marți, decembrie 6, 2022
AcasăParanormal-ConspiratiiConspiratii si secreteSteaua rosie, simbolul comunismului, reprezinta planeta Nibiru sau Steaua Mortii

Steaua rosie, simbolul comunismului, reprezinta planeta Nibiru sau Steaua Mortii

Steaua rosie, simbolul comunismului, reprezinta planeta Nibiru sau Steaua Mortii

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

steaua-rosie-comunismPunctul de vedere de mai jos reprezinta o opinie personala, aparand pentru prima data si in exclusivitate pe site-urile www.almeea.ro si www.lovendal.net.

Steaua rosie…un simbol universal al comunismului. Intotdeauna am fost fascinat de acest simbol, si nu pentru ca ar apartine miscarii comuniste, ci pentru ca m-am tot intrebat „De ce steaua trebuie sa fie rosie?” Si intr-adevar, ia ganditi-va putin: cate stele rosii ati vazut pana acum pe cer?

Ce reprezinta steaua rosie, ca simbol al comunismului?

Cum de a ajuns comunismul sa adopte ca simbol „steaua rosie”? Sa citam putin din enciclopedia wikipedia:

Steaua rosie sau steaua rosie cu cinci colturi reprezinta un simbol al comunismului si al socialismului in general. Se mai crede ca ea reprezinta cele 5 degete ale mainii muncitorului, sau cele 5 continente.

Doua comentarii de facut la cele mai de sus. Explicatia cu degetele muncitorului e absolut ridicola; daca miscarea comunista ar fi vrut ca un simbol sa desemneze cele 5 degete ale mainii muncitorului, ar fi aparut pur si simplu un simbol ce ar fi avut ca desen mana de om, nu o stea, ce n-are nicio legatura cu membrul superior al omului. Nici explicatia cu cele 5 continente nu tine, pentru simplul motiv ca in lume sunt 7 continente: Asia, Africa, America de Nord, America de Sud, Antarctica, Europa si Australia.

O sugestie mai putin cunoscuta publica afirma ca steaua ar reprezenta cele 5 grupuri care ar conduce Rusia catre comunism: tineretul, militarii, muncitorii industriali, taranimea si intelectualii.

Iarasi o explicatie trasa de par. Au fost numite niste grupuri sociale din puncte de vedere diferite, reiesind astfel un amalgam. In randul militarilor se regasesc si o mare parte din tineret, si invers; la fel, tineretul se regaseste si in randul muncitorilor, si in randul taranimii, si in randul intelectualilor. Si in plus, ce treaba au categoriile sociale cu steaua? Asadar, nicio o explicatie de pana acum n-a fost deloc convingatoare.

Cum a devenit steaua rosie simbol al comunismului?

Sa vedem in continuare in ce context a aparut acest simbol sa fie folosit in randul comunismului.

Steaua rosie isi are originea in razboiul civil rus de la sfarsitul primului razboi mondial, creatorul ei fiind necunoscut. Trupele rusesti, cand s-au retras din fronturile din Austria si Germania, au ajuns in toamna anului 1917 si s-au amestecat cu trupele locale din garnizoana din Moscova. Pentru a se distinge, soldatilor din garnizoana Moscova li s-au oferit stele de tinichea pentru a fi purtate pe sapcile lor militare. Atunci cand aceste trupe s-au alaturat Armatei Rosii si bolsevicilor, ei si-au pictat stelele in rosu, culoarea comunismului, astfel nascandu-se steaua rosie.

O alta explicatie ar fi aceea ca Leon Trotki ar fi inventat simbolul stelei rosii. Nikolai Krilenko, un bolsevic si revolutionar rus, purta pe uniforma sa o stea verde. Atunci cand Trotki l-ar fi intrebat ce reprezinta, Krilenko i-ar fi raspuns lui Trotki ca fiecare colt al stelei reprezinta cele 5 continente. Cand a auzit acest lucru, Trotki a dat dispozitie ca Armata Rosie sa poarte ca simbol steaua rosie.

Dupa ce a fost adoptata ca emblema a tinerei URSS formate, steaua rosie a devenit simbolul comunismului, fiind adoptata si pe steagurile altor state, ca de exemplu pe steagul Iugoslaviei socialiste.

Asadar, desi wikipedia ne spune prima data ca nu este cunoscut creatorul simbolului stelei rosii, mai jos expune ipoteza ca Trotki, marele lider bolsevic, sa-l fi inventat; dar explicatia cu cele 5 continente e ridicola, caci am explicat-o mai sus. De aceea, cred ca a sosit timpul sa oferim publicului si o alta explicatie a ceea ce reprezinta steaua rosie. Ea nu reprezinta nimic altceva decat o stea! Nici 5 continente, nici 5 degete, si nici alte explicatii fanteziste.

Adevarata origine a comunismului: Illuminati si francmasoneria

Dar, pentru a trece mai departe in explicatii, sa vedem care e adevarata origine a comunismului. La 1 mai 1776, Adam Weishaupt, infiinteaza secta Illuminatilor, secta ce avea puternice radacini francmasonice. Printre altele, aceasta organizatie cerea: „abolirea proprietatii private, abolirea mostenitorilor, abolirea familiei, abolirea tuturor religiilor” (cititi mai multe in acest articol: De 1 mai, sarbatorim nu “ziua muncii”, ci ziua infiintarii sectei Illuminati). Intamplator sau nu, exact aceleasi principii ale organizatiei Illuminati le intalnim si in „Manifestul comunist” al lui Karl Marx, intemeietorul comunismului. Asadar, nu mai e un secret pentru nimeni ca acest comunism isi are originea in francmasonerie.

La randul ei, francmasoneria, cu toate simbolurile ei secrete si ocultismul ei, isi are originea in Ordinul cavalerilor templieri, organizatie religioasa desfiintata la inceputul sec.14 si care, in cele peste doua secole de existenta, a avut acces la nenumarate documente si simboluri secrete ale crestinismului si spiritualitatii in general.

Steaua rosie = simbolul lui Nibiru sau al Stelei Mortii?

Unde doresc sa ajung? Ca miscarea comunista, avand origini francmasonice, si-a atasat o serie de simboluri cu semnificatii oculte, din vechime. Poate ca majoritatea comunistilor nu au fost constienti de aceste semnificatii oculte, dar sunt absolut sigur ca marea elita de la inceputul comunismului cunostea perfect semnificatia unor simboluri. Ca si semnificatia simbolului stelei rosii…care, dupa opinia mea, nu reprezinta altceva decat celebra planeta mitica Nibiru sau Steaua Mortii.

Zaharia Sitchin, autorul cartii „A 12- a planeta” vorbea despre existenta, in vechile mituri sumeriene, a unei planete necunoscute astronomilor, denumita planeta Nibiru, un corp ceresc gigantic care ar traversa sistemul nostru solar o data la 3.600 de ani, producand distrugeri apocaliptice pe Pamant. Se spune ca planeta Nibiru ar avea culoarea rosie.

Pe de alta parte, Andy Lloyd, autorul cartii „Steaua intunecata” (2005) vorbeste despre posibilitatea existentei unui companion al Soarelui, denumit „Nemesis” sau „Steaua Mortii”. Acesta ar fi o pitica rosie (avand deci culoarea rosie) si s-ar apropia de sistemul nostru solar o data la 21.600 de ani. Interesant e faptul ca din ce in ce mai multi astronomi, inclusiv NASA, cred in existenta unui companion al Soarelui (vezi si acest articol: Si NASA cauta Nemesis, Steaua Mortii).

Asocierea dintre simbolismul stelei rosii cu Nibiru sau cu Steaua Mortii nu este decat o ipoteza, nu si un fapt concludent. Adevarul nu se poate afla, ci doar intui.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

9 Comments

  1. nu e tocmai cel mai dragut articol..steaua cu cinci colturi care de fapt se numeste pentagrama chiar e ok atata timp cat are varful in sus ..ne conecteaza la energii superioare dupa parerea mea …poate fi fol pt a manipula sau a atrage energii negative atunci knd este intoarsa cu varful in jos ptr cultura generala a unora…mai degraba zvastica a fost folosita pt manipulare iclusiv de hitler..

  2. interesant…adica, cumva comunismul ar fi un fel de tip de organizare psiho-economico-sociala special conceputa (de catre „elitele” evreiesti masonice-financiare-stiintifice) pentru a pregati aceasta (re)venire a acelor extraterestri (de pe Nibiru) cu care stramosii evreilor s-au „incrucisat genetic” la un moment dat (probabil acum vreo 7.200 ani) – de aici deducem ca indoctrinarea, „spalarea creierelor” etc. ar face parte din acest program. Adevarul este ca acest „program” continua la nivel mondial dupa cum se vede, in mass-media si nu numai… Probabil ca acei extraterestri au nevoie de sclavi (?) sau e doar o coincidenta toata aceasta desfasurare a evenimentelor… am dedus si eu din „surse” 🙂

  3. Daca Illuminati si francmasoneria au fost implicate in toate aceste evenimente atunci in mod sigur nu este o organizatie comunista tinand cont de cei care in acest moment o formeaza nu este decat un produs al” capitalismului salbatic”!In privinta stelei rosii ca simbol cred ca la origine nu a fost decat nevoia de a se deosebi de restul,fara atata filosofie in alegerea ei.Avem atatea organizatii din umbra cu atatea simboluri mult mai periculoase decat steaua rosie in prezent.

  4. Nu este usor de facut o conexiune intre comunism si un corp ceresc anume, fie el observat sau presupus. Simbolistica malefica utilizata de comunisti poate fi insa dovedita cu argumente, ca si aparitia acesteia anterioara la grupuri ezoterice. Astfel:
    – Secera si Ciocanul a fost adoptata de la loja masonica a Marelui Orient. In 1877 aceasta loja declara „Dumnezeu e mort…Nu exista alt Dumnezeu decat omul” si inlocuia ‘G’-ul traditional din centrul simbolului masonic al echerului si compasului, cu un G intors. Acesta simboliza negarea lui Dumnezeu, iar deviza Ordo Templis Orientis a fost si este inca ‘Deus est Homo’. Acesta deviza este foarte aproape de idealurile comuniste, pentru ca de fapt ele se revendica direct de la cele masonice;
    – Steaua (de fapt o pentagrama) a fost utilizata drept emblema de diverse societati oculte. Indiferent de culoarea stelei adoptata pe diverse steaguri ale unor state comuniste, rosul apare mereu in reprezentarile simbolice comuniste, si nu fara motiv.
    Culoarea rosie in acest context este legata de foc si de sange, de razbunare si de distrugere. Insusi diavolul este uneori conceput ca o fiara rosie.