Cele sapte dimensiuni ale constiintei

Social Media

7-dimensiuni-constiintaDaca citim cu atentie profetiile antecesorilor nostri, observam ca acestea vorbesc despre o Era de Aur. O perioada in care omul isi va putea folosi calitatile psihice, va atinge un nivel inalt al constiintei de sine, o perioada in care vom fi inconjurati de dragoste si armonie.

Acest moment exista chiar acum, se manifesta sub o anumita forma in fiecare clipa a vietii noastre; nu doar omul evolueaza, ci si intreaga planeta isi pregateste intrarea in zona vibratiilor superioare. „Trezirea” aceasta inseamna o noua constiinta, este ceea ce initiatii numesc constiinta Cristica sau Budhica, o recunoastere a propriei noastre esente, a faptului ca suntem un TOT unitar. In acest context, dimensiunile nu reprezinta altceva decat diversele etape prin care trecem in drumul nostru catre Dumnezeu.

Toate nivelele dimensionale sunt aici, diferenta dintre ele fiind data de frecventa lor. Ele sunt, de fapt, frecvente in interiorul carora vibram noi, altfel spus, sunt nivele de constiinta. In acest plan dimensional in care se afla Pamantul, exista sapte dimensiuni. Trecerea intr-o alta dimensiune este un proces ce implica expansiunea constiintei, a formei de percepere a realitatii si de a vedea lucrurile.

Prima dimensiune – este zona in care energia se transforma in materie, este dimensiunea macrocosmos, frecventa vibratorie de activare a ADN-ului, frecventa atomilor si moleculelor. Apa si mineralele vibreaza pe aceasta frecventa; este dimensiunea in care se activeaza ADN-ul si sistemul celular primeste impulsuri energetice.

A doua dimensiune – este frecventa care permite existenta plantelor si animalelor; vibratia care mentine unite cele doua regnuri, cu alte cuvinte este subconstientul colectiv al speciei. Aici nu exista timp si spatiu. Constiinta este liniara sau bidimensionala.

A treia dimensiune – aici existam noi, oamenii, cu perceptia noastra liniara a timpului si spatiului, cu capacitatea noastra de a ne aminti trecutul si de a ne construi viitorul in prezent. Aici devenim constienti de noi insine, de faptul ca trecem printr-o etapa de invatare si o etapa in care ne construim personalitatea.

A patra dimensiune – este dimensiunea subconstientului colectiv, locul unde rezida sentimentele, emotiile si visele. Timpul aici este ciclic, alternativele si posibilitatile sunt prezentate simultan intr-un camp cuantic. Este frecventa empatiei, telepatiei, zona in care experimentam, pentru ultima oara, lumea fizica cu ajutorul corpului fizic. A accepta constiinta acestei dimensiuni inseamna a face un salt cuantic, dar acesta implica schimbarea radicala a falselor credinte, pentru a ajunge la constiinta Cristica, constiinta colectiva care se recunoaste pe sine ca fiind un TOT unitar.

A cincea dimensiune – este pura energie, frecventa intelepciunii, locul unde sunt ghizii nostri spirituali si Marii Maestri ai Ascensiunii. Aici vom crea familii de suflete, care vor avea aceeasi vibratie. Timpul in aceasta dimensiune este continuu, exista un ,,acum,, etern in care, prin vederea holografica, percepem formele de lumina de mare intensitate.

A sasea dimensiune – este dimensiunea Cristica sau Budhica, unde stim ca totul este un TOT. Aici atingem stadiul iluminarii, ne intoarcem acasa la Dumnezeu creatorul nostru – la stadiul constiintei unice. Tot aici se creeaza matricea morfogenetica, adica formele geometrice care fac obiectul geometriei sacre si care sunt forme de lumina creatoare de viata.

A saptea dimensiune – este echivalenta cu integrarea totala, constiinta este experimentata multidimensional. Forma dispare lasand locul constiintelor de lumina pura, ingerilor si fiintelor de iubire pura… Comunicarea intre
aceste fiinte se face prin combinarea sunetelor si culorilor, cele doua constiinte energizandu-se prin aceasta experienta. Ei detin secretul de a transforma experientele si constiinta in sunet pur, sunet care, de fapt, este limbajul unic in dimensiunea a saptea ghidata de Galaxia Andromeda.

Sursa: Revista „Cosmos”


Social Media

4 Comments

Leave a Reply