Cifra ciclului

Social Media

numerologie8Sansele care se ivesc pe parcursul existentei dumneavoastra apar in cicluri. Numerologia va poate indica acest lucru, dar nu poate face prorociri, pentru ca ea nu va poate ghici viitorul. Ziua de maine este influentata de ziua de azi. Ceea ce, totusi, poate face numerologia este sa va arate evenimentele si sansele cu care este probabil sa va confruntati. Ce se va intampla atunci – depinde exclusive de dumneavoastra. Asadar exista locul potrivit si momentul potrivit si este posibil sa calculam acest lucru, insa numai de dumneavoastra depinde daca veti profita sau nu de sansele ce vi se vor oferi.

Data completa a nasterii dumneavoastra este baza de la care se vor forma ciclurile existentei in viata dumneavoastra. Acest capitol, ca si cel care urmeaza, va va arata cum sa il descoperiti pe cel mai important dintre ele. Modul de expertiza pe care il folositi pentru a analiza efectul combinat al acestor numere este cel care determina eficienta prognozei dumneavoastra.

Cele trei cicluri ale vietii

Viata dumneavoastra este impartita in trei etape sau cicluri: cel dintai este reprezentat de numarul fadic al lunii in care v-ati nascut, cel de-al doilea – de numarul fadic al zilei dumneavoastra de nastere, iar ultimul – de numarul anului nasterii dumneavoastra, obtinut prin adunare fadica.

In SUA data se scrie incepand cu luna, in vreme ce in Anglia se scrie intai ziua. Aici, vom folosi sistemul american pentru ca aceasta este metoda conventionala de calcul utilizata in numerologie. Indiferent de locul in care v-ati nascut, pentru calculele ce vor urma respectati intotdeauna ordinea urmatoare: luna nasterii, ziua nasterii, anul nasterii.

Urmatoarea data de nastere apartine fostului presedinte sovietic Nikita Hrusciov: 4.17.1894. Dupa aplicarea adunarii fadice, data lui va arata astfel: 4.8.4.Asadar primul ciclu, dat de numarul lunii nasterii, va avea vibratia cifrei 4. Cel de-al doilea (numarul zilei de nastere) – vibratia cifrei 8, iar cel de-al treilea (numarul anului nasterii sale) – vibratia cifrei 4.

Primul ciclu al vietii dumneavoastra incepe la nastere. Pentru a afla cand incepe cel de-al doilea, scadeti cifra destinului dumneavoastra din numarul 36 al acestui numar, adica lui 9 multiplicat de 4 ori, ii este atribuit un simbolism ocult foarte puternic. Cel de-al doilea ciclu dureaza 27 de ani (adica 9 multiplicat de 3 ori) si este urmat de cel de-al treilea ciclu, care dureaza pana la moartea dumneavoastra sau pana ce are loc acea tranzitie pe care Samuel Butler o descrie ca pe „o calatorie ceva mai speciala in strainatate”.

Fiecare ciclu indica tendinta generala a unei anumite parti din viata dumneavoastra. Pentru cifra destinului 1: cel de-al doilea ciclu incepe la 35 de ani,cel de-al treilea la 62. Pentru cifra destinului 2: al doilea ciclu incepe la 34 de ani, al treilea la 61. Pentru cifra destinului 3: al doilea ciclu incepe la 33 de ani, al treilea la 60. Pentru cifra destinului 4: al doilea ciclu incepe la 32 de ani, al treilea la 59. Pentru cifra destinului 5: al doilea ciclu incepe la 31 de ani, al treilea la 58. Pentru cifra destinului 6: al doilea ciclu incepe la 30 de ani, al treilea la 57. Pentru cifra destinului 7: al doilea ciclu incepe Ia 29 de ani, al treilea la 56. Pentru cifra destinului 8: al doilea ciclu incepe la 28 de ani, al treilea la 55. Pentru cifra destinului 9: al doilea ciclu incepe la 27 de ani, al treilea la 54.

Cifrele ciclurilor

Ciclul aflat sub vibratia:

cifrei 1 – Ciclul se caracterizeaza prin nevoia de a sta pe propriile picioare. Evenimentele care apar ii adauga o doza de independenta. Persoana respective se preocupa de propriile sale nevoi, dar uneori este posibil sa isi piarda rabdarea. Noi oportunitati se manifesta in aceasta perioada si ii vor fi oferite pozitii de conducere, chiar daca nu sunt dorite. Persoana aflata in acest ciclu trebuie sa fie hotarata si sa aiba incredere in propriile forte.

cifrei 2 – In cursul acestui ciclu apar oportunitati de a se integra in anumite grupuri, de a lucra in cadrul unor organizatii mari sau de a intra intr-o echipa. Persoanele sunt sensibile la parerile celor din jur, au multi prieteni si este posibil sa aiba parte de recunoastere publica, desi, de cele mai multe ori, fara sa intreprinda nimic pentru a o obtine. Au nevoie de companie, iar in aceasta perioada evenimentele se dezvolta cu incetineala, asa incat este posibil sa fie nevoite sa urmeze calea indicata de ceilalti.

cifrei 3 – Este un ciclu placut, favorabil muncii de creatie, cu toate ca este foarte probabil ca sansele ce apar sa fie irosite doar de dragul distractiei. Viata este dominata de planul social, intrucat persoanelor respective le face placere sa se amuze si sa intre in contact cu alte persoane. Acesti indivizi par a fi extrem de norocosi, au mereu nevoie de senzatii tari si se confrunta adeseori cu neastamparul si plictiseala.

cifrei 4 – In acest ciclu este important sa se rezolve problemele de ordin practic, astfel incat persoanele se confrunta cu multa munca grea. Uneori se vor simti incatusate. Sansele ce vor aparea in decursul acestui ciclu sunt orientate spre un progres asezat pe baze solide, fie in viata profesionala, fie in cea familiala, in aceasta perioada este necesar ca indivizii respectivi sa se relaxeze sau sa se joace mai mult, deoarece au o viata foarte agitata, pe care o iau prea in serios. De asemenea, este important sa evite caderea in rutina.

cifrei 5 – Circumstantele se schimba in mod frecvent. Aventuri surprinzatoare apar uneori pe neasteptate. Persoanelor aflate in acest ciclu le este dificil sa ramana mai multa vreme in aceeasi cariera si isi pierd interesul foarte usor. Dau dovada de adaptabilitate si comunicarea cu cei din jur este foarte importanta. Exista sansa de a calatori si de a experimenta orice este nou, iar situatiile competitive domina acest ciclu.

cifrei 6 – Cu toate ca exista multe oportunitati de ordin creativ in acest interval, cea mai mare atentie trebuie acordata caminului, deoarece mediul familial este foarte important. Persoanele aflate in acest ciclu sunt dispuse sa-si asume responsabilitati si li se cere sfatul adeseori. Au nevoie de dragoste in viata si sunt mereu in cautarea echilibrului. Viata lor familiala este fie armonioasa, fie furtunoasa.

cifrei 7 – Acest ciclu este marcat de cautari interioare sau de psihanalizarea propriei persoane. Persoanele respective se simt tulburate in medii zgomotoase sau aglomerate si au nevoie de singuratate. Este o vreme favorabila dezvoltarii personale. Ritmul progresului material nu poate fi accelerat cu usurinta, dar sansele apar pe neasteptate. Indivizii trec la actiune cu rapiditate, dar numai dupa o perioada indelungata de gandire; au tendinta sa respinga sfaturile, pricinuindu-si multe greutati.

cifrei 8 – Progresul catre telurile personale este lent si constant, dar munca aceasta trebuie facuta. Este un ciclu favorabil din punct de vedere financiar, dar numai daca succesul este castigat pe drept. Indivizii au uneori tendinta de a fi prea ambitiosi. Independenta este foarte importanta pentru ei si isi fixeaza scopuri de atins. Acest ciclu
are o aura karmica – fie buna, fie rea -, astfel incat persoana in cauza primeste ceea ce merita. Efortul este necesar in aceasta perioada.

cifrei 9 – Orice este posibil sub acest numar. 9 este favorabil domeniilor creative, in special artelor serioase. Adeseori exista dificultati in demararea unor proiecte noi si uneori apar finaluri neasteptate. Este un ciclu emotional si, uneori, este nevoie de stapanire de sine. Trebuie acordata o mai mare atentie problemelor de ordin practic si sunt indicate calatoriile si mentinerea unui cerc larg de prieteni sau relatii.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply