Home Spiritualitate teoreticaOcultism Picatrix, cartea araba de magie cu retete de vrajitorie incredibile!

Picatrix, cartea araba de magie cu retete de vrajitorie incredibile!

by admin
382 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

PicatrixPicatrix este o carte araba veche de astrologie si magie oculta, datand din secolul al 10-lea sau al 11-lea, si care a castigat notorietate pentru retetele sale magice. Picatrix, cu descrieri si vraji criptice astrologice, acopera aproape orice dorinta posibila sau imposibila. Cartea a fost tradusa si folosita de multe culturi de-a lungul secolelor si continua sa fascineze pe fanii oculti din intreaga lume.

Picatrix a fost scrisa initial in limba araba, fiind intitulata “Ghayat al-Hakim”, care se traduce prin “Scopul Inteleptului.” Cei mai multi cercetatori cred ca isi are originea in secolul al 11-lea, desi exista argumente bine sustinute ca ar putea data si din secolul al 10-lea. In cele din urma, scrierile arabe au fost traduse in spaniola, si mai tarziu in limba latina in 1256 pentru regele castilian Alfonso Inteleptul. In acest moment, cartea a preluat titlul latin Picatrix.

Textul este compus atat din magie, cat si din astrologie. Un element care a contribuit la notorietatea Picatrixului este natura ciudata a retetelor sale magice. Fierturi inspaimantatoare sunt destinate sa modifice starea cuiva de constiinta, ce pot duce la experiente in afara corpului, sau chiar la moarte. Ingredientele includ: sange, excretii corporale, creier amestecat cu cantitati mari de hasis, opiu si plante psihoactive.

De exemplu, vraja pentru “Generarea vrajmasiei si a discordiei” este urmatoarea: “Se iau patru uncii de sange de caine negru, doua uncii de sange de porc si creierul unui magar. Se amesteca toate acestea impreuna. Cand se da acest medicament cuiva in alimente sau bauturi, el te va uri”.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

5 comments

costi 6 august 2015 - 18:05

Normal ca te va ura, la asa glume proaste :)))). Si partea cu “sange, excretii corporale, creier amestecat cu cantitati mari de hasis, opiu si plante psihoactive.” eu cred ca sunt de ajung plantele psihoactive, restu sunt de umplutura.

NuVaIntereseaza 22 august 2015 - 15:54

Religia e impotriva magiei,sunt lucruri diavolesti

Xenia 2 ianuarie 2016 - 9:06

daca ortodocsii nu recunosc vrajitoria …de ce exista rugaciunea sf. Ciprian?
Ignoranta naste prosti. Nu mai fiti asa de incuiati. Mai puneti mana si cititi si altceva inafara de carti religioase. Incetati sa mai fiti manipulati de dogme si cutume impuse de niste popi corupti. Cititi si alte carti. Nu credeti …CERCETATI! Dumnezeu vrea sa fie gasit …insa nu prin pupatori de moaste si finantatori de biserici si catedrale. Ma indoiesc ca el isi petrece ziua admirand hardughiile alea.
El v-a dat un creier! Nu e ilegal sa il folositi…cel putin nu INCA.

carmen 6 ianuarie 2016 - 10:59

Asta da scop al unui intelept….sa fii urat de altii

Gigi 9 august 2016 - 22:12

Intru totul de acord…..Xenia…ortodoxismul asta domneste sub egida a 3 cuvinte “ochelari de cal”….

Leave a Comment