Caz spectaculos de vindecare cu ajutorul meditatiei si luminii albe a ingerilor

Social Media

inger-albLumina alba este culoarea ingerilor pazitori, in timp ce luminile colorate corespund arhanghelilor si catorva dintre maestrii spirituali elevati (cum ar fi Quan Yin, zeita orientala a compasiunii, a carei culoare este rosu visiniu). Lumina alba este stralucirea haloului ingerilor, aura lor. Tot ceea ce inconjurati cu lumina alba este perfect protejat, deoarece  lumina alb stralucitoare este invincibila. De asemenea, este o culoare foarte puternica pentru vindecarea temerilor si bolilor adanc ascunse, la fel cum un ai curata cu un suvoi puternic de apa.

Dupa cum veti putea citi mai jos, Kaiisha s-a vindecat cand a vizualizat lumina alba cum ii purifica chakrele. In urma cu cinci ani, Kaiisha Taylor din Australia era grav bolnava. Emaciata si secatuita de energie, Kaiisha era supusa unor analize medicale amanuntite pentru a-i detecta starea, astfel incat sa poata fi tratata. Rezultatele analizelor sale erau gata luni dimineata la vizita medicala. In timp ce astepta verdictul, Kaiisha era foarte inspaimantata, luand in calcul perspectiva unei morti premature. La urma urmelor, nu avea decat 23 de ani si inca mai avea mult de trait.

In loc sa se lasa prada fricii si pesimismului, totusi, Kaiisha s-a hotarat sa treaca la fapte. A inceput sa mediteze de doua ori pe zi, timp de o ora de fiecare data. In timpul meditatiilor, Kaiisha a vizualizat cum chakrele ei se umplu de lumina alba stralucitoare. Si-a imaginat energia iubirii radiind din corpul ei atat de intens incat umplea toata camera. Kaiisha s-a asigurat ca incaperea in care medita era un loc linistit si sacru; si a pastrat langa ea flori proaspete, lumanari si cristale in timp ce medita.

In sambata de dinaintea intalnirii cu doctorul, pentru a afla rezultatul analizelor sale, Kaiisha s-a rugat din toata inima ca totul sa fie bine. Ea isi aminteste: „In timp ce ma rugam, am devenit constienta de o lumina stralucitoare ce inunda camera si am simtit cum se incalzeste. Puteam sa aud o muzica blanda, frumoasa si in fata mea se afla o lumina uriasa, alb-aurie, care era iubire pura sub forma de inger! Ingerul a venit la mine si m-a cuprins cu aripile, imbratisandu-ma. Am simtit mesajul telepatic care spunea ca totul urma sa fie bine. Am putut vedea inca doi ingeri in spatele meu, iar iubirea pe care am simtit-o era atat de uimitoare si de puternica, incat lacrimile au inceput sa curga din ochii mei. Nu aveam absolut nicio indoiala ca lucrurile aveau sa se termine cu bine atunci cand ingerii au plecat. Ma simteam atat de fericita ca nu aveam cancer, asa cum ma temeam inainte.”

Kaiisha si-a sunat imediat mama ca sa ii spuna ca sanatatea ei era buna. Mama ei a plans de usurare, deoarece si ea fusese ingrijorata. Cand Kaiisha a ajuns in cabinetul doctorului, luni dimineata, ea era complet increzatoare ca rezultatele analizelor vor arata ca era perfect sanatoasa. Asa ca, atunci cand doctorul i-a spus ca pana la urma nu avea cancer, Kaiisha a raspuns: „Stiu.”

Observati cum a lucrat Kaiisha atat cu energia luminii, cat si cu cea a iubirii, in vindecarea ei. Si ea avea intentii foarte clare, lucru care s-a manifestat in rugaciunea ei din tot sufletul pentru sanatate, impreuna cu actiunea plina de credinta de a medita de doua ori pe zi. Cand iubirea este invocata impreuna cu lumina si intentiile limpezi, atat puterea luminii, cat si a iubirii, sunt amplificate una de catre cealalta. Iubire plus lumina constituie cel mai eficient medicament dintre toate.


Social Media

1 Comment

  1. ma bucur mult cand aud ca oamenii cauta si gasesc,,,,,vindecarea ori linistea sufleteasca.Caut si eu in mine si in jurul meu….si cred ca la timpul potrivit v oi fi din nou curata si fericita…ori poate nu trebuie decat sa deschid ochii..si sa vad ACEASTA LUMINA ALBA….cu PACE LUMINA IUBIRE ARMONIE……multumesc

Leave a Reply