luni, ianuarie 30, 2023
AcasăSpiritualitate teoreticaDiscutii spiritualeCe ofera "Cartea Tibetana a Mortilor"? Un ajutor pentru cei care sunt...

Ce ofera „Cartea Tibetana a Mortilor”? Un ajutor pentru cei care sunt pe punctul de a parasi planul fizic…

Ce ofera „Cartea Tibetana a Mortilor”? Un ajutor pentru cei care sunt pe punctul de a parasi planul fizic…

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

„Cartea Tibetana a Mortilor” este unul dintre cele mai bine cunoscute texte care detaliaza tranzitia constiintei in momentul mortii. Acesta carte este un manual de antrenament care ofera pregatire si ghidare pentru separarea constiintei de trup in momentul mortii. Aceasta carte trebuie citita cu voce tare celor care sunt pe punctul sa paraseasca planul fizic, pentru a le oferi astfel asistenta detaliata pentru calatoria prin diferitele etape tranzitorii ale constiintei. Obiectivul principal este sa ajutam la directionarea constiintei celor care mor catre starea de constienta cea mai inalta posibil, astfel incat sa le poata fi accesibile taramurile spirituale inalte ale Universului.

„Cartea Tibetana a Mortilor” ne invata cum sa ii asistam pe cei care mor prin oferirea de ghidare spirituala detaliata.

In cadrul „Cartii Tibetane a Mortilor”, premisa de baza a instructiunilor este sa ne directionam constiinta catre „Lumina Pura”, dincolo de conceptele tridimensionale de forma si contur. Maestrii tibetani au inteles foarte clar ca majoritatea oamenilor experimenteaza starea de Bardo (planul si corpul astral) imediat dupa moarte. Acestia ii invata efectiv pe cei care mor sa isi focalizeze in totalitate atentia asupra esentei lor spirituale lipsite de forma care exista dincolo de corpul astral, sau Bardo. Acestia directioneaza sufletul sa traverseze planul astral si sa imbratiseze esenta lipsita de forma a spiritului pur.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.