Dezvaluiri cutremuratoare din arhivele Vaticanului, despre Demiurg, reincarnare si potopul lui Noe

Social Media

Rezultatele cercetarilor Barbarei Elitt au provocat indignare printre ierarhii superiori ai Vaticanului. In ciuda interdictiei Vaticanului, Barbara a hotarit ca credinciosii simpli au dreptul sa stie totul despre Iisus Hristos si despre natura creatiei, sa stie tot ce a fost ascuns de secole.

Barbara Elitt s-a ocupat foarte multi ani de studiul Bibliei si a descoperit niste lucruri interesante legate de istoria Scrierii Sfinte. Lucrind in arhivele Vaticanului, ea a gasit niste documente necunoscute pina atunci, care apartineau primelor secole de crestinism, intre acestea fiind o serie de texte care au fost accesibile numai pentru citiva alesi de-a lungul timpului. Hotararea de a ascunde aceste texte a fost luata la Sinodul de la Niceea, in anul 325, sub influenta imparatului Constantin, chiar daca aceste scrieri apartineau unor oameni care l-au cunoscut in nemijlocit pe Iisus Hristos, la fel ca si evanghelistii Luca, Matei, Marcu si Ioan.

Demiurgul
Barbara Elitt afirma ca una dintre cele mai uimitoare taine ascunse in arhiva de la Vatican este legata chiar de insusi Dumnezeu. Este cunoscut de toata lumea ca Atotputernicul a creat lumea si l-a trimis pe Fiul Sau pentru a propovadui pe pamint mila si virtutea. In documentele de la Vatican se vorbeste de asemenea despre aceea ca, in acelasi timp, Demiurgul, un inger cazut, incepe sa pretinda rolul lui Dumnezeu pe Pamint, aducind in lumea noastra pacatul si tot ceea ce este rau. Spre deosebire de razvratitul Satana, Demiurgul nu a incalcat niciodata pe ascuns vointa lui Dumnezeu. El a inceput sa ii influenteze pe oameni, aratindu-li-se lor ca atotputernicul creator al cerului si pamintului.

Amestecul Demiurgului a dus la scaderea legaturii dintre oameni si Dumnezeu, care a putut din acel moment sa ii influenteze numai indirect. Numai prorocii si sfintii au primit cunostintele divine in mod nemijlocit de la Dumnezeu, asupra celorlalti intr-un fel sau altul si-a manifestat influenta Demiurgul.

Documentele secrete arata cum, sustinut de dorinta de putere, Demiurgul i-a ispitit permanent si continua sa ii ispiteasca pe oameni. Oamenii trebuie sa isi aminteasca de acest lucru si nu trebuie sa lase jumatatea lor intunecata sa o invinga pe cea plina de lumina.

Credinta in reincarnare
Credinta in reincarnare este una dintre cele mai bine pastrate taine ale Vaticanului. Chiar si conservatorii care iau Biblia in sensul propriu, considerand ca fiecare cuvant al ei este un adevar, cred ca expresia nascut din nou (care este intilnita de foarte multe ori in Cartea Sfanta) nu este decat o metafora. Cu toate acestea, textele secrete vechi fac sa se inteleaga foarte clar ca Ioan Gura de Aur nu a scris intamplator despre aceea ca numai cel nascut din nou poate vedea Imparatia Domnului si despre aceea ca desi corpul moare, sufletul poate intra pe portile Raiului. Credinta in reincarnare, scrie Barbara Elitt, subliniaza inca o data importanta invataturii sa fim buni cu toti, pentru ca nu putem sa stim niciodata cu al cui suflet sub o alta infatisare ne vom intalni in viata viitoare: al parintilor, al sotiei, al copiilor, fratilor, surorilor, prietenilor.

Potopul lui Noe
Potrivit unuia dintre manuscrisele secrete ale lui Ioan Gura de Aur, Noe si familia sa au supravietuit nu unui potop universal, ci eliberarii in aer a unei cantitati mari de gaz, care a influentat mintea oamenilor facandu-i sa isi uite trecutul. In momentul in care a avut loc acest eveniment unic, omenirea era supusa influentei Demiurgului, de aceea Dumnezeu a hotarat sa stearga din mintea oamenilor tot ceea ce ei stiau. Numai marele Noe nu a trebuit sa fie supus acestei proceduri, tocmai pentru a putea sa le povesteasca oamenilor despre Dumnezeu. Noe s-a salvat nu plecand cu o corabie, ci ascunzandu-se intr-o biserica inchisa ermetic.


Social Media

58 Comments

 1. De acord cu mergea… Dar dc nu sunt facute „si mai” public aceste afirmatii? … dc nu indrazneste nimeni sa spuna nimic? chiar asa am ajuns noi, „omenirea” sa fim mintiti la cel mai inalt grad? … niste conducatori pretinsi sa jongleze cu adevarurile pamantului si cu destinele noastre iar noi sa stam izolati pe o alta lume… Bravo, o sa fie bine.. „Va multumim” si va amintim ca mai sunt si oameni care au nevoie sa stie adevarul.

 2. Noe chiar a existat,dar el era sef de trib,vraci,clarvazator,intr-un cuvant mai marele tribului,a fost intr-adevar un potop,dar nu k a ploat 40 de zile, ci a fost un taifun sau ceva de genu inundand o mare parte din uscat,pe o corabie a luat mai multe speci de dif amimale si pasari a caror osaminte au fost gasite ulterior nefiind specifice zonei,deci ceea ce sustine doamna de mai sus st aberatii,nu tot ce gasiti pe net e adevarat

 3. Problema este cam alta ,cei din vatican au cautat exorcisme ,caci n-aveau acces la Duhul sfant pe care l-au chemat si ar fi tebuit sa vina peste ei ,ori nefiind multumiti au recurs la inventii idolatre feniciene ,egiptene si basme iudaice, cum ar fi reincarnarea , deci o chemare a mortilor,nelegetimata de Noul testament ,si s-au poticnit, cum era de asteptat.

 4. nu intimplator preotii catolici sunt cei mai buni in exorcizare…daca Vaticanul ar spune tot ce detine in secret s-ar zgudui multe lucruri care sunt ca si batute in cuie.Sa iesi in calea oamenilor cu ceva altfel decit au fost obisnuiti si indactrinati e de un real pericol! asa ca….!

 5. @taty, daca ai fost in biblioteca, ce lucruri ai mai aflat? Daca stii spune-le chiar daca sunt prea dure. Daca nu, atunci sigur sunt minciuni caci omul, prin natura sa, este predispus sa pastreze secrete fata de ceilalti sperind ca astfel este superior celorlalti. De aceea sunt pastrate anumite lucruri decrete. Apoi vin altii care vor si ei sa fie superiori si incep prin: … sa va spun un secret… pe care chipurile il stie numai el, pe care il spune sa-l afle toata lumea – deci nu mai este secret, chiar daca in realitate e un SF presupus de mintea scornitorului a fi adevarat.

 6. nu mai incercati sa tulburati mintile si inimile crestinilor cu toate mistificarile voastre. de fapt toti cei ce va erijati in cautatori ai adevarului nu sunteti decat niste unelte obosite ale NEW AGE-ULUI.
  nu maiaburiti oamenii cu secretele vaticanului ca nu mai suntem in evul mediu. pana acum ei erau cei ce profesau invataturi despre lucruri tainice si misterioase si acum le luati voi locul.
  priviti-*va in inimile voastre si vedeti ca HRISTOS IISUS DOMNUL a venit sa ne mantuiasca si dati marturie despre dumnezeirea LUI.
  NU VA MAI ASCUNDETI in spatele reincarnarii fiindca mantuire generala nu o sa fie.
  oamenii vor fi judecati dupa faptele lor si nu vor mai avea posibilitatea unei noi vieti decat in cer sau in iad.
  nu mai pacaliti oamenii ca pot face ce vor si dupa aceea se vor purifica in vieti urmatoare.
  la finalul vietii ne asteapta DREAPTA JUDECATA ALUI DUMNEZEU.
  DUMNEZEU SA VA MILUIASCA SI SA VA INDREPTE. AMIN

 7. Da Bogdan are dreptate ca inainte nu exista miscarea emo si alte secte sataniste cu nume new ege s-au nustiu ce invataturi si nu erau atatia tineri dezorientati . Si pentru cei ce-l contesta pe Iisus sa stie ca daca el nu se jertfea si apoi invia nu mai scriati nimic pe net ca nu mai existam . Crestinismul e arma lui Dumnezeu impotriva raului ca daca nu exista crestinismul lumea se autodistrugea si nu mai era nimeni sa comenteze astazi. Potopul a fost urmarea neascultarii oamenilor si pe atunci tot asa nu credeau in nimic si se destrabalau . Mai tarziu in Sodoma si Gomora la fel cand au venit ingerii voiau sa-i necinsteasca si pe acestia .cam aici duce necredinta si invataturile viclene ale lui Lucifer pe care le dezbateti si unii le si sustin ca fiind teorii evolutioniste .Avem atatea exemple din istorie si mai recent conducatori necredinciosi au declansat razboaie si crime inimaginabile (Hitler adept al cultului satanic, Stalin conducatorul lojei masonice din est Maucedun etc. )si continuam sa cautam adevarul care e in biblie si e simplu .

 8. Taty felicitari!!!Ori esti un mare savant incat ai ajuns sa cunosti limitele mintii umane ori esti un mincinos aservit cauzei masonilor si preotilor.Eu sincer, dupa cum ai scris cred ca esti un mincinos arogant.
  Nimeni nu a ajuns sa cunoasca limitele capacitatii de intelegere a umanitati.
  Motivul invocat de tine(lucruri pe care psihicul uman nu poate trece) este tocmai scuza folosita de cei la putere pentru a ne tine in ignoranta si intuneric,cu scopul de a ne putea manipula mai usor.

 9. Channah, dupa cate stiu, traim in democratie. E opinia unui cercetator, asa ca trebuie sa-i oferim sansa sa-si exprime si ea punctul de vedere, indiferent daca ne convine sau nu. Invatati sa fiti mai toleranti fata de opiniile contrare si combateti cu argumente logice si documentate, nu cu expresii „e o prostie”. Cum demonstrezi ca e prostie?

  Silivriano

 10. imi place articolul.universul e numai fizica si matematica+arta.Lui Dumnezeu nu-I plac prostii.se ascund foarte multe lucruri importante pentru oameni,stavilindu-i in evolutia lor spirituala.li se spun aceleasi cuvinte de 2000 de ani.in biserici se propovaduieste frica de Dumnezeu.Fiul Lui Dumnezeu a vorbit despre iubire.se practica doar controlul populatiei prin doctrina si ritualuri,iar noi acceptam in continuare sa fim condusi.instincul de turma a ramas si din cand in cand cate unul mai scoate capul,spune ce-a descoperit sau prin deductie logica a aflat si imediat apare altul care doar din nevoia de a contrazice fara a verifica staruind in rugaciune cu genunchii in pamant,sa arunce cu noroi.cei care accepta cu ochii inchisi fara sa-si puna intrebari ar trebui sa-si puna macar o intrebare:daca totusi nu e asa cum stiu ei?

 11. Bibloteca VATICANULUI este foarte mare si nu toata lumea ar acces la cartile sfinte nici preoti catolici nu cunosc toate manuscrisele sa nu uitam unele sant foarte vechi .Multe nu ai voie sa le copiezi s-au sa le citesti sant pazite .Am cunostinte care au fost la bibloteca si au cautat documente care sa ii ajuta sa indentifice unele marturi despre familia lui IISUS .Au dorit sa gaseasca daca familia lui IOSIF are urmasi si familia MARIEI cat si despre alti apostoli dar nu au primit documente .Sincer nu se dau oamenilor toate informatiile dorite ,sant pastrate in mare taina .Apostoli au avut [frati ,parinti .rudeni] cu toate dovezile pe masa nu ii gasim si multi alti crestini care au sustinut crestinismul din cele mai vechi timpuri nu se stie nimic despre ei este adevarat multe lucruri sant tinute secret .

 12. Realitatea este ca Isus a fost un simplu om, Moise le-a spus evreilor: „Dumnezeu va va trimite un profet asemenea mie, de el sa ascultati!” Era vorba despre Mesia sau Unsul lui Dumnezeu. In Isaia 7:14 unde se spune ca Mesia se va naste dintr-o fecioara, apare termenul ebraic „alma”, care inseamna pur si simplu „tanara femeie”, nu „virgina”, insa secole mai tarziu traducatorii crestini au tradus „virgina” ca sa-si intareasca doctrina trinitatii si cultul mariei, care au fost adoptate in crestinism in 325 la conciliul de la Nicea. Atunci a avut loc practic caderea „crestinismului autentic” si inlocuirea lui cu „crestinismul pagan”, atunci au fost inlocuite adevarurile lui Dumnezeu cu doctrine pagane, filozofice, satanice care nu au nici o baza in scripturi. Nici un sistem religios nu detine adevarul absolut, acesta se regaseste in „sfintele scripturi”, in manuscrisele autografe sau originale, nu in copii si traduceri pentru ca acestea nu sunt de inspiratie divina, ele (copiile si traducerile) au fost manipulate de scribi! Ar fi multe de spus dar deocamdata ajunge! Sa fiti binecuvantati!

 13. Exeget, realitatea cui!? Cum poti sa faci afirmatii personale in numele realitatii? Ceea ce spui tu in postul sau seamana tare mult cu doctrina Martorilor lui Iehova. In anul 325, nu s-a produs nicio schimbare a crestinismului. Orice cercetator serios ar observa ca ceea ce s-a afirmat la Conciliul de la Niceea se regaseste si in scrierile din secolele 1-3. Nu s-a schimbat nimic fata de original. Doctrina Trinitatii se poate gasi si in Biblie. Cine are ochi de vazut si inteligenta, o poate vedea; cine nu, si se lasa inselat de doctrinele unor ratati din punct de vedere spiritual, treaba lor.

  Numai bine!

  Silivriano

 14. Admin, iti dau dreptate, nu trebuia sa folosesc un termen asa de pretentios! Vreau sa spun ca nu numai Martorii afirma ca anul 325 AD corespunde cu anul paganizarii crestinismului! Iar scrierile Parintilor nu se pot pune pe acelasi plan cu VT sau NT! NU SE POATE CLADI O DOCTRINA PE BAZA A CEEA CE AU SCRIS PARINTII BISERICII, SA FIM SERIOSI! NT cu exceptia cuvintelor lui Iisus este un comentariu inspirat al VT care este baza credintei noastre, chiar Iisus a spus: „Eu nu am venit sa desfiintez legea, ci s-o implinesc!” Doctrina Trinitatii este respinsa nu doar de Martori ci si de Iudaism, Islamism si Bisericile Unitariene! Pentru Evrei Doctrina Trinitatii este „idolatrie”! Daca nici evreii care au fost poporul lui Dumnezeu nu aveau o viziune corecta asupra Dumnezeirii, ei care l-au cunoscut pe Dumnezeu, atunci cine?!

  Numai bine!

 15. @Exeget „poporul lui Dumnezeu”atata credinta aveau ca nu au fost capabili sa-I recunoasca Fiul.
  Dupa cum spui chiar tu „nici o religie nu detine adevarul absolut”” deci nici crestini, care sant tot o religie.Adevarul absolut il doar Dumnezeu care da cate o bucatica credinciosului,care poate fi de orice religie.

 16. @ionuc… exista reminescente ale „adevarurilor lui Dumnezeu” in toate religiile! Insa nici una nu detine deocamdata „adevarul absolut”! Cand Iisus a intrat triumfator in Ierusalim pe magarita, a fost intampinat cu urale si flori de „poporul lui Dumnezeu”… deci l-au recunoscut! Si fariseii l-au recunoscut, dar ei au luptat impotriva lui Dumnezeu, au pacatuit impotriva Duhului Sfant! Sa nu confundam „poporul” cu „conducatorii religiosi”! Cine l-au plans in drum spre Golgota, „conducatorii” sau „poporul”? Tot astfel se intampla si in zilele noastre! Conducatori nostri religiosi ne tin in intuneric spiritual! Mai ales Vaticanul care detine un „ocean” de manuscrise care ar scoate in evidenta „adevarurile lui Dumnezeu”! Va veni timpul cand tot pamantul va fi plin de cunostinta Domnului ca fundul marii de apele care-l acopera! Dar mai intai va fi un necaz asa de mare cum n-a mai fost de la intemeierea lumii si nici nu va mai fi! Sa ne fereasca Dumnezeu de acel necaz!

  Sa fiti binecuvantati!

 17. Hmm! Am citit tot ce ati scris mai sus si nu pot sa nu ma gandesc cat de limitat suntem educati sa ne folosim mintea si simturile. Desi gasesc interesant dialogul pe tema adevarului despre religie si istoria ei tot nu ma pot opri sa gandesc la o realitate mai larga. Sa zicem, de exemplu, ca autoarea relatarilor de mai sus nu spune propria ei versiune ci doar ce a citit despre asta in arhivele de la Vatican… blasfemie sau nu?! Eu unul v-as invita sa intrati pe Google Sky si sa priviti la cat de coplesitor de mare este universul vizibil si sa ganditi apoi ca „Dumnezeu” nu si-a dat nume si a zis simplu „Eu Sunt Cel ce Sunt” (exista)??! Pai sa privim putin si sa gandim: Ce exista? Tot ce este in jurul nostru si in noi exista. (ca doar gandim nu-i asa?) Acum eu cred ca Se referea si la faptul ca Este viu. Oricum, ce este viu se afla la originea ordinii tuturor lucrurilor si deci se pare ca Este infinit, necuprins sau incomensurabil. Pai daca Este infinit cum credeti voi ca poate avea chip sau ceva de genul asta (trup)? Parerea mea, pur personala, este ca D-zeu, desi nu are neaparat nevoie, se foloseste de trupurile tuturor fiintelor ca de niste extensii si deci noi si alte creeatii ale Lui suntem doar modul lui de a palpa realitatea, de a experimenta si de a se manifesta. Nu degeaba se zice ca D-zeu lucreaza prin oameni. Aici intervine D-zeu Tatal, Fiul… zei, zeisori… extraterestri, oameni samd. Continuand pe idee pot spune ca sunt de parere ca D-zeu este o constiinta universala vie si din care am luat toti nastere si care comunica cu noi prin Tatal care are un corp (chip) adica este D-zeu intrupat si care de fapt ne-a creeat pe noi dupa chipul si asemanarea lui. Observ deci ca acest ” Duh Sfant” se intrupeaza si astfel comunica si se face inteles de noi muritorii sau nu (ma refer la trup). Tatal, Fiul … sfinti, proroci, oameni de rand etc suntem totusi o parte infima dintr-un infinit si eu cred ca toti evoluam pana in punctul in care ne reintoarcem la matca inbogatiti de toata experienta unei sau posibil a mai multor vieti, as spune chiar intrupati sau nu… Va las acum sa va spuneti si voi parerea insa mai bine este sa ganditi constructiv si nu in contradictoriu fiindca nu vad rostul si ca incheiere pot sa va sfatuiesc sa folositi mintea alaturi de simtirea inimii si probabil ca adevarul vi se va revela.

 18. Eu sunt crestin ortodox niciodata nu am avut nimic impotriva Vaticanului dar cunosc o gramada de sectenti care urasc papa si pe catolici si ei isi zic pocaiti oare asa ia invatat Iisus Hristos sa urasca?Acaste secte sunt atentie mare sactenti culturi infiintate de fortele oculte pentru ca antihristul sa se manifeste cand va veni vremea . La aceste secte va merge si va face minuni false danduse derpt mesia . Pericolul e mare si observ cu tristete ca fortele oculte au patruns si in biserica noastra . Preoti destrabalati sodonisti avari toate astea ingrijoreaza . Parintele Arsenie Boca zicea imi pare rau ca sunteti cei de pe urma .Aest calugar care a suferit mult pentru adevar a avut darul profetiei cautati si cititi si va veti minuna cat de exact a profetit cadera lui Ceausescu si propria sa moarte.Cat despre reancarnare cititi in biblie si va veti convinge singuri ca nu este permisa ca ingerii cazuti atat ar astepta.Ei s-ar duce la Dumnezeu Tatal si ar zice de ce lor le permiti reincarnarea si noua nu ai uitat ca am fost mai presus de ei . Dumnezeu nu incalca legea cum o fac judecatorii nostri aici pe pamant. Cineva scria de Google.ski intradevar universul e fascinant dar are niste reguli bine definite ce s-ar intampla daca Dumnezeu ar incalca legea atractiei universale ar anula de exemplu forta centrifuga pamantul s-ar prabusi pe soare si ar arde . Dar Dumnezeu nu o face pentru ca ar perturba intregul univers si am sfarsi intr-un colaps total si totusi acest echilibru e mentinut de miliarde de ani.Si tot biblia ne scrie ca sunt mai multe ceruri deci sunt mai multe universuri s-au dimensiuni .Dar nicaeri de reancarnare „nascut a doua oara” e metaforic. Pana acum doi ani si ceva eram betiv si dintr-o data am renuntat la bautura pot sa spun ca m-am nascut a doua oara si acest lucru a fost posibil cu ajutorul lui Iisus dar si cu ambitia mea . Am zis nu mai beau si in acelasi timp m-am rugat lui Iisus sa ma ajute si am reusit acum sunt alt om deci m-am nascut din nou. Acum imi dau seama cate am pierdut si cum a trecut viata pe langa mine. Va doresc tot binele din lume si Dumnezeu sa ne lumineze si sa ne apere de grelele incercari ce vin.

 19. in numele religiei au fost facute cele mai sangeroase crime pe Pamant de-a lungul timpului.are cineva curaj sa parieze cu propria-i viata ca detine adevarul absolut?eu cred ca nu !!!oameni care nu se cunosc se urasc intre ei pe diferite motive printre care si religia.asta demonstreaza cat de marginita e specia umana.nu vrem sa recunoastem deloc cat de mici suntem,animale inteligente care ucidem animale mai putin inteligente si ne credem stapanii Universului !…

 20. De ce toata omenirea trebuie sa depinde de Vatican ? Cred ca toti avem dreptul sa stim ce se intampla nu ? Nu e corect . Ar trebui sa se faca presiuni la Vatican sa stim ce se ascunde .Nu e normal ca un om muritor cum este si PAPA un nime in drum sa tina in sertar secrete care cred ca tin tot de religie si ar face lumina . Cred ca totul tine de bani totul este financiar daca ar spune ce este acolo in setarele lor lumea nu ar mai da bani si …………..asta e.

 21. Dragilor aceasta lume e o lume a maniei a urei nu a sufletului curat prin inpartasirea adevarului de catre marile sa zic inperi ale religiei care elimina adevarul si credinta veche care a exzistat cu mult inainte si de alungul ciclurului de viata ce a fost pe aceasta planeta.Eu cred in reancarnare unde spiritul dupa ce moare merge in inparatia lui Dumnezeu de unde e hotarat ceia ce e mai bine pentru a urca pe o treapta superioara a exzistentei.In viata multi trecem printr-o experienta si ne dam sema de unele adevaruri nescrise dar reale .Sa credeti cu adevarat ca exzista Dumnezeu si niciodata sa nu va indoiti de aceasta.

 22. Parerea mea este urmatoarea: Iisus este fiul lui Dumnezeu, care s-a sacrificat pe cruce pentru pacatele tuturor generatiilor, trecute sau viitoare. El este viata, adevarul si calea. Adevarul nu poate incapea in mintea unui om cu orizonturi limitate si nici in cea a unuia care e lipsit de virtuti inalte. Adevarul, dupa parerea mea, e un punct infinit de vedere, ceea ce ar insemna ori sa ai o infinitate de neuroni ori pur si simplu sa simti in inima ta si sa ai incredere ca nu vei gresi… Cel mai important este sa asculti cuvantul si legea, sa iubesti si sa iti marturisesti regretand pacatul si sa pornesti pe calea pocaintei. E foarte adevarat ca mai toti am devenit dependenti de luxul unei vieti usoare, dar adevarul e ca munca pentru lux, afirmare si din dorinta de a ne compara mereu cu cele mai proaste exemple, ce ne sunt oferite pe tava, uitam cel mai important lucru, motivul pentru care traim, motivul pentru care am fost trimisi pe pamant…fiecare are propriul sau motiv si propria sa lectie de invatat. Nu uita Dumnezeu ne iubeste pe toti, dar ne va pedepsi daca si in ultimul moment nu ne vom cai pentru greselile noastre. Uita-te in sufletul tau, in mintea si in inima ta, uita-te dintr-un punct critic de vedere, fara sa te menajezi si fara sa iti fie rusine, accepta-ti greselile si multumeste Domnului ca existi, rusinandu-te stiind ca te-a acceptat atata timp murdar fiind si roaga-L sa iti lumineze mintea si calea.

 23. Oare cine a omorat mii de oameni de-e lungu istoriei ,, pentru credinta ,, – cine a spinzurat si a ars mii si mii de oameni,cine a ascuns si ascunde in continuare multe adevaruri si in ziua de azi , nu condamn pe nimeni , eu mam nascut Ortodox am fost botezat fara sa pot eu aleje credinta, dar e multumesc lui Dumnezeu ca asa a fost .Vaticanul si Catolicii au ajuns o putere inspirand frica – oamenii port si purtau respect doar celor de cine le e frica ,devenind o rutina cred ,de asta sa si profitat si se profita si se va profita in continuare …..frica este la baza supunerii noastre ,frica este cel mai mare dusman al nostru si apoi prostiia.Asa au dominat aproape tot globu -aproape .Sunteti Catolici va ajutam ca tara ca popor – nu va furam tot ce mai aveti fara sa va dam ceva – cel putin asa a fos la nivel politic ma refer.Deci ei sa nu vorbeasca … Se zice ca 2012 ne va aduce la cunostinta toate adevarurile ca vom trece la alt nivel energetic cel putin asa descrie Aryana Havah in cartile ei viitorul apropiat .Acu o luna am citit prima ei carte si apoi pe toate si asa am inceput sa caut nou si parerile altora asa am ajuns aici si va scriu acu ,intrun fel sau altu e multumesc – sa dea domnu asa sa fie sa aflam adevarul cine suntem de unde venim ce au fost strabunii nostri si cine suntem noi cu adevarat ??? Sper sa apuc sa aflu toate astea si ma rog sa fiu demn sa-u suficient de bun sa aflu toate astea sau suficient de destept sa inteleg …. daca asa e ? … Nustiu ce a fost sau ce va fi dar stiu sigur ca trebuie sa fim mai buni mai intelegatori si intradevar sa invatam sa ne iubim unu pe altu sa ne respectam sa invatam sa ne iertam greselele pentru a deveni mai buni unu cu altu,sa lasam orgoliile prostesti si sa fim asa cum se zice si in biblie pe care o citesc acu .Nu am fost un crestin bun si nici nustiu daca sunt ,sau faptu ca am inceput a ma duce la biserica cum ma invatat bunica ,,dumnezeu so erte,, ma va face mai bun nustiu,da apropo ce parere aveti de Biserica ?sau daca sunt in masura sa dau sfaturi ma rog sa ma scuzati dar sincer cred ca va veni ziua adevarului si-l vom afla – sper .Dar sa fim mai buni unu cu altu nu strica, Romanii sunt un popor credincios dar ce axemplu dau cand se calca in picioare unu pe altu si se injura in curtea bisericii cand ia-u apa sfanta ,,,cand popii se cearte a cui e biserica,,, si multe multe multe altele, eu cred acu ca adevarata credinta e in noi noi sa ne purtam omeneste unu cu altu si sa invatam sa respectam poruncile date de DUMNEZEU lui Moise si totul va fi bine. Nu vreau sa se creada ca eu as fi un sfant nu .Din toate poruncile una nam incalcato sa omor si sper sa no incalc si pe asta ,ma rog la Devinitate sa ma ierte si sa ma ajute sa devin mai bun, caci mi-ar placea sa traesc intro lume in care sa nu ne uram sa nu furam sa nu ne dusmanim sa nu ne pacalim .intro lume in care sa ne respectam si sa ne iubim aproapele din tot sufletu nostru – ci nu din frica .Eu incerc sa devin mai bun sa fiu mai ingaduitor mai intaligator incepand cu copii mei sotia mea si apoi si cu restul lumii.Sper sa nu ma injurati sau sa ma credeti un alt nebun poate ca asa par acu dar asa vad eu viitoru – sau lumea cea lalta – sau o parte din ea .As apriciea faptu daca mea-ti da un sfat ce sa mai citesc orice sfat e bine venit va multumesc anticipat .Sa fim mai buni unii cu altii caci toti stim cei bine si cei rau toti putem sa facem diferenta .Cu stima Nyc.

 24. Daca religia nu exista, nu supravietuiam si nu evoluam ca specie. Bucura-te de viata ca este intr-adevar un miracol. Ce rost are sa intelegi atatea lucruri? Cu ce te ajuta? Iar daca te uiti mai atent asupra poruncilor lui Moise sau invataturile crestinismului o sa descoperi lucruri esentiale pentru evolutia speciei. Era necesara o unificare a religiei pentru a controla masele si a inventa razboaie. Insa aceste vremuri in care noi credem intr-un Dumnezeu atot-puternic si creator al universului si al vietii, se vor duce…… si nu o spun ca un prezicator….e chestie de logica. Potopul lui Noe chiar a existat acum vreo 10.000 de ani cand insula Marii Briataniei era legata de Europa si Marea Neagra un mic lac izolat de Mediterana. De Noe nu prea se stie daca a existat. Biblioteca secreta a vaticanului nu cred ca are referinte despre Isus sau alte povesti, poate doar despre anumite intamplari mai putin morale ale diferitilor prelati (crime, pedofilie, homosexualism, etc)….avand in vedere ca Prea Sfintitul Papa a fost mutat de colo-colo dupa cum fiecare Imparat al Sfantului Imperiu ii venea lui pe creier, Papa era o papusa. Astfel explica aparitia reformatilor, lutheranilor, anglicanismului, etc. Iar ceea ce credeam noi ca erau vrajitoare sau posedati, erau doar oameni bolnavi clinic, cu probleme grave neurologice despre care de abia de acum incepem sa le descoperim. Biblia va ramane in istorie ca dialogurile lui Platon si o poveste frumoasa despre Atlantida.
  P.S. – sunt curios cand vor apara extraterestrii, pe aia cine i-a mai facut? sau, ca sa-l citez pe Einstein, „a dat Dumnezeu cu zarurile”?
  O viata frumoasa si gandeste-te la tine sa faci bine si lucruri bune nu pentru ca ajungi Rai ci pentru ca avem puterea asta sa facem, iar a face bine e cel mai greu.

 25. Alex ok sunt deacord cu tine 50% din mine iti da dreptate .Cum explici fenomenu cu preutii care asa se zice deschid cartea si-ti zic lucruri de care nu aveau de unde stii de care nu puteau sa afle,si adevaruri spuse atator oameni nu poti sa spui ca-i o coincidenta caz real descris si de reporteru de la PRO TV saptamana trecuta despre parintele nustiu care au vrut sal pozeze si dupa au vazut ca nu mai aveau pozele disparuse .Cazuri cu scoaterea (ducase pe pustii)celui rau din persoane care fac urat si vorbesc in limbi de mult uitate cum explici lucrurile astea exzistand rau obligat exzista si binele si aici ma refer la DUMNEZEU caci prin rugaciuni,apa sfintita si e.t.c.bisericesti si preuti cu asa numitu har reusesc sai vindece nu ? intreb si parerea ta si a altora ?? ?? ????// In privinta extraterestrilor da sunt deacord cu tine, eu cel putin cred in exzistenta lor nu putem fi singuri cum au mai zis si altii in atita spatiu nu poate fi irosit doar pe noi .Mai ales ca este din ce in ce mai greu de ascuns aparitiile lor nui saptamana sa nu se intample vreo aparitie si filmari reale aparute pe net sau tv.Alex uitate pe 220.ro prima filmare a tribului descoperit in Amazon exact asa ne vad cred si ei pe noi poate si mai rau – e parerea me-a. Noi cautam viata pe alte planete si nu stim ce avem pe pamant – astai realitatea . Mersi de sfat cu facutu binelui – asa voi face dar in privinta lui DUMNEZEU mai gandestete eu zic ca ne pripim spunand ca nu este ca nu axzista uniori si eu i-mi pun intrebarea asta si recunosc ca atunci cand mii greu la el ma gandesc prima data in gandu meu la el cer ajutor,intotdeauna cand ma rog cineva ma ajuta poate ca cineva a creat tot ce se vede si ce nu se vede si creatoru ala are numele de – DUMNEZEU .Cred in viata dupa moarte ,cred in alte veti dar sunt sigur ca se intampla multe lucruri dupa ce morim – ma refer la faptu ca exzista nustiu daca viata dar hai sa zic – viata dupa moarte.Cand am fost operat de ampidecita si anestiziat jur ca me-am vazut corpu stand pe masa si oameni operanduma dupa nu-mi aduc aminte de nimic dar sunt sigur ca cand e sa mori se intamla ceva , poate incepi sa traesti alte veti si tot asa pana cand invatam sa fim buni sa ca sa devenim buni trebue sa trecem prin toate poate, speculez acu ,dar sigur cand murim moare doar corpu cine a zis asta il cred.
  Biblia e posibil sa fie schimbata dupa placu celor care au scriso sau care au fost inaintea noastra – nustiu posibil ,pacatu lor daca asa e ,dar stii vorba aia in orce minciuna e un sanbure de adevar .

  P.S ai citit cartile Aryana Havah ce parere ai ???
  Sper sa mai tinem legatura prin saitu respectiv cu stima Nyc .Inima buna (asa-mi zice o cunostinta )

 26. 1.taty-nu cred ca ai intrat in Biblioteca Vaticanului deoarece este considerat un loc sacru,unde numai Papa si alti cativa preoti(ocupand functii inalte in biserica catolica)au dreptul de a intra.Bineinteles poate ai intrat in biblioteca normala unde sunt carti care nu contin lucruri nespuse inca despre religie dar nu cred ca ai intrat in biblioteca unde sunt adevaratele mistere ale religiei
  2.probabil exista astfel de manuscrise deoarece este cunoscut in istorie faptul ca papa(din secolele de pe atunci) ascundea pergamente scrise de diferiti oameni (unii informati iar altii „nebuni”).De acest lucru se leaga si termenul de „erezie” care erau scrise de ereti(oameni care raspandeau lucruri neadevarate despre religie) asta era versiunea bisericii pentru ai ascunde probabil pe cei care erau prea „bine informati”
  3.sa inteleg ca daca vaticanul dispune de astfel de manuscrise si cunoaste ADEVARUL ar trebui sa devenim catolici deoare poate fi adevarata credinta!?!?

 27. adevarat ,va spun, ca vor veni hristosi mincinosi sa tulbure credinta oamenilor…. nu va lasati pacaliti. unul si singurul dumnezeu cu fiul, isus hristos, si cu sf, duh. iar despre rencarnare, multi au vorbit dar nu stiu sa interpreteze bine, … ce au vrut sa spuna prin rencarnare, adica <> adica pur, fara pacat , pocait, spalat in apa si duh sfant… asta e traducerea, nu ca au murit si sufletul si-a cautata alt trup si sa rencarnat… minciuni… nu a venit niemi de dincolo sa spuna asta… stiti cum pe careva? asa au tradus ei, omul care se spala de pacate, asemeni unui copil. cum spune insusi mantuitorul… cand veti fii ca niste copii atunci veti veni la mine>>> adica puri fara prihana.
  daca citim bine biblia, veti vedea ca nu scrie nimic de rencarnare,,, iar dumnezeul tata, nu poate sa traga la RASPUNDERE UN SUFLET CARE A FOST INTRUPAT DE MAI MULT ORII, IN DIFERIE CORPURI… DECI DOMNUL TE-A FACUT DUPA CHIP SI ASEMANARE LUI…SI TI-A DAT VIATA PRIN DUH. SUFLU IAR LA INFICOSATA JUDECATA, NU VA FI TRAS TRUPUL LA RASPUNDERE CI DUHUL, SUFLUL,CA TRUPUL E DIN TARANA SI IN TARANA VOM MERGE.. asa ca eu nu pot crede in rencarnare de care se tot scrie.. e aberanta sa sustii aceste afirmatii, rusine .

 28. Stai ca e ceva ciudat la declaratiile Barbarei Elitt. “Atotputernicul face lumea, trimite fiul …, si in acelasi timp Demiurgul…” Cum adica in acelasi timp? Pai ori cand a fost facut pamantul ori cand a venit Iisus pe pamant. Ok, indeferent de timp e cam aiurea sa mai apara inca un personaj, nu razvratit si un pic mai bun decat Lucifer. Acesta, se interpune intre Dumnezeu si noi, ca sa ce? “Amestecul Demiurgului a dus la scaderea legaturii dintre oameni si Dumnezeu…”, pai nu asta face si Lucifer?. Acum sunt doi, Demiurg si Lucifer?
  Deci, deja avem trei personaje: Dumnezeu, Lucifer, Demiurg. Bun, acest Demiurg face pana la urma ce vrea Dumnezeu, pentru ca nu o face pe ascuns, cum “nici un fir de iarba nu se misca in batia vantului, fara voia Domnului”. Mai fratilor, pai Dumnezeu lasa chiar asa, pe oricine sa faca ce vrea el in imparatia lui? Ce sa cred pana la urma, ca Dumnezeu pune pe cineva intre noi si el? E ca si cum eu as vrea sa port un dialog cu cineva din fata mea, la 5 m si intre mine si el se mai pune unul. Pai crezi ca acela cu care vreau sa vorbesc, nu ma aude? Deci, pana la urma ce rol are Demiurgul?
  Dupa cate stiu eu, Demiurgul este cel care a creat lumea materiala, este dumnezeul iudeilor, Iehova, dumnezeul din vechiul testament, dumnezeul ala rau razbunator, din era berbecului. Dumnezeu din noul testament este creatorul sufletului, lumea spirituala, a luminii, al iubirii, Elijah (Ilie sau foc, lumina), din era pestilor, in care suntem noi astazi.
  Articolul acesta aduce mai multa naucire decat explicare. Personal, nu cred ca exista secrete in Vatican, ce ne-ar putea fi noua de folos. Sunt de pararere ca acolo sunt cenzurate orgiile papilor, despre care deja se stie. In plus de asta, stiu de la mama ca un secret nu e secret daca se stie de doi oameni. Ideea de baza, pe care a incercat Iisus sa ne-o zica era sa ne iubim si sa nu ne mai dam la coaste pentru bani, masini, case, pentru ca nu iei nimic cu tine dincolo. Oricum marea majoritate dintre noi nu am priceput nimic si la nivelul ala am ramasa de a ne injura intre noi, chiar si in religii: ca dumnezeul meu e mai bun, ba nu al meu, ba al meu. Fiecare sa isi urmareasca mantuirea sub religia in care s-a botezat cu sau fara voia lui, pentru ca se poate, atata timp cat esti sincer si faci bine.

 29. Am citit toate postarile voastre si toti aveti dreptate ”din punctul vostru de vedere”.Ce este important nu am vazut la niciunul si anume faptul ca pana acum foarte multi oameni au incercat sa deformeze perceptia noastra cu ajutorul a ceea ce avem in minte si in inima ”biserica”.Este singurul lucru in care credem cu tarie. Chiar din vechile timpuri erau oameni care au lucrat la asta prin preoti,regi,vraci chiar si clarvazatori.Sunt mii de astfel de persoane si astazi si sunt atatia tocmai pt a ne incurca in credinta noastra si asta nu poate insemna decat un singur lucru ”deranjeaza ca avem credinta in Dumnezeu”.Singurul lucru care ne ramane si pe care ei nu-l pot lua este sa ne rugam in continuare in sinea noastra si sa nu ne pese de ceea ce vedem despre preoti sau despre toate nascocirile si profetiile de pe internet.Dumnezeu ESTE cu noi!

 30. Asta e un subiect fara sfarsit si foarte controversat… dupa peste 2000 de ani in care omenirea a crescut cu aceste ”povesti” despre Isus si Dumnezeu…cum credeti voi oare ca o sa creada vreun ”crestin” ca toate aceste ”povesti” sunt de fapt un instrument pentru a tine prostimea sub control?1
  Credeti voi oare ca ve-ti convinge un copil de vreo 3,4 sau poate 5 anisori ca Mos Craciun nu exista?
  Adevaratul Dumnezeu este insusi natura, universul, galaxie si tot ce vreti voi, numai o persoana anume nu poate fii…. Pentru cei care pot gandii logic si pot intelege anumite lucruri e destul de clar ca de fapt in numele ”religiei” s-au comis cele mai multe crime inca de la inceputuri ca sa ma exprim biblic… Sfarsitul nostru, al omenirii nu se va trage din religie ci din faptul ca suntem o ciuma pentru natura, planeta pamant si inclusiv Univesrul insusi… Nici un apostol sau ucenic de-al lui Isus sau Dumnezeu nu a distrus ce a distrus omul… iar in alta ordine de idei si din prisma mea,.. eu nu vad un Dumnezeu care sa chinuie ”omul” mai ales ca suntem creati conform bibliei, dupa chipul si asemanarea Lui.. ce parinte isi chinuie propriul copil .. (doar un idiot si de astia nu ducem lipsa).. Care are creier sa gandeasca logic inainte de a da crezare oricarui poveste cu zane si spiridusi si asa mai departe. De aici sper sa se gaseasca destule minti luminate care sa priceapa care a fost scopul Biblie-i si tuturor povestilor cu sfinti, arhangheli si cate si mai cate denumiri de poveste… Traiasca ion Creanga

 31. parerea mea este ca tot timpul vor exista dezbateri pe aceste teme . . dar niciodata nu se va ajunge la un consens.este cert faptul ca vaticanul a avut si are multe de ascuns,fapte acte,lucruri care daca s ar afla ar provoca haos in lume,cei de la vatican in frunte cu papa sunt cei mai secretosi..nu am mai vazut biserici care cred in existenta lui dumnezeu atat de doritoare sa pastreze totul intr un tabu absolut.eu stiu ca daca nu ai nimic de ascuns nu ai de ce sa te feresti . .deci sigur aici este de ascuns si inca mult.
  iar referitor la pocaiti eu stiu ca orice biserica recunoscuta de catre stat nu mai este o secta deci ei nu se numesc sectanti.nu la ei au inceput sa se faca minuni si nu la ei vor incepe . .minunile se fac de mult si cu amploare in biserica catolica si de catre tot felul de asa zisi vindecatori care isi spun dumnezei ei au deschis de mult calea antihristului . .

 32. CONSIDER CA OMUL SI ORIGINILE SALE SUNT UN MISTER ;NU CRED CA PRIN RASFOIREA „MANUSCRISELOR SECRETE” ALE VATICANULUI VOM REUSI SA NE LUMINAM.
  IN ALTA ORDINE DE IDEI, DC AR TREBUI SA AVEM DOVEZI PALPABILE DEZSPRE EXISTENTA DIVINITATZII PT A CREDE CA ACEASTA EXISTA?INSUSI FAPT CA TRAIM SI AVEM O PLANETA CU CONDITIILE PROPICE VIETZII AR TREBUI SA NE CONVINGA.SI EU SUNT CURIOS DE ORIGINEA SI SENSUL VIETZII,DAR NU AR TREBUI SA FACEM DIN ASTA UN SCOP IN SINE;CONSOLATI-VA CU GANDUL CA IN 2000 DE ANI NU SA AFLAT NIMIC,DC SAR AFLA TOCMAI AQM?
  RESEMNARE..?

 33. Nu mai stie nimeni istorie? catolici? Au fost fortati sa devina catolici majoritatea Romania, Noi mereu am fost ortodoxi! Catolici au fost cei ce au ales bogatii, iar ortodoxi au ales calea Lui Dumnezeu fara sa faca diferentza de oameni! Au raspandit cuvantul Domnului fara a forta lumea sa se crestineasca! Simpla dovada uitativa la italieni cat sunt de rasisti si cuceritori au fost si cum am fost noi generati dea lungul timpului, mereu am doar aparat pamantul si credinta! Ce ne intereseaza pe noi cum a fost cu Noe si cu ceilalalti, am primit mesajul! De ce credeti ca suntem asa de raspanditi in lume in ultimul timp, tot din cauza credintei, vor sa ne destrame, sa ne pierdem increderea in EL,am devenit un popor ce isi uraste fratele, ce isi omoara copiii, ce isi dusmaneste vecinul! Suntem acuzati de naivitate, dar defapt suntem buni la suflet, iertatori,nedusmanosi! Dar ne omoram intre noi! Cei mai mari conducatori ai natiuni noastre au fost cu frica lui Dumnezeu mereu in sange si cu multa intelepciune si cu toate astea au avut un sfarsit tragic majoritatea! De aceea nu sunt de acord cu acesti presedinti care nu stiu macar Tatal nostru sau Crezul, nu mai zic imnul in cazul lui Basescu! Eu unul o sa votez doar aceea persoana care o sa-l notifice pe Dumnezeu in planurile lui!

 34. Pun pariu ca in arhivele Vaticanului se gasesc alte detalii si mai cutremuratoare decat acestea…Vaticanul accepta idei de acest fel…biserica ortodoxa ne manipuleaza pe fata….dar si cea catolica….Dumnezeu vrea sa-L cautam in sufletele noastre si chiar ”In cer cat si pe pamant” zic eu….adica EL exista mai mult ca sigur si ne trimite semne dar ori nu le vedem ori nu vrem a le vedea (nu ma refer la apocalipsa).Atunci cand vom crede cu adevarat in EL atunci vom evolua spiritual cat si fizic….dece nu!? Oricum…Vaticanul ascunte alte chestii si mai cutremuratoare sa zic asa fata de ce stim acum…dar ma gandesc ca se tin secret deoarece ne vor afecta si vom intra in teroare! Suntem manipulati!!! si inca o intrebare…la preotii nostrii….dece li se zice inalt-prea sfintiia sa!? Cu ce este el mai sfant decat ceilalti sfinti? Nu prea mai am incredere in preoti…poate doar in unii calugari dar nu in preoti…poate chiar ei sunt…iluminatii….de unde sa stim noi?

 35. Priveste cateva minute in jurul tau,constient fiind iti vei da seama cine e Dumnezeu si cine esti tu,cine te`a creat si cine te`a invatat.E atat de simplu,,,.Asculta`ti vocea interioara pentru a gasi raspunsurile ,pentru fiecare raspuns gasit vei avea o poarta deschisa,pentru fiecare poarta deschisa vei avea un plus de cunostiinta.Va este frica sa credeti in voi,in ceea ce sunteti cu adevarat,va este frica de voi,Cum e posibil cateva persoane sa conduca 7.000.000.000 miliarde de oameni?Dumnezeu despre care va vorbesc ei rade de voi,ii place suferinta,nu bunatatea despre care tot se vorbeste cu atata „drag”.Mi`a fost frica teama cand am intrat in lumea asta noua si in lumea asta noua doar eu si Dumnezeu sunt deocamdata.Povesti dupa povesti circula pe internet.AVETI CATEVA REGULI DE INCALCAT PENTRU A VA FACE PROPRIA VOASTRA LUME.SUCCES

 36. omul din nastere este prost invatat.fiecare om crede in ceea ce a fost indrumat sa creada,toata lumea crede in ceva ce nu stie sigur daca a fost sau nu adevarat,dar omul din natura traieste cu speranta ca dupa aceasta viata sa mai existe ceva…poate exista poate ca nu…nimeni nu stie cat este adevar cat este minciuna ,mai sus scrie cineva ca TREBUIE SA CREZI SI TOTUL SE INTAMPLA .este mai degraba autocontrol al subconstientului care practic sunt cei care fac YOGA ..un autocontrol al creierului de neimaginat si fac minuni care par iesite din comun,in vechiul testament sunt relatate multe versete mascate cu oameni care faceau minuni…LA VATICAN SUNT MULTE CARTI cu rost si fara rost…cele cu rost sunt ascunse…ptr ca imaginati.va daca se spune adevarul sau secretul despre biblie cum ca sunt niste basme …TOATA OMENIREA AR FII PE CONT PROPRIU UN HAOS TOTAL OAMENI FARA FRICA ,omul inca este primitiv trebuie sa treaca inca 2000 de ani sa gandeasca bine…EU PERSONAL NU CRED CA DUMNEZEU SE NUMESTE IEHOVA SAU ZEU SAU NU STIU ALTE NUME eu cred ca o entitate exista undeva si el controleaza toate aceste lucruri lumesti dar pana la o limita…nu cred ca poate avea control total ptr ca atunci AR FII ALTA LUME…deci lume buna si nebuna..fiecare credeti cum vreti si ce vreti…VINE VREMEA LA FIECARE INTRO ZI SI O SA FITI LAMURITI de sensul si destinatia vietii ……sau..poate …NU O SA AFLATI NICIODATA…………….BAFTA

 37. Va rog sa ma lamureasca si pe mine cineva cine este acest Demiurg despre care se tot pomeneste. Care e povestea lui cu adevarat? nici gnosticii nu lamuresc problema…si daca acest demiurg nu este cu adevarat Dumnezeul Atotputernic…de ce atunci Dumnezeul Suprem, Atotputernic l-a lasat sa conduca lumea si sa faca rau oamenilor ???

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Dezvaluiri cutremuratoare din arhivele Vaticanului, despre Demiurg, reincarnare si potopul lui Noe « Eloquens Weblog
 2. Dezvaluiri cutremuratoare din arhivele Vaticanului, despre Demiurg, reincarnare si potopul lui Noe | cristytepes 2012: Rătăcirea în EGO sau Regăsirea în SINE ?

Leave a Reply