Fantoma din mlastinile britanice

Social Media

fantoma22Se pare ca fantomele nu sunt numai o nascocire a imaginatiei oamenilor. Un britanic a reusit sa fotografieze o fantoma, in timpul vacantei din apropierea mlastinilor din nordul Yorkshire, anunta jurnalistii de la „The Sun”.

Colin Foster, in varsta de 34 de ani, si-a indreptat obiectivul noii camere digitale spre privelistea din apropierea mlastinilor si a facut fotografia, fara a observa nimic insa. Odata ajuns acasa, acesta a inceput sa se uite la fotografiile facute. „Imi aminteam impreuna cu prietena mea despre locurile pe unde am fost si dintr-o data aceasta m-a prins de mana si a tipat: opreste-te. Apoi a insistat sa ma uit mai atent la o anumita fotografie. La inceput nu am vazut nimic, dar cand apropiam imaginea am vazut o umbra si ne-am albit amandoi. In momentul in care am facut fotografia m-am simtit urmarit, dar m-am gandit ca este din cauza locului”, a declarat acesta.

„Am verificat fotografia pentru orice semn necurat, dar nu a existat nici un semn ca aceasta a fost modificata. Forma exacta a unui om ma face sa cred ca este intr-adevar ceva supranatural. Mlastinile din Yorkshire sunt cunoscute pentru fantomele lor”, a declarat mediumul Craig Hamilton-Parker. „Imaginea este extrem de clara si pare a fi manifestarea unui spirit cu forma umana”, a adaugat Nick Thurston, de la Asociatia de Paranormal Britanica, citat de tabloidul britanic.

Sursa: www.ziua.ro


Social Media

8 Comments

  1. :))…zi mai bine ca poate fi un truc ieftin… ca acea fantoma poate fi un simplu om dat cu namolul din mlastina..:D
    AlmeEa

    Ne pare rau…dar am sters mesajul anterior dintr-o pura greseala.
    Rares spunea: „o tampenie…..o mare minciuna , o mare inselatorie………fantome si zmei rai umbla doar in Anglia si USA…..”

Leave a Reply