miercuri, februarie 8, 2023
AcasăSpiritualitate teoreticaPovestiri spiritualeDestinul este implacabil? Povestea tragica a unui baiat de 16 ani, care...

Destinul este implacabil? Povestea tragica a unui baiat de 16 ani, care implini o profetie nemiloasa…

Destinul este implacabil? Povestea tragica a unui baiat de 16 ani, care implini o profetie nemiloasa…

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Intamplarea aceasta a avut loc dupa cel de-al doilea razboi mondial intr-un sat din Bielorusia. La un barbat a venit si a batut un batran pribeag, si a cerut adapost pentru noapte. Gazda i-a deschis usa si i-a spus ca sotia lui e in preajma nasterii si ca trebuie sa nasca in noaptea aceea.

Batranelul a intrat. Gazdele l-au asezat la masa si l-au ospatat cu o cina modesta. Iar in timpul noptii, femeia a nascut un baiat. Dimineata, luandu-si ramas bun de la gazdele cele primitoare, batranelul le-a spus:
– Nu am ce sa va daruiesc, nu am daruri scumpe, dar va spun la despartire (mama sa tina bine minte): cand baiatul va implini 16 ani, nu-l lasa la rau, se va ineca…

Anii au trecut, fiul a crescut si, iata, a venit ziua proorocita. Dar mama o si uitase. Au venit copiii dupa fiul ei si l-au chemat sa se scalde in rau. Flacaul a pornit in graba, s-a agitat si de atata agitatie a obosit, cauta ceva, dar nu putea gasi. Atunci mama lui si-a dat seama la timp de proorocia batranului de acum 16 ani.
– Ce cauti, fiule?
– O soseta.

Mama a aruncat o privire si a vazut ca fiul ei avea un picior incaltat cu doua sosete. Brusc si-a adus aminte de cuvintele batranului. Si l-a chemat pe baiat in camara si l-a inchis acolo. Iar copiilor le-a poruncit sa mearga fara el.

Dupa putin timp, mama a auzit ca in camara a cazut ceva greu. S-a grabit intr-acolo si a deschis usa… Fiul ei zacea mort: se inecase cu laptele.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.