Home Spiritualitate practicaFenomene psi Vise premonitorii care au adus moartea

Vise premonitorii care au adus moartea

by admin
82 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

cosmar21Pe 29 iulie 1589, Henric al III-lea, regele Frantei, viseaza ca toate vesmintele si insemnele regale, camasi, sandale, tunici, mantia de satin azuriu, sceptrul si acea „mana a justitiei”, insangerate, sunt calcate in picioare de calugari. Trei zile mai tarziu, pe 1 august, este asasinat de calugarul Jacques Clement.

In noaptea de 13 spre 14 mai 1610, Henric al IV-lea, urmatorul rege al Frantei, viseaza ca vede un curcubeu deasupra capului sau. La trezire povesteste visul celor din preajma.

–   Oh, spune  cineva,  acesta  e  un  semn  foarte  rau. Dintotdeauna un astfel de vis a insemnat moarte violenta. V-as sfatui insistent, cu tot respectul, Sire, sa nu iesiti astazi din palat…

Henric al IV-lea, ridica din umeri si la ora 4 se urca in caleasca sa pentru a se duce la Arsenal. La 4 si 10 minute trece prin rue de la Ferronnerie, unde este asasinat de Ravaillac…

In noaptea de 17 spre 18 iunie 1815, Napoleon viseaza ca o pisica neagra alearga in doua randuri de la o armata la alta si vede regimentele sale sfartecate. Se trezeste, gafaind, gandindu-se ca acest vis inseamna tradare si infrangere. Cateva ore mai tarziu, Marea Armata este nimicita pe campia de la Waterloo…

In luna aprilie 1865, cu cateva zile inainte sa fie asasinat, Abraham Lincoln povesteste sotiei si unuia dintre amicii sai ce vis a avut:

„Traversam toate salile Casei Albe fara sa intalnesc absolut pe nimeni; dar tot mergand, la un moment dat am auzit niste suspine. Cand am intrat in salonul de est, am vazut o adunare de oameni in doliu. in centrul incaperii se afla un catafalc pe care era depus un mort in haine fastuoase, de ceremonie. In jurul lui soldati stateau de garda. M-am apropiat:

– Cine a murit la Casa Alba? am intrebat.
–  Presedintele, mi-a raspuns unul dintre soldati. A fost asasinat.

Atunci am auzit multimea gemand si acest lucru m-a trezit. Nu am mai putut sa inchid ochii toata noaptea. Stiu bine ca nu e decat un vis, dar aceasta viziune nu inceteaza sa ma obsedeze.”

Trei zile mai tarziu, Presedintele cadea sub gloantele trase de Booth…

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

2 comments

cristian 27 iunie 2009 - 10:25

de multe ori mi s-a intamplat ca ce visez peste cateva zile sa se intample.De exemplu am visat ca a murit o ruda si la vreo saptamana aceasta a murit si imaginea care am avut-o in vis atunci am vazut-o si in realitate.si s-a intamplat de mai multe ori.oare de ce ? astept raspuns urgent pe adresa de email bolo_nike06@yahoo.com

Andrei 31 ianuarie 2016 - 0:32

Buna,eu unul visez de cateva luni continu anumite lucruri,care mereu se intampla in viata reala,sunt mai mult de 20 de vise pe care le-am avut si mi s-au indeplinit exact la fel.Ce vrea sa insemne asta?

Leave a Comment