Zodiacul general al defectelor

6
3

zodiac6000Berbecul
Se zice ca oamenii nascuti sub semnele Berbe­cului nu stralucesc in profesia pe care si-au ales-o. Mari inchipuitori de planuri, acesti oameni nu prea sunt in stare sa si le duca pana la capat. Nu au vointa, nu-i tine „benzina”, cum se spune, pentru a-si urmari un tel pana la implinirea lui. Berbecii nu suporta singuratatea, sunt adesea dependenti de altii, si se manifesta ca niste insi superficiali. Desi fiinte sociale de voie si de nevoie, oamenii-Berbec vor fi nu de putine ori in contradictie cu ceilalti semeni. Egoisti, Berbecii sunt nestatornici si in iubire. Si se mai spune despre Berbeci ca sunt si oameni slabi la fire.

Taurul
Desi pare impresionant, Taurul este un tip banal, lipsit de stralucire. Este ceea ce se cheama un om terestru, lipsit de ideea zborului spre inalt. Oa­menilor-Taur nu le convin lucrurile complicate si se complac in conservatorism. Aproape ca dusma­nesc schimbarea, revolutia. Comozi „in sosul lor propriu”, nu vor sa fie deranjati. Taurul mai are un defect: nu stie sa isi selectioneze prietenii. De ase­menea, Taurul este acuzat ca nu are curajul opiniei si ca ii sta in obicei barfa. Intr-o relatie cu Taurul nu se poate conta, pana la capat.

Gemenii
Oamenii nascuti sub acest semn zodiacal sunt ca vremea, acum ninge, acum ploua, acum e soare, acum e nor. Navalnici, oamenii nativi in Gemeni vor ocupa, fara sa-si dea seama, mai mult loc sub soare decat ceilalti, fapt ce-i va face nu prea agreati, mai ales in colectivul in care muncesc. Usor de convins, Gemenii vor pune probleme asociatilor lor si pe deasupra mai sunt si gura sparta. in ceea ce fac, Gemenii se intind uneori mai mult decat ii tine cureaua, decat e omeneste posibil si de aceea pot ajunge in situatii penibile. Gemenii pot fi bantuiti de unele patimi.

Racul
Nativii in Rac sunt adesea mari mancai si bautori, adevarati robi ai burtii. Le place cam mult sa fie in centrul atentiei, sa fie adulati, aplaudati, felicitati. Asemenea Berbecilor, Racii sunt fiinte slabe pe dinauntru. Sunt mofturosi de multe ori, facandu-le celor apropiati viata grea. Dominati de Luna, Racii imprumuta din misterele acestui astru si sunt dificil de inteles. Afara, in societate, Racii pot sa dispere. Un eveniment colateral, lipsit de importanta, ii poate da peste cap. Se spune despre Raci ca sunt invidiosi si repede maniosi.

Leul
Nativii in aceasta zodie sunt niste mari egoisti, ei si numai ei contand. Din acest motiv, Leii sunt si razbunatori. Inchipuiti cum sunt, accepta lesne lingusirea. Leii tin foarte mult la propria lor imagine si de aceea nu vor pierde niciun moment si niciun mijloc pentru a si-o imbunatati. Desi foarte puternici, Leii nu-si vor putea face prea usor o ierarhie a valorilor si, de aici pornind, nu vor putea sa-i inteleaga prea bine pe cei din jur.

Fecioara
Cei nascuti in Zodia Fecioarei pot exaspera, pot enerva datorita firii lor de-a dreptul nemtesti, prusace. Nativii in Fecioara sunt prea seriosi, prea severi, prea lipsiti de spontaneitate, prea ordonati. Intimitatea celor nascuti sub semnele Fecioarei este ca o cetate de necucerit. In general, viata cu tumultul ei place foarte putin nativilor sub semnele Fecioarei. Deranjati din tiparele lor batute in cuie, cei nascuti sub zodia Fecioarei pot fi violenti si capabili de o razbunare pusa la cale matematic.

Balanta
Se zice despre oamenii nascuti in Balanta ca fiecare e cu defectul sau. Aici nu exista, ca la celelalte zodii, unul, doua sau trei defecte pentru nativii aflati sub acelasi semn. O concluzie se poate desprinde: si oamenii nascuti in Balanta au defecte. De pilda, Balanta isi va strica echilibrul daca va da de gustul banilor. Tot Balanta va putea suferi de megalomanie, de zgarcenie, de lasitate. Dar nativii in Balanta pot fi in anumite imprejurari si lenesi, sau pot da dovada de prostie.

Scorpionul
Nativii in Scorpion pot fi marginiti, totul pentru ei are o limita ce nu trebuie depasita, Doamne fereste. De asemenea, Scorpionilor le lipseste initiativa, energia si de aceea nu o data se vor complace in posturi cat mai simple, de executie. Altfel, Scorpionii sunt amatori de placeri. Pot fi in anumite imprejurari, favorabile lor, lenesi peste masura. Priviti de la distanta, Scorpionii par oameni rupti de lume.

Sagetatorul
Oamenii nascuti sub acest semn pot avea in fiinta lor o anumita doza de iresponsabilitate. Sunt gafeuri fara sa-si dea seama. Gresesc cu nevinovatie. Nu iau in calcul riscurile, esecurile. Astrologii spun despre Sagetator, in general, ca are un mod nesabuit de a reactiona la provocarile celor din jur si ca are un slab echilibru interior. in mod obisnuit, Sagetatorii nu-si calculeaza miscarile, ci numai le intuiesc. Desi au ochii deschisi, adesea ei nu vad.

Capricornul
Iata niste robi ai muncii, daca a munci de-a surda poate fi un defect. Nativii in Capricorn sunt oameni ai clipei. Iubitori de bani, nu stiu ce sa faca cu ei. Nu le place riscul si sunt rai la paguba. Sunt neiertatori, dar le place sa loveasca in mod corect. Nascutii in Capricorn pot fi adesea liber cugetatori. Firi razbunatoare, tin sa-si duca razbunarea pana la capat.
Se mai spune despre cei aflati sub semnele zodiei Capricornului ca sunt foarte incapatanati. Din punct de vedere sentimental, cei din Capricorn pot fi niste pragmatici, niste interesati. Femeile din Capricorn vor face tot posibilul sa cante ele in casa, in locul cocosului.

Varsatorul
Acesti oameni, Varsatorii, sunt facuti sa stea in patratica lor. Desi au trairi foarte bogate, foarte diverse, niciodata aceste trairi nu vor fi pe culmi. Varsatorii nu cunosc situatiile-limita. Un defect au insa si nativii in Varsator. E vorba de lene, tipica pentru multi dintre cei aflati sub semnele Varsa­torului, in acest context, Varsatorii sunt oameni care dorm foarte mult, s-ar putea spune ca sunt niste profesionisti ai somnului. in plan sentimental, Varsatorii nu traiesc deloc intens.

Pestii
Paradoxal, celor nascuti in zodia Pestilor le place sa vorbeasca foarte mult. Asemenea guralivi ii deranjeaza pe ceilalti. De felul lor nativii in Pesti nu sunt patrunsi de spiritul democratic si sunt radicali in principii. Adesea neadaptabili. Uneori celor nascuti in Zodia Pestilor le e greu sa gandeasca in perspectiva. Cand intampina dificultati pot deveni egoisti, autoritari. Oamenii-Pesti sunt caracterizati si de un puhoi de indoieli, desi la fatada totul este in regula.
Cat despre femeile native in zodia Pestilor, se zice ca „vor prea mult”.

6 COMENTARII