Uluitor caz din 1969 al unei tinere femei care a calatorit cu masina in viitor, circa 30 de ani

Social Media

femeie tanara in masinaUn caz de calatorie in timp remarcabil a fost publicat in revista „Strange”, intr-o editie din 1988. Articolul intitulat „Calatorul in timp”prezinta povestea unui om, cu initialele L.C., care a experimentat unul dintre evenimentele cele mai uimitoare din viata lui, ceva ce nu ar putea uita vreodata.

L.C. si un partener de afaceri, Charlie, tocmai terminara masa de pranz in micul oras Abbeville, din sud-vestul Louisianei. Apoi, ei s-au urcat in masina si au luat-o pe Autostrada 167, indreptandu-se spre Lafayette, aflat la 25 de kilometri departare. Era 20 octombrie 1969, ora 13:30. Era una din acele zile de toamna perfecta, cerul era senin si albastru, iar vremea calduta; erau toate conditiile pentru o plimbare cu masina, cu geamurile masinii date jos.

Autostrada era goala atunci… practic, fara trafic, pana cand cei doi barbati vazura la distanta o masina care se misca extrem de incet si care parea a fi un tip vechi de „broasca testoasa”. Odata ce distanta fata de „relicva din trecut” se micsora, discutia lor s-a mutat de la profesia lor la masina veche din fata lor. Ei admirau acest model de masina, care nu se mai fabrica de cel putin 3 decenii, dar starea sa parea perfecta, ca fiind luata din show room, acest lucru starnind admiratia atat din partea lui L.C., cat si a lui Charlie. Deoarece masina veche din fata lor mergea atat de incet, cei doi barbati au hotarat sa incetineasca si ei, pentru a aprecia si mai bine frumusetea vehiculului de epoca. Cand au facut acest lucru, L.C. a observat pe anul de inmatriculare „1940”, ce aparea in mod clar imprimat pe numarul de inmatriculare. Acest lucru era neobisnuit si ilegal, cu exceptia cazului in care masina cea veche nu era utilizata pentru vreo ceremonie aparte.

Cum trecea incet pe langa masina din stanga sa, L.C., care se afla in scaunul pasagerului, a observat ca soferul masinii vechi era o femeie tanara, imbracata in ceea ce parea ar fi haine vintage din anii 1940. Era anul 1969, iar tanara femeie purtand o palarie cu pene lungi si o haina de blana parea a fi cam neobisnuita pentru acele vremuri. Pe scaunul din dreapta femeii statea ceea ce parea a fi o fetita. Geamurile de la masina femeii erau inchise, un fapt care l-a nedumerit pe L.C., intrucat temperatura de afara era destul de placuta.

Totusi, cel mai mult atragea atentia expresiile de teama si panica de pe chipul femeii. Aceasta parea derutata, de parca ar fi avut nevoie de ajutor; pe chipul ei, chiar se puteau vedea si lacrimi. Fiind pe partea pasagerului, L.C. a strigat la ea si a intrebat-o daca are nevoie de ajutor. Ea a dat din cap in semn ca „da”, dar, in acelasi timp privea foarte nedumerita la vehiculul barbatilor. L.C. facu semn cu mana sa traga pe dreapta; el a trebuit sa repete cererea de mai multe ori, facand semne atat cu mana, dar si tipand din gura, deoarece geamul de la masina femeii era inchis. Femeia trecu pe langa ei si incepu sa incetineasca pentru a trage pe dreapta; la fel facura si barbatii. Numai ca, dupa ce L.C. si Charlie au oprit masina si s-au intors sa se uite dupa automobilul vechi al femeii, acesta pur si simplu disparuse! Spre uimirea lor totala, nu exista niciun semn al masinii! Amintiti-va ca acest lucru avea loc pe o autostrada deschisa si dreapta, fara drumuri laterale in apropiere si nici locuri pentru a ascunde o masina. Aceasta, si ocupantii sai pur si simplu au disparut!

L.C. si Charlie priveau inapoi la autostrada goala. Dezorientati, era evident pentru ei ca o cautare s-ar fi dovedit inutila. Intre timp, soferul unui vehicul care se afla in spatele masinii vechi a tras si el pe dreapta. El s-a dus la L.C. si Charlie, cerand o explicatie pentru ceea ce a vazut in fata sa. El conducea spre nord, pe autostrada 167, atunci cand a vazut la o oarecare distanta, o masina noua (masina celor 2 barbati) care trecea langa o masina foarte veche (masina femeii), intr-un ritm lent, atat de lent incat acestea pareau sa se fi oprit. El vazu cum ambele masini au tras pe dreapta, in momentul in care masina cea veche a disparut brusc!

Dupa ce au discutat intre ei, cei trei barbati au mai mers in zona timp de o ora. Normal ca n-au mai gasit nimic! Dar, vedeti paradoxul? Daca in cea de-a treia masina, s-ar fi aflat femeia tanara din masina veche, care atunci, in 1969, ar fi fost o femeie in varsta!? Ea s-ar fi vazut pe ea insisi, atunci cand era mai tanara cu vreo 30 de ani…


Social Media

2 Comments

Leave a Reply