Originea lui Allah la musulmani

Social Media
 •  
 •  
 •  

allahInvatatura islamista spune ca numele lui Dumnezeu este Alah si acest nume nu se traduce. Acest nume trebuie sa fie rostit asa cum suna in limba araba, indiferent de limba vorbitorului. Oare ce este cu acest nume? Cum a aparut el? Alah deriveaza din AL+ ILAH =ALAH. ILAH in limba araba inseamna “Dumnezeu”. AL este articolul definit “l”. Deci Alah s-ar traduce ca si : “Dumnezeul”. Muhamed nu a fost cel ce a introdus lumii arabe si intregii lumi, numele de Alah. Acest nume era foarte bine cunoscut de locuitorii Arabiei pe timpul lui.

“Alah a fost idolul sef, sau dumnezeul sef intre cei 360 de dumnzei carora li se inchinau in Arabia pe vremea cand Muhamed s-a evidentiat ca si prooroc. Interesant ca nu multi musulmani vor sa accepte faptul ca paginii din Arabia i se inchinasera lui Alah inainte ca Muhamed sa apara. Cativa din ei chiar se manie, cand sunt confruntati cu acest adevar. Dar istoria nu este de partea lor. Literatura pre-islamica a demonstrat acest fapt”.(Who Is This Allah? de G. J. O. Moshay).

“Inainte de Islam, religia lumii arabe se inchina la o multime de duhuri, numite jinni. Alah era unul din multii dumnezeii, carora li se slujea in Mecca. Dar dupa aceea Muhamed a inceput sa invete oamenii ca Alah, este Singurul Dumnezeu. Dumnezeul caruia I se inchina atat Iudeii cat si Crestinii”. (A Short History of Philosophy de Robert C. Solomon).

Potrivit celor doua citate de mai sus, Alah nu este numai numele lui Dumnezeu in limba araba, ci este un nume care i se atribuia unui idol sef intre cei 360 de dumnezei care se bucurau de reverenta din partea locuitorilor Arabiei in acel timp.

Alah – dumnezeul luna

Daca mergi printro tara musulmana, foarte usor poti observa ca pe varful oricarei moschei (casa de rugaciune a musulmanilor) atarna o luna in crestere si o stea in mijloc. Islamul a preluat din lumea pagana o multime de datini, si asa cum vedem si luna in crestere este tot un semn luat de acolo. De fapt, Alah, in lumea pre-islamica nu a fost altul decat dumnezeul-luna. Si acest semn ii reprezinta pe musulmani pana in ziua de azi. Dumnezeul-luna (Alah) era casatorit cu zeita-soare. Iar stelele erau fiicele lui. Ca si istoria, arheologia deasemenea demonstreaza ca Alah era un idol pagan. Arheologii au descoperit in Orientul Mijlociu o multime de temple pagane care erau inchinate dumnezeului-luna, iar semnul lui fiind o luna in crestere. In Persia ca si in Egipt dumnezeul luna era desenat pe pereti sau capuri de statui. El era judecatorul omului si al altor dumnezei. In antichitate ele puteau fi vazute foarte des pe minerurile de la usa, talismane, pe obiecte facute din lut, pereti, usorii usii, etc.

Oamenii ajungeau pana acolo ca coceau painea in forma de luna in crestere ca si un act de inchinare la dumnezeul luna, sau lui Alah. Popoarele antice, obisnuiau sa numeasca pe dumnezeul luna sub diferite nume. Pentru regiunea nordica din Mesopotamia, numita Sumeria, cele mai populare nume ale dumnezeului luna erau: Nanna, Suen si Asimbabbar. Asirienii, Babilonienii si Acadienii, au luat numele “Suen” si l-au transformat in “Sin”, ca fiind numele lor preferat pentru dumnezeul luna. In conformitate cu mai multe inscriptii antice, s-a demostrat ca in timp ce numele dumnezeului luna putea fi Suen, Sin, Nanna, etc. totusi titlul sau oficial era “al-ilah” adica Alah. Istoria demonstreaza ca templulu dumnezeului luna, era activ si in timpul vietii lui Muhamed. Aceasta fiind religia dominanta a Arabiei pe atunci. Muhamed nu a incercat sa abata pe oamenii sai din acele timpuri de la inchinarea lui Alah, ci invatatura lui a trecut cu un pas mai departe. De la Alah-dumnezeul luna, cel mai mare dintre toti dumnezeii (cei 360 idoli la care se inchinau arabii), la Alah unicul dumnezeu. Interesant ca si expresia pe care o folosesc musulmanii ca si “Alah u Acbar” inseamna “Alah este cel mai mare”. Expresia in limba araba nu spune ca Alah este mare, ci il identifica pe Alah dintr-o grupa oarecare ca fiind cel mai mare. Despre ce grupa poate fi vorba? Despre grupa celor 360 de dumnezei carora li se inchinau arabii din acele timpuri, Alah fiind dumnezeul sef intre acesti dumnezei.

Deci, islamul si dumnezeul sau Alah nu vin din Biblie, ci din paganismul Sabeenilor (sau Madeienilor). Ei nu se inchinau Dumnezeului Bibliei, ci la dumnezeul luna si la fiicele sale al-Uzza, al-Lat si Manat.

25 de comentarii la „Originea lui Allah la musulmani”

 1. Intamplator sunt in domeniu, este adevarat ca pe vremea lui Muhammad (nu Muhamed sau Mohamed) in Ka`ba, din Mecca, orasul in care s-a nascut profetul, se venerau o sumedenie de zei, acest templu era dedicat tuturor in ideea ca toti acei zei de fapt sunt unul si acelasi. Comertul e posibil sa fi avut si el o importanta in asta. E important de remarcat ca pe atunci Dumnezeul crestin era si el destul de raspandit. Insa Allah este un zeu pagan in aceeasi masura in care Iisus e o imagine refacuta a lui Marduk. Citind Coranul, citind si Biblia pot spune ca sunt multe asemanari intre cele doua iar Muhammad e posibil sa fi preluat mult din crestinism cat si din celelalte culte prezente in acea perioada. Sa nu uitam ca Mecca era un centru comercial totusi. Cat despre simbolismul religiei… sa fim seriosi… crucea era cu mult inainte sa fie Iisus rastignit si avea (si are) niste semnificatii. La asta se adauga si alte simboluri crestine ca pestele de exemplu. Le-au luat crestinii de la pagani? Da, dar si de la evrei, care la randul lor, in procesul de creare a religiei proprii s-au lasat influentati de primul model de monoteism, cel din Egiptul antic, in care intr-o perioada Atum-Ra a capatat cu adevarat caracteristica de Dumnezeu pe care o cunoastem astazi.

  In incheiere, ar fi dragut de observat ca in crestinism soarele este important, in esenta primii crestini se inchinau soarelui, cultul soarelui.

 2. * Citat : “Interesant că nu mulţi musulmani vor să accepte faptul că pagînii din arabia i se închinaseră lui Alah înainte ca Muhamed să apară.”

  Aceasta afirmatie trebuie reanalizata. Musulmanii cunosc faptul ca arabii preislamici i se inchinau lui Allah Preainaltul, la fel de bine cum recunosc ca acestia i-au facut asociati. Acest lucru este evident din insusi Nobilul Coran :

  “Ei [politeistii] I-au hotarat lui Allah o parte din recoltele si din dobitoacele pe care El le-a izvodit si au zis : “Aceasta este pentru Allah – dupa pretentia lor mincinoasa ! – iar aceasta este pentru asociatii nostri !” ” [6 : 136]

  * Citat : “Inainte de Islam, religia lumii Aarabe se închina la o mulţime de duhuri, numite jinni”

  Mai degraba, religiile vechilor arabi s-au concentrat pe chemarea lui Ismail, marturisind religia tatalui acestuia, Avraam. I-au urmat preceptele indeaproape multa vreme pana cand Amr ibn Lahai, seful importantului trib arab Khuza’a, intors din calatoria facuta in Siria, a adus cu el idolul pe nume Hubal. Ulterior paganismul s-a raspandit pe scara larga, dintre idoli amintind : Lat, Manat, Uzza etc. In total 360 de idoli, asa cum ati citat. Toti acesti idoli au fost distrusi si incendiati de catre profetul Muhammed. Niciunul dintre cei 360 de idoli nu purta numele Allah, asa cum am spus ei nefiind considerati decat intermediari sau asociati ai lui Allah Preainaltul, Dumnezeul lui Avraam, Noe sau Moise. Daca doriti, va pot pune la dispozitie harta preislamica a idolilor din Peninsula.

  Cu alte cuvinte, conform studiilor, vechii arabi au creat un sincretism religios, mentinand atat o parte din invataturile religioase ale lui Avraam, cat si adaugand idoli, gest strain religiei monoteiste mostenite.

 3. In ceea ce priveste semiluna, ea nu apartine Islamului. Conform normei religioase, orice reprezentare este interzisa. Profetul insusi nu a permis in timpul vietii sale folosirea niciunui simbol, cu atat mai putin religios.

  Semiluna a aparut mult mai tarziu si isi are originea in intemeierea Imperiului Otoman, cand Usman a visat ca va cuceri lumea. El este, asadar, cel care a introdus in mod strain Islamului acest simbol in religie. Ulterior, el s-a extins, fiind preluat in special pe steagurile anumitor state. In vremea profetului Muhammed steagurile folosite erau simple bucati de panza fie de culoare alba, fie neagra, fie verde.

  Asadar, aceasta asociere este una fortata, intalnita pe unele siteuri care urmaresc sa denatureze adevarul. In general informatia este copiata ca atare, cum este si cazul articolului de fata.

 4. Dan a oferit informatii foarte bune si reale,felicitari.Vechii arabi au primit invataturi monoteiste de la Ismael,mostenite prin mama sa Agar,din casa lui Avram care era evreu.Acest lucru a fost posibil deoarece arabii au fost influentati si de modul oarecum mistic prin care Agar si fiul ei Ismael au supravietuit in desert,pana la gasirea lor.
  In legatura cu numele de Alah mai mult se aseamana cu Elohim al vechilor everei.Aici este o discutie care cere ceva timp.

 5. CRESTIN ORTODOX:_-EU CRED IN DOMNUL SI DUMNEZEUL NOSTRU IISUS HRISTOS,AL TUTUROR !IISUS HRISTOS A ZIS:-EU SUNT LUMINA LUMII ,CINE-MI VA URMA MIE ,NU VA UMBLA INTRU-UN INTUNERIC ,CI VA AVEA LUMINA VIETII,_-EU SUNT CALEA, ADEVARUL SI VIATA. TATAL ,FIUL SI DUHUL SFANT,TREIME SFANTA-SLAVA TIE! Iubitorul de oameni şi Milostivul Dumnezeu, Care pururea poartă de grijă neamului omenesc, întocmai ca un Părinte plin de dragoste, văzând făptura mâinilor Lui înrobită şi chinuită de diavol şi împinsă către patimile cele pline de ocară şi supusă închinării la idoli, a găsit cu cale să trimită pe Fiul Său cel Unul-Născut, pe Domnul nostru Iisus Hristos, ca să mântuiască neamul omenesc din mâinile diavolului. Şi, pentru că a voit ca acest lucru să rămână ascuns nu numai de diavol, ci chiar şi de puterile cele cereşti, a încredinţat taina aceasta unuia singur dintre arhangheli, preamăritului Gavriil. Deci arhanghelul venind în cetatea Nazaret, i-a grăit ei: Bucură-te, ceea ce eşti plină de har, Domnul este cu tine! Iar aceea a răspuns: Cum va fi mie aceasta? Şi el a zis: Duhul Sfânt va veni asupra ta şi puterea Celui preaînalt te va umbri. Iar Fecioara a grăit: Iată, roaba Domnului, fie mie după cuvântul tău. Şi îndată cu cuvântul arhanghelului şi al ei, a zămislit în preacuratul său pântece pe Fiul şi Cuvântul lui Dumnezeu, mai presus de fire, Care este Înţelepciunea şi Puterea cea ipostatică a Lui, cu umbrirea şi cu venirea asupra ei a Duhului Sfânt. De atunci s-au săvârşit, prin rânduiala lui Dumnezeu, tainele Cuvântului lui Dumnezeu, pentru mântuirea şi izbăvirea noastră. Căruia se cuvine slava şi stăpânirea în veci. AMIN _-MAICA DOMNULUI IISUS HRISTOS A FOST FECIOARA SI INAINTE DE NASTERE SI DUPA NASTERE,ACESTA FIREA OMENEASCA NU POATE SA PRICEAPA CA A FOST FECIOARA SI INAINTE DE NASTERE SI DUPA NASTERE -SI SPUNE TOT FELUL DE ABERATII,DREPTUL IOSIF FIIND LANGA DANSA NUMAI CA UN PROTECTOR , NU ,NU,NU NU ,CA BARBAT CUM SE SPECULEAZA DE ALTII,CI CA PROTECTOR,-CA-I MAICA DOMNULUI IISUS HRISTOS -SFANTA SFINTELOR SI PURUREA FECIOARA SI BINECUVANTATA IN CER SI PE PAMANT,FACATOAREA DE MINUNII,APARATOAREA NOASTRA,RUGATOARE LA DUMNEZEU MANTUITORUL IISUS HRISTOS…CU ALE TALE RUGACIUNII ,DOAMNE IISUSE HRISTOASE FIUL LUI DUMNEZEU,MANTUIESTE-NE PRE NOI,_IN NUMELE TATALUI SI AL FIULUI,SI-AL SFANTULUI DUH,ACUM SI PURUREA SI-N VECII VECILOR . AMIN –_CITITI BIBLIA-SF.SCRIPTURA SI MERGETI LA BISERICA,ACOLO E ADEVARUL–_!!! 🙂 🙂 (*) IISUS HRISTOS A ZIS: _CINE VREA SA VINA DUPA MINE ,SA SE LEPEDE DE SINE ,SA-SI I-A CRUCEA SA,SA-MI URMEZE MIE !IISUS HRISTOS A ZIS:_SA VA IUBITII UNUL PE ALTUL ,ASA CUM EU V-AM IUBIT PRE VOI…EU SUNT DOMNUL DUMNEZEUL TAU ,SA NU AI altii dumnezei ,afara de MINE. IISUS HRISTOS E ADEVARUL ,EL E BUNATATE,IERTARE,SMERENIE,BLANDETE,SFINTENIE,EL SI-A DAT VIATA PENTRU NOI CA SA NE MANTUIM ,SI-A INVIAT A TREIA ZI DUPA SCRIPTURI SI SADE DE-A DREAPTA TATALUI SI IARASI VA VENI,CU SLAVA ,SA JUDECE VIII SI MORTIII,A CARUI IMPARATIE NU VA AVEA SFARSIT…AMIN _-.

 6. imi pare rau Aiexandra dar nu ai dreptate in totalitate.nu exista nici un alt mijlocitor intre noi si Dumnezeu decat ISUS .Maria a fost mama lui Isus,tot respectul pentru ea dar ea nu ne mai poate ajuta cu nimic.Citeste te rog in BIBLIE la1Timotei 2:5 (1Timotei capitolul 2 versetul 5)

 7. DACA EXISTA IMPERIUL BINELUI IN TIMPUL DESTRABALATULUI TALHAR MAHOMED,IMPOSTORUL TERORIST ARAB PLAGIATORUL BIBLIEI IUDEO-CRESTINE AR FI AVUT SOARTA LUI BIN LADEN…SCUTIND ASFEL OMENIREA DE ATATA NEBUNIE,CRIME SI SUFERINTE DE-A LUNGUL SECOLELOR PANA-N ZILELE NOASTRE,GENERATE DE ACEASTA IDEOLOGIE CRIMINALA,EXTREMISTA,ACEST ADEVARAT CANCER AL CREIERULUI UMAN NUMIT ISLAM,INVENTIA PERFIDULUI PEDOFIL ARAB,CARE A INVENTAT VERSETELE SATANICE[QURANUS] IN CARE SE DA DREPT URMAS AL TUTUROR PROROCILOR,REGILOR SI-A CELORLALTI CONDUCATORI DIN BIBLIE,CARE ERAU CU TOTII EVREI SI CARE DESCRIE DE FAPT,ISTORIA SI RELIGIA MULTIMILENARA A POPORULUI EVREU[FARA NICIO LEGATURA SAU REFERIRE LA IMPOSTORII PRIMITIVI ARABI!]DAR PE CARE IMPOSTORUL TERORIST ARAB II DECLARA,INCLUSIV PE IISUS CRISTOS[CULMEA BLASFEMIEI!]…MUSULMANI?!? ADEVARATUL ANTICRIST,PROROCIT DE BIBLIE,ESTE ACEL PERFID TALHAR PEDOFIL ARAB,INTEMEIETORUL TERORISMULUI ISLAMIC,CARE A STOPAT RASPANDIREA CRESTINISMULUI IN ORIENTUL MIJLOCIU,INCEPAND DIN SEC.AL VII-LEA DUPA “DECRETAREA” RAZBOIULUI “SFANT” CONTRA “NECREDINCIOSILOR”…SI INSTITUIREA,PRINTR-O GROAZNICA TEROARE[VIOLURI,CRIME,TALHARII] A PRIMULUI STAT ISLAMIC[SATANIC!] DIN LUME IN PENINSULA INAPOIATILOR BEDUINI ARABI.

 8. DEMOCRATIA OCCIDENTALA…DREPTURILE OMULUI,VALORILE CIVILIZATIEI IUDEO-CRESTINE PROMOVATA DE AMERICANI IN INTREAGA LUME…INCLUSIV IN “DEMOCRATIILE” INCORNORATULUI ALLAH[ZEUL LUNII IN MITOLOGIA PRIMITIVILOR ARABI PREISLAMICI!] DIN INAPOIATELE TARI ARABE SI MAHOMEDANE,IN CARE SE TRAIESTE IN MIZERIE SI INAPOIERE MINTALA[EXACT CA PE VREMEA TERORISTULUI “PROFET”!]SI DIN CARE EVADEAZA MILIOANELE DE PRIMITIVI CARE SE PLOCONESC SPRE ORASUL SATANEI,CONSIDERANDU-L “SFANT” PE DEPRAVATUL TALHAR PEDOFIL ARAB,INTEMEIETORUL TERORISMULUI ISLAMIC,SI CARE,ODATA AJUNSI IN LUMEA CIVILIZATA,IN LOC SA SE INTEGREZE IN SOCIETATEA DEMOCRATICA OCCIDENTALA,EI DIN CONTRA…DUPA CE SE GRUPEAZA SUFICIENT DE MULTI MAHOMEDANI IN ORICE TARA EUROPEANA,VOR SA-SI IMPUNA RETARDATELE LOR LEGI SATANICE DIN INAPOIATELE LOR TARI DIN ASIA SI AFRICA,DE UNDE AU FUGIT…

 9. “Democratia occidentala,drepturile omului,valorile civilizatiei iudeo-crestine promovate de americani in lume”
  Este exact raspunsul la care ma asteptam.
  Daca raspunsul tau nu ar fi unul capabil sa inspaimante un om cu mintea normala,ar trebui inclus la capitolul “Sa ne mai si amuzam”!
  Inteleg ca esti Iudeo crestin.Din partea mea este OK,fiecare are dreptul sa creada in ceea ce sau in cine vrea.Dar daca tu consideri ca ai dreptul sa crezi in ce vrei fara a fi batjocorit,demonizat sau chiar ucis,nu crezi ca acest drept il au toti?
  Sa vorbesti despre democratie,civilizatie si drepturile omului intr-un discurs absolut rasist si cu convingerea mai mult decat clara ca acei “teroristi”inapoiati trebuiesc ucisi,denota cel putin ca esti nesimtit,sau, in cel mai fericit caz ai grave probleme mintale.
  Nu stiu unde ai facut scoala dar se pare ca habar nu ai ca atunci cand scrii 1,2,3 te folosesti de cifrele inapoiatilor de arabi.
  Hai sa vedem ce am primit de la inapoiatii aia:
  -Medicina,algebra,ingineria in constructii si mecanica.Ar mai fi multe de insirat dar nu vreau sa lungesc vorba,totusi ,ar mai fi de adaugat igiena corporala.
  In vremurile(nu prea indepartate)cand “civilizatii” tai occidentali considerau ca mai mult de o baie pe an este daunatoare sanatatii,”inapoiati” din orient se imbaiau de doua ori pe zi si foloseau sapunul in alt scop decat sa unga streangurile pentru spanzurarea “ereticilor”.
  Sa invinuesti o populatie intreaga pentru faptele unor dementi este o magarie.Dementi care ucid oameni din motive religioase gasesti oriunde in lume.Il mai stii pe oligofrenul ala din Norvegia care a macelarit 77 de oameni?Cred ca esti foarte mandru de ceea ce a facut,deoarece a UCIS in numele iudeo-crestinismului,nu-i asa?
  Cat despre civilizatie si discutia cine pe cine a civilizat ,viziteaza Spania,mergi sa vezi castelul Alcazar,construit de arabi,dupa care viziteaza unul construit de spanioli in aceasi perioada.O sa ai un soc.Neplacut,desigur.
  Cat despre “civilizatia” occidentala,cea care s-a cladit pe pradaciuni si uciderea a milioane de oameni,pe aurul si pietrele pretioase furate de cei ce au dus “sfintele razboaie”numite si “cruciade” de fratii tai iudeo-crestini de la inapoiatii aia de musulmani,da-mi voie sa-ti spun ca imi este greata si ca ma pis pe civilizatia lor de fatada.
  Asta fost si este rolul tuturor religiilor:invrajbirea oamenilor unii impotriva altora ,inavutirea peste masura a celor ce le conduc,dar mai ales controlul maselor de fraieri ce se macelaresc intre ei in folosul smecherilor care stiu ca doar atata vreme cat suntem dezbinati pot sa conduca(sa fure) linistiti.
  Eu sunt Deist,adica nu imi trebuiesc intermediari sau reprezentanti ai sutanelor negre(!!!!)pentru a ajunge la Dumnezeu,pentru mine TOATE religiile sunt niste arme(din pacate foarte eficiente) de care se folosesc smecherii sa ii conduca pe fraieri.
  Shalom!

 10. Toate religiile lumii[iudaism,crestinism,budism,etc] sunt pacifiste,cu exceptia ideologiei criminale,extremiste,acest adevarat cancer al creierului uman numit islam…”religia” urii si supunerii,inventia diabolica a destrabalatului talhar Mahomed,impostorul pedofil arab plagiatorul Bibliei iudeo-crestine,care la peste 600 de ani d.C. dupa ce inventeaza versetele satanice[quranus] si decreteaza razboiul “sfant” contra “necredinciosilor”…stopeaza de fapt raspandirea crestinismului in orientul mijlociu,exact cum a prorocit Biblia despre anticristul terorist arab,cel care a instituit dealtfel,printr-o groaznica teroare[violuri,crime,talharii] primul stat islamic[satanic!]din lume in peninsula inapoiatilor beduini arabi…care n-au inventat absolut nimic din ceea ce debitezi tu acolo,in afara terorismului islamic,invadand in numele lui Satan[Allah] orientul mijlociu[inclusiv Palestina,patria evreilor]intregul nord al Africii,iar dupa ce-au invadat Europa,cucerind Spania in 711,au trecut Pirineii…dar din fericire pentru civilizatia umana,au fost respinsi de francezi…iar spaniolilor le-au trebuit peste 700 de ani sa-i expulzeze definitiv pe acesti inapoiati fanatici arabi din tara lor.Matematica,filozofia,literatura,medicina,etc…le-au descoperit grecii cu aproape 1000 de ani inainte de-a inventa depravatul pedofil arab terorismul islamic…iar cat despre cifrele asa zis arabe,mai documenteaza-te…le-au plagiat de la indieni[care le-au descoperit cu cateva mii de ani inainte de-a ajunge pe pamanturile lor inapoiatii beduini arabi,de unde sa rupt mai apoi Pachistanul satanic!] in stilul lor caracteristic de-a fura de la altii…asa cum le-au plagiat evreilor istoria si religia multimilenara.Iar,cat despre criminalul Breivik…n-ar trebui oare cautate cauzele bolii,nu efectul…ce cauta miile de retardati care se ploconesc spre orasul Satanei,considerandu-l “sfant” pe dementul terorist arab intr-o tara civilizata si democratica din Europa?Teroristul Berivik n-a facut altceva decat sa urmeze exemplul salbaticilor mahomedani care,dupa ce se inmultesc ca sobolanii in “democratiile” incornoratului Allah[Zeul Lunii in mitologia primitivilor arabi preislamic!]invadeaza Europa[necredincioasa!]inclusiv tara civilizata a criminalului Breivik,infestand-o cu cea mai perversa,primitiva si periculoasa ideologie criminala,extremista din lume,aducand cu ei binenteles si terorismul islamic in lumea civilizata.In concluzie…asa a considerat el ca-i pedepseste pe cretinii politicieni norvegienii,adeptii internationalismului multisubculturalist tembel,cei care au permis invadarea patriei lui civilizate si democratice de catre cei mai fanatici si necivilizati indivizi din lume.

 11. Asa este Iudaismul si Crestinismul sunt religiile pacii,iubirii si dreptatii.Toate aceste calitati razbat in mod evident din comentariile tale,iar pana nu demult chiar si din faptele voastre.
  Norocul nostru ca te-ai nascut cu cateva sute de ani prea tarziu pentru ati pune in practica “pacifismul” si “iubirea” iudeo crestina.
  Totusi,ingaduie-mi un sfat: mergi la un control psihiatric.Medicii de acolo sunt prietenii tai,nu iti vor raul.
  Shalom!

 12. Sarmane mahomedan,stiu ca te deranjeaza comentariile mele,dar n-am ce-ti face,adevarul istoric[nu propaganda islamista,mincinoasa!]trebuie spus,chiar daca nu convine milioanelor de retardati care-l considera “sfant” pe “profetul” terorismului islamic.Te-ai gandit vreodata…ce s-ar intampla in intreaga tiganime din inapoiatele tari arabe si mahomedane,daca si-ar permite cineva sa construiasca o biserica crestina,un templu budist sau o sinagoga iudaica,exact in epicentrul terorismului islamic din orasul Satanei,de unde incearca cu disperare an dupa an,milioanele de primitivi fanatici mahomedani sa-l alunge din barlogul sau,bombardandu-l in scafarlie cu bolovani pe incornoratul Allah…asa cum au procedat acei impostori inapoiati arabi care au construit doua case satanice,exact in locul cel mai sfant al religiei iudeo-crestine…

 13. @Ultimul profet,in ultimul meu comentariu am facut o grava greseala.Am spus ca esti nebun.Nu,tu nu esti nebun,esti de-a dreptul prost,si pe aceasta cale vreau sa-mi cer scuze fata de toti nebunii ce populeaza acest site :D.
  Asadar,mai sarman prost,un musulman ce are drept nick-name expresia “shalom”?
  Poate cand…..o ingheta iadul.Macar stii ce etnie foloseste acest salut si ce inseamna el?
  Bineinteles ca nu,da’ prostu’ nu se lasa pana nu spune tot.
  Islam,crestinism,iudaism sau care forma de religie vrei tu,pentru mine TOATE sunt doar niste cacanarii inventate de niste smecheri pentru ai conduce pe prosti.
  Toate au ca scop principal inavutirea capilor lor,puterea economica dar si cea politica,dar mai ales au ca si scop crearea haucinatiilor mistico-religioase in capetele prostilor iar tu esti cel mai bun exemplu,dar stai linistit ca nu esti singur pe aci,unul se crede Iisus,altu’ se crede salvatoul rasei umane,misiune incredintata lui de Dumnezeu insusi,o alta se crede urmasa directa(de sange) a lui Iisus etc,deci,dupa cum vezi se poate si mai rau.
  Acum,mai biet cre(s)tin prost,vreau sa te intreb : care este diferenta dintre tine,cel care vrei sa ucizi pe toti musulmanii,crezand in mintea ta cea ingusta si indobitocita de convingera indusa de un nenorocit de popa slinos,si cel mai probabil daca nu pedofil,in mod cert poponar sau curvar si un dobitoc de musulman ce striga Alah akbar si care detoneaza bomba ce o tine in brate crezand in mintea lui la fel de idioata ca si a ta ca pentru aceasta fapta va primi 72 de fecioare in “raiul” lor?
  Hai ca-ti spun eu ca tu cu cei doi neuroni procesezi mai greu: NICI UNA.
  Cat de prosti sunteti si unii si altii de nu intelegeti ca niste smecheri se folosesc de voi ?
  Atat de prosti!!
  Si nici nu este de mirare,religia a fost infiintata de primul smecher cand a intalnit primul prost.
  Istorie masluita?Mai biet om cu mintea odihnita oare scrie in cartea de istorie cum purtatorii stindardului democratiei planetare au UCIS (cu arme si boli)400 de milioane de suflete pentru a le fura pamanturile?Sau cum popii tai crestini cu crucea-n mana sub minciuna ca lupta in numele Domnului au macelarit milioane de oameni in america centrala si de sud pentru ai pradui de aur si pietre pretioase?Sau cum Vaticanul a dobandit averi fabuloase din pradaciunile facute prin coloniile ce le-au avut prin lume?
  Sau care a fost ADEVARATUL scop al cruciadelor?
  Crezand ceea ce bolborosesti in comentariul de mai sus nu faci decat sa te pacalesti pe tine.Faptul ca ti-am raspuns la maldarul de cretinatati insirate de tine trebuie sa il consideri un favor pentru ca rar ma angajez intr-o discutie cu cei ce au mansarda slab mobilata.
  Shalom,saracule cu duhul.

 14. Sarmane retardat mahomedan,stiu ca te deranjeaza comentariile mele,dar n-am ce-ti face spurcaciune islamista,degeaba incerci s-o dai la intors cu ateismul,adevarul istoric trebuie spus[nu propaganda islamista mincinoasa!]chiar daca nu convine milioanelor de primitivi fanatici care se ploconesc spre orasul Satanei si-l considera “sfant’ pe dementul talhar pedofil arab…”profetul’ terorismului islamic.Cand n-ai mai avut replici la adevarurile istorice pe care ti le-am dat in nas la propaganda voastra mincinoasa despre ideologia satanica numita islam…”religia” urii si supunerii,inventia diabolica a perversul impostor arab plagiatorul Bibliei iudeo-crestine,ai inceput cu jignirile,atacurile la persoana,fara sa ma cunosti.Voi,intreaga musulmanime primitiva,care dupa ce va inmultiti ca sobolanii in inapoiatele “democratii” ale Satanei[Allah-Zeul Lunii]din Africa si Asia,invadati cu milioanele Europa[necredincioasa!] si intreaga lume civilizata,infestand-o cu cea mai perversa si periculoasa ideologie extremista,criminala din lume,ar trebui sa va controlati la bibilica,iar cat despre cruciade,acestea n-ar fi avut loc daca retardatii fanatici arabi si mahomedani n-ar fi invadat in numele lui Scaraoschi[Allah-Zeul Lunii] teritoriile care au apartinut crestinatatii din intregul nord al Africii si orientul mijlociu.Vad ca esti cam greu de cap,trebuie sa-ti mai repet odata faptul ca spaniolilor le-au trebuit peste 700 de ani sa-i expulzeze definitiv din patria lor pe aceiasi primitivi fanatici arabi,care au fost respinsi de francezi,dupa ce-au trecut Pirineii,din fericire pentru civilizatia umana,exact ceea ce au incercat si-au reusit partial timp de cateva sute de ani cruciatii europeni[in marea lor majoritate francezi!]dupa ce inapoiatii beduini au decretat razboiul “sfant” contra “necredinciosilor” dorind sa cucereasca intreaga lume in numele lui Satan[Allah].

 15. Sarmane dement,este ultima oara cand iti raspund,si o fac doar pentru a-ti spune ca esti un pericol pentru tine dar mai ales pentru familia ta si pentru cei din jurul tau.
  Mergi urgent la un psihiatru,daca nu pentru tine,atunci fa-o pentru cei dragi tie,pana nu se intampla vreo tragedie.
  Boala ta se numeste schizofrenie paranoida si este una foarte grava,iar combinata cu halucinatiile tale mistico-religioase poate duce la adevarate tragedii.
  De fapt,tu nu esti de condamnat,esti de compatimit,esti un om bolnav care are nevoie de ingrijire medicala sub observatie stricta.
  Shalom!

 16. IMI PLACE TUPEUL SI NESIMTIREA URMASILOR MEI ARABI SI-A CELORLALTI INAPOIATI FANATICI CARE IL CONSIDERA “SFANT” PE TRIMISUL MEU,DEPRAVATUL TALHAR TERORIST MAHOMED…IDEOLOGUL SEF AL TEROSMULUI ISLAMIC,INCLUSIV DE ACEST DEMENT CARE SEMNEAZA CU SALUTUL DUSMANILOR PRIMITIVILOR MEI SUPUSI,MILIOANELE DE BABUINI CARE SE PLCONESC SPRE MECAC,ORASUL SATANEI…

 17. tu trebuie sa te contolezi la bibilica mai paduche islamist,impreuna cu intreaga musulmanime retardata,inclusiv mlioanele de primitivi care au invadat europa(necredincioasa)si care se ploconesc spre mecac,orasul satanei,si care inapoiati,odata ajunsi in lumea civlizata,capuseaza asigurarile sociale occidentale,traind mai mult din ajutoare sociale si alocatii pentru nenumaratii puradei(tuciurii)si unde provoaca din cand in cand grave tulburari sociale(vezi franta,anglia,etc,si mai nou suedia)si atentate islamiste!

 18. Dusmanilor islamului, acelora care improasca cu venin si ura in religia si profetul meu le doresc din tot sufletul sa ii ,,pedepseasca ,,Allah cu aderenta la islam.Amin.
  Stiu ca o poate face (daca vrea,si il rog sa vrea)pentru ca a facut o de multe ori de a lungul istoriei inclusiv in zilele noastre.Un ex .:Arnoud van Doorn.

Lasă un comentariu