marți, octombrie 4, 2022
AcasăDivinatieAstrologieMarte in aspecte cu celelalte planete

Marte in aspecte cu celelalte planete

Marte in aspecte cu celelalte planete

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

marte71Marte conjunctie cu Soarele: Aspectul indica, in functie de , pozitia in Zodie, energie si dinamism, sau risipirea acestora in scopuri inutile, distrugeri prin exces de zel. Conjunctia da inclinare spre febra, mai ales daca are loc in Berbec, dar si o mare rezistenia la temperatura. Persoana are vointa, forta, impetuozitate si poate sa depaseasca orice obstacole, fiind usor impulsiva si agresiva, gresind prin faptul ca vrea prea mult, iar nu atat cat este necesar.

Marte in sextil sau trigon cu Soarele:
Aceste aspecte produc o supraabundenta de energie vitala, ceea ce asigura o sanatate buna. Persoanele care au aceste configuratii in tema natala sunt curajoase si au puterea de a face fata la cele mai mari greutati. Ele stiu sa depaseasca toate piedicile fizice, sa construiasca, dar sa si execute. Au o vointa de neinvins si nu accepta infrangerea. Caracterul lor este sincer si deschis, insa adesea grosolan si repezit, caci sunt prea puternic absorbite de scopul tintit ca sa-si mai piarda vremea cu politetea si curtenia. De obicei lasa la o parte conventiile, ceea ce face sa nu fie pretuite de oamenii delicati. Aspectul indica energie, dinamism, actiune, spirit intreprinzator, actiuni calculate si ordonate, abilitati de conducere, fizic puternic depasind orice problema de sanatate. Persoana are tact, vitalitate, curaj, incredere in fortele proprii, talent pentru sport, perseverenta, tenacitate in urmarirea scopurilor, putand sa ajunga rapid in functii importante, posibil in aparatul de stat; este apreciata pentru forta sa, fiind un adversar de temut.

Marte in careu sau opozitie cu Soarele: Aspectele Soarelui cu Marte sunt neaparat necesare ca sa dea gust vietii; aspectele rele sunt mai bune decat lipsa aspectelor. Cand acesti astri sunt fara aspecte, persoana este de obicei nepasatoare si nu ajunge la nimic bun, oricat de pozitiva ar fi tema sa astrologica din alte puncte de vedere. Aspectele mentionate genereaza impulsivitate, agresivitate, dirijarea in mod distructiv a energiei de care dispune nativul. Ele dau un mare belsug de energie, pricepere in afaceri, dar acestea sunt indreptate in scopuri negative, distrugatoare. Curajul sadit de aspectele bune ajunge o indrazneala nebuna, subiectul are apucaturi arogante, zgomotoase si este gata sa se bata pentru un da sau nu. Este mereu razvratit impotriva autoritatii si este dispus sa se lupte la cea mai mica provocare. Temperamentul sau este peste masura de violent, totusi nu poarta pica. In general el este detestat de sefi cat si de camarazii sai; este mereu in incurcatura si fiind mereu agitator si uneltitor, nu ramane niciodata prea mult intr-un loc. Aceste aspecte dau accidente in urma carora persoana poate suferi handicapuri fizice, raniri prin arme de foc, lovituri, arsuri si degeraturi, inflamatii, ulcere si eruptii. Aspectul indica rezistenta fizica slabita, accidente, operatii chirurgicale, posibila moarte violenta, fire certareata, impulsiva, pusa pe contrazicere. Conflict permanent intre dorinta si ratiune. Nativul actioneaza precipitat si negandit, este arogant, pretentios si vesnic nemultumit. Posibila viata dezordonata, scandaluri si conflicte, cariera plina de situatii extreme, succesul nefiind de durata. Posibile boli de inima, nenorociri care il pot afecta pe sot, sau pe tatal acestuia. Beneficiaza de multa energie, dar o risipeste si-si pune viata in pericol prin actiunile sale; temperament excitabil; poate fi un militar care isi sacrifica viata ca un erou, un sportiv care face totul pentru a castiga, desi in final va pierde.

Marte in conjunctie cu Luna: Aspectul este rau sau bun in functie de sexul nativului si departamentul vietii la care se refera. Intareste sanatatea si vitalitatea mai ales la femei. In tema masculina indica casatoria cu o femeie autoritara, cu o fire rea. Nativul este repezit mai ales daca conjunctia este in casa III sau IX. Daca conjunctia este in Scorpion, indica destrabalare sexuala, mai ales daca Venus este si ea in Scorpion.

Temperamentul sau este nelinistit pentru ca rezulta din combinatia a doua elemente, focul si apa. Conjunctia in semne de apa indica inclinare spre betie.

Marte in sextil sau trigon cu Luna: Aspectul da o uimitoare sanatate si un organism viguros, persoana reuseste sa invinga toate bolile organelor guvernate de Marte si Luna. Puterea de a rezista este maxima, poate indura munci sub povara carora multi ar ceda. Are o fire hotarata, curajoasa, energica si ambitioasa, plina de posibilitati si peste masura de constructiva. Este vioaie, dar nu repezita in hotararile sale, ceea ce ii aduce stima celor din jur si importante castiguri financiare. Fiind peste masura de vioaie si generoasa cheltuieste aproape tot atat de repede pe cat castiga. Aspectul indica spirit polemic, combativitate, neasteptat, mare rezistenta la boli, curaj, ambitie, spirit, incredere in sine, realizare in domenii pragmatic, indrazneala si tupeu, generozitate, fire hotarata, sansa, noroc intreprinzator.

Marte in careu sau opozitie cu Luna: Da o fire foarte furtunatica, cu inclinarea de a actiona si a vorbi repezit, ceea ce aduce persoanei necazuri. Se razvrateste impotriva oricarui regulament sau masura care i-ar stavili satisfacerea dorintelor si poftelor. Daca se bucura de autoritate este foarte prietenoasa si poruncitoare fata de subalterni, de la care dobandeste o supunere imediata. Poate recurge si la forta ca sa-i constranga, cand crede ca o poate face fara prea multa primejdie pentru ea. Ajunge uneori la violente disperate ca sa-si satisfaca, o pica si avand o fire destul de prost echilibrata, este indrazneata in incercarile sale. Poate ajunge la unele actiuni la care un om cu minte sanatoasa nici nu s-ar gandi. Isi face multi dusmani si aduce multe necazuri celor din jur, mai ales membrilor familiei. Daca aceste aspecte se produc in semne de apa, mai ales in Pesti, persoana va fi betiva. Aceste aspecte dau inclinare spre febra, accidente, disfunctionalitati ale organele genitale. Persoana este risipitoare si o mincinoasa de nelecuit. Aspectul indica rezistenta fizica slaba, predispozitie pentru abcese, tumori, necazuri digestive. Fire irascibila, certareata, capricioasa, pripita; caracter violent netinand seama de consecinte, inclinatie spre adulter, divort, excese de tot felul, fire independenta care-i indeparteaza de viata de familie. Cel in cauza este agresiv, impulsiv, imprevizibil; sentimentele ii domina ratiunea. Poate avea maniere urate, legaturi pasionale puternice, in care incearca sa domine si sa tiranizeze, casatorie dificila; pericol de accidente.

Marte conjunctie cu Jupiter: Aspectul indica necazuri cu sanatatea datorita exceselor, fire energica, aventuroasa, curajoasa; sansa de a castiga bani cu usurinta si tendinta de a-i cheltui la fel de repede. Lipsa de scrupule, abilitati de conducator, violenta, cinism, impulsivitate si tendinti de dominare in relatiile cu prietenii. Intareste organismul ca si aspectele bune si mareste vitalitatea. Persoana va castiga multi bani si ii va folosi cu generozitate. Capacitatile mentale sunt aceleasi cu cele indicate de aspectele rele, persoana fiind usuratica, laudaroasa, mincinoasa, vicleana si repezita. Daca conjunctia are loc intr-un semn de Apa, mai ales in Pesti este o indicatie pentru betie.

Marte in sextil sau trigon cu Jupiter: Indica o fire demna, calita de focul lui Marte, care da entuziasm si insusirea de a face sa patrunda aceleasi sentimente si la ceilalti. Persoana are o fire nobila, sincera, cinstita. Poseda abilitate financiara. Jupiter este conservator in ceea ce priveste cheltuielile, iar Marte este liberal, dar cand un aspect bun uneste cele doua influente rezulta o fire nici prea risipitoare, nici prea econoama. Aspectul indica ingeniozitate si abilitate executiva. Succes, gust pentru sport si calatorii. Marte guverneaza hemoglobina – factor important al sanatatii si vitalitatii – de aceea aspectele bune dintre Marte si Jupiter inmultesc globulele rosii si dau o sanatate infloritoare, o vitalitate buna si rezistenta la oboseala.

Aspectul indica incredere in capacitatile proprii, faima, glorie, atractie pentru functii inalte in armata sau in administratie, caracter aventuros, dornic de amuzament si de placeri, iubind parada si gesturile demonstrative; protectie si ajutor in momente de criza. Curaj, generozitate, spirit justitiar, neacceptand constrangerile, ambitios, gelos, combativ si norocos. Persoana beneficiaza de o imensa energie fizica si subtila, poate avea abilitati creatoare sau poate fi un bun terapeut prin bioenergie, daca aceasta este indicata si de alte aspecte.

Marte in careu sau opozitie cu Jupiter: Aspectul indica pericol de congestie, friguri, apoplexie, obsesii, boli psihice, dar numai in cazul unei vieti incorecte, plina de excese. Fire intransigenta, capricioasa, violenta, putand suferi pierderi prin speculatii sau prin tendinta de a-i insela pe ceilalti. Intoxicare cu prejudecati; nesabuinta, completata de un pronuntat instinct de jucator.

Nativul este dogmatic, rebel, tinzarid mereu sa exagereze. Isi canalizeaza prost energiile si este un mare risipitor, cheltuind pe lucruri inutile mari sume de bani. Indica un jucator inveterat, iar daca una din planete este in semn de Apa (Pesti) indica betie. Persoana are o fire usuratica, incorecta si actioneaza pripit. Poate avea boli ale sangelui, ficatului, iar circulatia va fi lenta si sangele va fi supus unei hipertensiuni arteriale foarte mari.

Marte in sextil sau trigon cu Saturn:
Aspectul indica rezistenta fizica, capacitate de efort prelungit, curaj, perseverenta, tenacitate, ambitie, mare forta de caracter. Nativul dispretuieste pericolul, putand sa se afirme usor in cariera politica sau militara. Este serios, responsabil, calculat, conventionalist, rnaterialist, are calitati de conducere, spirit de observatie, concentrare si forta, impetuozitate in urmarirea scopurilor sale. Beneficiaza de vitalitate si viata lunga. Fire energica, hotarata; in stare de o actiune intensa si sustinuta, datorita careia persoana va avea rezultate extraordinare. Usurinta de executie, rabdarea – sunt remarcabile si ii ingaduie sa indeplineasca ceea ce ar fi cu neputinta pentru altii. Prin aceste insusiri, se ridica in slujbe inalte. Persoana este pretuita datorita capacitatilor sale, dar nu este iubita deoarece are o fire dura si aspra. Are un fizic rezistent si o sanatate buna in general.

Marte in conjunctie, careu, opozitie cu Saturn: Aspectul indica o tendinta de imbatranire prematura, fire razbunatoare, siretenie, cruzime, libertinaj, extravaganta, limbaj sarcastic, cinism, obraznicie, risc de accident, nenoroc, vaduvie, posibile necazuri cu legea, inchisoare, fire nemiloasa, sadica, tafnoasa, suspicioasa; dificultati in concentrare. Cel in cauza este neincrezator, rautacios, avand multe conflicte cu ceilalti datorita firii sale impulsive si dure.

Indica o fire egoista si violenta, aspra si cruda; suparacioasa, ranchiunoasa, necinstita si vicleana, fara scrupule. Persoana este supusa ocarii publice si intemnitarii. Aspectele indica accidente grave si o moarte violenta. Daca una din planete este exaltata sau cu alte aspecte bune, influenta nefasta va fi si mai mare. Astfel de defecte grave nu vin doar de la un singur aspect si daca celelalte configuratii ale nativitatii sunt bune, cele aratate vor fi aplicate intr-o masura mai mica.

Marte in conjunctie cu Pluto: Aspectul indica o fire temperamentala, exploziva, indaratnica. Persoana se tortureaza singura, avand tendinte distructive. Poseda o mare forta creatoare, energie fizica si mentala care, in functie de natura zodiei unde se afla, se poate afirma intr-un domeniu artistic, sportiv, intelectual, ocult sau pragmatic.

Marte in sextil sau trigon cu Pluto:
Aspectul indica o fire ambitioasa, capabila de mari realizari; incredere in sine, punere in valoare a energiilor fizice si mentale intr-un mod armonios, magnetism, capacitate subtile si sansa de a dezvolta cunoasterea in domeniul spiritual.

Marte in careu, opozitie cu Pluto: Aspectul indica un temperament dur, crud, nemilos, brutal, razbunator, certaret. Nativul are o mare forta fizica si energie mentala pe care o pune in slujba unor scopuri egoiste si distructive. Poate fi un geniu al raului. Oricum, va beneficia de popularitate, dar mai mult de natura scandaloasa.

Marte in aspect rau cu Lilith (pentru ambele sexe): Indica disfunctionalitati ale tiroidei, insuficienta forta a vointei, predispozitie pentru accidente.

Marte in aspect rau cu Lilith (tema masculina):
Indica refuzul inconstient de a fi viril, imitotenia, blocaj sexual.

Marte in aspect rau cu Lilith (tema feminina):
Indica ostilitate fata de barbati si tendinta de a-i castra si de a-i chinui.

Neptun in conjunctie cu Marte: Aspectul indica o fire egocentrista, ingamfare, indulgenta fata de propriile defecte, tendinte vicioase, mania persecutiei, fire visatoare, haotica, patima pentru jocurile de noroc. Pericol de accident si de scandaluri care pot strica reputatia.

Neptun in sextil, trigon cu Marte: Aspectul indica o fire emotiva, sensibila, nativul avand atractie spre ocultism si misticism.

Adesea cand celelalte aspecte ale nativitatii conlucreaza in acest sens, energia martiana indreaptata spre nativul psihic indicat de Neptun, ajuta persoana sa patrunda in mod constient in lumile nevazute. Aspectul indica popularitate, entuziasm, abilitate executiva. Nativul este inspirat vizionar, avand mult farmec personal, magnetism puternic. Este generos, spontan, usor impulsiv, aflat mereu in continua miscare. Are un deosebit simt al culorii, este foarte senzitiv si inclinat spre sexualitate; calitati artistice dezvoltate, romantism, posibilitate de a se afirma pe plan intelectual.

Neptun in careu, opozitie cu Marte: Aceasta cofiguratie da o fire grosolana si senzuala, care nu este in stare sa-si organizeze viata. Persoana are un spirit fanatic care se face simtit in religie sau ateism. Ea poate ajunge, in anumite imprejurari, o victima a spiritelor controloare care o vor obseda sau o vor folosi ca medium. Aceste aspecte mai dau tendinta de razvratire impotriva legilor, persoana putand sa ia parte la planuri si comploturi anarhiste. Aspectul indica o fire evaziva, fricoasa. Cel in cauza isi canalizeaza prost energiile, suferind de complexe de inferioritate, este supus viciilor si are tendinte autodistructive. Are imaginatie prea bogata si nerealista. Pericol de accident, raniri, scandaluri.

Venus in sextil sau trigon cu Marte:
Da persoanei un temperament aventuros, ambitios extrem de demonstrativ, patimas pentru sporturi si placeri. Are simtul afacerilor, stie sa faca bani, dar ii risipeste fara rost, caci ii place sa faca parada. Cheltuieste fara socoteala, ceea ce il face pe nativ foarte popular printre prieteni. Avand un puternic impuls erotic persoana se casatoreste foarte devreme sau in graba.

Aspectul indica o fire vesela, armonioasa, intuitie, inclinatie spre intelectualitate, arta, muzica si pictura, in special, popularitate, sociabilitate, succes la sexul opus, posibile castiguri din scris. Persoana poarta o corespondenta sentimentala importanta, avand talent literar si iubind mult placerile si arta. Trebuie sa invete sa fie mai responsabila, in special in plan afectiv.

Venus conjunctie cu Marte: Aspectul indica un aspect atragator, impuls sexual puternic, atractie spre sport si distractie, o mare incredere in sine. Nativul isi manifesta violent si patimas sentimentele, fiind tentat sa reia mereu o legatura afectiva si sa revina la o dragoste mai veche. Este imprudent si tinde sa-si imparta sentimentele intre mai multe persoane simultan. Posibile prietenii care se vor destrama din vina sa, precum si o mare doza de gelozie; pericol de intoxicare. Aceasta pozitie nu actioneaza intotdeauna in acelasi fel, ea poate fi buna sau rea in functie de imprejurari. Aspectul face ca persoana sa fie mai putin brusca, mai putin autoritara, mai binevoitoare, dar conjunctia favorizeaza firea patimasa, mai ales daca are loc in Scorpion, in casa a XII-a – ea duce spre onanism.

Venus sextil, trigon cu Marte: Aspectul indica tandrete, instinct erotic manifestat timpuriu, sexualitate excesiva, inclinatii artistice, simt al culorii, ritmului si masurii, capacitati creatoare. Persoana va avea parte de succes in societate, de o casatorie fericita, de popularitate, acordand o mare importanta vietii sentimentale. Cheltuieste foarte mult cu sexul opus, putand avea legaturi afective cu persoane de conditie joasa.

Venus careu, opozitie cu Marte: Da o fire peste masura de voluptoasa si senzuala, in stare sa se dedea la excese ca sa-si satisfaca patimile. Astfel persoana isi va ruina vitalitatea, sanatatea si organismul. Este foarte generoasa fata de sexul opus, foarte extravaganta si cheltuieste mai mult decat ii ingaduie mijloacele. Oricat de multi bani ar castiga, ea este mereu la stramtoare. Daca Marte sau Venus se afla intr-un semn de Apa persoana va avea experiente negative, dure, violente si poate ajunge chiar la manifestari animalice.

Aspectul indica o sexualitate puternica, lipsa de tact, imprudente financiare, indulgenta fata de sine insusi, dificultati in viata afectiva si in autoexprimare, tendinta spre adulter si legaturi clandestine, schimbari bruste de comportament si prea multa importanta acordata placerilor. Fire capricioasa, aroganta, impulsiva, neglijenta, extravaganta, capabila de a-si transforma iubirea in ura si de a deveni distructiva.

Uranus conjunetie cu Marte: Aspectul indica neintelegeri si certuri in familie, posibile necazuri cu sanatatea sau cu legea. Persoana are o vointa puternica, este neastamparata, originala si imprevizibila, o bomba plina de energie, gata oricand sa explodeze. Este hipersensibila, nervoasa, incapatanata, avand nevoie de libertate. Are metode de lucru originale si spectaculoase.

Uranus sextil, trigon cu Marte: Da o fire energica, ambilioasa, un spirit original, nascocitor, vioi, intuitiv, rodnic in posibilitati, in stare sa infrunte cele mai mari greutati in imprejurarile cele mai critice. Persoana este atrasa spre inventii care aduc o mare reusita. Are simt practic, este energica, intreprinzatoare si isi poata indeplini visele. Persoana recunoaste in orice fiinta omeneasca o scanteie divina, care este temelia fratiei universale.

Aspectul indica un spirit original, practic, minte agera si vioaie, vointa puternica, spirit vesel, optimist, ironie si critica distructiva. Este un individ inclinat spre cercetare si spre tot ce este nou, fiind o fire stiintifica, originala, inventiva. Are o mare incredere in sine si beneficiaza de o mare energie mentala si fizica. Poseda capacitati bioenergetice mari, dar care pot ramane nefolosite.

Uranus careu, opozitie cu Marte: Da o fire nestatornica, excentrica si un temperament violent. Persoana va fi incapatanata, ferm hotarata sa mearga inainte pe calea ce si-a ales-o. Nu va asculta nici de sfaturi, nici de rugaminti, ci isi va continua drumul netinand cont de nimeni. Nativul cu aceasta configuratie ajunge adesea un anarhist si un razvratit. Este rece, aspru, crud, fara o scanteie de iubire curata in inima chiar daca poate e parjolit de o patima mistuitoare. Acesta este cazul in care Marte este in careu cu Uranus, iar una dintre planete este in Taur sau Scorpion.

In nativitatea unei femei Marte in careu cu Uranus duce la ispitire, oricare ar fi semnul in care s-ar forma acest aspect, dar daca este in Taur este cu neputinta sa mai scapi. Cand una din aceste planete se afla in Scorpion si nativul a adoptat o profesie de chirurg va ajunge foacte crud, nemilos chiar, pornit sa opereze numai din placerea de a pricinui suferinta. Ca sa-si satisfaca aceasta patima s-ar putea sa se apuce de disectie si va nascoci chinuri pentru victimele sale. Cu Marte si Saturn in Scorpion sau Pesti persoana va fi un nebun; in Gemeni si Fecioara spiritul va fi peste masura de vioi, dar numai ca sa-i insele pe ceilalti; in Sagetator aspectul il va face pe nativ foarte materialist, ateu ori fanatic religios.

Aspectul indica incapacitatea de a-si stapani instinctele, lipsa de autocontrol, o fire iritabila, extravaganta, fanatica.    Este intolerant, imprudenta, munceste in salturi si are o viata instabila. Persoana isi canalizeaza foarte rau energiile, fiind ineficienta si risipitoare, sau chiar distrugatoare.

Mercur in sextil sau trigon cu Marte: Aduce un spirit viu, ingenios si plin de forta. Persoana are darul de a-i face si pe ceilalti partasi la entuziasmul si ideile sale. Va lucra neobosita pentru orice cauza care ii atrage simpatia. Iubeste argumentele, controversele si are un fond nesecat de spirit si de buna dispozitie, la care se adauga uneori si un pic de ironie care merge drept la tinta, dar totdeauna are rautate. Are o mare indemanare care ii permite sa faca tot ce vrea cu mainile sale, repede si bine, intr-un mod uimitor. Ea nu face nimic alene sau pe jumatate si isi foloseste intreaga energie ca sa faca si sa faca bine tot ce pune la cale. Aceste aspecte dau succes in toate domeniile alese, dar mai ales in literatura si mecanica.

Aspectul indica forta mentala, dinamism, energie, ingeniozitate, originalitate, forta de exprimare, putere de convingere, tendinta de a-si impune parerea proprie, o fire coordonata, armonioasa, care face totul cu o mare usurinta. Inteligenta practica, cu mari sanse de realizare, precum si tenacitate de a-si urmari proiectele pana la finalizare.

Marte in conjunctie cu Mercur: Aduce aceeasi energie, entuziasm; indemanare ca si la aspectele precedente, dar aceste insusiri sunt folosite cu scop distructiv, pentru o tinta buna sau rea in functie de casa in care este Mercur. Aspectul indica o mare energie mentala si abilitate de analiza, reactii fizice si mentale foarte rapide, exprimare grabita, impulsivitate, entuziasm, veselie, o fire spirituala si amuzanta. Persoana este atrasa de stiintele exacte, avand talent la matematica, chimie, dar si medicina. Poseda har oratoric, o inteligenta ridicata, dar si spirit de contrazicere, fiind capabil de critica excesiva.

Daca configuratia are loc intr-un semn in care cele doua planete (sau macar una din ele) sunt puternice si bine asezate, ca Marte in Berbec sau in Capricorn sau Mercur in Gemeni sau Fecioara, sau daca planetele sunt intarite de aspecte bune cu Soarele, Venus sau Jupiter – Marte in conjunctie cu Mercur va actiona ca si la aspectul de trigon sau sextil. Daca Marte sau Mercur surit intr-un semn de Apa, sau daca una sau ambele planete au aspect rau cu Saturn, Uranus sau Neptun, conjunctia va da aceeasi inclinari rele ca si cuadratura sau opozitia descrise in paragraful urmator.

Marte in careu sau opozitie cu Mercur: Aspectul indica o fire iritabila, hipercritica, vesnic nemultumita, avand tendinte spre cinism si sarcasm. Individul este egoist si capabil de duritate si exprimari violente, avand tendinta de a trage concluzii pripite, bazate pe date partiale. Este capabil sa calomnieze si sa minta pentru a-si atinge scopurile, provocand, prin acte necugetate, multe necazuri celor din jur. Are un curaj inconstient, este atras de aventura, putand ajunge foarte usor la stari de surmenaj si uzura fizica.Va suferi din cauza actiunilor sale necugetate, si uneori inutile. Subiectul are un spirit viu, patrunzator, suparacios, furtunatec, actionand fara sa judece, ceea ce-ti aduce o multime de neplaceri si il face un asociat primejdios. Isi face casa buna cu sinceritatea, nefiind in stare sa spuna vreodata adevarul. I se pare firesc sa exagereze si sa denatureze faptele. Este foarte violent; limba sa este mai veninoasa decat muscatura unui sarpe cu clopolei, de aceea este temut si chiar urat de toti cei care au nenorocul sa-i stea in preajma.

Armele sale sunt forta si calomnia. Este egoist la superlativ, laudaros si fudul. Aceste inclinari pot fi atenuate de alte configuratii bune, dar daca acestea lipsesc, persoana este o serioasa amenintare pentru societate. Daca Marte sau Mercur sunt asezati in casele VI sau XII, sau intr-o pozitie cu influenta rea asupra sanatatii, aspectul indica oboseala nervoasa, febra cerebrala sau nebunie. Poate avea necazuri cu sanatatea, posibile operatii chirurgicale, sau depresii mentale si disfunctionalitati psihice grave.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.