Putem obtine energie pozitiva din lemnul de cedru?

Social Media

Cedrul este un copac falnic, puternic, care creste in Siberia, dar si in zonele meridionale ale lumii si care poate atinge varsta de jumatate de mileniu. Datorita fruzelor sale de tip acicular, zi si noapte, an de an, capteaza si inmagazineaza energia luminoasa in el. Trebuie sa stiti ca pana si cea mai mica bucatica de lemn de cedru inmagazineaza mai multa energie benefica decat instalatiile noastre artificiale de pe Pamant. Cedrul absoarbe energia Cosmosului, o conserva, iar la nevoie o restituie celor in nevoie.

In manualele de medicina populara se vorbeste la modul concret de capacitatea de tamaduire a cedrului, practic de la radacina, trunchi si frunze puterea curativa a acestuia este mai mult decat evidenta. Din lemnul de cedru se fac cutii de rezonanta pentru instrumentele muzicale, mobilier, iar in frunze se gaseste o cantitate suficienta de fitocide care au proprietati de dezinfectare a aerului.

Lemnul de cedru emana un miros placut cu efect balsamic. O mica bucata de lemn de cedru tinuta in casa, tine la distanta moliile. Fructele sale proaspat consumate sau chiar conservate ajuta la stimularea potentei masculine, reda vigoarea corpului fizic si ii mareste rezistenta, ajutandu-l in combaterea multor boli.

Marturii ale calitatii cedrului gasim si in Vechiul Testament, insusi regele Solomon construind un templu din lemn de cedru. Pentru asta insa a trebuit sa dea la schimb 20 de orase din regatul sau. Iata ce pret mare se punea la acel moment pentru un copac!

Batranii vremii vorbeau despre acest copac ca fiind un mare acumulator de energii. Insa, cel mai de pret este uleiul de cedru, care este foarte scump. Oare cine are interesul sa tina cat mai ascuns secretul despre calitatile extraordinare ale uleiului de cedru? Probabil marile corporatii farmaceutice, care doresc sa-si vanda produsele artificiale ce creaza dependenta si nu vindecare definitiva.

Se spune ca cine detine o mica bucatica de lemn de cedru la gatul sau, se bucura de o imbunatatire mai mult decat vizibila a sanatatii si in acest fel este ferit de multe boli. Bucata de lemn de cedru trebuie purtata permanent la gat cu un snur. Atunci cand avem nevoie de ajutor, cu palma stanga putem sa tinem apasata bucatica de cedru pe pieptul gol. Vom simti o caldura placuta emanata de lemnul de cedru care va cuprinde intreg corpul. Toti cei care folosesc aceasta bucatica de lemn de cedru au observat dupa aproximativ 3-4 luni de zile, o imbunatatire considerabila a sanatatii, omul devenind mai bun si pasnic, mai talentat si mai norocos.

Calitatile cedrului influenteaza sentimentele si capacitatile umane. Batranii spuneau in trecut ca o bucata de lemn de cedru este mai valoros decat o bucata de aur. Corpul fizic al celui care poarta asa ceva, ajunge la un moment dat sa emane un miros placut care intrece orice parfum creat vreodata!


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply