Experimente stiintifice despre dublurile astrale

Social Media

corp-astralFenomenul iesirilor astrale (cand omul isi paraseste corpul, gasindu-se intr-o stare de constiinta modificata) a fost indelung cercetat de savanti si parapsihologi. Inca din anii ’60 ai secolului trecut, americanul Ch. Tart a organizat o serie de exeperiente de laborator, avand ca tema iesirea din corp. Cei supusi experimentelor se cufundau in somn, fiind conectati la aparate care fixau biotica creierului, miscarea ochilor, tensiunea sangvina si rezistenta electrica a pielii.

In timpul experimentelor, Tart punea pe un raft deasupra patului celui care dormea un carton pe care scria la nimereala un numar din cinci cifre. Pentru a vedea ceea ce era scris pe carton trebuia sa te afli pe tavan. Daca avea loc o iesire din corp, atunci cel supus experimentului povestea cand se trezea despre impresiile sale si spunea numarul care se gasea pe carton.

In Rusia cu asemenea experimente s-a ocupat un psihiatru pe nume V.L. Raikov. La experimente participa si o persoana cu capacitati extrasenzoriale care putea sa isi faca dublul sa apara si sa se supuna numai ei. La porunca stapanului, fantoma mergea in camera alaturata, unde se gasea o femeie hipnotizata de Raikov. Pana in acel moment, femeia nu se cunostea cu cel cu capacitati extrasenzoriale si nu avea cum sa stie cum arata acesta. Dupa hipnoza, cand i se cerea sa spuna cum arata fantoma, descrierea ei corespundea in intregime cu figura stapanului fantomei. In afara de aceasta, la unele experimente fantoma era intepata cu un ac, iar fiecare intepatura era simtita de stapan.

In Statele Unite ale Americii cercetatorii au ajuns  la concluzia ca un asemenea dublu reprezinta o copie exacta a omului, numai ca este alcatuit dintr-un alt tip de materie. Atunci cand acesta se indeparteaza de corp, stapanului ii ramane un gol in constiinta. Adesea, dublul isi vede corpul pe care l-a parasit. De obicei acest lucru nu ii trezeste sentimentul de teama. Atunci cand fantoma transparenta se intoarce in corp, are loc o noua spartura in constiinta. Daca intoarcerea are loc putin prea repede, acest lucru poate provoca un soc fizic.

Glasul din masina i-a spus cum sa castige la loterie

Emy Foster, o tanara americanca de 27 de ani, se afla la limita disperarii: se despartise de sot, ramanand cu doi copii mici in ingrijire, datoriile ii crescusera foarte mult si, ca o completare a tuturor acestor necazuri, pe biata femeie au concediat-o de la serviciu. Totul s-a schimbat insa pe neasteptate, cand si-a cumparat o masina, un model vechi de Jaguar.

Pe cand se afla la volan, a inceput sa se auda un glas straniu care ii dadea sfaturi foarte utile. Mi s-a parut ca acest glas imi aminteste de glasul bunicii mele, povesteste Emy. Dar nu am putut sa fiu sigura de acest lucru pana la sfarsit. Ajutorul tainic m-a sfatuit sa franez intr-un loc periculos, sa nu merg prin zone suspecte si multe asemenea. Si atata timp cat Emy, pictor grafician ca profesie, a umblat prin oras in cautarea unei slujbe, glasul tainic i-a soptit cum sa actioneze.

La un moment dat, mergand pe o magistrala, Emy a observat un panou publicitar urias care ii indemna pe oameni sa cumpere bilete la loterie. Interlocutorul nevazut a sfatuit-o pe tanara femeie sa cumpere un bilet cu numerele 7, 11, 13, 23, 25. Emy s-a mirat, dar a urmat sfatul si a cumparat un bilet pe care a insemnat numerele respective. Mai mare i-a fost uimirea a doua zi, cand a aflat ca a castigat 86.000 de dolari.

Am fost uimita de ceea ce s-a intamplat, pentru ca, mai inainte de asta, toate jocurile de loterie mi se pareau o inselatorie neintrerupta, spune Emy. Abia dupa aceea am aflat ca femeia in varsta care a fost proprietara masinii inainte de mine a lasat prin testament 5.000 de dolari pentru fapte caritabile. Mi se pare ca soarta a raplatit-o atat de straniu, prin mine, pe aceasta femeie pentru bunatatea sa.

Batranul automobil i-a schimbat cu totul viata lui Emy. Nici nu mai stie ce sa faca pentru a multumi pentru ajutorul care i-a venit in acele clipe grele. Dupa ce a ridicat castigul la loterie, glasul tainic nu s-a mai auzit, dar stand la volan, Emy simte o prezenta straina nevazuta care ii observa toate gesturile.


Social Media

6 Comments

 1. FENOMENUL DEJA VU ( iesirile din corp fizic) e o tema serioasa pe care lumea o ignora desi ar rezolva definitiv FRICA DE MOARTE din care decurg toate fricile legate de minciunile despre sine insusi pe care trebuie sa le descopere si apoi sa le distruga.CUM pot gasi un TUTORING PERMANENT si SPECIALIZAT pe aceasta tema si cum poate un FORMATOR SPECIALIZAT sa AJUNGA la NIVELUL MAESTRULUI ??????????????

 2. REPRODUC din carti citite:
  1.Emotiile trag intodeauna corpul(fizic) dupa ele.
  CONTACTUL cu marele ACUMULATOR nu se poate face decat prin centrul emotional. Scopul nostru va trebui sa deci sa fie sa invatam sa stabilim legaturi intre un anumit centru si marele ACUMULATOR. pag 216 ,, Fragmente dintro invatatura necunoscuta de P.D. USPENSKY . ( vezi : ANTRENAREA centrului emotional cap 12 din: A patra cale tot de USPENSKY)
  2.ENERGIA dorintelor(senzatii) poate afecta corpul fizic si prana KAMICA poate circula si poate pune astfel corpul fizic in comunicare cu ASTRALUL. pag 14 din ; dublul eteric SI FENOMENE conexe de ARTHUR E POWELL.
  3.ATORES FAZEM COM FREQUECIA : ,,LER PAPEL DE OUTRO,, como seja o que for,, acum tradus: Actorii fac cu frecventa ( repetitiv) citesc psihicul personajelor adica intra usor in pielea personajului ca si cum deja sa- intamplat ( au empatia mult marita) si pastreaza aceasta energie mult timp.(de recomandat fara lupta, incordare sau conflict)doar cu incredere TOTALA (EMOTIE)ce curge continu picatura cu picatura nu ca un torent devastator.
  4.OMUL are ganduri , sentimente si nevoi dar nu vrea sa le imparta cu nimeni (din egoism inconstient) si atunci cine este de vina??? REEDUCAREA CENTRULUI EMOTIONAL ar trebui predata in fiecare scoala din ROMANIA.Si totusi aceste informatii sunt tinute la TOP SECRET pentru ca cineva ne vrea mult IGNORANTI.
  DORESC SINCER o COLABORARE BENEFICA cu ADMINISTRATORUL ACESTUI SITE si cei care vor sa se implice fara interese ASCUNSE pentru ca sunt teme ce trebuiesc abordate cu multa MATURITATE .CU MULT RESPECT : 0729735275 NICO

Leave a Reply