Elixirul vietii

Social Media

elixirDupa Trevisan, elixirul vietii nu este altceva decat reductia pietrei filozofale in apa de mercur, sau, cum i se mai spune, aur potabil. El vindeca tot felul de boli si prelungeste viata dincolo de marginile obisnuite. «Elixirul ideal» sau «Elixirul rosu» transforma arama, plumbul, fierul, si orice alt metal in aur mai curat decat cel extras din mina. «Elixirul ideal» sau «elixirul alb», care se mai numeste si esenta de talc, transforma orice metal in argintul cel mai fin.

Iata reteta unui alt elixir al vietii: luati opt livre [1 livra = 0,48 kg] de apa de mercur, doua livre de limba mielului, tulpina si frunzele, 12 livre de miere de cea mai buna calitate. Puneti totul la fiert, lasati sa clocoteasca pana face spuma, strecurati si lasati sa se limpezeasca. Separat, puneti sa se infuzeze, timp de 24 de ore, patru uncii [o uncie = 0,28 gr.] de radacina de gentiana taiata marunt, intr-un clondir de 1 1/2 litri vin alb, pe cenusa calda, agitand tot timpul. Strecurati printr-un tifon fara sa stoarceti, apoi turnati peste zeama cu miere, fierbeti incet totul pana ce capata consistenta unui sirop. Puneti apoi la racit intr-un vas smaltuit de pamant, apoi in sticle pe care le veti pastra la racore. Luati in fiecare dimineata o lingura. Acest sirop prelungeste viata, restabileste sanatatea si combate orice fel de boala, chiar si guta, usureaza crampele intestinale si cand in om nu mai ramane decat o bucatica de plaman, restul fiind alterat de boala, medicamentul il mentine pe cel bun si il vindeca pe cel rau. Vindeca apoi durerile de stomac, sciatica, ametelile, migrena si in general durerile organelor interne.

Secretul acestei bauturi l-a marturisit un sarman taran din Calabria celui care fusese numit de Carol al V-lea ca general al armatei navale trimisa in Barbaria. Omul era in varsta de 132 de ani, asa cum ii declarase generalului, care statea in gazda la el. Vazindu-l atat de batran, s-a interesat cum traieste, ei si vecinii lui, tot de aceeasi varsta si la fel de sanatosi si veseli ca si cum ar fi avut 30 de ani, desi dadusera a intelege ca dusesera o viata destul de usuratica. Un conte german, bolnav de 13 ani, a fost si el vindecat, electorul de Bavaria, condamnat de toti medicii din imperiu, marchiza de Brandeburg, paralitica de noua ani, ducesa de Friburg stand de multa vreme in pat dupa o boala indelungata si multi alti oameni de marca al caror numar este infinit. In fine, toti cei ce au baut elixirul vietii au simtit rezultatele acestei experiente.


Social Media

9 Comments

  1. Elixirul tineretii vesnice in acelasi corp fizic este aurul monoatomic foarte pur, acesta a fost descoperit sub muntii bucegi in 2003 (descoperirea din bucegi din 2003), intr-o amforma(cruce atlanta). Acest praf de aur luat la un anumit interval de timp, chiar daca ai de exemplu 80 de ani, acesta incepe in proces de intinerire al corpului. Din acesta cauza a fost ascusa descoperirea din bucegi.
    Ce se afla ascunsi in muntii nostrii, nu se afla in toata lumea. Aceasta a fst tehnologia extrem de avansata a atlantilor, avandu-l pe zamolxe. Deci romania are o misiune in viitorii ani, in lume, din romania a plecat civilizatia pe terra si cineva din romania va conduce terra spre o noua era a binelui. Deci fiti mandrii ca sunteti romani, nu va luati dupa alte minciuni oculte si rautacioase ca romania este o tara distrusa, este distrusa politic si financiar, dar spiritual nu este si nici nu va fi.
    id-ul meu este dragos_2012_91@yahoo.com pt oricine doreste sa discutam de asemenea lucruri interesante.

  2. Deci tu crezi ca cei ce conduc lumea elita mondiala vor ca noi sa stim cu adevaratele tratamente ale tuturor bolilol din lume NU fiindca atunci toti am fi SANATOSI si ei nu ar mai produce BANI din vanzarea medicamentelor care nu ne insanatosesc ci ne tin sub control o anumita perioada mai indelungata BOALA in acest timp tu esti practic obligat sa cumperi acel MEDICAMENT si practic acel MEDICAMENT este conceput sa nu te vindece ci doar sa tine sub control o perioada aceea BOALA ca tu sa INVESTESTI toti BANI pe care ii ai in acele MEDICAMENTE si practic BANI in acest fel se intorc tot la EI si PUNCT.

Leave a Reply