luni, ianuarie 30, 2023
AcasăSpiritualitate teoreticaCugetariSa nu abandonam niciodata speranta, oricat de imposibila ar fi

Sa nu abandonam niciodata speranta, oricat de imposibila ar fi

Sa nu abandonam niciodata speranta, oricat de imposibila ar fi

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

cal-zburatorVenerabilul Mulla Nasrudin (un fel de „Bula” al arabilor) a fost intr-o zi condamnat la moarte pentru ca a scris o satira critica impotriva sahului. Nasrudin l-a rugat pe sah sa amane executia sa timp de un an de zile: „Anulati condamnarea la moartea timp de un an de zile si voi invata calul Altetei Voastre sa zboare”, il ruga el pe sah. Acesta, foarte uimit, accepta targul.

Intr-o zi, un prieten il intreba pe Nasrudin daca chiar se astepta ca sa scape de la condamnarea la moarte, prin aceasta manevra. „De ce nu?” raspunse Mulla. „Multe lucruri se pot intampla intr-un an de zile. Poate fi o revolutie, si sa vina un nou guvern. Poate ne invadeaza un alt stat, si atunci va fi un alt sah. Sau poate ca sahul actual va muri din cauze naturale, sau cineva din palatul sau il va otravi. Si, dupa cum stii, exista o traditie ca noul sah sa-i ierte pe toti condamnatii la moarte, atunci cand isi ia tronul. In plus, poate voi reusi sa scap de cei care ma urmaresc”.

„Si, in final, a spus Nasrudin, daca niciuna din toate acestea nu se va intampla, poate chiar am sa-l invat pe blestematul ala de cal sa zboare”!

Aceasta mica povestire, plina de intelepciune, vrea sa ne spuna ca e prematur sa abandonam speranta.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

2 Comments