Home Stiri Fantoma din mlastinile britanice

Fantoma din mlastinile britanice

by admin
2 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

fantoma22Se pare ca fantomele nu sunt numai o nascocire a imaginatiei oamenilor. Un britanic a reusit sa fotografieze o fantoma, in timpul vacantei din apropierea mlastinilor din nordul Yorkshire, anunta jurnalistii de la “The Sun”.

Colin Foster, in varsta de 34 de ani, si-a indreptat obiectivul noii camere digitale spre privelistea din apropierea mlastinilor si a facut fotografia, fara a observa nimic insa. Odata ajuns acasa, acesta a inceput sa se uite la fotografiile facute. “Imi aminteam impreuna cu prietena mea despre locurile pe unde am fost si dintr-o data aceasta m-a prins de mana si a tipat: opreste-te. Apoi a insistat sa ma uit mai atent la o anumita fotografie. La inceput nu am vazut nimic, dar cand apropiam imaginea am vazut o umbra si ne-am albit amandoi. In momentul in care am facut fotografia m-am simtit urmarit, dar m-am gandit ca este din cauza locului”, a declarat acesta.

“Am verificat fotografia pentru orice semn necurat, dar nu a existat nici un semn ca aceasta a fost modificata. Forma exacta a unui om ma face sa cred ca este intr-adevar ceva supranatural. Mlastinile din Yorkshire sunt cunoscute pentru fantomele lor”, a declarat mediumul Craig Hamilton-Parker. “Imaginea este extrem de clara si pare a fi manifestarea unui spirit cu forma umana”, a adaugat Nick Thurston, de la Asociatia de Paranormal Britanica, citat de tabloidul britanic.

Sursa: www.ziua.ro

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

8 comments

admin 27 aprilie 2009 - 20:19

:))…zi mai bine ca poate fi un truc ieftin… ca acea fantoma poate fi un simplu om dat cu namolul din mlastina..:D
AlmeEa

Ne pare rau…dar am sters mesajul anterior dintr-o pura greseala.
Rares spunea: “o tampenie…..o mare minciuna , o mare inselatorie………fantome si zmei rai umbla doar in Anglia si USA…..”

dragos 7 august 2009 - 11:12

deacord!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oameni buni ce mai faceti?

rudy2007 24 noiembrie 2009 - 16:09

bine !!!eu cred in fantome ,dar asta e doar un truc ieftin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rudy2007 24 noiembrie 2009 - 16:11

si pe mine ma cheama dragos

phlori 1 decembrie 2009 - 16:37

trucuri ieftine

andreea 22 octombrie 2010 - 21:45

poate fi sh cv real nu va grabiti asa!! da oricum,aveti dreptate mai degraba pare ceva prea perfect…..de pomenesti k or fi existand monstii ai mlastinilor?!

Miranda 20 noiembrie 2010 - 16:14

poza e un truc ieftin…

bianca 26 februarie 2011 - 11:44

poate fi sh ceva real

Leave a Comment