Totul despre telepatie

telepatieIn anul 1976, Harold Puthoff si Russel Targ, de la Institutul din Stanford, si-au publicat studiile cu privire la fenomenul de transfer de informatie la distanta, avand la baza experiente efectuate in cadrul laboratoarelor de electronica si  iotehnologie. Intre altele, au testat cincizeci de subiecti privind capacitatea acestora de a descrie si desena obiective necunoscute, situate la distanta, in timpul vizitarii lor de catre alte persoane. S-a ajuns la concluzia ca memoria si imaginatia bruiaza informatia primita telepatic. S-a emis ipoteza ca aptitudinile testate ar putea avea sediul in emisfera cerebrala dreapta, care ar fi specializata in elaborari spatiale, vorbindu-se de „vizionare la distanta si temporala”.

Au fost cazuri cand informatiile transmise pe canale telepatice au premers chiar inceperea experimentului, ca si cum ar fi venit dintr-un alt spatiu, atemporal, si au fost percepute de receptor ca trecute. S-au facut mai multe experimente, printre care acela de a determina o persoana sa faca miscari de care nu este constienta sau diferite gesturi care sa contravina educatiei sau dorintelor ei.

Unul dintre principiile care sta la baza telepatiei este capacitatea structurilor biologice de a disipa energie. Acest fenomen a fost evidentiat de Ilya Prigojin, care impreuna cu un grup de cercetatori a luat premiul Nobel pentru analiza termodinamica a starilor energetice disipative ale structurilor biologice. Ideea este ca orice organism viu se comporta ca un sistem deschis, facand permanent schimb de energie cu mediul, fie ca este vorba de alimente, apa sau caldura (lumina). In lucrarile lor, cercetatorii rusi de la Novosibirsk (V. Kaznaceev, S.P. Surin, L.P. Mihailova, N.V. Ignatievici) au evidentiat emisia de fotoni ca fiind una dintre activitatile vitale ale organismelor vii. Lumina pare a avea cel mai important rol si in copierea si in transmiterea informatiilor in timpul diviziunii celulare. Corpul uman emite radiatii intre 18-250 fotoni/s/cm patrat, in spectrul UV, mai crescute in tesuturile in crestere, principiu pe care de altfel se bazeaza si tomografia computerizata.

Au existat mai multe experiente care poarta semnatura cercetatorilor rusi, prin care se demonstra capacitatea unei persoane de a concentra si transmite energie. In principiu, au pus in evidenta capacitatea encefalului de a concentra si focaliza energia disipata de materia vie. G.A. Sergheev si S.P. Saricev au demonstrat ca, sub privirea concentrata a unei femei cu abilitati paranormale – M.S. Kulaghina -, un cord de broasca (care, in mod normal, tinut in ser fiziologic, in afara influentei biofizice externe, mai functioneaza 1,5 -2 ore) a fost oprit in sapte minute. S-a incercat si pe organismul uman, pe cord, dar aparitia tahicardiei a necesitat intreruperea experimentului. Aceasta capacitate de a disipa energia unui om se poate mari chiar de pana la 1000 de ori in conditii de stres, fata de cele obisnuite. Este destul ca sa realizezi ce efect ar avea daca ar fi directionata numai impotriva unui singur om! Modificarile energetice produse de stres au fost evidentiate prin compararea electronografiilor palmei unui individ aflat mai intai in stare de calm, apoi de stres. Initial apare un contur uniform al fondului de densitate luminoasa, reprezentat de emisia de fotoni, pentru ca, in caz de stres, la nivelul falangelor, trei sa capete un fond intunecos, cu o tendinta luminoasa centrifuga a fluxului energetic.

Din punct de vedere energetic, in ceea ce priveste telepatia, puterea de emisie este data de campul de emisie corespunzator chakrei gatului, iar cea de receptie de cel corespunzator celui de-al treilea ochi. Aceasta este teoria, in realitate folosim intreg campul, cu toate formele de energie pe care le detine. Fiecare om are o energie proprie, care este data de mai multi factori, cum ar fi: alimentatia (vegetarienii au vibratia mai inalta), rugaciunea (cei care se roaga, calugarii, au vibratia mai inalta), profesia (medicii, practicantii de Reiki au o vibratie mai inalta, in timp ce boxerii, practicantii de arte martiale au vibratie mai joasa) etc. Exista astfel mai multe niveluri energetice, iar telepatia apare intre persoane care au vibratie asemanatoare.

Un rol important in telepatie il au subpersonalitatile unui individ; ele sunt fie native (cazul geniilor care primesc ca inger pazitor un spirit deosebit, ca merit pentru o viata anterioara dedicata intr-un fel sau altul oamenilor), fie dobandite, cum ar fi cele ale meseriilor. Aceste subpersonalitati pot fi forme gandite, ceva asemanator unui program care se deruleaza sau intervine in momentul in care este nevoie de el, sau spirite care, dintr-un motiv sau altul, au primit misiunea de a avea grija de omul respectiv. Cand un individ a practicat mai multe meserii, invata mai multe din domenii diferite, primeste aceste subpersonalitati, care uneori pot intra in dezacord, ducand la ceea ce se numeste in limbaj psihiatric, schizofrenia. Nu este propriu-zis o boala; acest om poate, ajutat sau nu, sa ajunga la un consens cu propriile personalitati si sa devina un geniu sau un bun parapsiholog.

La nivel energetic stabilirea unui contact telepatic nu are loc numai la nivelul chakrei celui de-al treilea ochi. Diferenta de vibratie poate face ca racordul energetic sa se faca oriunde in camp pentru a se deplasa apoi pe meridianele energetice pana la sinele individului (sarpele Kundalini).

Telepatia ca proces psihic este importanta, pentru ca pe ea se bazeaza atacul psihic. Ea sta la baza vindecarilor de la distanta, a contactului cu divinitatea, dar si a magiei voodoo sau hipnozei. Ea este un instrument care nu este nici bun, nici rau in sine, dar il intrebuintam, facandu-ne responsabili de efectele ei. Orice gand pe care il emitem se pastreaza in subconstientul colectiv pentru ca, la un moment dat, sa prinda viata!

S-a demonstrat experimental ca transmiterea telepatica a informatiilor nu este un fenomen de natura electromagnetica, intrucat efectul nu scade ca in cazul undelor. Telepatia se poate face pe doua cai, fie prin dimensiunea noastra, fie prin cea atemporala. In cazul primeia exista consum de energie si deci o distanta mai mare necesita o energie mai mare. in cea de a doua, prin deschiderea unei dimensiuni, se sunteaza distanta (ca si cum l-as aduce pe receptor in apropiere), consumul de energie practic nu exista si informatia se transmite instantaneu (functioneaza mai bine in cazul in care cei doi, transmitator si receptor, sunt compatibili energetic, acest lucru fiind mai frecvent la soti, altfel se pierde timp si energie prin canalele energetice).

Comunicarea telepatica se poate face in doua moduri.

1) Direct pe calea constient-constient. Este o varianta frecvent intalnita (asa-zisii paranormali care au o mai mare sensibilitate mentala). Principiul pe care se bazeaza este cel al biotransferului. Un gand trece pur si simplu prin campul acestora, impresionand chakra, fara a ajunge sa treaca prin subconstient, pe la Sinele receptorului. Persoanele cu o asemenea sensibilitate, fara sa stie ca dintr-un anumit punct de vedere este o binecuvantare, pot „sa auda voci” si ei sunt categorisiti ca aflati in mijlocul nebuniei, dar acolo au fost toti marii initiati.

Oamenii obisnuiti, cu vibratie joasa, pot sa se deschida catre reziduuri energetice, spre gandurile criminalilor, sinucigasilor sau violatorilor. Aceste ramasite de ganduri raman in componenta aurei pamantului, afectand viata la toate si pe fiecare dintre nivelurile ei. Ca manifestare sunt mai frecvente la campie decat la munte, de aceea trecerea la un grad superior de evolutie spirituala se poate face cu mai putine „obstacole” prin meditatie la munte.

Pentru a practica telepatia pe calea constient-constient, oamenii nu trebuie sa realizeze ca sunt vesnici sau sa perceapa existenta acelui sarpe care ii reprezinta, dar evolutia lor spirituala se poate face mai repede pentru ca, o data intrati in lumea gandului, atractia spre ea duce inevitabil la lumea spirituala. Un maestru indian yoghin facea urmatoarea afirmatie: „Daca vrei sa intri in lumea spirituala, trebuie sa o iei in sens invers gandului!”

2) A doua posibilitate de comunicare telepatica ar putea fi descrisa de relatia (constient1-sine1)-(sine2-constient2); in acest caz ambii, emitator si receptor trebuie sa aiba mintea unita cu „mintea coborata in inima” cum sugestiv o prezinta doctrina ortodoxa. Transmitatorul isi indreapta atentia nu asupra receptorului, ci spre subconstientul propriu, unde mintea se intalneste cu Sinele (in cazul in care ar fi reusit sa-si uneasca constientul cu Sinele). In acel moment, rememorand chipul persoanei respective, se racordeaza Sinelui ei. Daca si aceasta are legatura constienta cu Sinele, va percepe chipul emitatorului suprapunandu-se cu imaginea ochilor fizic, din acel moment si va sti tot ceea ce gandeste.

Avantajul acestei metode este ca se desfasoara intr-o dimensiune unde nu apar interferente care sa perturbe mesajele. Aici, gandurile care apar nu mai sunt doar informatii, ci capata chip sau forme dintre cele mai diverse: de la orori pana la lucruri sublime. In crestinism unirea mintii cu inima se face prin metoda isihasta, adica prin concentrarea pe chakra inimii si patrunderea prin ea in alta dimensiune a spiritului unde nu te vezi pe tine, ci devii tu un intreg. Este momentul in care sarpele isi inghite coada si inseamna ca ai capatat iertarea divina. Ciclul reincarnarilor ajunge la sfarsit, iar ceea ce trebuie sa faci, ca o mare responsabilitate, este sa ai grija de ceilalti – lucru care de multe ori se dovedeste mai greu decat propria sa mantuire.

82 Comments

 1. …eu cred ca sunt intr-o legatura empatica cu o anumita persoana…adica pot simti cam tot ce simte la un moment dat acea persoana (emotiile puternice).acea persoana nu este neapart un prieten sau ruda.
  desi sunt destul de sigura de aceasta legatura nevazuta si speciala dintre noi,am un mare semn de intrebare la care as dori un raspuns,daca se poate.
  nu stiu daca pot simtii acele emotii pentru ca in acel moment respectiva persoana se gandeste la mine si mi le transmite telepatic sau pur si simplu exista posibilitatea ca eu sa am aceleasi sentimente independent de faptul ca imi sunt sau nu adresate mie direct?
  o legatura telepatica se poate stabili fara ca receptorul si transmitatorul sa-si propuna neaparat acest fapt?

 2. Azi am fost la o policlinica pt diagnosticare cu aparatele oberon si scio. Printre alte amanunte legate de sanatatea diverselor organe, am fost intrebata daca stiu ca am capacitati telepatice. Am confirmat acest lucru deoarece mi se intampla uneori lucruri „interesante”, unele chiar amuzante. Intrebarea mea ar fi, daca tot am fost inzestrata cu aceste calitati, cum as putea sa mi le dezvolt, astfel incat sa le folosesc in viata de zi cu zi, in meseria pe care o practic( in resursele umane, nu de alta dar mi-ar pinde bine in lucrul cu omul :-))
  Va multumesc pentru eventualul raspuns
  O zi minunata!

 3. pt prima oara aud ca telepatia sa fie depistata de careva aparate de fapt asta vine de la sine, se simte…dar mai intii intreabate daca esti gata pt asa ceva, sa asculti gindurile oamenilor nu e chiar asa placut,in mare parte chiar e oribil la ce se gindesc oamenii, foarte murdar.
  calitati telepatice au toti de la nastere dar cu timpul se pierd , nu se prea gindeste lumea la o minte si suflet curat……………………………..

 4. eu de vreo trei ani incoace am observat ceva foarte ciudat la mine.mi se intampla foarte des cu persoana oarecare care abia am cunoscuto sau cineva care e langa mine sau nu.totu incepe printro durere de cap insuportabila si dupa aceea ma gandesc intrunala acea persoana dar fara vointa mea ca si cum nu as putea sa ma controlez asta poate dura si trei zile timp in care ma doare enorm de tare capu si nu am liniste deloc.si am observat ca prin asta ii transmit ceva la persoana aceea dar nu ceva tocmai bun.de exemplu daca persoana e langa mine incepe sa se uite urat la mine ca si cum ias fi facut ceva rau.e foarte ciudat pentru ca in timpul acela si eu ma simt rau si si persoana respectiva de parca ar sti ca eu ii transmit asa ceva pentru ca se uita la mine.nu stiu ce se intanpla cu mine de 3 ani incoace am tot incercat sa ma documentez dar tot nu reusesc sa dau peste un caz asemanator cu a meu.oare sa fie vorba de telepatie?daca ma puteti ajuta…………

 5. Buna Andreea,
  Nu stiu daca e vb numai despre telepatie. Nu am experienta in asa ceva, iar urmatoarele sunt simple supozitii care imi trec mie prin cap, si sper sa iti fie de folos:
  1. Poate ca tu poti sa presimti ca in viitorul apropiat persoanelor respective li se va intampla ceva rau si poate… doar prin purtarea ta, privirea ta, oamenii sa creada ca le faci ceva rau (vreun farmec) de patesc rele, si de aceea se uita urat la tine;
  2. Poate ca e o senzatie de respingere reciproca, pe care o simtiti atat tu cat si acele persoane, avand energii diferite;
  3. Exista de asemeni posibilitatea sa ai o problema de natura strict medicala, tip tumora cerebrala, doamne fereste, care sa-ti dea durerile de cap, iar asocierea cu anumite persoane sa fie total intamplatoare. Ca drept urmare, iti recomand cu tarie sa consulti si un medic si eventual, la indicatia lui, sa faci niste analize de tip CT sau RMN.
  Noi iti dorim multa bafta in deslusirea acestor evenimente si numai bine.
  AlmeEa

 6. Eu simt anumite firisoare energetice care sunt enervante in partea de jos pe prima chackra. Se poate sa se fi accesat singur kundalini si eu nu stiu sa-l stapanesc? Plus ca interactioneaza cu persoanele din jurul meu si mi-e greu sa pun mana sa ma apar in fiecare minut. Ce sa facc? Cum sa elimin aceasta stare? ca dusuri nu pot face la fieccare minut …poate chiar si pe strada sau autobuz. Multumesc pentru raspuns.

 7. Sunt interesante trairile tale, pop ion, si iarasi spun, parerile mele sunt total neavizate in domeniu.
  Totusi, exista un tip de meditatie undeva, nu mai stiu unde, in care trebuia sa iti creezi un zid virtual in jurul tau, care sa te apere de vibratiile celor din jur (strada, tramvai, autobuz). Ori de cate ori simti un atac energetic trebuie sa incerci sa activezi acel zid.
  Daca acele firisoare pe care le simti sunt canale de energie catre cei din jur, e normal ca intreruperea lor sa-ti dea dureri de cap si scaderi bruste de energie. Cauta meditatii prin care sa iti controlezi chackra inferioara, sa o poti activa doar in momentele dorite.
  Imi pare rau ca sunt atat de vaga in explicatii. Daca o sa-mi amintesc mai multe promit sa revin.
  AlmeEa

 8. Salutare tuturor!
  De mic am avut o viata nu tocmai linistita, presarata cu probleme familiare(astea m`au intarit), in fine, ceea ce vreau sa va spun este ca de multi ani de zile pot presimti cu o precizie extraoordinara certurile,scandalurile de pe acasa.De cativa ani s`au linistit, nu mai sunt probleme, dar cand erau, le presimteam si de la 400-500 de kilometri si le presimteam cu o marja de maxim 48 de ore inainte/dupa. As vrea sa`mi scrieti,daca ati patit si voi asa ceva , sau prin ce modalitate pot sa dezvolt aceste presimtiri, poate pot ajuta cu ele persoane aflate in pericol si nu numai.Alta chestie care mi se pare iesita din comun la mine este ca, oricat de fericita pare o persoana, indiferent daca o cunosc sau nu, doar privind`o,pot simti ce simte cu adevarat,sau in ce stare emotionala este cu o precizie zice eu de 80% – 90% . Nu stiu pe acest site cine si in ce masura se pricepe la chestii de genu asta, dar daca este cineva care ma poate sfatui, as fi tare multumit. Va multumesc anticipat. Toate cele bune.

 9. Buna Adriannn,
  imi place sa cred in trezirea spirituala si alte fenomene de genul si sper sa fie si cazul tau, dar pt asta as vrea sa fac un mic „diagnostic diferential”:
  1. sigur nu te-ai lovit la mana aceea, la vreun nerv de la cot sau pe undeva, care sa-ti dea senzatia de furnicaturi/parestezii?
  2. analizele la sange sunt bune? o lipsa de calciu mai da spasme musculare. e cumva cazul tau?
  3. electrizarile acelea se produc cumva numai in anumite situatii de genul, cand stai pe scaunul x la biroul y? ai grija sa nu fie vreo pierdere de curent electric prin zona.
  Bun, alte idei nu imi mai vin acum. Daca le-ai verificat pe toate, ne putem intoarce la spiritualitate.
  Incearca sa faci niste exercitii de percepere a propriei aure cu palmele. Se spune ca palma dreapta da energie si cea stanga primeste. Apropie-ti palmele si indeparteaza-le de cateva ori. Simti furnicaturi? Apoi misca palmele deasupra obiectelor si fiintelor si chiar asupra propriului corp. Reusesti cumva sa percepi modificari de caldura sau furnicaturi sau alte senzatii?
  Sunt curioasa de rezultate 🙂

  Pt Stefan. Uneori darurile astea vin cu destul de multa responsabilitate impreuna. Zici ca simti starile de bine, dar le presimti si pe cele de rau? Daca le presimti, crezi ca ai taria de a nu reactiona vizibil? Pt ca trairile, bune sau rele, sunt acolo pt a da o lectie celor care le au, si nu totdeauna sunt motive ca cei din jur sa sara in ajutor.

  Numai bine,
  AlmeEa

 10. Buna Adriannn,
  Si eu ma joc uneori cu mainile. Senzatia ce o percep in palme, in afara de caldura, o asemui uneori cu spuma care o face spumantul de baie. Insa senzatia este mult mult mai fina.
  Cine stie, daca exersezi si iti place, poate iti vei indrepta atentia catre tamaduiri prin intermediul palmelor.
  Numai bine,
  AlmeEa

 11. Deci….vreau sa va spun un lcuru 😐 am o slabiciune aparte fata de o persoana…ma refer la faptul ca atunci cand se afla la cel putin 200 m de mine EU SIMT! nu sunt sigura cum….de multe ori ma trezesc dimineata intru pe mess si intreb acea persoana ” cum ai dormit azi-noapte 😕 ? ” iar el ramane shocat…mereu primesc aceiashi intrebare ” de unde stii? ” altceva ce’am mai pbservat…azi am dat test la chimie 🙂 eu si cu inca 2 fete din clasa mea credem in lucruri de genul asta….nu stiam nimik la test…pur si simplu batea VANTU in capu meu….io si chimia :))) mrg. ideea e ca in momentu in care ma uitam spre acea fata….[ una din ele ] o tot chemam….o strigam cu toata puterea….dar lucrul asta il faceam in cap :)) brus au inceput sa’mi tremure picioarele :-S a fst ciudat…chiar foarte …in mom. ala fata aia s’a uitat la mine si mi’a zis un singur lucru ” ACID CLORHIDRIC!!!” am ramas…..MUTA DE UIMIRE stia exact lucrul la care ma blocasem in test….a fost mult prea genial dupa ce s’a int. asta i’am facut semn ca POT si am continuat toata ora… ciudat este faptul ca la unii colegi chiar nu reusesc…. dupa ce s’a intamplat asta in pauza am zis la toata clasa ce am reusit sa fac….in cealanta ora toti ma chemau cu gandu….ma tortura efectiv mi s’a facut rau numai puteam imi tremurau picioarele….am ajuns la conculia ca poate am luat’o prea brusc…poate trebuia sa fac nishte exercitii ianinte….VA ROG FRUMOS LAMURITI’MA! chiar dak ma consider o ciudata….chiar vreau sa aflu ce se intampla cu mine….VA MULTUMESC FOARTE MULT 🙂

 12. deci… am o mica MARE problema…poate nu tocmai problema dar…e ceva fooarte ciudat 😐 sa va povestesc :)) eram azi la scoala…ora de chimie ….eu praf! nu stiam nimik….reusesc sa copiez de pe la colegi…dar ma blochez la o intrebare…am 2 fete in clasa care sunt exact ca mine 🙂 credem in lucruri gen ” fantome,telepatie” etc. chestii paranormale in general 🙂 deja numai puteam…nu stiam ce sa fac…ma uitam la o fata din cele doua…era tocmai in ultima banca…si am inceput sa o chem…o chemam cu gandul…o strigam…ma concentrasem atat de tare incat imi tremurau picioarele…. brusc 😐 tipa imi face semn ” 2 ” …..am ramas MUTAAAA 😮 DE UNDE SHTIAAA???? exact la intrebarea aia mi’a dat raspunsu…. i’am facut semn k POT sa o chem cu gandul si…am continuat…am avut cea mai buna lucrare din clasa :)) mrg nu asta conteaza important este faptul CA S’A INTAMPLAT! dupaia…in pauza…..toti colegii in jurul meu…le povesteam :)) in ora urmatoare toti cu gandu’ indreptat spre mine…ma strigau din toate directile…ma chinuia lucrul asta MA TORTURA! mi s’a facut rau….o colega mi’a dat un nurofen…degeaba le’am zis sa inceteze…aveam capu’ vraishte numai shtiam de mine…in cele din urma s’a oprit,….brusc s’a oprit…[ tin sa precizez ca inainte de chimie am avut ora de religie la care a avut loc o discutie intocmai despre spiritism etc. ] a fst ciudat….dupaia in autobuz tot chemam oameni…toti se uitau la mine…o fetita era in leagan si m’am uitat la ea chemand’o timp de 1 minut dupa ceas….in mom. ala fetita aia a fugittt :))))) deci…..s’a dat jos din pleagan si a rupt’o la fuga :)) [ DAR LUCRUL ASTA NU MERGE LA TOATA LUMEA….tin sa cred ca este vorba despre energiile negative si cele pozitive 😕 mrg voi sunteti expertii 😛 ] deci….va rog foarte mult LAMURITI’MA chiar dak ma consider o ciudata…chiar vreau sa aflu 🙂 pentru ca la urma urmei POT sa fac ceva ce altii nu pot….Dak ash zice unui om pe strada ce mi s’a intamplat ori ar lua la fuga, ori m’ar duce la spitalu 9, ori ar rade pana ar leshina….dar voi aici sunteti in tema 🙂 poate…so gasi o explicatie LOGICA si pt. lucrul asta…..AKUM altceva….ciudat….tin la un baiat fffff. mult 🙂 cand se afla la cel putin 200 de m de mine SIMT! dc? de multe ori intru pe mess dimineata si’l intreb ” cum ai dormit aseara? ” si mereu primesc aceiashi intrebare ” dc unde stii? km de ma cunosti in halu asta? ” 🙁 se intampla ffff. multe lucruri ciudate cu mine 🙁 VA ROG MULT…CITITI ACEST MESAJ SI POATE MA AJUTATI 🙁 pana atunci pupici la toti ciudatzeeeiii :*

 13. Draga AnDy,

  Explicatiile logice pe care medicina si psihologia ar incerca sa ti le dea ar fi acelea ca esti „nebuna” si ar trebui sa urmezi un tratament psihiatric. Tot ce stiintele medicale nu inteleg sau nu pot inteleg, le baga la categoria „vedenii”, „auzenii”, „nebunii” etc. Acest site, in schimb, crede in manifestarile paranormale, extrasenzoriale…De aceea, parerea mea e ca tu esti inzestrata din nastere cu anumite calitati extrasenzoriale (pe care majoritatea oamenilor nu le au). Asa ca, bucura-te de ele, si nu te speria. Foloseste-le in scopuri benefice; te sfatuiesc din toata inima sa nu le folosesti pentru a face rau cuiva, pentru ca totul, pana la urma, se va resfrange tot asupra ta. In concluzie, stai linistita, esti perfect normala (din punct de vedere psihic) 🙂 Te astept sa ne mai povestesti din experientele tale.

  Cu drag, Silivriano

 14. am citit cu surprindere acest articol incercand sa gasesc raspunsuri la intamplari din viata mea. Nu am studiat fenomenul telepatic si nici nu pot spune ca pana acum am crezut in el ci doar intr-o legatura cu divinitatea care se simte altfel si nu materializata sub o forma cum ar fi aceasta transmitere paranormala a gandurilor. Numai ca de 5 ani de zile mie mi se transmit ganduri negative sau tot felul de contradictii ca am ajuns in situatia sa „aud voci” cum spuneati dumneavoastra mai sus. Care credeti ca ar fi explicatia daca va voi spune ca am lucrat 7 ani la SRI pe care l-am parasit acum cinci ani cand am simtit ca-mi lucreaza mintea. O consecinta nefasta a acestui lucru in acel moment a fost ca am fost adusa in stare de hipnoza, amenintata si violata de un ofiter SRI. Mi-au spus in mod direct ca ei imi conduc destinul si ma revolt in anii 2009 ca securitatea mai poate reactiona in acest mod. Din acel moment, desi am plecat de la ei „vocile” incearca sa-mi coordoneze viata in contradictoriu pentru a-mi disocia personalitatea si a ma distruge, pe langa stresul ingrozitor de a le „suporta”. Mi-am facut foarte multe teste si sunt un om normal desi pentru unii lucrul asta este o nebunie. Viata mea este resturnata si fac eforturi sa mi-o reglez. Cu atatea informatii pe care le detineti imi puteti da o explicatie la ceea ce mi se intampla?

 15. Am citit acest articol si am inteles telepatia .Dar mie mi sa intamplat ceva ciudat la o ora de chimie ….era foarte suparata si aveam o privire foarte concentrata profesoara mea a aprins spirtiera avand arcool in ea si ma uitam cu privirea fixa la ea si imi doream mult sa se stinga si dintr-o data sa stins iar profesoara mea era speriata ca de obicei nu se stangea …..sau cate-o data am viziuni ce la randul lor se intampla…. De ce?!

 16. Am citit cu interes articolul, deoarece caut sa inteleg de ce am si eu manifestari similare.
  1. Am ajuns singura la concluzia ca aceste evenimente se intampla doar cu persoanele fata de care am sentimente puternice:prieteni, prietene, sot, mama
  2. Ciudat este ca le percep doar cand li se intampla ceva rau, sau cand sunt” chinuiti” psihic.
  3. ” Vad” aceste evenimente cu cateva zile inainte sa li se intampla
  4.”Aud” vocile lor, ca si cum ar vorbi langa mine, atat in somn, cat si in timpul zilei, treaza fiind.Imi spun lucruri pe care le aud apoi din gura lor, cateva zile mai tarziu. Sau le ” aud” gandurile. De multe ori nici nu le mai spun de unde stiu intrebarea. Le raspund direct la intrebari.
  Toate acestea sunt un motiv de neliniste? Eu ce trebuie sa fac cu aceasta minte a mea, care, bag de seama, este foarte senzitiva?

 17. Am fost tot timpul pasionata de lucruri de astea paranormale.. mi se par extraordinare si chiar cred in ele.. mie mi s-a intamplat un lucru foarte ciudat si nu o data dar de mai multe ori. totul se intampla „in vis”, visez cum sunt in camera mea, in pat dorm, si camera este noarmala fara sa fie nimic ciudat sau schimbat la ea, lucrul ciudat este ca simt cum ma trage ceva din pat in sus ca si cand nu stiu spiritul ar vrea sa se desparta de corp… ma trage ceva in sus de picioare iar eu normal ma sperii si nu vreau incerc sa ma tin cu toata forta mea.. apoi ma trezsc speriata in pat si totul e ca in vis si pozitia mea in pat totul.. e nu ca un vis dar ca o realitate.. asi vrea sa stiu daca asta inseamna ceva sau daca e doar un simplu vis.. si asi vrea sa stiu daca a mai avut cineva experiente de genul asta…. VA ROG RASPUNDETI.. VA MULTUMESC MULT

 18. sigur ati auzit de deochi , anumite persoane se deoache foarte tare , ( dureri de cap stari de voma , etc )
  si am descoperit ca am un fel de leac la asta , imi inchipui persoana in minte si camera in care este si incep sa zic tatal nostru , daca este deocheata incep sa casc de-mi vine sa-mi desfac falcile ( ca la sapre ) , si lacrimez , si fac asta pana nu mai casc, atunci persoana respectiva isi revine , am facut asta si de la distanta ( 15 km ) pana acum ,si repet am facut-o de zeci de ori ,
  stiu ca se poate deochea o persoana si daca este frumoasa si daca este urata :), si inseamna un fel de furt din energia persoanei respevtive , si cred ca eu reglez inapoi cumva aceasta energie

  spune-mi, ADMIN , ce inseamna asta ?, si cum mai pot ajuta cu ea ?? 🙂

 19. Sergiu, poate mai bine ai incerca sa o „cuceresti” altfel decat cu ajutorul telepatiei. Telepatia nu e ceva care sa inveti; e o calitate care trebuie sa o ai din nastere si sa o dezvolti. Incearca alte metode de „cucerire”; de ce nu incerci cu niste flori superbe sau cu o poezie frumoasa trimisa intr-un plic. Daca le faci din inima, imposibil ca fata respectiva sa nu-ti acorde atentia necesara unei relatii de iubire.

  Silivriano

 20. greu de scris.nu am mai scris nici o data vreun comentariu sau asa ceva asa ca nu stiu cum sa incep si incep ca pe o poveste reala din viata mea din vara asta,mai exact din luna mai .eu traiesc de aproape 7 ani in viena si am fost in tara sa imi renovez apartamentul-concediu ,2 saptamani.atunci sau declansat toata povestea.miam gasit cu greu meseriasi sa imi renoveze apartamentul-2 baieti zugravi 2 electricieni 1 instalator si am inceput in graba .nu aveam nici un plan si nici nu stiam exact cum vreau,am fost la un supermagazin si in 2 ore am rezolvat tot.tot am facut in 2 ore-stiam ce parchet ce vopsea ce faianta si asa mai departe cu cumparaturi,ceva nebunesc.in cele 2 saptamani in care am fost in tara am fost si la dentist si am avut o operatie la o masea si tot atunci am dat si traseu pt carnet auto si am luat.renovatul casei a trecut de jumatate pana am plecat.in acea perioada 13-16 mai sau intamplat toate,eram suparat ca meseriasi nu faceau exact cum vroiam si chestia asta cu mentalitatea si a inceput sa ma doara inima si am fost la urgenta si mia zis ca nu am nimic,ajuns acasa am inceput sa am febra 38-40 am fost la spital si nu aveam nimic,iar in seara de 13 mai mi sa intamplat in felul urmator.am ajuns acasa cu un rau in mine si mam pus la masa si era si tata si mama si un frate deal meu.aveam o discutie aprinsa si dintrodata mi sau strins 3 degete dela ambele maini impotriva vointei mele.nu imi venea sa cred.ma uitam cum se uneau si eu nu vroiam asta.am mancat mam pus in pat si am inceput sa tremur si sa am un rau care nu pot sa al definesc.mama mia dat o cruce din lemn sa o tin in brate.mama e f religioasa eu -nu chiar. nu am dormit deloc toata noaptea si dimineata simteam o arsura puternica in palma stanga si aveam o fata transformata ,am iesit pe balcon ma uitam la mana stanga si am facut o poza-si in poza mia iesit o pata rosie ,am mai facut una si a iesit la fel.vad ca eu scriu si e mult de scris si cred ca scriu o carte.eu sunt muncitor nu le am asa cu scoala-scrisul.mi sau mai intamplat cate ceva .parca vb altcineva prin mine.am zis asa: de acum in colo lumea se imparte in 2,fiecare cu oameni lui si ca de acum vb prin filme,muzica si auziti prin urechile mele si vedeti prin ochi mei.eu nu consum alcoo de 2 si jumatate.am plecat spre viena cu autobuzul.pe drum tot felel de chestii.se tot bagau in seama niste oameni cu mine(de unde vin ,unde stau,erau curiosi fara sa ma cunoasca)unul imi povestea ca sa rasturnat cu masina de 7 ori in aer si era bine.un baiat din Iasi la vreo 25 de ani imi zicea ca sa nu ma speri daca ma inalt si ca nu are nici vipera ce sa imi faca si multe altele ,vb cu mine fara sa ma cunosca,iar eu nu iam zis nimic de mine.am trecut vama la austrieci si busul a tras undeva pe dreata intro parcare fara sa fie vreo toaleta sau asa ceva,in stanga era o masina si in ea 4 preoti si faceau slujba in masina si isi scuturau roabele.mi sa parut ciudat dar nimeni nu a zis nimic.am ajuns in viena si baiatul era ciudat ca se tot tinea dupa mine si se baga in seama si se tot uita speriat stanga dreapta si in metro-sa oferit sa ma duca acasa si iam zis ca nu mie frica de nimic.prima zi de munca -eu sunt tinichigiu auto,am ajuns la servis si parca nimic nu mergea fara voia mea.nu intrau masinile in serv.era ceva greu de explicat.intru si ieseau cu spatele.nu puteau sa intre.pe mine ma durea capul ingrozitor,ceva nou,de atunci nu am mai avut durerea aia.am inceput sa sudez fara masca cu argon si vedem bine,toata ziua si cand polizam cu flexul nu am folosit ochelari de protectie si o schija mia sarit spre ochiul drept si sa despicat in 2 in fata lui.am ramas blocat nu mi sa parut e o certitudine din tot ce mi sa intamplat.ca sa scurtez si poate mai revin cu altele mai zic ca aici am fost pt prima oara la biserica din viena si am fost de 2 ori a doua oara am prins sfintirea biserici-si cum ma rugam eu acolo si zice:doamne dami un semn ceva sa stiu ca existi sa nu o iau rasna ,sau asa ceva ,am simtit o intepatura in mana stanga ,in palma mai spre baza,si mam uitat si aveam 7 intepaturi(se vedeau clar si sangele era uscat ca niste alunite)eu stateam cu mainile pe gardul gradini biserici care e din piatra.mam uitat sa vad daca e vreo gaura ceva si nimic.miera greu sa cred ca poate sa faca vreo insecta asa ceva.am simtit o intepatura si aveam 7 intapaturi.tot in perioada aia nu puteam sa dorm parca ma luptam cu duhuri rele,in camera aveam pe termometrul de camera 20 de grade si eu nu mai puteam de frig.colegul de camera a intrat la mine si mia zis ca e frig rau.eu aveam temperatura 34-35 grade .fara nici un misto.si acum mai mia ramas pe termometru 35 cu 5,totul s aintamplat cateva saptamani si in fiecare zi era ceva.in casa stateam in pat si ma legana ceva,impotriva vointei mele.iar afara mergeam pe langa dunare si era sa ma inalt dar mai fost frica si am zis nu,e greu de explicat in cuvinte ce am simtit.inca o faza intro seara miera sete si am luat din frigider un lapte de capra sa beau si cum vream sa beau se inchega laptele si nu se mai misca in cutie.scuturam putin si isi revenea.asa toata noaptea.mia fost f greu parca altcineva era in mine si face ce vrea,tot ce faceam si unde ma duceam-parca nu eram eu.iar acum vin la telepatia -sunt convins ca anumiti oameni ma pot auzi si citi gandurile mele.ca vb cu ei in asa fel ,fara sa vreau.si am ceva dovezi.adica mia recunoscut persoana in cauza ca iam zis ceva si ce.tot ce mi sa intamplat ma marcat la munca colegi se uitau ciudat pe mine,viata mea se schimbase.ma simteam bine dar parca toti se fereau de mine,sunt multe de spus de zis ce am mai patit in vara asta.am 34 de ani si iubesc viata si mia fost grau sa inteleg ca era sa ma sinucid din cauza ca nu mai suportam atata presiune si ciudatenii.am incercat sa ma tai cu tabla de la cutia de bere si am avut 54 de taieturi si nu erau adanci-nu inteleg si lam injurat mult pe dumnezeu ca mia dat mie povara asta ca in fiecare zi era ca o lupta cu duhurile rele si ma facut sa nu mai rezist si sa vreau sa mor(atunci-acum mia trecut)taiturile sau vindecat f repede. si dupa alte experiente am luato pe alcol si iar am vrum sa mor ca nu mai rezistam si am spart o sticla si ma taiat dat tot nu destul de adanc.idea e ca nu am reusit sa imi tai venele(si mai bine)atunci cand eram dezorientat si nu stiam unde sa ma duc si cu cine sa vb.din pacate lam injurat mult pe dumnezeu pe urma si iam zis sa ma lase in pace sau asa ceva -am zis ca vreau sa fiu anonim.si sau terminat toate asa cum au inceput-brusc.ce a mai ramas e telepatia de carec sunt convins ca comunic dar la modul eu vb si ei asculta si eu nu aud nimic.ciudat si sunt multe altele-e mult de povestit.acum ma bucur ca au trecut pe de o parte si pe dealta imi pare rau ca nu mam lasat dus de val in voia sorti si sa vad ce se intampla.miam pierdut credinta instantaneu si nu am mai vrut sa aud de nimic.acum am revenit la viata mea normala si nimic mai mult.multumesc pt rabdare si as vrea sa stiu si eu cam ce am avut?are cineva vreo idee?

 21. am si eu o mica nelamurire si daca se poate sa ma desteptati dumneavoastra daca se poate ….deci;de multe ori cand stau atemnta la ceva sau ma gandesc la cineva sa mai intens adica ma gandesc la cineva si imi doresc la vorbesc cu persoana respectiva intr o fractiune de secunda sa aproximez persoana respectiva ma contacteaza….este pur si simpla coincidenta sau ce se intampla…??????va multumesc!astept raspuns

 22. buna sint elena.as vrea sa ma ajutati si pe mine cu un sfat .de cca 3 luni vb cu un baiat pe net,la inceput totul a fost ok.dar in ultimul timp am ajuns sa simt niste senzatii pe care nu le-am simtit nici o data ,abia mai pot vb cu el tremur nu ma pot controla si la fel si el,eu simt cind el ma cauta chiar daca nu sint conectata si am verificat si asa e .simt cind se gindeste la mine si multe alte senzatii pe care nu le pot enumera aici.

 23. Hey.Nu stiu cat de activ mai este site-ul asta.Dar am si eu o poveste,si cred foarte tare ca am puteri telepatice si ‘o gura pocita’ .Cand ascult muzica la radio,playlistul meu,la tv pot ghici ce melodie v-a urma doar spunandu-mi in gand „As vrea sa ascult melodia …..” si chiar acea melodie urmeaza.Pot ghici la ce anume se poate gandi o persoana[prieten,ruda strain,aproape sau departe de mine]
  Si in medie de 50% eu cu prietena mea comunicam telepatic.Stie ce vreau sa spun,stiu la cine se gandeste,incepe o propozitie si eu o termin.Ca si 2 gemene[ce nu suntem]
  Sunt pur si simplu niste coincidente?Cum se poate dezvolta acest ‘dar?”

 24. deci… sunt foarte confuza si la fel ca cea de mai sus nu stiu daca acest site mai este activ… oricum eu si o buna prietena in timpul orelor cand ne privim pur si siplu ne dam seama ce va zice cealalta, nu stiu daca e ceva neobisnuit dar atunci cand spun ceva o gluma in gand, apoi zambescc ea se uita la mine si incepe sa rada reusind sa imi spuna apoi exact la ce m-am gandit, asta e si invers. uneori e ok pt ca la teste printr-o singura privire ne dam raspunsul. adica mai exact cand ma uit la ea si ma uit fix ea isi da seama exact de ce raspuns vorbesc avand in vedere faptul ca la ora de mate suntem la ceva departare….oricum ideea e ca nu sti daca chiar e ceva special sau chiar sunt nebuna. si daca ar fi real cum as putea canaliza aceasta energie si sa o folosesc in viatza….. sper ca o sa raspundeti… ms mult :-*

 25. Dydy…vezi ca nu e chiar un forum aici si nici chiar un site de consultanta in probleme paranormale.
  De unde ai vrea sa stie cineva din povestioara ta ce se intampla cu voi.
  Da…e posibil sa aveti puteri telepatice..nu e ceva extraneobisnuit. O sa gasesti multe cazuri la frati/surori gemene, intre mama si copil. Nu ma indoiesc ca nu ar exista o legatura de acest gen si intre tine si prietena ta…dar…acuma vine intrebarea ta. Cum sa o folosesti in viata?! Buna intrebare…ce sa zic 🙂 in primul rand daca chiar ai puteri telepatice atunci trebuie sa ti le dezvolti….si trebuie sa gasesti persoane cu minte alpha cu care sa comunici ca degeaba incerci cu mine. Incearca sa comunici cu prietena ta la distante mai mari. Macar 100 Km. Daca reusesti atunci intradevar aveti aceasta capacitate. Cat despre folosit in viata de zi cu zi gandestete ca scapi de telefon mobil in cazul in care vrei sa vorbesti cu prietena ta. Eventual daca demonstrezi acest lucru e posibil sa te ia guvernul sa lucrezi pentru ei in spionaj 🙂

  Si totusi nu cred ca esti nebuna..se manifesta in alte moduri.
  Numai bine.

 26. Salut am si eu cv din nastere de exemplu daca ma doare cv pun mana ma concentrez acolo unde ma doare si in cv timp imi trece , de exemplu stiu ce gandesc oamenii stiu cand vor sa imi faca rau , cateodata am multa multa energe in mine dc ? , eu de la o vreme nu prea mai pot sa dorm noapte . Vreau si eu sa ma ajute careva care se pricepe sa imi dezvolt puterea sau aptitudinile astea cu orice sfat ,constinte care se pricep ,cartii ,etc ….

 27. ELENA, e extraordinar, mi se intampla si mie exact la fel de cateva luni!
  Cred ca e telepatie emotionala.La inceput nu stiam cum sa denumim aceasta „stare”. De obicei ni se intampla cand ne aflam la o distanta de cativa km unul de altul si in timp ce ne scriam pe net, insa recent s-a intamplat cand ne separau cateva sute de km si nu aveam alt mijloc de comunicare (nu ne aflam in fata calculatorului sau la telefon si nici nu stabilisem dinainte nimic). Acest lucru m-a facut sa caut pe net situatii asemanatoare.In ultimul timp nu se mai intampla foarte des si atat de intens (ma refer la tremur si la acea senzatie extraordinara), doar cand nu ne vedem cateva zile sau saptamani si ni se face foarte dor unul de altul. Insa simt in continuare gandurile frumoase si emotiile pozitive pe care mi le transmite saproape zilnic.
  ELENA, cum e la voi, mai comunicati prin telepatie la fel de intens si dupa ce ati inceput sa va intalniti fizic?
  Multumesc lui Razvan pentru link-urile la carti, m-au ajutat sa ma orientez un pic.
  Stie cineva de existenta unor „cluburi” sau intalniri ale celor interesati de aceste fenomene? Cred ca ar fi util sa discutam intre noi si sa ne ajutam.
  Li s-a mai intamplat si altora ceva asemanator?
  Stiu ca nu e foarte usor sa povestesti in „public” acete lucruri, asa ca las o adresa de-a mea aici: oanaro79@yahoo.com

 28. Buna,am si eu nevoie de o parere,un sfat.Nu am mai povestit la nmn pentru ca, crede ca glumesc.De mica visam niste „secvente”,si peste cateva zile mi se intampla.Ramaneam socata,si imi reaminteam visu’,eram speriata aveam o senzatie care nu se poate descrie in cuvinte.Mi se intampla de multe ori sa pun mana pe o persoana sau obiect si ma curenteaza.Acum 1 an ma simteam ingrozitor.Uram pe toata lumea ,ma enervam din orice,nu mai suportam pe nmn simteam & eu ca sunt cu totu’ schimbata,parca eram alt om.O alta faza e ca eu visez rudele care sunt moarte(se intampla la fiecare persoana),dar la mn e altfel.simt k vor sa ia legatura cu mn,imi vorbesc foarte mult.Uneori nush ce sa mai cred.Se intampla uneori sa adorm si peste cateva min ma trezesc & vad un copil ca trece in fuga prin fata mea(e fractiune de secunda).Visez foarte des.Am o senzatie de teama,dar nu imi pot explica dc.De multe ori simt ca o persoana vrea sa imi spuna ceva doar uitandu’ma la ea.

 29. Pentru Claudia,
  Faptul ca visezi persoane dragi decedate inseamna ce esti
  un bun canal de comunicare cu lumea de dincolo ,iar ei cauta
  sa te indrume ,sa te avertizeze asupra unor evenimente ce vor
  veni ,iar tu trebuie prin rugaciune sa ii multumesti intai lui Dumnezeu,
  apoi lor pentru sfaturile date. Cauta a doua zi dupa ce i-ai visat sa le
  dai cu luminarea aprinsa ceva de pomana,un pahar cu apa , o fructa,
  o bucata de paine cu o rosie daca a doua zi e miercuri sau vineri,sau
  este un post mare.Nu mai intra in panica ei nu cauta sa-ti faca rau.

 30. Am gasit site=ul acesta cautand ceva despre ce mi se intampla mie. ca si Elena, simt de cate ori o anumita persoana se gandeste la mine sau daca e sa fie pe net sa verifice mail-ul eu simt asta.
  Nu pot sa descriu senzatia, e ca si cum mi s-ar taia respiratia. ce inseamna asta?se numeste telepatie?

 31. Am gasit niste dispozitive pe site-ul policam (punct) ro foarte bune cae pot bloca telepatia.
  Mai mult de atat blocheaza si radiatiile nocive ale monitoarelor si telefoanelor mobile.
  Este posibil sa comunici prin telepatie fara sa-ti dai seama sau sa fii atacat telepatic fara sa simti mare lucru de aceea este bine de incercat un astfel de dispozitiv.

 32. Salut am si eu niste nelamuriri,;
  Daca o persoana are probleme si imi este cunoscuta am o stare foarte ciudata, de ex: daca vorbesc cu cineva ma opres brusc, daca ma gandesc undeva simt cum trece un fior prin mine, daca samt la pc pur si simplu ma blochez si ajunj sa ma gandesc la anumite lucruri dar in tot acest timp imi misc ochii si caut litere si recunosc k de mai multe ori am reusit sa dezleg unele lucruri, …,
  1- Odata stand cu o fata de vorba am simtit cum ar fi un cutremur in casa dar al simteam numai la nivelul picioarelor dupa aceea m-am blocat si la luat un frison (frison-starea in care simti k ti se ridica parul din cap depe maini,,…,)si am inceput sa ma uit in jur si am observat o carte de matematica si am citit cuvantu-l matematica de vre-o 5-6 ori dupa aceea m-am oprit la litera „M” nu mai vedeam restul cuvantului, dupa acea m-am uitat in alta parte si iar la aceea carte so am citit iar geometrie de vre-o 10 ori si iar am vazut doar o litera „G” si dupa un moment am inceput sa zik la nimereala nume de oameni prima data am inceput cu „G” : George,Gica,Gigel,…, Iar cand am ajuns la numele „Ghita” iar aceelasi frison, Si m-am gandit cam cine putea fi si cand m-am ridicat de la masa am vazut cifra „5” (cand mi s-a intamplat era in jurul orei 22:30-23:00) si am plecat acasa si dimineata am auzit k la ora „5” a murit un vecin de al meu: Mihalea Ghita–
  2- mi se intampla des cnd merg pe strada sa recunosc si chiar pot spune cu exactitate ce se intampla daca continui drumul imi apare in minte exact cum am mai facut odata aceelasi traseu si de multe ori incerc sa trec pe cealalta parte daca sunt pe drum s-au daca vreau sa ies din casa mai astept s-au imi schimb hainele si mereu imi aduc aminte k se intampla ceva rau si de asta mereu caut sa modific fata de ce am vazut si in momentul in care nu urmez ce vad imi dispare aceea viziune halucinogena…..
  3-Mi se intampla in totdeauna k in cazul in care cineva vrea sa imi faca un rau sa imi apara chipul lui in minte si sa aflu dupa ceva timp k a patit ceva cam in 98% din cazuri nu reusesc sa imi faca nicu un rau….
  4- De multe ori vorbesc instinctiv daca vad o masina pe strada si mai sunt cu cineva spun k pateste ceva si se intampla k la catima zeci de metri sa pateasca ceva, mi se mai intampla uneori sa meg pe strada cu cnv si sa ma presc si sa-l opresc si pe cel de langa mine si sa se intample ceva in fata noastra , cel mai bine tin minte cand mergeam prin oras si am trecut eu si cu inca doi prieteni pe langa un santier in lucuru si in timp ce ne apropiam ai tot intrebam „Cese aude?, Se aude o sueratura, cum ai agita un bat ” si la un moment dat ma oresc sa ma uit pe sub poarta si sau iutat si prietenii astia cu care eram la vreo 2-3 secunde dupa ce ne-am aplecat un o sufa de la o macara s-a rupt si a fost aruncata exact spre noi daca nu ne aplecam si mergeam inainte ne lovea 100% (undeva la nvekul coastei) si de atunci am o stare de teama si cand merg pe strada…(au mai fost si cazuri in care dar mi s-a parut, dar in proportie de 90% am evtat un pericol asupra mea)

  As fi recunoscator daca ar fi cineva care sa ma ajute si sa imi spuna cum pot controla aceste lucruri pentru k ele apar instinctiv si nustiu cum sa le pot tine sub control….Va Multumesc

 33. imi cer scuze,eu sunt si eu o persoana cam stranie ,am pozitie intuitiva buna ,adica pot sa prezic (uneori)sau chiar mereu mai ales in cazul meu unele lucruri,de fapt uneori am impresia ca stiu ca ceea ce e in mintea mea adica ce gindesc la un moment dat stie si altcineva.alteori sentimpla sa stiu dinainte ce va avea loc (referitor la un eveniment sau ceva de genu asta…)nustiu ce-i in mintea mea ,singura nu pricep,dar este oare posibil sa am si eu inclinatii catra telepatie?rog din suflet sa-mi raspundeti.

 34. am citit ce ati scris dv si vreau sa va spun ca desi am 44 de ani ma deochi foarte repede ,des am ochi albastri,si mi se mai intampla ceva ciudat ma curenteaza lucruri care nu sunt bune conductoare cum ar fi plasticul.ma curenteaza anumite persoane si am observat ca asta mi se intampla mai ales daca ma bate vantul ca si cum m-as electriza.ce pot face ?curentul care trece prin mine chiar si cand ating alta persoana e puternic ma zdruncina si ma face sa tip.

 35. Telepatia este reala, ideea este ca atunci cand te intalnesti cu o persoana campul mortic al celor doua persoane i-a contact si apoi ambele persoane pot comunica TELEPATIC afladu-se oriunde in univers, pt ca forta gandului este instantanee in univers, nu degeaba extraterestrii folosesc ca deplasare in OZN-urile lor forta gandului, deplasandu-se instantaneu oriunde in univers

 36. mi-am dat seama de un fenomen straniu ,ce din ce in ce il pot controla defapt mi-am dat seama
  singur fara sa spun altcuiva pana acum. Spre exemplu :
  Imi aleg „victima”la intamplare ,o privesc intr-un anumit fel cu ochii,in acel moment ii”vorbesc”o sumedenie de lucruri …”Vorbesc” cu acea persoana chiar daca pe moment este antrenata intr-o alta discutie. De partea acelei persoane in scurt moment intervin balbele,fastacirile,chiar uita ce a mai vrut sa zica .
  SENZATIONALUL este ca de fiecare data aceste „victime”se vaita subit de niste dureri ingrozitoare
  de cap.
  Prima oara simteam si eu aceleasi dureri mari ,dar din ce am realizat ca eu pot provoca asta ,
  durerile se manifesta mai slab la mine.
  ”Victimele” spun: Ce mi-ai facut ? M-ai deochiat… ?
  Nu am spus nimanui ca eu am facut asta intentionat .
  Cum as putea sa dezvolt aceasta forta in alte scopuri fara sa dau astfel de dureri celorlalti ?
  Ce este ?
  Ce se intampla ?
  Am uitat ! In timpul concentrarii maxime simt o presiune usoara a zonei nazale si ochii simt ca imi iau foc lacrimandu-mi fara voie . Bineanteles , eu ma ascund de fiecare data …

 37. Imi aleg „victima”la intamplare ,o privesc intr-un anumit fel cu ochii,in acel moment ii”vorbesc”o sumedenie de lucruri …”Vorbesc” cu acea persoana chiar daca pe moment este antrenata intr-o alta discutie. De partea acelei persoane in scurt moment intervin balbele,fastacirile,chiar uita ce a mai vrut sa zica .
  SENZATIONALUL este ca de fiecare data aceste „victime”se vaita subit de niste dureri ingrozitoare
  de cap.
  Prima oara simteam si eu aceleasi dureri mari ,dar din ce am realizat ca eu pot provoca asta ,
  durerile se manifesta mai slab la mine.
  ”Victimele” spun: Ce mi-ai facut ? M-ai deochiat… ?
  Nu am spus nimanui ca eu am facut asta intentionat .
  Cum as putea sa dezvolt aceasta forta in alte scopuri fara sa dau astfel de dureri celorlalti ?
  Ce este ?
  Ce se intampla ?
  Am uitat ! In timpul concentrarii maxime simt o presiune usoara a zonei nazale si ochii simt ca imi iau foc lacrimandu-mi fara voie . Bineanteles , eu ma ascund de fiecare data …

 38. v-as ruga daca imi puteti explica un fenomen care mi se intampla foarte des.De cate ori ating portiera vreunui automobil ma curenteaza.Ieri insa am luat copilul de mana si in momentul in care l-am atins ne-am curentat reciproc dar puternic si s-a auzit si o pocnitura incat ne-am speriat.Oare ce se intampla?

 39. Gabriela, trebuie sa sti ca un automobil in timp ce merge se incarca cu energie static, frencadu-se cu aerul, asa ca tun cand pui mana acolo faci contact, fiind un circuit inchis si se descarca in tine, ideea este ca anvelopele sunt izolatoare asa ca, electricitatea se pastreaza in masina, pt ca altfel nici nu se acumula, nu stiu daca are vreo legatura extrasenzoriala astra si mie mi se intampla mereu.

 40. BUna ziua!
  Am o intrebare la dumneavoastra si cine este in masura sa imi dea o explicatie?
  Anu trecut am trecut prin doua experiente neplacute pt mine! m-au speriat foarte tare! dupa o relatie cu iubita mea si dupa ce ne-am despartit eram foarte deprima! am plecat de la serviciu si in drumul spre casa pe autostrada A1 eram in maxi-taxi in ultimul loc din spatele soferului eram eu! Dormeam si deodata m-am trezit brusc eram foarte agitat cu gandurile la despartirea mea! la un moment dat ne-a depasit un tir si ma uitam fff atent la cele trei roti din spatele tirului mai exact ma uitam la cea din mijloc , m-am gandit in timp ce ma uitam la ea cum ar fi sa faca explizie si sa sara pneul in masina noastra! nici 2 secunde nu au trec si pneul tirului s-a spart si a venit exact catre mine! norocul a fost ca soferul nu s-a pierdut cu fire si a-m scapat!
  A doua oara am reusit sa ghidez cu ajutorul mintii mele mineta altei persoane si sa faca exaqct ceea ce i-am cerut!
  Adica mai exact am fost la o formare si eram un grup printre care si o fata! la aceea formare trebuie sa facem grupe de cate doi! au inceput sa se organizeze grupele de catre formator si ca sa nu pic cu un baiat in grupa am fixat formatorul cu ochii m-am uitat fix la el in ochi si mi-am zis in hgandf catre el sa ma puna cu unica si singura fata sa formez acel grup! asta s-a intamplat si in sinea mea m-am speriat ff tare!
  Va rog sa ma ajuta-ti cu o explicatie va rog!
  Va multumesc si sper ca nu v-am plictisit!
  O zi frumoasa!

 41. cred ca si eu am ceva cu telepatia, s-au intimplat mai multe ciudatenii .mama mea era la o distanta foarte mare de mine si am simtit ca ceva nu e in regula cu ea,am pus mina pe telefon si am sunato ,am vorbit cu matusa mea care a spus ca mamei mele ii este rau,dar pina la urma si-a revenit dupa citeva ore.matusa a remas uimita si mi-a spus, tu simti cind ceva nu e in regula.si asta e numai una ar mai fi multe de povestit.spunetimi si mie asa este sau nu .va multumesc

 42. Sal’tare!
  Cred ca si eu am ceva de genul telepatie. Nu gasesc un termen exact. Perceptie extrasenzoriala, clar-viziune, telepatie, al 6-lea simt, sunt termeni poate prea generali in ceea ce ma priveste. In general aceste „sentimente” pentru ca altfel nu stiu cum sa le numesc apar sau imi vin din spre persoanele cu care interactionez mult sau care imi sunt importante din punct de vedere emotional. Am aceasta sa-i spunem calitate de mult timp. Cand eram mic, strabunica mea obijnuia sa-mi spuna ca ii iau durerea cu mana, dar asta e alta poveste. In ultimii 10 ani evenimente sau persoane marcante in viata mea au fost moartea tatalui meu si o femeie cu care am avut o relatie de peste 5 ani.
  Sa va explic ce „simt” eu. Poate cea mai evidenta „clar-viziune” pe care am avut-o a fost sa ii descriu acestei femei cu care am fost intr-o relatie timp de 5 ani, aproape cu lux de amanunte, un birou in care s-a certat pana la lacrimi cu sefa ei. Vedeam acel birou din perspectiva aceste persoane. Pe langa asta, tot acestei persoane i-am reprodus aproape perfect unele conversatii. Deasemenea mamei mele i-am facut chestii de genul acesta. Si… Mai nou, lucrul care m-a determinat sa incep sa caut despre aceasta abilitate este relatia pe care o am in acest. Sunt intr-o relatie cu o femeie, de aproximativ 1 an jumate. Sunt mult mai implicat emotional in aceasta relatie decat am fost in oricare alta. Simt cand se cearta cu parintii ei, simt cand este plictisita, simt cand se gandeste la mine, simt cand sa zicem ca a pus mana pe telefon sa ma sune dar s-a razgandit, si in special simt cand intervin alte persoane. De exemplu saptamana trecuta cineva i-a facut avansuri ba mai mult i-a propus sa faca sex. Am simtit aceasta conversatie si i-am relatat cuvintele pe care i le-a adresat acea persoana. Iubita mea a confirmat pentru a nu stiu cata oara lucrurile pe care i le zic. Nu ma aproba intotdeauna. Uneori ceea ce simt este prea vag. Este oare posibil ca de-alungul anilor lucrurile astea pe care le-am simtit si le-am spus persoanelor respective sa fie confirmate de acestea doar ca o minciuna? Sau oare chiar simt niste chestii? Uneori vad aceasta abilitate ca o povara si imi doresc sa dispara. Este posibil? Sau este posibil sa imi dezvolt aceasta abilitate astfel in cat ceea ce simt sa fie mai clar si nu atat de vag uneori?
  Inca ceva. Am citit mai sus un comentariu despre deochi. Si eu ma deochi foarte des. Imi descant eu sau imi descanta altcineva si dupa nu foarte mult timp starea nelpacuta cauzata de deochi trece. Uneori ma gandesc ca poate e vorba de autosugestie. Dar s-a intamplat de prea multe ori.
  In fine. Daca a mai avut cineva experiente de acest gen, va rog comentati aici. Iar daca cineva stie cum se poate scapa sau cum se poate imbunatatii aceasta abilitate… Va rog!
  Sal’tare!
  Tavi

 43. Eu am alta putere am incercat acuma 1 an sa ma autohipnotizez si a mers da nu cum trebuia am inceput sa vad dupaia lucruri stranii si vieti anterioare….cateodata pot prevenii unele lucruri cateodata nu ce as putea sa fac sa vad dinou poate imi pot preveni morti,acceidente,si chiar moartea mea ?

 44. Ca orice persoana obisnuita, m-am intrebat de-a lungul timpului daca am capacitati telepatice, dar mi-am dat seama ca am venit pe lumea asta cu o zestre care depinde de cat de bine stiu s-o pun in valoare si cat de bine stiu sa invat lucruri noi referitoare la dezvoltarea acestor capacitati, insa nu m-am asteptat sa primesc o lovitura ce avea sa-mi schimbe viata…….atacul telepatic. Stiti cum este?…..groaznic! Telepatia ajutata de dispozitive si programe pe calculator nocive, este menita sa produca dezechilibre cu consecinte nedorite in fiinta umana, de oameni cu probleme psihice. Prin intermediul site-urilor de socializare, userii ce-si posteaza pozele, comunica pe chat sau isi dau numerele de telefon, pot fi victime ale acestor maniaci in atacuri care, prin initiere au ales partea negativa a telepatiei, uitand ca Dumnezeu a dat fiecaruia din noi liberul arbitru. Ma intreb cum sunt vazuti acesti atacatori de familiile lor, de lumea inconjuratoare si ma tot intreb……..cum pot trai indiferenti la tot ce se intampla in viata lor?

 45. Buna seara,pentru ca va scriu intr-o frumoasa dupa-amiaza!As incepe cu felicitariile si ideeile asupra autorului acestei mici dar concrete analize care mi-a raspuns la o anumita intrebare care ma macina …vizavi de subpersonalitati /oscilez in aceste valori personalotati ma confrunt cu ele dar totusi incerc sa le mentin in echilibru ,felicitari pentru sfarsitul mirif concluzionat in acest paragraf’
  Suntem oamenii speciali cu aptitudini intelectuale majore ,unii isi dau seama dar unii nu …suntem facuti din aceeasi structura nucleara dar ne desting anumiti factorii ,le mul;tumesc oameniilor care si-au descoperit anumite abil;itati pentru ca ei la randul lor produc energei mai ampla iar spatiul se bucura ca traieste’i-as ruga pe toti acei care au norocul sa nu fie intradevar rutina sa foloseasca in folosul oameniilor(pt ca ne aflam la un loc,in aceeasi ‘galeata’) pentru ca doar asa vom avea puterea sa evoluam.nimeni nu e mai presus decat energia ..iar ea e un contrast extrem si foarte complex dar este usor de simtit si usor de creeat ,toate se petrec cu un scop …aflati cauza si scopul

 46. Referitor la comentariul facut de mine in data de 8 iunie in care scriam despre atacul telepatic, vin cu un deznodamant favorabil. Acesta poate fi inlaturat cu multa strarduinta prin rugaciuni, orgoni pentru protectie impotriva radiatiilor, tratament naturist, meditatie si masaje zilnice facute pe fiecare particica a corpului, in care pozitiile mainilor si ale picioarelor au o insemnatate deosebita. Si pentru ca exista un atacator ce vrea sa influnteze lucrurile in directia dorita de el, nu trebuie sa cedati. La ordinea oricarei zile sta calmitatea si perseverenta in vederea reusitei pentru ca numai astfel pot fi descoperite subliminalele si energiile negative.
  Suntem pe aceasta lume binecuvantati de Dumnezeu cu o puternica credinta si dragoste de viata in lupta dusa impotriva raului si avem la indemana mijloacele necesare pentru a ne reda pacea sufleteasca pentru ca proiectele de viitor sa fie puse in aplicare intru implinirea scopurilor.

 47. BUNA,DE MICA AM FOST FOARTE PASIONATA DE TOT CE TINE DE PARANORMAL.ADEVARUL E ,CA AM CREZUT INTOTDEAUNA IN VISE,PREMONITII SI TELEPATIE..DAR CHIAR E POSIBIL?E IMAGINATIA MEA?..STIU DE MULTE ORI CE ARE SA SE INTAMPLE,SIMNT LUCRURI,INTOTDEAUNA „GHICESC”CA SA ZIC ASA..CE GANDESC OAMNEII..VA ROG FRUMOS SA MA LAMURITI SI PE MINE!!E POSIBIL ASA CEVA?MULTUMESC!

 48. sunt andreea si in urma cu cativa ani , exact dupa ce m-am impartasit am auzit voci in cap care spuneau ca sunt in telepatie cu mine , erau vocile a unor foste si fosti colegi de serviciu si a unor persoane cunoscute , de fapt la inceput relatom in telefon tot ce simteam pe o zi , ca un raport si simteam cum alte persoane vorbesc prin mine , spiritele lor , nu am spus nimanui si am mers la biserica ma impartaseam in fiecare zi si am scapat de aceasta vorbire in telefon , consumam numai aghiasma si anafura , tineam foarte mult post , apoi am plecat la munca in germania , deoarece aici toate imi mergeau prost , imi dadesem demisia de la serviciul acela , colegii acolo nu ma suportau , le era frica ca ii torn pentru ca era o clica care furau , plus erau foarte invidiosi si rautaciosi , insa acolo primeam in feicare zi mancare pe birou , ne aduceau de la un restaurant important din oras , in germania am inceput sa citesc psaltirea si sa consum tamaie naturala , plus un ceai pe baza de urzica , slabisem foarte mult , precizez ca simteam tot timpul in corp ca niste unde pulsatile ca niste contractii puternice si dureroase , pana la urma m-am intors acasa si m-am adresat unei psihiatre care mi-a spus ca am o tulburare psihotica , nu-i spusesem ca aud vocile , de teama ca imi pune diagnosticul de skizofrenie , in sfarsit mi-a recomandat sa i-au rispolept pentru un an de zile , asa am si facut , insa acum acele unde le simt din nou in corp si vocile nu le mai aud dar simt cateodata ca cineva vorbeste prin mine si imi sugestioneaza sa merg acolo , sa cumpar asta
  sunt medic de profesie si stiu daca merg din nou la psihiatrie imi pune diagnosticul de skizofrenie , efectiv medicamentele ce le-am luat m-au ajutat numai sa ma ingras nimic alceva
  doctorita mea de familie mi-a spus ca poate sunt otravita cu mercur , am mers si mi-am facut testul , insa in acest moment astept rezultatul
  VA ROG DIN SUFLET DACA STIE CINEVA CUM SE POATE SCAPA DE ASA CEVA , MERG DUMINECA LA MANASTIREA FRASINEI , FOARTE GREU AJUNG ACOLO , DAR MERG , ACOLO SE FAC EXORCIZARI , DE ASEMENEA FAC TRATMENT CU ARGILA ALGO IN FIECARE ZI
  VA ROG AJUTATI-MA , VREAU SA AM O VIATA NORMALA
  ADRESA MEA DE EMAIL ESTE dia550042@yahoo.com
  tel 0736108179
  DOAMNE AJUTA
  ANDREEA

 49. E timpul cand trebuie sa lasam lucrurile desarte cu toata vointa, sa postim, sa ne rugam… Doamne, unde suntem! Credem in Dragobete, in Dumne-Zeu? Se inchina lumea la morti, oamenii isi fac rau altcuiva, crezand ca detin adevarul! Ieri, cineva m-a atentionat sa nu merg la sala de curs, apoi am aflat deplasase cineva voit cred zapada de pe acoperis sa cada peste studentii romano-catolici, in care timp se faceau cercetari ca s-au furat de la secretariat diverse date… caculator… eu eram chinuita psihotronic ca doream sa iu atenta la ore dar cineva dorea sa fiu spre acel hedonism exarcebat (din exterior). am ajuns acasa ravasita cu un gol in cap, certandu-ma cu tata ca statul nu poate lua pozitie, biserica sectara este ca o caracatita! unii preoti sunt abuzivi, vor sa te foloseasca, trebuie sa facem ca lumea sa se destepte! pentru ca tot timpul sunt in lupta cu ei, memoria mea imi face fente! Sa rezistam pana la sfarsit, dar cum daca si vita de vie scrie ajutor pe firele de electricitate *A, ori Alah, ori sa refacem credinta de la inceput! Nu mai stiu sa marog, doar sa ma plang si sa sufar! Teofan mitropolitul a dorit sa fiu la indemana oricarui slujitor ortodox ca femeie, asta il va costa mult! e vrajitor ca toti ceilalti si nebuni! Blestemat sa fie!

 50. Salut voua si la toti care vreti sa ma intelegeti . Simpt toate starile emotionale – de la persoanele de pe strada .sunt un tip brunet de nationalitate roman . am primit atata ura adica atatea vorbe urate ,catremine incat unt incarcat ca o baterie cu energie proasta aura mea energetica sa este spre grena culorile celelalte sunt la pamint – Nu mar interesa sa revin la aura normala pentru ca aceasta aura ami da pauterea de a citi persoana respectiva . de mic copil am primit ura de la persoane de sex feminin simplu fapt ca arat urat si ca sunt tigan , va spun sincer nu sunt tigan numai ca arat brunet . Lumea este foarte usor influientata de la primul aspect ca suntem bruneti si se transmite aceasta vorba mai departe la persoane prin barfe – sunt multe sa va spun Deci sunt cu aceasta ura din ani 90 paina sa accentuat pana la ora acutala 2012 eu iubesc lumea dar ea are o directie foarte rapida si un raspuns Nu ( Raspunsul in mintea femeiilor care nu maccepta este -ah uitel pe nenorocitul ala – hm iar jegosul ala de tigan – etc – aceste cuvinte de la lume nu ma obsedeaza ,nu sunt bonlav daca sti sa al pretuiesti pe Dumnezeu el va avea grija de tine si va tine cu tine tot timpul . Cine ne-a dat peste cap in Romania? va spun sincer Guvernul Romaniei – datorita Tiganilor ei ne vor avea multa putere .Adica bani furati prin furt -Din guvernul romaniei sunt tigani care conduc tare si nu numai acolo si in primari -Din cauza ca tigani ne-au facut de ras afara -adica in strainatatea deaia nu mai putem munci in strainatate – tigani din Romanika noastra sunt cei mai multi ca in alte state straine – aceasta este o greseala facuta de guverne trebuiau sa le interzica sa se mai imulteasca noi ca neam de romani suntem in scadere – Drepturile omului este o mare putere – romania va pierde cu timpul din orase care ni le iau straini – Sa trec la alt subiect in legatura cu femeile din Calarasi au inceput sa se prosteasca adica- vorbesc aiurea fara a fi adevarat – sunt si cateva teste facute de ele prin legatura serviciilor secrete sunt multe proaste in Calarasi sunt pline de ura ,rau si barfitoare ele fac si acest lucru sa fie ele cela mai intelegente adica mai presus de toate – nu am nimic cu ele dar sunt atakat cu vorbe grele de ele – Eu iubesc femeiile foarte mult – sa nu credeti ca sunt un obsedat sexual sunt in limita normalului – Simpt numele lor si unde vor sa se duca sau ce au de facut – le simpt cum ma simpt eu pe mine , multe persoane sunt bonlave de anumite boli , au fost operate , au avut multe si au munle . – va rog sa nu ma luati in nume de rau v-am impartasit si eu din putinul pe care il am puteti sa ami spuneti si voi ce simptiti si prin ce experiente treceti . Va multumesc mult sa va dea Dumnezeu si voua puteri cum am eu mult suucess

 51. Buna…sunt deja cativa ani de cand a fost publicat acest articol…dar sunt foarte interesata de acest subiect deoarece de cateva luni se intampla lucruri ciudate…eu impreuna cu prietena mea cea mai buna ne gandim deseori la acele-asi lucruri spunem acela-si lucru in acelasi timp de parca am fi stiut ca va zice cealalta…nu este un sentiment puternic…adica nu stiu daca ea va zice acel lucru sau macar il gadeste…dar de fiecare data se intampla aceasta ”coincidenta” care tot persista…poate fi vorba de telepatie?

 52. interesant subiectul, eu am crezut mereu in puterea teepatiei. Intr-o seara am visat o persoana, pe care o simpatizam dar caruia nu i-am dat prea multa atentie. de atunci ma gandesc mereu la persoana respeciva si o visez in fiecare seara. Este posibil ca lui sa ii placa de mine si sa imi fi transmis inconstient ? De asemeni il ocolesc pentru ca mi-e frica sa nu isi dea seama ca ma gandesc la el. se poate sa simta si el telepatic? Multumesc

 53. buna la toata lumea…foarte interesante problemele voastre sau mai degraba puterile voastre …mie mi se intampla un lucru ciudat am avut de curand o problema cu tatal iubitului meu(a stat in spital destul)S’o luam cu inceputul…tatal lui a fost operat de pancreatita acuta ,operatia a reusit insa cu toate acestea de aceasta boala nu se scapa medicii ii dadeau mai putin de 3zile de trait dupa aceasta operatie …asa ca am mers cu credinta la biserica si ne’am rugat mai multi…ciudat este ca inainte si dupa fiecare eveniment important legat de starea lui de sanatate prevesteanm cate ceva. prima data dupa 3sau4 zile de la operatie am visat ca o asistenta il scoate de la dializa si facea pipi(asta trb sa se intample cad il scotea de la dializa) ziua urmatoare cand am fost la spital asta ne’a spus asistenta ca il scoate de la dializa urmatoarea zi facuse pipi .al doilea lucru ciudat a fost ca stiam ca se va intampla ceva rau ghidata de semne cum ar fi in drum spre biserica ne taie preotul calea,la intrare in biserica canta cucuveaua(i’am sp iubitului meu ca nu este de bine) in acea zi fix de 1aprilie la ora 01:30 dimineata ,tatal lui murise,la ora 02:45 de dimineata m’am trezit speriata am visat ca eu iubitul meu si mama lui eram in biserica rugandu’ne cu preotul lANGA noi icoane multe si plans….poate sunt du’sa cu capul dar am inceput sa caut mai multe despre aceste probleme sa vad ce este de facut am dat fara sa vreau de telepatie,si ma gandesc oare oi avea vre’o farama de asa ceva?
  poate ma puteti ajuta dandu’va cu parerea….o alta intamplare ciudata tot legata de asta mi sa intamplat la un pelerinaj afara pe un mare frig mergand spre o icoana facatoare de minuni pur si simplu dupa indelungi rugaciuni ma curentam singura practic …nu stiu ce sa zik dar tare sunt curioasa daca este vorba despre ceva de genul asa ca va rog sa ma ajutati…:)

 54. Buna ziua…

  Am o intrebare la dumneavoastra. De ceva timp mi se intampla un lucru foarte ciudat, aud in mintea mea, voci. Nu stiu exact cum sa descriu acest fenomen, se produce la nivel mental, ca si cum cineva imi vorbeste in minte. De fieare data cand ceva ma macina si am o intrebare, imi pare in minte aceasta voce sau aceste voci, pentru ca nu-mi dau seama daca este una sau mai multe si imi spune raspunsul, daca o sa fie sau nu o sa fie bine. Coincidenta sau nu, de fiecare data totul a fost asa cum mi s-a transmis. Acum nu stiu ce sa cred, ca porneste din subconstientul meu totul, ca sunt hipersensibila si primesc mai usor informatii sau mesaje de undeva de sus…sau ca am eu probleme.
  Mentionez ca in copilarie am avut viziuni. Nu dezvolt pentru ca e un subiect mai delicat.
  Totodata am o intuitie supradzvoltata si capacitatile de telepatie la fel…
  Chiar astept un raspuns din partea dumneavoastra. O zi cat mai frumoasa!

 55. Am o problema cu o persoana de langa mine. Imi da o stare de rau, dar observ sa si ea are aceiasi stare. Sunt momente in care priveste fix ceva, este pierduta, dar mie mi se face rau. Sunt si momente in care nu ma afecteaza atat de tare, dar atunci ea are reactii foarte ciudate: plange, se leagana …
  Ce atidot am?

 56. buna seara.Deci toate mesajele de mai sus ,mi s-au parut puerile fata de intimplarea pe care am sa v-o descriu .Am cunoscut pe cineva dintr-o intimplare. M-am mutat ,la 1600 km. rupind astfel orice legatura cu aceassta persoana.ATUNCI ( S-A ACTIVAT).- LEGATURA CU ACEEASTA PERSOANA A INCEPUT SA DEVINA TELEPATICA .SIMT DURERI INSUPORTABILE IN ZONA BEREGATII ,GITULUI durerea pe care o simt eu acum ajunse de sufocare..-exact ca si cum te-ar sugruma cineva efectiv.
  .Stie\/// si stiu// cind se trrezeste pt, ca atunci instantaneu mi se ridica parul de pe miini, ca si cum m-as fi curentat.(sa marturisesc o intimitate /am fost cu ac, persoana ,,intim,,1h/de atunci, nu ne vedem nu comunicam.Va rog sa-mi raspunde-ti ,si sa-mi explicati ac.fenomen.

 57. buna, am vise in care simt vibratii pe sira spinari,gat ,cap ,picioare in tot corpul si de fapt am ochii inchisi actiunea din vis se intampla langa mine ,eu sunt in pat iar o persoana sta pe scaun si nu inteleg daca plange sau rade si mie imi e frica iar daca nu ma trezeste cineva greu reusesc sa ma trezesc singura,dupa ma simt ametita si cu piciorele moi si tot corpul. se intampla nu prea des astfel de vise dar mi-as dorii sa inteleg daca au vreo semnificatie ceva e ca si cum ss-ar intampla lucruri si persoane fiind in preajma mea iar eu doar simtindu-le si neputand face ceva…va rog un raspuns …

 58. Salut as dori sa va inmpartasesc si eu ceva ce ma urmareste misa intimplat sa visez anumite imagini din viitorul meu care sau adeverit si de parca miam vazut viata pe bucati odata am auzit cum vorbea o ruda concred ce ghinde cind eram la ei si de parca as simti oamenii uneori si cind ma culc aud vocii multe vocii vreau sa stiu cu pot sa inteleg acesta

 59. Buna seara ! Am citi articolul cu foarte mare atentie si cateva comentarii si doresc sa impartasesc si eu cateva intamplari personale cu dumneavoastra. Am 19 ani si de cand ma stiu m-am simtit mai speciala oarecum pentru ca treceam prin tot felul de intamplari dar care nu stiam ca si altor persoane li s-au intamplat. Nu stiu exact varsta dar din scoala generala imi amintesc ca ma gandeam la o anumita persoana indiferent daca era apropiata sau doar cunoscuta si dupa un intervat de timp mai scurt sau mai lung o intalneam in diferite locuri. Am patit foarte, foarte des lucrul acesta si ce ma uimit si mai tare a fost ca cu cateva zile inaintea Pastelui ma uitam la poze din copilarie cu o prietena si mi-am amintit de un vechi coleg pe care nu l-am vazut din clasa a 4 cred pentru ca nu mai locuia in orasul meu, intamplarea fenomenala este ca fix in seara de Inviere l-am intalnit in curtea bisericii. Am ramas muta efectiv, stiind ca eu mi-am amintit de el acum cateva zile… am trait multe intamplari asemanatoare dealungul timpului de care poate nu-mi mai amintesc bine… Cred cu tarie ca aceasta este un dar minunat de la Dumnezeu si doresc sa ma interesez mai mult, sa-mi cultiv spiritul pentru a folosii ceea ce cred ca detin exact in scopul in care trebuie folosit ! O seara minunata tuturor !!! 🙂

1 Trackback / Pingback

 1. Telepatia: de unde provine ea? | Almeea - Site de spiritualitate si paranormal

Leave a Reply