Fiecare zodie are un monstru care se ascunde in interiorul fiecaruia dintre noi

Fiecare dintre noi are o parte intunecata pe care pur si simplu nu o cunoaste, sau despre care nu doreste a vorbi. Stelele influenteaza aspectele cele mai intunecate ale unei persoane si modul in care ar putea afecta viata acelei persoanei. O persoana poate fi lacoma, temperamentala sau este capabila sa manipuleze oamenii; fiecare zodie este capabila de lucruri oribile.

Berbec. Berbecul este cunoscut pentru ca are o furie care poate fi dezlantuita in aproape orice moment. Oamenii ar trebui sa se teama de aceasta parte intunecata a Berbecului.

Taur. Oamenii care se afla in zodia Taurului sunt, de obicei, egoisti si incapatanati si nu au nicio remuscare in a dobori pe cineva care se afla in calea lor. Ei sunt furiosi ca taurii si oricine se va gandi sa stea in calea lor nu vor avea nicio sansa. Taurii nu pot fi schimbati, deci nu merita sa incercati.

Gemeni. Gemenii sunt descrisi ca avand doua fete, existand un motiv bun pentru aceasta caracterizare. Oamenii nascuti sub semnul zodiacal Gemeni stiu cum sa insele si sa manipuleze oamenii, ceea ce inseamna ca nu-l poti pacali pe cineva nascut sub acest semn.

Rac. Nu stati niciodata in fata unui Rac. Daca o persoana aflata sub acest semn va pune pe „lista neagra”, atunci ea va va face viata un iad. Orice sentimente pe care le-au avut vreodata Racii despre voi se vor transforma in energie negativa pura.

Leu. Persoana aflata sub acest semn este de multe ori egoista, dar poate fi si loiala si niciodata nu-i place sa simta ca este folosita.

Fecioara. Persoanele nascute sub zodia Fecioara sunt delicate; ele se considera a fi perfecte, de aceea vor judeca pe oricine, oricand si oriunde.

Balanta. Oamenii nascuti sub semnul zodiei Balanta au tot farmecul din lume. Cu toate acestea, atunci cand sunt in spatele usilor inchise, adevaratul lor sine va iesi si se va revela. Oamenii nascuti sub semnul Balantei stiu cum sa obtina exact ceea ce isi doresc si nu au niciun fel de ingrijorare cu privire la cine este ranit in acest proces.

Scorpion. Nu stiti ce inseamna razbunarea pana cand nu ati vazut un Scorpion care sa se razbune pe cineva. Persoana nascuta de acest semn stelar nu se va opri de la nimic pentru a-l distruge pe cineva care crede ca l-a nedreptatit.

Sagetator. Oamenii nascuti sub semnul Sagetatorului cred ca sunt morali; cu toate acestea, aceasta este una dintre cele mai mari defecte ale acestora. Oamenii sub acest semn nu vad nimic in neregula cu niciuna dintre actiunile lor si pot face foarte mult rau. Ceea ce este si mai rau este faptul ca nimeni si nimic nu ii poate convinge ca ei gresesc.

Capricorn. Oamenii nascuti sub semnul zodiacal al Capricornului reusesc sa-si ascunda durerea in interiorul lor. Persoana va renunta la orice sansa de a avea dragoste in viata lor, daca ei cred ca avanseaza cariera.

Varsator. Oamenii nascuti sub semnul zodiacal Varsator sunt narcisisti, le lipseste compasiunea si adesea se distanteaza de emotii.

Pesti. Cei nascuti sub semnul zodiacal al Pestilor se spune ca au o personalitate divizata si ei nu inteleg cat de mare este partea lor intunecata. Sunt fiinte foarte creative, dar totodata manipuleaza. Ei vor sa fie buni; totusi, ei sunt adesea tentati de intuneric.

Be the first to comment

Leave a Reply