Home Spiritualitate practicaMeditatii Un “Pelerinaj de suflet” intr-un loc spiritual deosebit

Un “Pelerinaj de suflet” intr-un loc spiritual deosebit

by admin
101 views
Social Media
 •  
 •  
 •  

Medjugorje (Bosnia Hertegovina) este unul din acele locuri, unice in lume, in care apare Fecioara Maria, oferind mesaje, viziuni si vindecari, un loc binecuvantat, un vortex energetic de vindecare care inlesneste primirea si cresterea darurilor spirituale si vindecarea sufletelor. In acest loc minunat, doamna Daniela Lucia Nistor, vizionar, invatator, vindecator spiritual si vechi prieten al site-ului nostru, a hotarat sa realizeze, in luna octombrie a acestui an (2010), un “Pelerinaj de suflet” .

Doamna Lucia Nistor ne promite in acest pelerinaj exercitii de sensibilizare cu energiile divine, primirea initierii si darurilor divine potrivite misiuni fiecaruia dintre noi si crearea conexiunii cu Ingerul Pazitor, cu un spirit personal de putere, cu energiile Duhului Sfant, ale Domunului Iisus si ale Fecioarei Maria.

Mai exact, programul pelerinajului include urmatoarele etape:

  Ziua 1-Oct 20 – Plecare din Bucuresti – cazare o noapte la Baile Herculane;
  Ziua 2-Oct 21 – Cazare la Medjugorje;
  Ziua 3-Oct 22 – Medjugorje – excursie locuri spirituale – vizitarea locurilor binecuvantate unde sunt consemnate aparitiile Fecioarei Maria si vizitarea comunitatii Cenacolo in ziua in care vizionara Marija primeste mesajul lunar de la Fecioara Maria;
  Ziua 4-Oct 23 – Medjugorje – Seminarul de vindecare – se va lucra cu energiile divine pentru vindecare personala, vindecarea pe neam, vindecarea planetei si pentru primirea darurilor de vindecare;
  Ziua 5-Oct 24 – Medjugorje – Seminarul de primire a darurilor extrasenzoriale – se va lucra pentru armonizarea interioara a fiintei, pentru pregatirea si primirea darurilor extrasenzoriale, a darurilor spirituale;
  Ziua 6-Oct 25 – Medjugorje – participarea la ceremonia primirii de catre Marija a mesajului lunar de la Fecioara Maria;
  Ziua 7-Oct 26 – Plecare din Medjugorje – cazare la Baile Herculane;
  Ziua 8-Oct 27 – Ajuns in Bucuresti, despartirea de grup.

Informatii mai detailate puteti gasi pe site-ul: http://www.mesajulluminii.ro , la sectiunea Seminarii.

Doamna Daniela Lucia Nistor ne astepta pe toti cu drag sa mergem impreuna in acest loc miraculos.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

8 comments

TJ 25 iulie 2010 - 15:43

contra unei sume mari de bani desigur

vioreaua 26 iulie 2010 - 13:25

pt TJ, nu ar fi mai bine gratis? ar fi super o excursie in afara cu cazare, mic dejun si cina incluse gratis? sau eventual vreo 500 ron maxim…ar fi super.

TJ 26 iulie 2010 - 15:19

cu 500 de euro plec 2 saptamani in Grecia
e teapa nu va duceti!

admin 26 iulie 2010 - 20:30

TJ, du-te unde vrei tu. Spiritualitatea nu-i pentru tine.

Silivriano

ionuc 27 iulie 2010 - 8:55

Pelerinajul cel mai sanatos este spre interior,adica spre descoperirea Divinului ce salasluieste in noi.Poti sa te duci la toate manastirile si locurile sacre daca nu ai nimic in tine o faci degeaba.
Faceti pelerinaj spre Templul Sfant locul unde este asezat Dumnezeu(la uni)

patrascu stefan 6 septembrie 2010 - 12:31

o sa credeti cand o sa vedeti si nu luati la misto

dumitrescu dan jean 9 septembrie 2010 - 13:07

TREBUIE SA RECUNOSC,CA SANT UN CRESTIN ,CE NU SE MANIFESTA PREGNANT,PRIN INCHINACIUNE SI OFRANDE VIZIBILE.IN TOT CEEA CE FAC,SANT CONVINS ,CA AM ALATURI O FIINTA DIVINA,CARE NU MA LASA SA GRESESC.INSA,NU A-SI PUTEA SA INCONJUR UN LACAS DE CULT ,IN GENUNCHI,SAU FACAND MATANII DE COMPLEZENTA.DIMINEATA SI SEARA ,DUPA MINE SANT MOMENTELE ZILEI CELE MAI FAVORABILE INCHINACIUNII INTERIOARE.CU BINE.

liviu 12 septembrie 2010 - 17:52

Este greu cu o parte din oameni ,,,dac nu ni se da ceva atunci nu este bine ,,,,[material ]!!! unii nu intelg ca parte spirituala este esenta noastra *sa avem o constinta ridicata *este un dar si nu toti au o chemare pentru acest dar divin ,astral MULTUMESC!! si aveti grija de voi !! P.S as dori sa am o discutie paticulara cu ADMIN!multumesc

Leave a Comment