Home Spiritualitate teoreticaEnciclopedie spirituala Eliminarea blestemelor si farmecelor cu ajutorul rugaciunii si a ingerilor

Eliminarea blestemelor si farmecelor cu ajutorul rugaciunii si a ingerilor

by admin
135 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

blestem751Atunci cand cineva este suparat pe noi, el poate sa trimita fara sa vrea sau fara sa stie energie negativa catre noi. O persoana foarte puternica care e suparata poate trimite mingi de foc paranormale. De asemenea, putem sa ne blestemam singuri, atunci cand suntem dezamagiti sau suparati de felul cum merg lucrurile in viata noastra.

Energia intensa a maniei se poate manifesta eterii sub forma unui „atac psihic”. Cand se intampla asa, exista obiecte ascutite cum ar fi cutite, sabii, sageti eterii – infipte in corpul persoanei atacate, de obicei in spate. Chiar daca aceste arme nu sunt fizice, ele pot produce o durere fizica adevarata. Majoritatea oamenilor poarta fara sa stie aceste arme ale atacului psihic in corpurile lor eterice.

Sa vedem experienta unei femei, Rochelle, care si-a indepartat aceste obiecte eterice ascutite cu ajutorul rugaciunii. Cand Rochelle se afla in biserica intr-una din zile, a inceput sa se roage ca viata ei sa devina mai buna. Apoi a vazut un inger foarte mare in fata ei, cu aripile stranse la spate. Rochelle a auzit o voce, care nu era umana, cum ii spune ingerului ce sa faca. Ingerul a venit la Rochelle si a inceput sa scoata pumnale din gatul, urechile si inima ei. Cand ingerul a incheiat aceasta munca, a plecat la fel de brusc precum venise. Lumina lui era atat de puternica, incat Rochelle nu-si putea tine ochii deschisi.

Cam o saptamana mai tarziu, era seara, cand Rochelle s-a trezit simtind o prezenta intunecata in dormitorul ei. Apoi a vazut cum apare un inger, care a alungat intunecimea. Rochelle a adormit impacata, avand viziunea ingerului care se afla in permanenta deasupra acoperisului casei sale. Rochelle nu i-a pomenit sotului ei de niciunul din cele doua incidente, insa a fost foarte emotionata in ziua urmatoare, cand el i-a spus ca vazuse ingerul in dormitor in noaptea precedenta. El i-a spus ca era sigur ca nu visase. Ingerul i-a protejat pe Rochelle si pe sotul ei de alte atacuri psihice.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

7 comments

ionucmora 12 martie 2010 - 0:16

“Atunci cand cineva este suparat pe noi poate sa trimita” Total gresit!!!!!. El trimite. In momentul cand te gandesti la o persoana se creaza intre tine si acea persoana un canal energetic prin care transmiti celui la care te gandesti toate starile tale din acel moment .Bune sau rele .

vioreaua 12 martie 2010 - 15:04

Asa este Incumora si acel canal se mai numeste si string energetic. Si orice emisie pozitiva sau negativa se poate transmite e la unul la celalat cu conditia ca sa fie pe acceasi ”rezonanta”.
Cu alte cuvinte, daca cel care emite negativ sta pe o frecventa joasa, si cel care ar trebui sa primeasca este pe o frecventa mai inalta este logic ca energiile lor nu se intalnesc.

MYRIAM 13 martie 2010 - 21:25

SPUNETI NUMAI PORCARII

vioreaua 13 martie 2010 - 22:42

Din punctul tau de vedere…probabil ca sunt numai porcarii…dar retine te rog…numai DIN PUNCTUL TAU DE VEDERE.

VERONIKA 16 martie 2010 - 0:50

OAU SUPER TARE POVESTEA CU INGERUL DEASUPRA CASEI MA LUAT CU FIORI

engel 1 aprilie 2010 - 15:23

Preotul a spus ca o persoana care nu crede in farmece si in blesteme nu poate fii blestemata.Iar daca ne rugam Dumnezeu ne sprijina si ne ajuta mai mult decat ne putem imagina .

coco 19 aprilie 2010 - 22:58

MYRIAM te iubesc mult ,secretul la toata treaba asta sta in autocontrol(bineinteles daca iti functioneaza toate roticelele).Aveti niste povesti foarte interesante si credibile pentru mine da cu unele ma dati pe spate,gen scrierile de mai sus si aia cu avataru

Leave a Comment