Dupa ce veti citi asta, n-o sa mai aveti niciodata picioarele reci! Trucul cu ajutorul caruia va puteti mentine picioarele calde!

picioare reciPicioarele reprezinta una dintre partile corpului in care simtim cel mai mult temperaturile scazute din timpul iernii. Daca este foarte frig afara, fluxul de sange devin mai lent si extremitatile noastre incep sa simta efectele acestei schimbari. Si nu peste mult timp, ele incep sa se raceasca. Dupa un timp, intregul corp simte impactul negativ al racirii picioarelor. Cistita, raceli, febra, afectiuni ale rinichilor – acestea sunt doar cateva din problemele care ne apar atunci cand picioarele noastre sunt reci.

Asadar, cum putem echilibra temperatura din picioarele noastre atunci cand este foarte frig afara? Exista situatii cand, afara fiind ger, trebuie sa iesim din casa, pentru a astepta un autobuz pentru o perioada foarte lunga de timp sau pur si simplu trebuie sa mergem prin zapada. In situatii de acest gen, o pereche bune de cizme de iarna si o pereche de sosete din lana de inalta calitate pot mentine temperatura potrivita la nivelul picioarelor o perioada suficienta de timp. Dar, cateodata nici acestea nu sunt de ajutor pe termen lung. Asadar, ce putem face?

Iata in continuare o metoda naturala prin care va puteti incalzi picioarele reci, indiferent cat de frig este afara. Nu aveti nevoie decat de:

– un foarfece;
– o pereche de cizme de iarna;
– un material reflectorizant (de exemplu, parasolar utilizat in masina in timpul verii);
– un marker.

talpici reflectorizanti

Luati una din cizme si scoateti-i talpiciul din ea. Puneti talpiciul pe parasolar si folositi markerul si foarfecul pentru a desena si, respectiv, a decupa un talpici asemanator din parasolar. Faceti la fel si cu talpiciul din cealalta cizma. Acum aveti doua talpici din material reflectorizant, pe care le veti insera in cizmele de iarna, in locul talpicilor obisnuiti. Si va puteti bucura de vremea rece, fara griji cu privire la picioarele reci!

Care ar fi explicatia? Materialul reflectorizant este elementul principal al acestei metode, pentru a va oferi o mai buna izolare fata de frig. In plus, el va va ajuta sa reflecte caldura corpului in interiorul incaltamintei. Utilizati aceasta metoda atunci cand vremea este rece si veti vedea rezultatele!

Sursa: wimp.com

Be the first to comment

Leave a Reply