Ghiciti-va viitorul, aveti relatii armonioase si descoperiti ingerii!

armonie12Traim intr-o lume in care viata are un ritm prea rapid, in care incertitudinile ne rod mintile si in care am dori sa avem parte de un mic sprijin de ajutor. Ajutor din partea cui?

Am primit zilele trecute un email din partea unui domn care ne-a propus o colaborare cu un site interesant, pe nume www.astrosfat.ro. Ne-a invitat sa-i descoperim site-ul sau, si, daca ne place, ne ofera un interviu in care putem sa-l intrebam orice. Astrosfat…un nume placut, dar in spatele caruia se ascund multe lucruri interesante …ASTROLOGIE…TAROT…şi multe altele! Chiar se poate citi viitorul? Haideti sa vedem impreuna ce ne poate oferi oferi acest site.

1. Cui se adreseaza site-ul dvs? Ce subiecte abordati? Oferiti doar previziuni astrologice?

1. Site-ul Astrosfat se adreseaza atat pasionatilor de ezoterism (unde, pe de o parte, vor gasi articole interesante in domeniu, iar pe de alta parte pot opta sa devina consultanti Astrosfat) cat si persoanelor care doresc sa primeasca un sfat, o solutie la problemele lor sau care pur si simplu doresc sa-si imbunatateasca viata (prosperitate, armonie, implinire…). Pe site-ul nostru se pot gasi, alaturi de previziuni astrologice, numeroase articole si informatii despre feng-shui, tarot, ingeri, sfaturi despre relatii de dragoste, bani etc.

2. Care este metoda de a intra in convorbire cu un reprezentant/consultant al siteului?

2. Se poate discuta cu un consultant Astrosfat fie alegand-ul pe cel mai potrivit de pe site, retinand-i codul, sunand la 0906 160 999 si introducand dupa aceea codul consultantului dorit, fie sunand direct la 0906 160 999 si intrand in legatura cu primul consultant disponibil. Platforma noastra de telecomunicatii este una din cele mai avansate din Romania, fiind un site dinamic si interactiv care comunica cu consultantii si clientii nostri.

3. Ce date personale trebuie sa oferim?

3. Daca va referiti la cei care suna la Astrosfat, datele solicitate de consultant sunt necesare pentru a i se oferi apelantului cea mai buna recomandare si a-l ajuta cel mai bine; ele pot fi: data si locul nasterii, prenumele, situatii personale cu care s-a confruntat etc, in functie de metoda abordata (astrologie, tarot, i-ching, terapie cu ingeri etc); sunt situatii in care apelantul are nevoie doar de un sfat si atunci nu trebuie decat sa exprime situatia cu care se confrunta iar in acest caz poate fi consiliat psihologic si sfatuit in mod adecvat…

4. Cat costa o convorbire de durata medie?

4. Nu se poate indica o medie a convorbirii, cel care suna dorind de multe ori sa ramana in convorbire pentru 20-30 minute pentru a afla cat mai multe lucruri interesante despre viata sa, sau uneori fiind multumit de sfatul primit si dupa o convorbire de 5 minute. Apelul se tarifeaza cu 1,8 euro pe minut, TVA-ul fiind inclus.

5. Utilizatorii serviciilor dvs trebuie sa plateasca alte taxe pe langa cele telefonice?

5. Utilizatorii Astrosfat nu trebuie sa plateasca nicio taxa suplimentara in afara de costul apelului care va fi evidentiat in  factura telefonica. In plus ei se pot bucura gratuit de informatiile din articolele de pe site, iar o data la 3 luni pot primi, daca solicita aceasta, revista gratuita Astrosfat care contine numeroase articole in domeniile care ii intereseaza.

6. Cum sunt alesi consultantii de pe site? Ce experienta au si ce diplome in domeniile pe care le practica? Cum sunt platiti acesti consultanti?

6. Consultantii Astrosfat sunt alesi cu grija, noi dorind ca acestia sa aiba o experienta solida in artele divinatorii pe care le practica in cadrul Astrosfat, sa fie fini psihologi, sa fie empatici pentru a intelege cat mai bine persoanele cu care intra in legatura si in primul rand sa aiba o deschidere sufleteasca in a-i ajuta pe ceilalti. Toti consultantii Astrosfat au urmat cursuri de pregatire in domeniile pe care le practica, au experienta in aceste domenii, unii dintre ai au profesat in activitati similare, au oferit asemenea consultatii pe posturi de televiziune cu un grad ridicat de audienta, au scris articole pe aceste teme; Astrosfat avand din randul consultantilor si absolventi de psihologie.
Consultantii Astrosfat sunt platiti in functie de apelurile primite, ei beneficiind de cea mai buna oferta financiara existenta in prezent pe aceasta piata. Este important sa mentionam ca Astrosfat are grija ca toti consultantii sa se ridice la un inalt grad de profesionalism.

7. Exista vreo limita a nr. de apeluri pe care le poate face un utilizator catre numarul telefonic al site-ului dvs?

7. Astrosfat nu limiteaza in niciun fel accesul la numarul pe care-l pune la dispozitie, utilizatorul avand posibilitatea sa apeleze Astrosfat ori de cate ori are nevoie sa fie ascultat cu atentie si doreste sa obtina un sfat competent.

8. Se fac si consultatii ofline, intalniri ofline?

8. Astrosfat vine in sprijinul tuturor celor care sunt pasionati de acest domeniu sau care vor sa fie consiliati si doreste sa-si faca cat mai multi prieteni. Astfel, avem in vedere crearea unei comunitati in care se pot dezbate anumite probleme specifice, chiar si prin intalniri offline daca se doreste aceasta. In prezent, toti cei care doresc sa obtina o consultatie astrologica sau un sfat in problemele cu care se confrunta suna la numarul Astrosfat 0906 160 999.

9. Exista pericole pe site-ul dvs? De ex, contactarea de virusi informatici, sarlatani care cer taxe suplimentare sau date pe care le folosesc in alte scopuri decat cele mentionate, distribuirea datelor personale unor terte persoane?

9. Site-ul Astrosfat este foarte sigur, neexistand niciun pericol pentru vizitatori. Platforma noastra IT care include si site-ul este gestionata de profesionisti in domeniul IT si comunicatii, site-ul beneficiind de cele mai noi si performante programe de securitate. Administrarea site-ului este securizata, astfel incat nu au acces aici decat reprezentantii Astrosfat.

10. Ce mai trebuie sa stie vizitatorii site-ului www.astrosfat.ro?

10. Vizitatorii site-ului nostru www.astrosfat.ro trebuie sa stie ca aici pot alege cel mai potrivit consultant pentru problemele si dorintele lor, pot fi introdusi in lumea magica a ingerilor, astrologiei, tarotului, artelor divinatorii si pot citi articole despre feng-shui, recomandari despre o relatie de dragoste armonioasa sau cum sa aiba o viata prospera! Va asteptam cu drag pe www.astrosfat.ro!