marți, decembrie 6, 2022
AcasăParanormal-ConspiratiiParanormalCum de putea profetul Edgar Cayce sa vada mii de vieti anterioare...

Cum de putea profetul Edgar Cayce sa vada mii de vieti anterioare ale altor oameni?

Cum de putea profetul Edgar Cayce sa vada mii de vieti anterioare ale altor oameni?

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Legenda spune ca Buddha putea sa vada 500 de vieti anterioare, nu doar ale sale, ci si ale altora. Nu se stie daca asta e un lucru adevarat, dar cel mai bun si mai cunoscut exemplu recent este acela al profetului Edgar Cayce, care era capabil sa vada reincarnarile din vietile anterioare ale altor oameni.

Cayce, in somnul hipnotic, a povestit circa 2.500 de astfel de vieti anterioare, unele de mai multe ori chiar, fara sa se contrazica niciodata. Uneori, viziunile sale presupuneau aspecte istorice ce au putut fi verificate ulterior.

Odata, a vazut ca ocupatia unei persoane intr-o viata anterioara fusese „cufundator de fecale”, insa nici el nu stia ce presupunea asta. Cercetarile au aratat ca o astfel de ocupatie existase la inceputurile Americii; foarte saraci, cufundatorii de fecale se presupunea ca ghiceau in fecale, cufundandu-le in apa rece.

Cum se poate ca o alta persoana, Cayce, de exemplu, sa poata privi reincarnarea altcuiva? Propriul raspuns al lui Cayce a fost acesta: memoria akashica, o traducere acceptabila a acesteia fiind memoria non-localizata.

Ideea este ca, in principiu, constiinta este una; astfel, deschiderea non-localizata a oricarei persoane, ce leaga intre ele toate reincarnarile acesteia, este activa pentru oricine care stie unde sa caute, insa asta este o capacitate foarte neobisnuita. in India se spune ca o asemenea capacitate vine odata cu eliberarea. Cayce a avut-o, cu siguranta.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.