Zodiacul birmanez: cele 8 zile si 8 semne zodiacale de animale

Social Media

Semnele zodiacale birmaneze de animale reprezinta inventia stravechilor calugari plini de intelepciune din Birmania. Ei au creat acest sistem astrologic, printr-o profunda intelegere a lumii cosmice si au incorporat aceasta cunoastere cu observatiile lor privind cerul si regnul animal.

Astrologia birmaneza se bazeaza pe numarul opt. Energia lui opt propune un echilibru cosmic si rezoneaza la o frecventa a echilibrului divin. Se spune ca numarul opt reflecta armonia in energie: respingerea dezechilibrului si perpetuarea armoniei.

Elementele esentiale ale astrologiei birmaneze sunt reprezentate de:
– opt energii planetare;
– opt zile ale saptamanii;
– opt directii cardinale;
– opt semne zodiacale cu animale.

Cele 8 zile ale saptamanii provin din impartirea zilei de miercuri in doua. De asemenea, cele 8 directii cardinale reprezinta expresia puterii mistice a cifrei opt, fiecare directie vibrand in propria energie simbolica.

Iata in continuare zodiacul:

1) Semn zodiacal: Garuda (pasare mitica)
Ziua de nastere a saptamanii: Duminica
Planeta conducatoare: Soarele
Directia conducatoare: nord-est

Atributele Garudei: Sunteti o persoana draguta si generoasa. Veti da si camasa de pe voi pentru cineva care are nevoie. Unii vor crede despre voi ca sunteti prea generosi. Iubiti provocarile. Cu cat obstacolul este mai dificil, cu atat sunteti mai motivati sa treceti peste el pentru a va atinge scopul. Sunteti plini de energie si rar permiteti vietii sa va doboare. Ii motivati pe altii, fiind o sursa de inspiratie pentru multi.

2) Semn zodiacal: Tigru
Ziua de nastere a saptamanii: Luni
Planeta conducatoare: Luna
Directia conducatoare: est

Atributele Tigrului: Sunteti o persoana extrem de intuitiva si de inteligenta. Aveti un ochi format pentru detalii. Sunteti puternic si rabdator, dar doar pana la un anumit punct. Detestati sa se profite de voi si nu va plac oamenii care va fac sa pierdeti timpul. Sunteti orientati spre scopuri si va place sa reusiti. Respectati legile si sunteti responsabili pentru actiunile voastre.

3) Semn zodiacal: Leu
Ziua de nastere a saptamanii: Marti
Planeta conducatoare: Marte
Directia conducatoare: sud-est

Atributele Leului: Sunteti un cruciat, un lider natural, o persoana nobila. Aveti demnitate si onoare. Puteti fi incapatanat si doctrinar, dar sunteti corect in estimarile voastre. Luati usor decizii si nu va place sa faceti compromisuri. Va plac toate provocarile, in special daca-i sprijiniti pe cei supusi.

4) Semn zodiacal: Elefant (cu colti)
Ziua de nastere a saptamanii: Miercuri dimineata
Planeta conducatoare: Mercur
Directia conducatoare: sud

Atributele Elefantului cu colti: Sunteti impredictibil si plin de entuziasm. Va place pericolul, dar si actiunea, ambele putand sa va bage in probleme. Sunteti spontan, iar oamenii va iubesc pentru pasiunea voastra. Sunteti independent si va place sa aveti sub control toate situatiile.

5) Semn zodiacal: Elefant (fara colti)
Ziua de nastere a saptamanii: Miercuri seara
Planeta conducatoare: Rahu
Directia conducatoare: nord-vest

Atributele Elefantului fara colti: Aveti o natura extrem de contradictorie. Nu sunteti o persoana foarte sociabila, si de aceea nu va place ca alti oameni sa se bage in treburile voastre. Totusi, sunteti foarte buni in a va promova pe voi si pe munca dvs. Va place sa actionati, doar daca sunteti absolut sigur (exista putin risc implicat). Aveti mari succese (in special in afaceri) si sunteti capabili sa va impliniti angajamentele in termeni proprii.

6) Semn zodiacal: Sobolanul
Ziua de nastere a saptamanii: Joi
Planeta conducatoare: Jupiter
Directia conducatoare: vest

Atributele sobolanului: Sunteti o persoana abila si inteligenta. Aveti abilitatea de a administra resursele si cautati lucruri care sunt oportune. Puteti fi introvertit si tacut, dar sunteti de neoprit atunci cand vreti sa obtineti ceea ce va doriti. Va concentrati foarte bine si aveti o iscusinta de a merge tot inainte.

7) Semn zodiacal: Porcul de Guineea
Ziua de nastere a saptamanii: Vineri
Planeta conducatoare: Venus
Directia conducatoare: nord

Atributele Porcului de Guineea: Sunteti o persoana naturala si cu simt artistic. Aveti tone de idei fabuloase, dar putin timp pentru a le duce la indeplinire. Si asta intrucat va imprastiati in mai multe directii deodata. Dar, ezitati sa alegeti un lucru, pentru ca va plictisiti usor si obositi de acelasi lucru. Sunteti o persoana iubitoare, draguta si foarte simpatica. Sunteti foarte sensibila fata de altii.

8 ) Semn zodiacal: Dragonul
Ziua de nastere a saptamanii: Sambata
Planeta conducatoare: Saturn
Directia conducatoare: sud-vest

Atributele Dragonului: Sunteti o persoana filozofica si intelegatoare. Oamenii sunt natural atrasi de dvs, pentru ca aveti incredere in voi si un mare simt al umorului. Preferati sa lucrati singuri, intrucat credeti ca sunteti stapanul propriului destin si nu va place sa depindeti de altcineva.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply