Blestemul florii de orhidee – e posibil ca unele flori sa emane energii negative?

Social Media

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

In 2014 primeam un email de la un cititor in care spunea niste lucruri foarte interesante, ceea ce arata inca o data ca traim intr-o lume plina de evenimente „paranormale”. Am pus „paranormal” intre ghilimele intrucat e posibil ca fenomenele respective sa fie perfect normale in acest Univers, insa noi nu cunoastem pe deplin legile lumii in care traim. Asadar, sa vedem care este continutul acestui email:

„Anul trecut, de ziua ei, sotia mea a primit cadou de la un grup de colege (nu toate bine intentionate) o orhidee in ghiveci (orhidee mirositoare, alba, superba dealtfel). Ea (sotia) nu este o indragostita de flori, spre deosebire de mine. A adus-o acasa si eu m-am ocupat de ea.

Problema este de atunci cam totul merge pe dos (eu sunt somer, datoriile cresc, chiar si banii care mai intra in casa parca se scurg aiurea). Noaptea trecuta am visat-o pe sotia mea murind si eu tinand in brate acest ghiveci cu orhidee! Orhidee pe care am reusit sa o inmultesc si care acum, parca in ciuda (caci sunt hotarat sa scap de ea) infloreste pe zi ce trece. Sotia a insistat mai demult, daca nu chiar de la inceput, sa scapam de ea.

Una dintre colege se pare ca nu prea are nimic in comun cu cele sfinte. Un sfat, un ajutor in aceasta privinta! Se pot face farmece pe flori?”

Din pacate, acest email a ajuns in Spam-ul de email al site-ului, unde a stat vreo 5 ani, pana astazi, cand a fost pentru prima data citita. Nu stiu ce s-a mai intamplat cu situatia cititorului de atunci, dar sa speram ca s-a terminat in bine. Raspunzand la intrebare, da, eu cred ca e posibil ca un blestem sa se fi indreptat spre orhidee, iar aceasta a „captat” energiile negative emise, pe care le-a „distribuit” in locul in care se afla. Atunci cand simtiti ca un obiect sau chiar o fiinta (planta / animal) pe care il (o) aveti in preajma va aduce ghinion, cel mai bine ar fi sa scapati de obiect sau fiinta…


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply