Adevaratele cauze ale bolilor: pacatele individuale din viata asta sau din vietile anterioare, pacatele parintilor si bunicilor, precum si karma de neam

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Din punct de vedere ezoteric, boala are mai multe cauze. Prima ar fi pacatul personal, din viata asta sau din alta. Dar, ce este pacatul? Este acea greseala fata de Universul din care provenim, sau care exista in noi, si care determina deschiderea catre energia si entitatile inferioare din punct de vedere vibrational.

Trebuie inteles de catre fiecare din noi ca starea de normalitate a omului este sfintenia. Restul este imbolnavire spirituala si boala. Ceea ce nu se intelege aici, pe pamant, este ca Dumnezeu si sfintii nu au atat nevoie de rugaciunile noastre, care le sunt cu adevarat placute, cat sa ne ridicam de unde am cazut, adica la sfintenie.

Nu exista boala fara pacat. Durerea care provine de la boala are tocmai rolul de a atrage atentia ca exista acea problema, este semnalul de alarma prin care omul este anuntat ca ceva se intampla, dar si o forma de plata pentru greseli. Sunt oameni care se supara cand vad ca altii pot face mult mai multe rele fara sa se imbolnaveasca si asta pentru ca nu inteleg ca ceea ce ne protejeaza pana la urma de rau este Dumnezeu si fiecare are protectia lui divina, care depinde de ceea ce a facut in vietile lui anterioare. Pana la urma, Dumnezeu ingaduie sau nu boala noastra ca forma de plata, ca scoala sau ca incercare a credintei.

Tot ce este negativ se acumuleaza la nivel de subconstient pentru a deveni manifest pe masura ce distruge campul energetic si afecteaza matricea originara a omului respectiv, si asa deteriorata de karma de neam.

Primul care se imbolnaveste este sufletul, care se inveleste intr-o camasa de murdarie energetica si spirituala datorata pacatelor facute cu liber arbitru din viata asta sau alta. Nestralucirea lui afecteaza campurile energetice care cad si permit astfel entitatilor negative sa se apropie de noi.

Identificarea cauzei in subconstient si rezolvarea acelei cauze vindeca boala. Boala este o lipsa de lumina, dar la fel poate fi produsa de lumina cand corpul respectiv nu este pregatit sa o primeasca.

Alte cauze ale bolii, pe langa pacatul omului din viata asta sau alta, sunt pacatele parintilor sau ale bunicilor, din viata asta sau din altele. Asta se datoreaza tocmai genei care preia informatiile si a legaturilor energetice care exista intre rudele de sange.

Mai exista si o karma de neam. Una va fi karma poporului roman, alta a celui turc sau chinez, si alta a poporului evreu, si care se repercuteaza asupra fiecarui individ in parte.

Asadar, boala, desi neplacuta are caracter educativ spiritual. Aflarea greselilor, plata lor si indreptarea lor duce la disparitia ei.

Be the first to comment

Leave a Reply