Eliminarea blestemelor si farmecelor cu ajutorul rugaciunii si a ingerilor

Social Media

blestem751Atunci cand cineva este suparat pe noi, el poate sa trimita fara sa vrea sau fara sa stie energie negativa catre noi. O persoana foarte puternica care e suparata poate trimite mingi de foc paranormale. De asemenea, putem sa ne blestemam singuri, atunci cand suntem dezamagiti sau suparati de felul cum merg lucrurile in viata noastra.

Energia intensa a maniei se poate manifesta eterii sub forma unui „atac psihic”. Cand se intampla asa, exista obiecte ascutite cum ar fi cutite, sabii, sageti eterii – infipte in corpul persoanei atacate, de obicei in spate. Chiar daca aceste arme nu sunt fizice, ele pot produce o durere fizica adevarata. Majoritatea oamenilor poarta fara sa stie aceste arme ale atacului psihic in corpurile lor eterice.

Sa vedem experienta unei femei, Rochelle, care si-a indepartat aceste obiecte eterice ascutite cu ajutorul rugaciunii. Cand Rochelle se afla in biserica intr-una din zile, a inceput sa se roage ca viata ei sa devina mai buna. Apoi a vazut un inger foarte mare in fata ei, cu aripile stranse la spate. Rochelle a auzit o voce, care nu era umana, cum ii spune ingerului ce sa faca. Ingerul a venit la Rochelle si a inceput sa scoata pumnale din gatul, urechile si inima ei. Cand ingerul a incheiat aceasta munca, a plecat la fel de brusc precum venise. Lumina lui era atat de puternica, incat Rochelle nu-si putea tine ochii deschisi.

Cam o saptamana mai tarziu, era seara, cand Rochelle s-a trezit simtind o prezenta intunecata in dormitorul ei. Apoi a vazut cum apare un inger, care a alungat intunecimea. Rochelle a adormit impacata, avand viziunea ingerului care se afla in permanenta deasupra acoperisului casei sale. Rochelle nu i-a pomenit sotului ei de niciunul din cele doua incidente, insa a fost foarte emotionata in ziua urmatoare, cand el i-a spus ca vazuse ingerul in dormitor in noaptea precedenta. El i-a spus ca era sigur ca nu visase. Ingerul i-a protejat pe Rochelle si pe sotul ei de alte atacuri psihice.


Social Media

7 Comments

  1. „Atunci cand cineva este suparat pe noi poate sa trimita” Total gresit!!!!!. El trimite. In momentul cand te gandesti la o persoana se creaza intre tine si acea persoana un canal energetic prin care transmiti celui la care te gandesti toate starile tale din acel moment .Bune sau rele .

  2. Asa este Incumora si acel canal se mai numeste si string energetic. Si orice emisie pozitiva sau negativa se poate transmite e la unul la celalat cu conditia ca sa fie pe acceasi ”rezonanta”.
    Cu alte cuvinte, daca cel care emite negativ sta pe o frecventa joasa, si cel care ar trebui sa primeasca este pe o frecventa mai inalta este logic ca energiile lor nu se intalnesc.

Leave a Reply