Cum sa vindecati cancerul si alte boli printr-o dieta alcalina! Multe boli nu se pot dezvolta intr-un mediu alcalin

Social Media

Din pacate, cancerul afecteaza in zilele noastre din ce in ce mai multa lume. Dar, care este, de fapt, cauza cancerului? Ce reprezinta el? Celule mutante, un virus, o ciuperca?

Ideea este ca acest cancer nu poate supravietui intr-un mediu alcalin, ci doar intr-un mediu acid. Toate celulele din organism au un pH optim si o temperatura optima la care functioneaza. Organismul nostru functioneaza cel mai bine la un pH de 7,4 (care este mai mult alcalin decat acid) si atunci cand cresteti foarte putin ph (pana la 7,5 sau 7,6), celulele canceroase nu prea mai pot functiona. O parte din cerintele celulelor canceroase este productia acida si intr-un mediu alcalin nu pot produce acesti acizi.

Deci, ce este cancerul? Cancerul este incercarea organismului de a mentine homeostazia alcalina. Cancerul este organismul aflat in modul de conservare, incercand sa-si mentina starea natural alcalin. Deci, in primul rand, trebuie sa intelegeti ca acest cancer nu este o boala, ci un simptom, sau mai bine un efect al acizilor gastro-intestinali, respiratori, de mediu si metabolici care se acumuleaza in sange si apoi sunt aruncati in tesuturi, otravindu-le si suprimand imunitatea organismului, ceea ce face din ce in ce mai dificila mentinerea pH-ului alcalin al fluidelor interne ale corpului.

Asadar, cancerul este un lichid acid, toxic, care strica si degenereaza celulele corpului care alcatuiesc tesuturile, organele si glandele noastre. Acest lucru se intampla atunci cand produsele toxice din organism nu sunt eliminate in mod corespunzator prin cele patru canale de eliminaredin trup: urinarea, transpiratia, respiratia si defecatia.

Corpul dvs. este ca o masina, care necesita energie. Iar atunci cand se utilizeaza energie, se produc resturi reziduale. La fel ca o masina care scoate gaze prin teava de esapament, la fel si corpul vostru produce dioxid de carbon, monoxid de carbon, acid lactic sau acid uric, atunci cand folositi energie. Astfel, acidul este creat in mod constant de celulele corpului, iar el trebuie eliminat corespunzator. Daca nu, puteti avea cancer.

Cum puteti lupta impotriva cancerului?

Daca nu doriti cancer, daca doriti sa preveniti cancerul, trebuie sa va eliminati deseurile acide prin defecare, urinare, respiratie sau transpiratie corespunzatoare. Deoarece cancerul este un lichid acid, otravitor. O celula canceroasa este o celula care a fost otravita de acest lichid acid. Toate cancerele se pot trata daca va concentrati pe fluide si nu pe celulele corpului. Prin urmare, nu conteaza ce este boala canceroasa, deoarece cancerul nu este cauza, ci efectul unui stil de viata si a unei alimentatii prea acide. Asadar, programul miraculos de lupta impotriva cancerului este acela de a urma „protocolul COWS” (C – clorofila; O – Uleiuri (Oils); W – Apa (Water); S – Sare).

Corpurile sanatoase au un pH de aproximativ 7,4, care este usor alcalin. (7 este nivelul neutru; ce este mai putin de 7 este acid, in timp ce este ceva mai mare de 7 este alcalin sau bazic). Exista pe Internet o idee de tratament ca apa alcalina ar putea preveni aparitia cancerului. De unde aceasta idee? Celulele canceroase nu pot trai intr-un mediu alcalin ridicat, iar zonele imediate ale corpului care inconjoara celulele canceroase pot deveni acide. Dar, in timp ce celulele canceroase nu pot supravietui in medii alcaline inalte, nici celelalte celule din organism nu pot.

Tot ceea ce mancati sau beti se duce direct in stomac, unde este primit de acidul stomacal, care are un pH de 3. Acest acid este necesar pentru a descompune alimentele pe care le-ati mancat sau lichidul pe care l-ati baut. Aciditatea face ca hrana dvs. sa fie sterila, astfel incat sa nu aveti infectii cu bacteriile de pe suprafata alimentelor. De acolo, alimentele ajung in intestine, unde amestecul intreg devine neutralizat la un nivel usor alcalin prin secretiile si enzimele pancreatice. Intestinele voastre sunt „marele nivelator” si tot ceea ce mancati se termina la acelasi pH, indiferent de pH-ul pe care il aveati in paharul dvs.

Dieta alcalina este o dieta la moda, care apare adesea in tratamentele cancerului si in prevenirea acestuia. Dieta alcalina se bazeaza pe teoria conform careia anumite alimente pot modifica nivelele de acid ale organismului, numite si nivelele de pH. Unii cred ca modificarea nivelului pH-ului corpului va poate imbunatati sanatatea si va poate ajuta sa pierdeti in greutate sau chiar sa preveniti cancerul.

Dar nu exista nicio modalitate in care alimentele pe care le consumati pot modifica nivelul pH-ului sangelui. PH-ul corpului este un sistem foarte bine reglementat. Daca va schimbati dieta, puteti vedea modificari ale pH-ului salivei sau urinei, deoarece acestea sunt produse reziduale, dar nu exista nicio modalitate de a manca vreodata suficient de mult incat sa va afecteze cu adevarat sangele.

Care este legatura dintre dieta alcalina si cancer?

Unele studii au aratat ca mediile acide contribuie la cresterea numarului de celule canceroase. Deci, ideea este ca o dieta bogata in alimente alcaline (cu un pH ridicat) si scazuta in alimente acide va ridica nivelul pH-ului corpului (face organismul mai alcalin) si va preveni sau chiar vindeca cancerul. Trebuie remarcat faptul ca acestea sunt studii ale celulelor canceroase intr-un vas si nu reprezinta natura complexa a modului in care tumorile se comporta in corpul uman. Si alimentele nu pot schimba pH-ul sangelui.

Ce ar trebui sa stie pacientii cu cancer inainte de a-si schimba dietele? Cercetarile arata ca nu exista o dieta sau un aliment care sa poata garanta vindecarea cancerului. Dar o alimentatie adecvata va poate ajuta sa va simtiti cel mai bine in timpul tratamentului pentru cancer, sau in orice moment. De aceea este foarte important sa discutati cu un medic sau cu un dietetician inainte de a incepe o noua dieta. Acest lucru este valabil indiferent daca aveti cancer sau nu.

Cu cat mai multa mancare alcalina consumati cu atat veti fi mai sanatosi. De asemenea, amintiti-va ca exista unele alimente care sunt acide, dar odata consumate devin alcaline in organism, ca lamaile.

Retete de alimente alcaline

Iata cateva retete de alimente alcaline care pot vindeca toate celulele canceroase.

1) Suc de cocos + morcovi + telina

Pentru acest suc, folositi o nuca de cocos (laptele din interiorul lui), 8 morcovi si 2 teline. Acest suc alcalin are un gust moderat dulce, care este pur si simplu minunat!

2) Suc „energie verde revigoranta”

Reteta este simpla: o mana de busuioc, 1 castravete, 2 tulpini de fenicul, 4 morcovi mari, putin ghimbir si 7 frunze de urzici. Acest suc este, de asemenea, foarte alcalin, mai putin dulce, fiind excelent pentru o dieta alcalina.

3) Suc verde racoritor

Folositi cativa lastari de grau, laptele de la o nuca de cocos si 1 castravete. Desi nu este deloc dulce, este un excelent suc alcalin.

4) Sucul super alcalin

1/2 de castravete, 4 telini, 2 lamai mici.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply