Home Paranormal-ConspiratiiParanormal Celebra poza cu fantoma din altarul bisericii din Newby

Celebra poza cu fantoma din altarul bisericii din Newby

by admin
24 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

fantoma-din-newbieIn fiecare zi, in cimitirele bisericilor din intreaga lume sunt ingropati nenumarati decedati, astfel incat nu trebuie sa ne surprinda faptul ca despre multe biserici se spune ca sunt bantuite de fantome, caci acestea inca nu sunt pregatite pentru odihna vesnica. In fiecare an se povestesc zeci de intamplari cu fantome, care au fost vazute in aceste spatii mari, unele fiind chiar surprinse pe pelicula.

Una dintre cele mai vestite fotografii de acest fel a fost realizata in pitorescul satuc Newby din Cumbria, in anul 1963. Era o zi linistita, iar reverendul Kenneth Lord a decis ca reprezenta o ocazie ideala sa fotografieze altarul, caci promisese cu cateva zile mai inainte sa trimita o fotografie la revista satului. Si-a incarcat vechiul aparat de fotografiat alb-negru, l-a asezat pe trepied si a facut fotografia. Totul a parut normal pana in momentul in care a developat-o. Atunci s-a vazut clar o figura inalta, transparenta, cu gluga pe cap, care statea in dreapta altarului. Onorabilul reverend nu putea explica acea aparitie si nega vehement ca ar fi trucat fotografia.

Expertii au analizat imaginea pentru a stabili daca exista vreo urma de contrafacere. Dar nici dupa cele mai riguroase teste, cercetatorii nu stiu ce sa creada. Examenele recente cu ajutorul tehnologiilor moderne au adancit si mai mult misterul, caci s-a demonstrat ca nici cel mai performant computer din zilele noastre nu poate reproduce imaginea fotografica.

Care este explicatia acestui mister? Poseda oare reverendul lord cunostinte tehnologice mult superioare celor pe care le avem noi astazi? Sau ar putea aceasta fotografie sa fie dovada existentei unei lumi a spiritelor care nu se vede cu ochiul liber?

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

5 comments

ioana 20 mai 2010 - 8:26

este doar umbra lui.smecher popa

mario 6 iunie 2010 - 1:08

Cum Doamne iarta-ma sa fie umbra acelui popa? Dupa opinia mea, care o consider cea mai buna, in 1963 nu exista tehnologia de astazi si nu avea cum sa trucheze o astfel de poza. Plus ca o entitate nu se lasa fotografiata sau filmata de oricine. Acea entitate prinsa in cele 2 lumi paralele cauta lumina, la fel ca multe alte entitati captate intre dimensiuni. Aceste entitati de energie joasa sunt atrase de locurile luminoase, sau persoane ce emana energie pozitiva (altfel spus persoane de lumina), crezand ca este acea “poarta catre casa”, catre odihna vesnica.

Valera 13 iunie 2010 - 12:39

Aici nu e nici o ubmra , fotografia nu a fost editata, ea e originala, dar aceasta nu spune ca nu a fost trucata.

trucul e foarte simplu dar necunoscut de majoritatea persoanelor simple, si chiar de unii fotografi.

tehnologii moderne pentru aceasta nu sunt necesare, fiind deajuns sa ai chiar si primul fotoaparat aparut, sa va spun drept cu primele fotoaparate era si cel mai usor de trucat astfel de fotografii datorita peliculei care necesita mai mult timp de fotografiere si absentei tehnologiei de schimbare automata a peliculei.

trucul consta in iluminarea aceleiasi portiuni de pelicula de doua ori:

prima iluminare va fi pe un timp mai lung aproximativ 1/100 sec. in cadru fiind doar altarul, fara nimeni pe linga el(fotoaparatul numaidecit sa nu fie miscat din loc).

dupa aceasta se aduce linga altar un calugar sau o alta persoana, si se face a doua iluminare a peliculei(fotografiere) pe un timp mai scurt 1/250 sec.

in rezultat calugarul s-a aflat in cadru mai putin timp decit altarul si de aici avem transparenta acestuia.

acest efect se poate obtine si cu fotoaparate digitale, dar procesul crearii fotografiei se va deosebi un pic

madalina 21 septembrie 2011 - 10:52

IMI DORESC TARE MULT SA EXISTE SI IN ROMANIA O ECHIPA DE INVESTIGARE A FENOMENELOR PARANORMALE, ACOLO, LA LOCUL INTAMPLARILOR. CU APARATURA PERFORMANTA SI CU MULTA RABDARE, SA DOVEDEASCA SCEPTICILOR CA LUMEA NU INSEAMNA DOAR CEEA CE POT VEDEA SI ATINGE

yoyo 19 aprilie 2012 - 23:08

ala nu e fantoma e ala care hacuie in filmul scream :))))
uitativa atenti ca e identic

Leave a Comment