el ar constitui unul dintre cele mai remarcabile inventii din toata istoria. Sa-i dam cuvantul unui specialist, pe nume Charles R. Kelly, care a lucrat 3 ani in serviciul de meteorologie al Fortelor Aeriene Americane si care a experimentat aparatele lui Reich pentru mai multi ani. Iata ce spune el: „Rezultatele experimentelor mele sunt clare: aparatul de control al vremii face exact ceea ce Reich pretindea ca face. Norii asupra carora antena este indreptata se subtiaza si dispar din cer, in timp ce alti nori comparabili (pentru a verifica acest lucru) nu dispar. Figurile de mai jos sunt rezultatele reprezentative a ceea ce am obtinut de mai multe ori, de-a lungul timpului.”

aparatul-lui-reich-1

Fig 1 – Efectul asupra controlului vremii asupra unui mic nor cumulus. „X” negrul arata directia in care a fost orientata antena la inceputul folosirii aparatului. Cadrele de mai sus au fost realizate la 1 minut distanta unele de altele.

aparatul-lui-reich-2

Fig 2 – „X” negrul arata directia in care a fost orientata antena la inceputul folosirii aparatului. Cadrele de mai sus au fost realizate la 10 minute distanta unele de altele.

Mult mai dificile decat disiparea norilor sunt experimentele cu aparatul lui Reich pentru provocarea ploilor. Pentru aceasta, este necesara o pregatire atenta, o observare a conditiilor si folosirea cu talent al antenei. In cei 5 ani de experimente realizate cu dispozitivul construit de Reich, Charles Kelly a obtinut de fiecare data precipitatii sub forma de ploaie, in maxim 36 de ore de la folosirea aparatului. Folosirea aparatului a fost realizata atunci cand predictiile meteorologice pentru perioada si locul respectiv nu asteptau venirea precipitatiilor. O estimare statistica arata faptul ca probabilitatea unei ploi care sa apara in 36 de ore (si care sa nu se fi datorat aparatului lui Reich) in 5 cazuri consecutive este de 0,25%; aceasta arata ca putem spune, cu o probabilitate de peste 99% ca aparatul lui Reich de produs ploi functioneaza.

Vreti sa va protejati de energiile negative? Sa eliminati toxinele si radiatiile din aer? Sa aveti un somn linistit? Sa raspanditi in jur energie pozitiva? Va invitam sa comandati si sa purtati ORGONII ALMEEA.

Create pe baza descoperirilor doctorului Wilhelm Reich si a principiilor orgonice formulate de catre acesta si alti numerosi cercetatori care i-au calcat pe urme, orgonii Almeea contin cipsuri metalice, un fir de cupru curbat sub forma de moneda, un cristal sau mai multe pietricele de cristal de stanca, toate incorporate intr-o cantitate suficienta de rasina sintetica, pentru a forma orgonul perfect. Mai jos se gasesc aceste minunate pandantive pe care le puteti comanda:


2 Comments

Leave a Reply