12 semne ale trezirii divinitatii din om

Social Media

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

1. Corpul manifesta durere si suferinta, mai ales in zona cefei, a umerilor si a spatelui. Acesta este rezultatul schimbarilor intense ce apar la nivelul ADN-ului, pe masura ce “Saminta lui Cristos” se trezeste din interior. Durerile vor trece.

2. Sentimentul de profunda tristete interioara, fara nici un motiv aparent. Iti eliberezi trecutul (din aceasta viata si din celelalte), si aceasta este cauza sentimentului de tristete. Aceasta experienta este similara cu cea pe care o ai atunci cind te muti dintr-o casa in care ai trait foarte multi ani in alta noua. Oricit de mult ti-ai dori sa te muti in casa noua, exista totusi o tristete legata de lasarea in urma a amintirilor, energiei si experientei acumulate in vechea casa. Tristetea va trece.

3. Plingeti fara nici un motiv aparent. Motivatia este similara cu cea de la pct 2. Este bine si sanatos sa lasati lacrimile sa curga. Ajuta la eliberarea vechilor energii din interior. Si aceasta va trece.

4. O schimbare brusca a locului de munca sau a carierei. Un simptom foarte comun. Pe masura ce tu te schimbi, lucrurile din jurul tau se schimba si ele. Nu-ti pune problema sa gasesti locul de munca sau cariera perfecta chiar acum. Si aceasta va trece. Tu te afli acum in tranzitie, si poate ca vei schimba mai multe locuri de munca pina cind te vei stabili la unul care se va potrivi pasiunii tale.

5. Retragerea din relatiile cu familia. Tu esti conectat cu familia biologica prin intermediul vechii karma. Cind iesi din ciclul karmic, legaturile din vechile relatii sunt eliberate. Pare ca si cum va indepartati de familie si prieteni. Si aceasta va trece. Dupa o perioada de timp, vei crea o noua relatie cu ei daca se potriveste sa fie. Totusi, relatia se va baza pe noua energie, fara legaturile karmice.

6. Obisnuinte ciudate de somn. Este posibil sa va sculati in timpul multor nopti intre 2:00 si 4:00 AM. Multa munca se petrece in interiorul tau, si asta te face sa te scoli pentru a lua o “gura de aer”, “a face o pauza”. Nu te ingrijora. Daca nu poti sa adormi, scoala-te si fa ceva, decit sa stai in pat si sa te ingrijorezi de anumite lucruri umane. Si aceasta va trece.

7. Vise intense. Aceasta poate include vise despre batalii si razboaie, urmariri sau monstri. Pur si simplu eliberezi vechile energii din interior, si aceste energii ale trecutului sunt simbolizate prin razboaie, batalii, fuga pentru a scapa, sau oameni ciudati. Si aceasta va trece.

8. Dezorientare fizica. Uneori te simti foarte dezradacinat. Vei fi “provocat spatial” de sentimentul ca nu esti in stare sa fii cu ambele picioare pe pamint, sau ca te afli intre doua lumi. Pe masura ce experimentezi tranzitia catre noua energie, corpul tau s-ar putea sa ramina in urma. Petrece mai mult timp in natura, pentru a impaminteni noua energie din interior. Si aceasta va trece.

9. O “autoconversatie” marita. Te vei trezi vorbind cu tine insuti mai des. Dintr-o data vei realiza ca ai palavragit cu tine insuti in ultimele 30 de minute. Apare un nou nivel de comunicare, care se instaleaza in interiorul fiintei tale, si autoconversatia este doar virful icebergului acelei comunicari. Conversatiile se vor inteti, si vor deveni mai fluide, mai coerente si introspective. Nu ai innebunit, esti doar Shaumbra care se misca spre noua energie.

10. Sentimente de singuratate chiar si in compania altora. S-ar putea sa te simti singur si desprins de ceilalti. S-ar putea sa ai dorinta sa fugi de grupuri si multimi. Ca Shaumbra, tu mergi pe o cale sacra si solitara. Pe masura ce sentimentul de singuratate iti creaza anxietate, devine mai dificil sa relationezi cu altii. Sentimentele de singuratate sunt de asemenea asociate cu faptul ca Ghizii tai au plecat. Au fost cu tine in toate calatoriile tale, pe parcursul tuturor vietilor tale. Este timpul ca ei sa se indeparteze, ca sa-ti umpli spatiul cu propria divinitate. Si aceasta va trece. Golul din interior va fi umplut cu dragostea si energia propriei constiinte Christ.

11. Lipsa pasiunii. S-ar putea sa va simtiti total lipsiti de pasiune, cu o foarte mica dorinta sau chiar fara dorinta de a face ceva. Este in regula, aceasta este o parte a procesului. Acorda-ti timp ca sa nu faci nimic. Nu te lupta cu asta, pentru ca si aceasta va trece. Este similar operatiunii de rebootare a calculatorului. Este nevoie sa fie deconectat un timp pentru a instala noul si sofisticatul software, sau in acest caz noua energie a samintei lui Cristos.

12. O dorinta profunda de a merge Acasa. Aceasta este, poate, cea mai dificila si provocatoare dintre conditii. S-ar putea sa experimentezi o profunda si complesitoare dorinta de a parasi planeta si de a te reintoarce Acasa. Acesta nu este un sentiment de “sinucidere”. Nu este bazat pe furie sau frustrare. Nu vrei sa faci un spectacol sau o drama din asta, pentru tine sau pentru altii. Este o parte tacuta a ta care isi doreste sa mearga Acasa. Cauza principala este foarte simpla. Ti-ai completat ciclul karmic. Ti-ai completat contractul pentru aceasta viata. Esti pregatit sa incepi o noua viata in timp ce esti inca in corpul fizic actual. In timpul acestui proces de tranzitie, ai amintiri interioare despre cum este sa fii pe partea cealalta. Esti pregatit sa te inscrii pentru un nou tur de indatoriri aici pe Pamint? Esti pregatit sa iti asumi provocarile intrarii in Noua Energie? Da, intradevar ai putea sa mergi Acasa chiar acum. Dar ai batut atita drum pina aici, si dupa multe, multe vieti anterioare, ar fi pacat sa pleci inainte de sfirsitul filmului. Si pe de alta parte, Spiritul are nevoie de tine aici pentru a-i ajuta pe altii in tranzitia lor catre Noua Energie. Ei vor avea nevoie de un ghid uman, ca si tine, care ai pornit in calatoria de la vechea energie la noua energie. Calea pe care mergi acum iti ofera experienta care te face capabil sa devii un Profesor pentru Noul Om Divin. Chiar daca uneori calatoria ta poate sa para intunecata si solitara, aminteste-ti ca nu esti niciodata singur.


Social Media

7 Comments

  1. Nu va pierdeti vremea sa citi aceste elucrubatii.Cel care le-a scris merge pe un drum care nu duce nicaieri.Calea pe care o descrie e asemenea uneia de garaj.E ca si cum ai avea o minunata masina ,o tineti in garaj ,suspendata pe butuci .Va puteti bucura doar pe o imaginara calatorie,puteti face o excursie,in care sa turati la maxim motorul masinii,puteti rotii volanul in ce directie vreti,puteti consuma tot combustibilul din rezervor dar nu veti avansa nici macar cu un pas in directia dorita.Mesajul lui suna ca ceva aproape mort,vorba lui Gogol „morti vii,traind o viata moarta”.Experinta trezirii spirituale este una a vietii vibrante,chiar daca exista dificultati la inceputul oricarei cai spirituale ele nu sunt doar cele ale deprimarii si insingurarii ci mai ales acelea ale deschiderii si fericirii de a trairi in orizonturi mai inalte si mai elevate,evident pe masura eforturilor de a iesii din tiparele gresite a le unei educatii ce a amputat capacitatea de a ne amintii si de a experimenta adevarata noastra natura.
    Succes deplin!

  2. Ioane, nu te crede desteptul pamantului ca sa dictezi tu daca cel ce a scris textul este normal sau nu. Cine te crezi sa judeci prin prisma ta de om limitat experientele altuia mai presus de ignoranta ta ? Dac chiar vrei sa te inscrii printre inteleptii lumii, nimic mai simplu : nu critica si nu judeca pe nimeni. Cel mult ai voie sa te judeci pe tine insuti. 31 mai 2010

Leave a Reply