Au fost “ingerii cazuti” si inlantuiti din Biblie, eliberati acum peste 100 de ani? De atunci au aparut razboaiele mondiale si OZN-urile?

Social Media
  •  
  •  
  •  

Conform Bibliei, “ingerii cazuti” au fost legati in lanturi si aruncati in iad:

* “Iar pe ingerii care nu si-au pazit vrednicia, ci au parasit locasul lor, i-a pus la pastrare sub intuneric, in lanturi vesnice, spre judecata zilei celei mari” (Iuda 1:6);
* “Caci daca Dumnezeu n-a crutat pe ingerii care au pacatuit, ci, legandu-i cu legaturile intunericului in iad, i-a dat sa fie paziti spre judecata! (2 Petru 2:4).

De asemenea, in “Cartea lui Enoh” ni se spune ca aceiasi ingeri au fost legati pentru o perioada de 70 de generatii:

* „Leaga-i timp de saptezeci de generatii in vaile pamantului, pana in ziua judecatii“ (Enoh 10:12).

“Cartea lui Enoh” nu face parte din Biblie, dar totusi ea este citata chiar de Biblie. Daca “ingerii cazuti” au fost pedepsiti de catre Dumnezeu in jurul anului 3.000 i.Hr. (la care se refera evenimentele biblice) si urmeaza sa fie eliberati dupa saptezeci de generatii, aceasta inseamna 70 x 70 = 4.900 de ani, asadar putandu-se trage concluzia ca acesti ingeri au fost deja eliberati in jurul anului 1900 (sau chiar mai devreme). Acesta este momentul exact in care am inceput sa vedem in lume o explozie de noi cunostinte si tehnologie, dar si de arme, razboaie mondiale si imoralitate.

Desi in zilele noastre avem de-a face cu un evident progres tehnologic, totusi, in aceleasi timp, se constata si o puternica crestere a imoralitatii si rautatii oamenilor. Oare Hitler si Stalin, doi mari dictatori sangerosi ai secolului al XX-lea, au aparut intamplator? Sau au fost ei niste incarnari ale “ingerilor cazuti” recent eliberati? Oare explozia de OZN-uri si extraterestri vazuti incepand cu anul 1900 are vreo legatura cu eliberarea “ingerilor cazuti”?

Lasă un comentariu