Contactul cu copacii: elimina energiile daunatoare si aduc energie pozitiva in trup

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Contactul cu copacii este menit sa ne imbunatateasca echilibrul electric. Unii copaci pot ajuta la incarcarea corpului cu energia benefica, in timp ce altii fac posibila eliminarea energiei daunatoare. Ambele categorii de copaci sunt utile pentru lupta impotriva diverselor probleme de sanatate sau in general pentru ameliorarea starii de sanatate. Stejarul, pinul, acacia, artarul, mesteacanul, marul, ciresul, prunul si parul sunt unele dintre varietatile care aduc energie in corp.

Pentru a incarca trupul cu energie sanatoasa, stati la 20-40 centimetri departare de un arbore, cu spatele la el. Relaxati-va muschii si inchideti ochii. Intoarceti palmele spre copac, timp de 3-5 minute, inchipuindu-va ca energia arborelui curge in dumneavoastra prin degete. Castanul, plopul, salcia, alunul, plopul tremurator au capacitatea de a elimina energia daunatoare din corpul nostru.

Stati la 20-30 centimetri de arbore, cu fata si cu palmele indreptate spre el. Intindeti bratele catre el. Relaxati-va muschii, inchideti ochii si inchipuiti-va cum copacul extrage energia nesanatoasa din corp, prin varfurile degetelor. Sedinta ar trebui sa dureze 10-15 minute.

Contemporanii nostri sunt obisnuiti sa se bazeze pe stiinta moderna si s-ar putea sa accepte cu greutate faptul ca simplul contact cu niste copaci poate rezolva mai bine o problema de sanatate decat sofisticata noastra stiinta medicala. Ar trebui sa acceptam acest lucru si sa ne folosim de faptele de netagaduit, chiar daca nu avem o explicatie pentru ele.

Pieptanatul parului cu un pieptene de lemn este un stravechi leac pentru insomnie si pentru epuizarea nervoasa. Vracii siberieni le spuneau pacientilor sa tina in gura o bucata de lemn de plop tremurator, drept usurare in caz de dureri de dinti. Bucati de lemn de mesteacan erau folosite pentru a vindeca multe probleme femeiesti, dar si hemoroizii. Plasarea de bucati de lemn de plop tremurator pe anumite locuri de pe cap ajuta impotriva schizofreniei, a epilepsiei si a durerilor de cap.

Be the first to comment

Leave a Reply