Home Spiritualitate teoreticaTraditii si superstitii Cazul Olimpiei Cosma, femeia ce a fost considerata strigoi

Cazul Olimpiei Cosma, femeia ce a fost considerata strigoi

by admin
176 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Vineri, Olimpia Cosma a fost la piata dupa cumparaturi. Venind acasa se intalneste cu vecina ei, cu care sta de vorba. Sambata dimineata pe la ora opt, vecina merge la Olimpia pe care o gaseste cazuta afara, cu hainele pline de noroi si intepenita, din cauza gerului de peste noapte. Ea cheama imediat ajutoare, anunta pe fiul Olimpiei si venind cu totii au considerat ca este moarta.

Au bagat-o in casa, au spalat-o, au imbracat-o, dar dupa ce a mai stat in casa, ei au observat ca este inca moale si putin calda. Cu totii fiind foarte superstitiosi, din aceasta trag concluzia ca este strigoaie. Fiind sambata, fara sa mai anunte medicul care trebuia sa constate decesul si sa se pronunte, au chemat repede pe un om care inteapa mortii si l-au pus de au intepat-o chiar in inima, pentru a nu mai afla lumea ca este strigoaie.

Se fac pregatirile de inmormantare.  Luni, feciorul merge la medic pentru a-i elibera documentul de constatare a decesului, cu care sa poata scoate certificatul de deces. Medicul il intreaba cum a murit si el spune adevarul. Dandu-si seama de situatie si banuind ca femeia nu a fost moarta, el anunta politia si impreuna pleaca acasa la moarta. Acolo gasesc si sarma cu care a fost intepata si i-a intrebat ce-i cu ea, la care ei au raspuns fara emotie, ca asa este obiceiul la ei.

Politistul interzice inhumarea, pana cand nu se va face autopsia. Dupa ce s-a facut, s-a constatat ca femeia a avut moarte clinica si intepatura in inima i-a fost fatala. Iata unde a dus credinta superstitioasa.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

7 comments

roxana 12 octombrie 2010 - 22:24

Lipsa informatiilor unde poate duce…

Iovu 13 octombrie 2010 - 1:35

parampaaaaam !! nimic mai mult de spus…

THATWASANEARGO 13 octombrie 2010 - 19:02

Este bine sa existe masura in toate! Chiar ca nimic de zis.

m33 13 octombrie 2010 - 22:23

Unde ne duce mintea bolnava….ma ingrozeste o astfel de stire,si cand ne gandim ca sunt adevarate astfel de cazuri si ca inca se intampla,moartea clinica este un dusman foarte viclean…auzisem ceva de o cantareata romanca(din pacate am uitat cum o chema) ca ar fi fost inmormantata de vie,tot moarte clinica,nu stiu prin ce urmari ar fi fost dezgropata iar cei prezenti au fost socati vazand mesajul de pe capacul cosciugului care zicea cam asa”m-ati ingropat de vie”iar mainile si unghiile sale pastrau semne violente dupa mesajul lasat…nu stiu exact ce s-a intamplat(doar din auzite)dar mi-ar placea sa aflu. spre final vreau sa felicit pe cei care se ocup de acest site,care m-a lasat profund impresionata si cred ca este cel mai bun site peste care am dat din greseala si care mi-a acaparat atentia intreaga zi..numai bine

iasmina 15 octombrie 2010 - 17:31

ce oameni inapoiati…nu ai ce sa le zici…asa le este credinta. scurt si clar…

dumitrescu dan jean 19 octombrie 2010 - 12:41

citind articolul,ma intreb,pana unde poate duce incultura,sa ne fereasca pronia cereasca,de asemenea specimene.Sant lasate ,pe pamant ,numai sa respire nu sa si gandeasca

wiccan 27 mai 2011 - 20:13

cat de inapoiati sunt unii…cred ca inca nu si-au dat seama ca traim in sec 21….auzi ..strigoi..biata femeie….cand te gandesti k putea fi salvata…cred ca mentalitatea batranilor lasa de gandit..si imaginatia lor de asemenea…

Leave a Comment