marți, decembrie 6, 2022
AcasăUncategorizedFantoma din mlastinile britanice

Fantoma din mlastinile britanice

Fantoma din mlastinile britanice

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

fantoma22Se pare ca fantomele nu sunt numai o nascocire a imaginatiei oamenilor. Un britanic a reusit sa fotografieze o fantoma, in timpul vacantei din apropierea mlastinilor din nordul Yorkshire, anunta jurnalistii de la „The Sun”.

Colin Foster, in varsta de 34 de ani, si-a indreptat obiectivul noii camere digitale spre privelistea din apropierea mlastinilor si a facut fotografia, fara a observa nimic insa. Odata ajuns acasa, acesta a inceput sa se uite la fotografiile facute. „Imi aminteam impreuna cu prietena mea despre locurile pe unde am fost si dintr-o data aceasta m-a prins de mana si a tipat: opreste-te. Apoi a insistat sa ma uit mai atent la o anumita fotografie. La inceput nu am vazut nimic, dar cand apropiam imaginea am vazut o umbra si ne-am albit amandoi. In momentul in care am facut fotografia m-am simtit urmarit, dar m-am gandit ca este din cauza locului”, a declarat acesta.

„Am verificat fotografia pentru orice semn necurat, dar nu a existat nici un semn ca aceasta a fost modificata. Forma exacta a unui om ma face sa cred ca este intr-adevar ceva supranatural. Mlastinile din Yorkshire sunt cunoscute pentru fantomele lor”, a declarat mediumul Craig Hamilton-Parker. „Imaginea este extrem de clara si pare a fi manifestarea unui spirit cu forma umana”, a adaugat Nick Thurston, de la Asociatia de Paranormal Britanica, citat de tabloidul britanic.

Sursa: www.ziua.ro

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

8 Comments