Un fizician ce a lucrat în guvernul SUA ne prezinta totul despre activarea „visului PSI”, pentru a patrunde in universul „paranormal”

Social Media

Cel mai surprinzator aspect al studiilor din domeniul parapsihologiei (Psi) este acela ca ele sunt adesea evitate de mass-media oficiala, si acest lucru se intampla in ciuda faptului ca acestea au credibilitati extrem de mari in mediile academice. Parapsihologia se ocupa de fenomene cum ar fi pre-cunoasterea, vizionarea la distanta, telepatia, interactiunea materiei cu mintea si multe alte lucruri care intra sub eticheta perceptiei extrasenzoriale (ESP). De ce este ridiculizat acest domeniu in mass-media oficiala, desi de zeci de ani el a fost studiat la cele mai inalte niveluri ale guvernelor lumii, cu un grad ridicat de succes si credibilitate?

Proiectul STARGATE al Universitatii Stanford din SUA este unul dintre exemplele care confirma legitimitatea parapsihologiei. Ideea este urmatoarea: informatiile din domeniul Psi par sa fie evitate de mediul academic pur si simplu pentru ca are o asociere cu superstitia, spiritualitatea, metafizica si „magia”. Indiferent cat de puternice ar fi dovezile si cat de semnificative sunt rezultatele studiate intr-un cadru stiintific, imediat mass-media oficiala pune eticheta de „pseudostiinta”. Exista o condamnare instantanee, fara investigatie, si, uneori, „protectia impotriva acestei posibilitati” uneori pare mai importanta decat incurajarea explorarii stiintifice sau protejarea libertatii academice.

Un domeniu in cadrul parapsihologiei este studiul viselor noastre si nu exista o persoana mai buna de a invata despre vise decat este dr. Dale E. Graff. Graff este un specialist in fizica si un cercetator al fenomenelor ESP, inclusiv in vizionarea de la distanta si in vise precognitive. El are o experienta stiintifica indelungata in industria aerospatiala, lucrand pentru Pentagon. El a fost, de asemenea, director al programului STARGATE mentionat mai sus.

In prelegerea de mai jos (vedeti linkul de la videoclipul YouTube), dr. Graff raspunde la urmatoarele intrebari: Ce este visul Psi? Cum pot experimenta indivizii visele Psi? Cum pot fi cercetate si evaluate stiintific visele Psi? Ce putem face cu visele Psi? Cum pot fi intelese visele Psi fata de alte forme de Psi, cum ar fi vizionarea la distanta si anumite tipuri de intuitie?

Dr. Graff ofera, de asemenea, informatii despre felul in care se realizeaza visul Psi si intra in investigatiile care prezinta dovezi pentru realitatea visului Psi. El vorbeste despre cum putem sa visam Psi, precum si multe altele!

Vizionati intreg videoclipul pe YouTube AICI.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply