2012 si centura fotonica

foton3Sa vorbim putin despre Rezonanta Schumann sau pulsul Terrei. Acesta a fost de 7,83 cicli/secunda timp de mii de ani, dar din 1980 a inceput sa creasca, acum fiind de 12 cicli. Acest lucru inseamna ca ziua are acum doar 16 ore, nu 24, ca inainte, aspect sesizat de altfel instinctiv de multi dintre noi (timpul se scurge din ce in ce mai repede…nu mai avem timp sa facem ce ne propunem). Dupa cateva calcule observam ca, in 2012, timpul va fi 0(zero). De asemenea, tot atunci, astronomii spun ca planul Sistemului nostru solar se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee, lucru care se intampla o data la 26.000 ani (cand se incheie un Mare Ciclu Cosmic).

Civilizatii stravechi precum cea Mayasa cunosteau toate acestea. In Calendarul Mayas, a 5-a Lume se sfarseste in 1987, iar a 6-a Lume incepe in 2012, acum omenirea aflanduse intre 2 lumi. Mayasii credeau ca in 2012 vom depasi tehnologia, cunostintele actuale despre timp si spatiu, necesitatea banului, vom trece rapid prin Dimensiunea a 4-a si vom intra intr-a 5-a, iar ADN-ul uman va avea 12 spirale, nu doar 2. Omenirea se va schimba enorm, deciziile noastre trebuind sa se bazeze ori pe Iubire, ori pe Frica.

Alte informatii despre anul 2012 sunt legate de Proiectul Montauk care consta intr-un dispozitiv creat pe baza unor informatii “extraterestre”, dispozitiv cu care oameni au fost trimisi in timp si au descris ce au vazut. Descrierile lor se opresc la anul 2012 despre care spun ca este “ca un zid abrupt” de ne trecut, de ne patruns, de ne perceput de noi la ora actuala.

La nivel planetar asistam la inceputul inversarii Polilor magnetici (se intampla o data la 13.000 ani). Acum, campul magnetic este cu 30% mai slabit. Iminenta inversarii Polilor poate fi aratata si de extinderea Aurorei Boreale catre Atlanticul de Sud si de disparitia a mii de pasari calatoare(ce se orienteaza dupa campurile magnetice). De asemenea au loc modificari ale atmosferelor planetelor Sistemului Solar (Marte, Venus, Jupiter, Uranus, Neptun si Luna), iar in straturile superioare ale Terrei se formeaza un nou gaz. Activitatea vulcanica pe Terra a crescut cu 500% din 1875 in coace, iar campul magnetic al Soarelui a crescut cu 230% din 1901.

Aceste numeroase modificari se datoresc intrarii Sistemului Solar intr-o zona cosmica cu o energie mult mai intensa, mai inalta, numita Centura Fotonica. Informarea publicului despre iminenta “ciocnire” a Sistemului nostru solar cu un nor elecromagnetic nu peste mult timp, s-a facut prima data prin intermediul radioului pe la inceputul anilor ’80 in SUA.

photonblImaginea Pamantului si a Sistemului nostru solar fata de Centura Fotonica este destul de complexa. Pamantul orbiteaza in jurul Soarelui in decursul unui an, iar intregul nostru Sistem solar orbiteaza in jurul Centrului Galactic (aflat in constelatia Pleiadelor, reprezentat de Steaua Alcyone) in aproape 26.000 ani. In acelasi timp, Centura Fotonica incercuieste Sistemul Pleiadelor, reprezentata de multe benzi fotonice care emana din centrul Galaxiei, asociate cu spiralele Caii Lactee si are oscilatii neregulate, dilatandu-se si contractandu-se.

Este greu de prezis daca Soarele sau Terra va intra mai intai in Centura Fotonica. Daca Soarele va intra primul, se crede ca vor urma cateva zile de intuneric absolut (inclusiv surse de curent electric vor fi nefolositoare). Daca Terra va intra prima, nu va fi intuneric, dar vor apare anumite fenomene electromagnetice deosebite cauzand fluorescenta tuturor corpurilor si disparitia noptii pentru 2.000 ani.

Intalnirea cu Centura Fotonica poate fi o experienta pozitiva pt umanitate, dar numai oamenii dornici de elevarea propriei constiinte isi vor da seama ca modificarile se produc putin cate putin deja.

Intorcandu-ne la profetiile Mayase, acestia credeau ca in urmatorii 10 ani dupa 2012, locuitorii Sistemului solar isi vor ajusta structurile moleculare. Moleculele si atomii corpurilor vor fi excitate creind o lumina non-calda, neproducatoare de umbra. Se asteapta de asemenea modificari climaterice deosebite: raciri puternice si apoi incalziri foarte mari. Cand apele din urma topirii ghetarilor se vor retrage, Pamantul va avea o noua fata.

Consideratii metafizice si spirituale vin sa arate ca intalnirea cu Centura Fotonica va determina o selectie naturala a oamenilor pe baza spirituala. Astfel, persoane destul de evoluate spiritual vor putea sa-si ridice nivelul constiintei prin absorbirea razelor de lumina de inalta frecventa, in timp ce alte persoane cu un comportament negativ si egoist vor avea multe vibratii scazute si probabil nu vor supravietui radiatiilor de inalta frecventa (ceea ce nu inseamna neaparat ca vor muri). Intotdeauna fenomenele manifestate fizic in Univers au un inteles si o insemnatate spirituala si divina pentru oameni.

In channeling, interactiunea cu Centura Fotonica este numita Christ, termen ce nu exprima a doua venire a lui Christos ci o stare a constiintei, a fiintei in ansamblu, stare ce a fost atinsa si de Iisus.

Se crede ca Pamantul va fi divizat in 2 existand paralel in 2 Universuri paralele. Va fi o planeta cu 3D ca cea de azi si o alta ce va trece intr-un Univers paralel cu 4D. Astfel, se poate ca unele familii sa fie despartite de aceasta selectie naturala unii mergand intr-o parte si altii in alta. Unele pesoane, putine, din lumea cu 4D, pot dori sa isi suspende progresul personal si sa ii astepte pe cei dragi din urma.

Psihologic, intrarea va determina iesirea la suprafata (in mintea constienta) a unor nereguli in matricea fizica si psihologica a oamenilor, rezultand noi vindecari, echilibrari sau reversul precum boli, depresii, moarte.

Centura Fotonica este din punct de vedere metafizic o parte a unui grup de energii din a 7-a dimensiune, a ingerilor, care pot folosi aceasta energie pentru a activa in timpul somnului chakrele oamenilor evoluati si ale celor care cer acest lucru si sunt pregatiti sa il primeasca, determinand trecerea in dimensiunea a 4-a si apoi intr-a 5-a. Cei ce refuza evolutia pot suferi o implozie si vor ramane in Universul cu 3D, continuindu-si conflictele, polarizarile, fricile si razboaiele pana isi vor curata singuri corpurile energetice de negativitate.

Vreti sa va protejati de energiile negative? Sa eliminati toxinele si radiatiile din aer? Sa aveti un somn linistit? Sa raspanditi in jur energie pozitiva? Va invitam sa comandati si sa purtati PANDANTIVELE ORGONICE ALMEEA.

Create pe baza descoperirilor doctorului Wilhelm Reich si a principiilor orgonice formulate de catre acesta si alti numerosi cercetatori care i-au calcat pe urme, pandantivele Almeea contin cipsuri metalice, un fir de cupru curbat sub forma de moneda, un cristal sau mai multe pietricele de cristal de stanca, toate incorporate intr-o cantitate suficienta de rasina sintetica, pentru a forma pandantivul perfect. Mai jos se gasesc aceste minunate pandantive pe care le puteti comanda:


70 Comments

Leave a Reply