Home Uncategorized Un caz socant de materializare a unui spirit uman

Un caz socant de materializare a unui spirit uman

by admin
24 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

fantome_01Cum nu e cu putinta sa „vedem” un spirit, dar este cu putinta sa percepem efectele prezentei sale, situatiile cand ne dam seama ca un spirit s-a materializat sunt atat de socante incat ne ducem cu gandul imediat la disfunctii psihice. Aceasta deturnare de la un adevar ascuns ar fi valabila si azi daca de spirite nu s-ar fi ocupat cativa corifei ai stiintelor spirituale, indeobste acestia venind cu comentariile lor din lumea stiintelor exacte.

Literatura” fantomelor nu-i acelasi lucru cu materializarea unui spirit, desi manifestarile au aparenta unor aspecte asemanatoare. in cazul spiritelor materializate aparitiile sunt sporadice, se modifica rapid „substanta” materiala; fantomele sunt dinamice, imprevizibile, persistente in popasul lor in conturul aparent material.

Aceste fenomene au o rata mare de reprezentare. Putem observa ca nu exista o regula, „o lege” in aparitii si exprimarea unui spirit in forma consistenta. Am retinut un caz interesant, pe care il vom reproduce stiind ca persoana care a trait evenimentul este in afara oricarei banuieli de irelevanta sau neregula psihica.

„M-am culcat seara cam obosita. Am adormit imediat. Peste putin timp am sarit din pat strigand: „De ce?” intrebarea nu avea nici un sens, nu stiu cui se adresa. In aceeasi clipa am vazut clar o femeie imbracata in alb din cap in picioare; de fapt era infasurata in voaluri albe. M-am uitat uimita la ea. Apoi am zarit-o intinzand mana cu intentia presupusa de mine de a-mi lua de pe noptiera paharul cu apa. Intentia, scopul, mi-au fost transmise telepatic. Nu auzeam nici un zgomot, nici un sunet. Am strigat fara sa-mi dau seama aceleasi cuvinte: „De ce?” Ma uitam la acel chip ca la o persoana care statea fizic langa mine, dar nu era materiala. Am urmarit chipul cu toata atentia cum se retragea spre perete. A ramas acolo nemiscat privindu-ma intr-un fel foarte neomenesc.

Eram treaza, desigur, si am inceput sa studiez aparitia cu toata atentia. Simteam nevoia sa intreb cine este, de ce se afla in patul meu, dar astfel de intrebari simteam ca mi le interzice, mi le blocheaza. Numai gandul ca as putea-o intreba , a facut-o pe acea femeie stranie sa se ridice din pat. Nu faceam decat sa o urmaresc in continuare cu neutralitate, fara a participa emotional la eveniment…

Coborand din pat, s-a indreptat spre un mic hol si, cand a ajuns in mijlocul holului am vazut-o cum se transforma instantaneu intr-un fel de nor de aceeasi culoare cu vesmintele. Transformarea am urmarit-o de asemenea cu mare atentie; era foarte lenta, ma interesa din cale afara sa vad ce se intampla. Dupa o sedere in forma aceea de nor am vazut-o cum se face un fel de sul alb, printr-o invalatucire ciudata si se ridica spre tavan unde, lovindu-se de el, s-a dizolvat complet! Am examinat spatiul dormitorului, eram in sfarsit singura. Dar nu stiu de ce am inceput sa simt o uriasa parere de rau, dublata de sentimentul ca ma aflu in casa mea intr-un pustiu. Am aprins imediat luminile, m-am uitat la ceas, era ora 24 si 14 minute.

Toata ziua m-a obsedat intamplarea, am examinat totul cu o raceala critica si oarecum revoltata, sunt intelectuala, totusi, cunoasterea trebuia sa-mi ofere un raspuns. Mi-am spus, in fine, ca am avut o halucinatie! Imi negam cu vehementa propria viziune. Dar, parca as fi suparat cu nihilismul meu un spirit, nu peste mult timp mi-a aparut din nou, la aceeasi ora. Dar a doua oara nu a fost numai vederea chipului, urmarirea miscarii reale, observatia lucida. A doua oara am simtit langa mine „trupul” respectiv. Am vrut sa ating chipul, dar nu mi-a ingaduit; s-a retras fulgerator, fara sa paraseasca patul. Ma uitam naucita la o mana care statea intinsa chiar pe perna mea. Am sarit din pat. in aceeasi secunda am vazut mana retragandu-se. Chipul s-a miscat spre perete. Cand sa intreb cine-i si ce vrea, a disparut prefacandu-se, ca si randul trecut, intr-un fel de fum alb. Lovindu-se de plafon, parca ar fi intrat in el si a disparut definitiv”!

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

8 comments

elena 21 martie 2009 - 20:33

eu vad ,imaghinea prezenta si mai multe ,de ce?

elena 21 martie 2009 - 20:34

ps.imaginea

ioana 18 mai 2009 - 10:25

se citeste destul de greu .accentuati sau schimbati culoarea literelor.Multzumesc

engel 1 aprilie 2010 - 15:17

Am prins un astfel de fum intr-o fotografie ,eram cu niste prieteni,am crezut ca fumeaza unul dintre ei dar nici urma de fum.Deasemenea in unele locuri unde am facut fotografii ,mi-au aparut pe fundalul pozei o multime de cercuri albe transparente.Tind sa cred ca fumul si acele cercuri albe sunt aceelasi lucru.

DRAGOS 1 aprilie 2010 - 22:21

Eu nu inteleg de sunteti mirati de astfel de lucruri , sunt absolut normale.

ghizela 26 aprilie 2010 - 15:02

e mai usur sa spui ca nu exista ceea ce nu-ti poti explica.

iulia 24 iulie 2010 - 18:03

as dori sa vb cu mai multe persoane care au avut experienta de a intalni un spirit de mai multe ori, sau le simt prezenta langa ei, sau le apar in vise id meu de messenger este iulia_yuriko

Valentina G. 2 aprilie 2011 - 13:36

Buna Iulia,

si eu as dori sa stau de vb cu pers care simt ca au avut experiente … deosebite…
Ma preocupa si pe mine de ceva timp, mai ales de cand m-am mutat intr-o casa noua si am senzatia ca unele lucruri care se intampla nu sunt chiar … intamplatoare sau aleatoare. Am senzatia ca este mai mult decat hazardul, ca tind sa aiba un sens anume. Nu se intampla lucruri periculoase, dar in mod clar mi-au captat atentia si interesul. Daca e cineva interesat sa vb cu mine despre experiente similare, poate impreuna putem da un sens mai precis fenomenelor la care suntem martori, atunci il/o astept cu interes sa/mi raspunda ori sa ma contacteze.

Leave a Comment