Cele mai bune 10 antibiotice naturale pe care corporatiile farmaceutice n-ar dori sa le aflati

Social Media

Exista o schimbare uriasa care are loc in cadrul industriei medicale. Tot mai multi oameni incep sa invete ca medicina moderna si industria farmaceutica au devenit tot mai preocupate de profit decat de oameni.

Mark Mattson, sef al Laboratorului de Neurostiinte de la Institutul American de Geriatrie, a explicat ca toate companiile farmaceutice nu pot face bani de pe oameni sanatosi, si asta pentru care nu exista fonduri pentru cercetare. Deci, nu este cu adevarat surprinzator faptul ca aceste companii farmaceutice fabrica pastile care au efecte secundare negative, pentru ca noi sa fim tinuti bolnavi.

Cand este vorba de antibiotice, aproximativ 30% din antibioticele prescrise pe cale orala sunt complet inutile. Stiati ca unul dintre cele mai populare antibiotice utilizate in SUA, Levaquin, este capabil de a provoca paralizie, dureri articulare, rupturi de tendon, dificultati de respiratie, epuizare, leziuni neurologice, ameteli, depresie, anxietate, psihoza si chiar leziuni permanente ale nervilor? Aceste reactii adverse sunt rareori mentionate atunci cand se discuta cu pacientii.

Din fericire, exista numeroase „antibiotice“ naturale care pot stimula sistemul imunitar si va scapa de infectii. Iata aici o lista cu cele mai bune antibiotice naturale.

1) Uleiul esential de Oregano. Oregano este un antimicrobian natural care poate lupta impotriva bacteriilor care provoaca infectii precum Candida, de exemplu. Acesta este probabil primul supliment care ar trebui sa-l luati atunci cand aveti o raceala sau o gripa. Cu toate acestea, trebuie sa fiti atenti, caci este extrem de puternic si va poate arde stomacul.

2) Otetul de mere. Otetul de mere este un antibiotic, anti-fungic si are proprietati antiseptice, care pot alcaliniza in mod natural corpul vostru, ajutand astfel la prevenirea sau combaterea cancerului in unele cazuri.

3) Mierea de albine. Mierea de albine este o alta sursa naturala excelenta de antibiotice, si asta pentru ca enzimele gasite in miere elibereaza peroxid de hidrogen, ceea ce-l face perfect pentru tratarea ranilor in mod natural si pentru prevenirea infectiei. Va recomandam sa achizitionati miere proaspata, nepasteurizata, si de preferinta organica. Mierea poate atenua, de asemenea, problemele digestive, racelile si trata gatul inflamat.

4) Usturoiul. Este posibil sa fi auzit ca usturoiul este excelent la combaterea racelilor, un lucru care este in intregime adevarat. Usturoiul lupta impotriva ciupercilor, parazitilor, bacteriilor etc. Compusul cel mai activ al usturoiului este alicina.

5) Argintul coloidal. Acest antibiotic natural a fost folosit timp de secole intregi. Argintul coloidal este un amestec de particule de argint in suspensie in fluid. Desi menit sa fie un tratament temporar, deoarece argintul, un metal greu, poate fi toxic, totusi el poate fi folosit pentru a opri multiplicarea bacteriilor unicelulare.

6) Ghimbirul. Ghimbirul este un antibiotic natural si are proprietati anti-bacteriene. Este, de asemenea, utilizat in alte scopuri medicinale, cum ar fi racelile, greata, astmul, colicile, palpitatii ale inimii, umflaturi si dureri de stomac.

7) Extractul de ceapa. Ceapa este dovedita stiintific de a detine proprietati antibacteriene, „sugand” literalmente boala si toxinele din organism. Cateva cepe taiate deschise intr-o casa vor indeparta tone de bacterii din spatiul de locuit!

8 ) Radacina de hrean. Hreanul contine izotiocianate (ITC), care sunt dovedite in a detine proprietati antibacteriene. Ca urmare, acesta poate fi folosit ca un antibiotic natural. Uleiul care provoaca gustul mai puternic al hreanului este numit izotiocianat de alil, fiind un antimicrobian dovedit impotriva unui numar mare de agenti patogeni.

9) Ardeiul iute. Ardeii iuti sunt bine cunoscuti pentru proprietatile lor antibacteriene.

10) Curcuma (turmericul). Curcumina, substanta bioactiva gasita in turmeric, are atat proprietati antibacteriene cat si antimicrobiene. Curcuma a castigat multa popularitate in ultimul timp, in special datorita proprietatilor sale medicinale anti-inflamatoare.

Deci, data viitoare cand medicul dumneavoastra va va prescrie antibiotice, puteti solicita mai intai informatii despre aceste remedii naturale.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply