duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăParanormal-ConspiratiiParanormalIntr-o catedrala din Franta, un demon verde a bagat in sperieti toti...

Intr-o catedrala din Franta, un demon verde a bagat in sperieti toti oamenii, incercand sa provoace un incendiu!

Intr-o catedrala din Franta, un demon verde a bagat in sperieti toti oamenii, incercand sa provoace un incendiu!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

demon in flacariLa inceputul secolului al XVII-lea, catedrala din Quimper-Corentin, Franta, avea in varf o piramida acoperita cu plumb. La 1 februarie 1620, intre 7:00 si 8:00 p.m., piramida a fost lovita de trasnet, a luat foc, a explodat si a cazut cu un zgomot ingrozitor. Oamenii au alergat la catedrala din toate partile si au vazut, in mijlocul flacarilor si fumului, un demon de culoare verde cu o coada lunga, verde, care incerca sa intretina focul!

Aceasta relatare, care a fost publicata la Paris, este sustinuta de o versiune mai amanuntita tiparita la Rennes. Ultima versiune adauga ca demonul „a fost vazut clar de toti, in interiorul focului, cateodata verde, cateodata albastru si galben”.

Ce au facut autoritatile? Au aruncat in foc o gramada de obiecte sfintite, impreuna cu o suta cincizeci de galeti cu apa si patruzeci sau cincizeci de masuri cu balegar, dar focul a continuat sa arda. Trebuia luata o masura si mai drastica: o ostie sfintita a fost plasata intr-o bucata de paine si aruncata in flacari; apoi au amestecat apa sfintita cu lapte de la o doica cu o purtare fara pata si totul a fost imprastiat peste demon si piramida in flacari. Asa ceva vizitatorul n-a mai putut suporta; a suierat intr-un fel oribil si a zburat.

Credeti o asemenea povestire?

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

5 Comments