Fiti sanatosi si fericiti cu ajutorul subconstientului

Social Media

subconstient11Atunci cand te imbolnavesti, ai alternativa (in loc sa mergi la doctor sau sa iei medicamente) sa te vindeci singur(a). Atunci cand doresti sa-ti implinesti o dorinta, tot de subconstient te poti folosi. Cea mai rapida si mai eficace este metoda imaginatiei. Imaginati-va mental ceea ce doriti pentru voi sau pentru altul , fiti atent sa nu negati ceea ce v-ati imaginat si, intr-un timp foarte scurt, subconstientul care este foarte usor de impresionat si impregnat prin imagini, va implini intocmai ceea ce ati imaginat. Modul este foarte simplu; daca suferiti de vreo boala imaginati-va ca sunteti sanatosi, ca faceti sport sau ca alergati. Daca aveti nevoie de bani imaginati-va ca deja ii aveti si avand foarte multi bani ii plasati in cele mai avantajoase investiti si afaceri, precum si faptul ca daruiti altora din surplusul vostru financiar.

Daca vreti sa va casatoriti imaginati-va ca deja sunteti casatorit cu persoana dorita [nu fortati imaginea caci este posibil ca prin credinta divina alta persoana sa va fie partener(a) ideal(a) si cu care va trebui sa va casatoriti] si ca sunteti fericiti impreuna, ca aveti copii, ca va plimbati si faceti impreuna orice v-ati dori ca si cum ati face atunci. Tot asa, daca doriti sa aveti succes la serviciu, politica, sau in orice domeniu doriti, ca si la celelalte metode aveti grija sa nu anulati prin forme gand sau imagini negative imaginile initiale mentale.

Aceste metode de impregnare a subconstientului pot fi utilizate atat pentru voi insiva cat si pentru alte persoane, caci in fiecare persoana exista acelasi Spirit Infinit si aceeasi Putere Suprema ce difera doar ca manifestare individuala si pentru care timpul si spatiul nu exista. Ceea ce imprimati in propriul vostru subconstient se transmite instantaneu si persoanei la care va ganditi si pentru care cereti mental.

Ca o subliniere, este important sa folositi, de fiecare data, metoda pe care ati ales-o pana cand simtiti mental realizarea si implinirea a ceea ce ati cerut, lucrul cu care ati impregnat subconstientul. Acesta este semnul ca implinirea materiala, fizica este aproape.

Iata alte cateva metode de folosire a puterii mentale:

METODA AUTOSUGESTIEI. Se refera la impregnarea subconstientului propriu prin formule si forme gand de genul: sunt sanatos, sunt bogat sau sunt fericit, sunt curajos, pe care le repetati in mod obisnuit, verbal, in liniste, sa va auziti doar voi pe voi insiva. Metoda este foarte utila datorita usurintei ei si, din acest motiv, este foarte folosita.

METODA SUGESTIEI. Cuprinde impregnarea propriului subconstient in vederea actionari pozitive asupra altor persoane. Exemplu: Dumnezeu se manifesta prin el, este sanatos, fericit si bogat..si ce-i mai doriti dumneavoastra. Acestea sunt cele mai subtile forme de sugestie si autosugestie si prin gradul lor inalt de constienta depasesc cu mult nivelul atins, cel putin pana acum, de psihologie.

METODA HIPNOZEI (AUTOHIPNOZEI). Se refera si cuprinde impregnarea prin hipnoza sau autohipnoza a propriului subconstient pentru a realiza ceva pentru tine sau pentru altcineva.

METODA TRANSMUTARII MENTALE. Are la baza o formula mentala prin care stergem si anulam constient toate formele gand negative, transformandu-le in forme gand pozitive pe care subconstientul le va realiza si manifesta. De exemplu: Spiritul Infinit este omniprezent, El este prezent in mine insumi si eu fac una cu el. Spiritul Infinit eu sunt. Prin Puterea Infinita a eului meu divin transmut toate formele gand negative sau de vibratii joase in forme gand pozitive sau de vibratii inalte, divine. Astfel ca din aceasta clipa ma manifest in mod divin, sunt perfect sanatos, bogat si fericit.

METODA SUBSTITUTIEI. In cazul in care aveti sau ati avut un insucces, o pierdere, relaxati-va si spuneti mental: Acesta este un succes pentru mine sau Acesta este un castig pentru mine. Astfel, substituiti vibratiile insuccesului, pierderi cu vibratiile succesului, castigului, cu vibratiile inalte, divine. Sirul metodelor poate continua insa acestea sunt cele mai importante si folosite metode, cele mai eficiente din punct de vedere practic.

Fie ca fiecare cititor sa se elibereze de aceste lucruri, prejudecati si limitari care l-au tinut in captivitate pana acum. Sa traiasca, sa reinvie, sa se nasca a doua oara prin reinnoirea mintii lui.


Social Media

8 Comments

  1. E super ideea, Dar la fel de super grea este aplicarea ei. Am citit despre puterea subconstientului si stiu o persoana care aplica cu succes aceasta teorie. Eu nu am reusit niciodata. Poate chiar aceasta fraza ma opreste sa reusesc. Cu toate ca stiu acest lucru ea vine mereu in prezenta mea. De exemplu: cifra 13 mie imi aduce totdeauna noroc. Altii spun ca e cu ghinion. In schimb cifra 12 ma scoate din sarite, de fiecare data am probleme cand dau de nr. 12. Spuneti ca subconstientul face asa ceva si eu cred asta. Dar… practic este foarte greu sa fii atent. Cred ca trebuie gasite exercitii de gandire, de constientizare a ceea ce gandesti, de imaginatie. Chiar cum se poate dezvolta imaginatia ? Asta cred ca e raspunsul. Cum poti dezvolta imaginatia ? … Eu sunt un tip care.. nu suport trecutul si … ma gandesc foarte putin la viitor. Prezentul este important. Si ceea ce e mai important, important este ca suntem vii, si ca viata este in noi. Ea vine de la Dumnezeu si pleaca tot la Dumnezeu. Parerea mea: atat timp cat avem viata in noi ar trebui sa fim fericiti. Restul… e desertaciune. Poate mai comunicam… cine stie.. Dumnezeu poate… fiindca eu nu prea cred in rezultatele practice ale acestor teorii…. De ex: teoria invingatorului e o mare prostie, nu toti pot fi campioni… si atunci cei care nu sunt campioni .. ce viata vor avea ?… trista ? .. Eu zic sa fie toti fericiti cei care reusesc sa treaca linia de sosire… nu conteaza cine e primul. E drept sa piarda cei care nu lupta deloc, care nici macar linia de sosire nu o trec. Dar nu e drept sa castige in viata doar campionii. .. . putem vorbi la infinit.. Aveti grija ce va doriti ca s-ar putea sa se indeplineasca !…

  2. interesant articol,eu am avut ocazia sa fac acest lucru cu subconstientul meu,cu cativa ani in urma si a dat roade………acum ca trec din nou printr-o perioada in care sunt pesimista,cautam ceva de genul acestui site,pentru ca nu imi mai aduceam bine aminte ce trebuia sa fac,ca sa pot iesi din nou din pesimismul prin care trec………ma bucur ca am gasit acest site si sunt foarte sigura ca cu puterea subconstientului o sa ies din acest pesimism…….noi putem sa controlam si sa ne indeplinim orice dorinta cu ajutorul subconstientului…….

  3. Viata e foarte frumoasa. Atat de frumoasa pe cum ne-o facem pentru ca noi santem creatorii. Insa ca sa putem face asta trebuie neaparat sa ne educam mintea subconstienta. Mintea constienta e cea care da ordine iar cea subconstienta e cea care executa. Toate gandurile care ne trec prin cap intr-o zi sant considerate dorinte care trebuie indeplinite de catre mintea subconstienta, ea crede ca la tot ce ne gandim ne si dorim. Toti ne dorim sa fim frumosi dar atunci cand ne uitam in oglinda vedem numai defecte, toti ne dorim sa avem mai multi bani dar ne gandim toata ziua ca nu ne sant suficienti banii, toti dorim sa fim sanatosi dar ne gandim mereu la ce ne doare. Subconstientul reactioneaza la tot ceea ce gandim ,la tot ce vorbim, la tot ceea ce acordam atentie, creand tipare dupa care vom functiona si vom avea adevarul nostru si astfel ne cream realitatea.Daca am avea grija ca acele tipare sa fie create exact asa cum am dori sa fim, adica , frumosi ,bogati, fericiti, intelepti etc, adevarul nostru devine altul iar realitatea creata va fi exact cum ne-o imaginam. Poate la inceput pare greu, dar satisfactiile sant pe masura. Atunci cand jucati un joc nou inceputul pare mai greu insa dupa ce va familiarizati cu el vi se pare foarte simplu. Asa e si cu mintea. Pur si simplu ganditi-va ca e un joc in care puteti avea , puteti fi, si puteti face tot ce doriti.Toate acestea le spun din proprie experienta, si realitatea mea este acum foarte frumoasa.In fiecare zi multumesc pentru cunoasterea la care am ajuns, in fiecare zi multumesc celor care au scris ca sa pot avea parte de experienta lor de viata, si mai multumesc pentru cat poate fi de perfecta viata pe Pamant

  4. Metoda sugestiei si autosugestiei pozitive e foarte buna si eficienta, si o recomand tuturor s-o practice, dar crearea si manifestarea viitorului pe care ti-l doresti nu e atat de simplu cum pare.Campurile noastre energetice trebuie intai curatate de toate programele si energiile necorespunzatoare cu care venim din alte intrupari sau le preluam din neam, sau cu care ne-am ales din viata prezenta,sau am fost tinta atacurilor de magie neagra, etc.Odata ,,hardul” curatat, apoi putem implementa noile programe benefice ale sanatatii, prosperitatii,si altele…Nu e simplu deloc,dar merita efortul,credeti-ma!

1 Trackback / Pingback

  1. FOLOSITI SUBCONSTIENTUL PENTRU A FI SANATOSI SI FERICITI « Relaxare’s Weblog

Leave a Reply