Daca nu credeti inca in reincarnare, trebuie sa cititi asta! Doua cazuri uluitoare de reincarnare, care va vor pune pe ganduri!

Social Media
 •  
 •  
 •  

ciclul reincarnarilorConstiinta nu inceteaza doar sa existe dupa moarte; este o energie fundamentala care nu se limiteaza doar la materie. Din acest punct de vedere, nu e de mirare ca sute de mii de oameni din intreaga lume au avut experiente de amintiri vii din vietile lor trecute. Multi oameni experimenteaza aceste vieti trecute prin viziuni sau vise.

Tot mai multi copii se nasc “constienti” si par sa aiba acces la amintirile din vietile lor trecute si perspective mai profunde pe care altii nu pot sa le inteleaga. Acesti copii au detalii atat de vii care nu pot fi pur si simplu obtinute din emisiuni TV sau din carti. Ei au oferit nume, date si detalii cu privire la evenimente specifice, care ar putea fi cunoscute numai prin cercetari intense sau prin experiente personale.

Cazul 1 – James Leininger

Prima experienta vine de la un baiat de 6 ani pe nume James. De la o varsta frageda, el avea un interes deosebit pentru avioane si aviatie. El se juca doar cu avioane de jucarie, iar, cand a inceput sa creasca mai mare, el a inceput sa aiba cosmaruri despre avioane care se prabusesc si iau foc.

Mama lui, Andrea, la fel ca multi parinti, a fost la inceput foarte indoielnica cu privire la spusele baiatului sau, crezand ca e vorba doar de imaginatia copilului. La un moment, ea i-a cumparat baiatului un avion de jucarie, care avea atasat in partea de jos ceea ce pareau a fi “bombe”. Insa, baietelul a corectat-o pe mama lui, spunandu-i ca era vorba de un rezervor exterior al avionului. Mama a ramas uimita pentru remarca fiului sau, pentru ca, pana atunci, fiului ei nu urmarise niciodata la televizor documentare despre avioane.

Apoi, intr-o zi, James le-a spus parintilor sai ca avionul sau a fost lovit de japonezi la Iwo Jima si s-a prabusit. El a inceput, de asemenea, sa deseneze, semnand desenele cu “James 3”. Tatal baiatului, Bruce, a inceput sa se documenteze si, astfel, a aflat ca a existat un pilot din escadrila ucis la Iwo Jima si care se numea James M. Huston Jr. Un martor ocular al celui de-al doilea razboi mondial, Ralph Clarbour, care era artilerist la bordul unei aeronave, a confirmat faptul ca avionul lui s-a aflat langa avionul pilotat de James M. Huston Jr. si care s-a prabusit in apropiere de Iwo Jima la 3 martie 1945.

Cazul 2 – Cameron Macaulay

Cazul acestui baiat pe nume Cameron Macaulay este unul foarte interesant. Cameron este un baiat din Scotia, care, inca de cand avea varsta de doi ani, a vorbit despre o viata anterioara pe Barra, o insula aflata la 300 de km distanta de coasta de vest a Scotiei.

Nimeni nu i-a spus vreodata inainte despre Barra, el nevazand reclame la TV sau imagini in carti. Baietelul a fost capabil sa descrie detalii incredibile despre viata sa anterioara; astfel, el a spus ca a trait intr-o casa alba, cu priveliste la plaja si la mare. El a mai povestit cum avioanele aterizau pe plaja si ca el a avut mai multi frati si surori. De asemenea, a mai avut un caine alb si unul negru. Cameron a spus ca tatal sau de pe insula Barra se numea Shane Robertson si a murit dupa ce a fost lovit de o masina.

Ce e foarte interesant in legatura cu aceasta poveste e faptul ca doar jumatate din fapte sunt adevarate, iar cele care sunt, par foarte ciudate. Nu a fost niciun Shane Robertson, dar cainii negri si albi au existat. De asemenea, s-a gasit si casa alba de pe plaja, care corespundea descrierii, dar nu si avioanele care aterizau pe plaja.  Acest caz se pare ca o amestecare a realitatilor: versiuni infinite ale diferitelor orizonturi de timp care exista in Universul nostru fractal. Baiatul pare sa fi amestecat diferite linii de timp, amintiri si experiente, care pur si simplu nu sunt aliniate in dimensiunea noastra.

5 comentarii la „Daca nu credeti inca in reincarnare, trebuie sa cititi asta! Doua cazuri uluitoare de reincarnare, care va vor pune pe ganduri!”

 1. Reîncarnare ? “Omului i sa dat o singură dată să trăiască, apoi va muri” ( citat aproximativ din Biblie, ideia este aceiași)
  Corpul nostru material se va face ţărână pentru că din ea am fost luaţi. Și sufletul ne va muri, cu amintiri, trăiri, sentimente, doruri și iubiri. Nu spun de la mine, scrie umdeva în Biblie, căutaţi și citiţi. De aici tragem concluzia că nu putem avea amintiri din o altă viaţă. Explicaţia că acei copii ar avea amintiri din o altă viaţa ar fi că, la unii dintre noi, subconștientul ne este manipulat de diavol. Omul este o trihotonie, trup, suflet și duh. Primele două mor, rămâne după moarte duhul care ne este dat din Dumnezeu. Acesta va fi condamnat în funcție de păcate noastre.
  Reîncărcarea spune că dacă în viaţa aceasta nu suntem destul de buni pentru a merge în Rai, în celelalte vieţi care vor urma vom fi mai buni pentru a merge acolo. Eronat !
  Logic, dacă Isus a murit pentru iertarea păcatelor noastre, ce sens a avut să o facă dacă putem noi să o facem prin reîncarnare.
  Adică din ce în ce mai buni până ajungem în Rai.

 2. Pe vremuri se credea ca pământul este plat iar acum multa lume nu crede in reincarnare. Trebuie doar să mai treacă ceva timp
  Vorbesc frecvent cu persoane decedate si chiar reancarnate asa ca nu mai am dubii. Spiritul omului e vesnic dar cine vrea să creadă că moare e liber să o facă, chiar si el e vesnic!

Lasă un comentariu