Simbolistica malefica in cladirea Parlamentului European

parlamentulInca de la terminarea sa, pe 14 decembrie 1999, sediul Parlamentului European din Strasbourg a ridicat diverse intrebari cu privire la structura sa. Principala cladire, denumita „Louise Weiss” este una moderna, cu aspect futurist. Atunci, de ce ea apare ca fiind nefinalizata? Promotorii ei spun ca ea ar reflecta „natura nefinalizata a Europei”. Totusi, unele cercetari asupra acestei cladiri dezvaluie un simbolism de natura malefica. Demascarea adevaratei surse de inspiratie care sta in spatele cladirii Louise Weiss presupune si demascarea credintelor esoterice ale societatilor oculte care ne conduc, si a aspiratiilor lor malefice.

Cladirea actuala a Parlamentului European
Cladirea actuala a Parlamentului European

Sa trecem direct la subiect. Principala cladire a Parlamentului European e menita sa se asemene cu celebrul „Turn Babel” din tabloul lui Pieter Brueghel cel Batran, pictat in anul 1563. Legenda Turnului Babel arata faptul ca acesta n-a fost niciodata finalizat de catre tiranul rege Nimrod. Asadar, cladirea Parlamentului European vrea sa simbolizeze constructia neterminata a maleficului Nimrod, cel ce a vrut sa construiasca Turnul Babel pentru a-l infrunta pe Dumnezeu? Se pare ca da…In cazul acesta, mai puteti crede ca cladirea se bazeaza pe o sursa „divina” de inspiratie pentru a reprezenta o „institutie atat de democratica”?

Legenda lui Nimrod si a Turnului Babel

Turnul Babel din pictura lui Bruegel
Turnul Babel din pictura lui Bruegel

Aceasta legenda apare in numeroase texte antice, de origine ebraica, islamica, greceasca si cabalistica. Se spune ca Nimrod este regele primului imperiu cladit dupa marele potop biblic. Regatul sau includea Babilonul (Babel), Uruk-ul, Akkad-ul si Calneh-ul. El este cunoscut drept regele care a adus tirania oamenilor si care a incercat sa elimine credintele religioase.

Iata un fragment dintr-o istorisire antica: „Nimrod a fost cel care i-a provocat pe oameni sa-l sfideze pe Dumnezeu. El era nepotul lui Ham, care la randul sau era fiul lui Noe, un om curajos si puternic. Nimrod i-a convins pe oameni ca erau fericiti nu datorita lui Dumnezeu, ci datorita lor insisi, fericirea lor fiind obtinut cu propriul lor curaj. El si-a transformat treptat domnia in tiranie, nevazand o alta cale de a-i indeparta pe oameni de Dumnezeu, decat aceea de a fi dependenti de propria sa putere”.

Conform povestirilor biblice, Babel era orasul care a unit umanitatea, toti vorbind o singura limba. Era si orasul de resedinta a lui Nimrod. Asa ca regele-tiran a decis ca orasul trebuie sa aiba parte de un turn atat de urias, incat varful sau sa ajunga in ceruri. Turnul n-a fost niciodata conceput pentru a-L adora si lauda pe Dumnezeu, ci pentru a-l glorifica pe omul ce avea sa-l construiasca. Nimrod, conform unei alte legende ar fi spus: „Dumnezeu nu are niciun drept sa pastreze lumea de sus pentru el, iar noua sa ne ofere lumea de jos; astfel, ne vom construi un turn, care, la capatul sau de sus, va avea o statuie de om cu o sabie in mana, astfel incat sa para ca ne razboim cu Dumnezeu”.

Se mai spune ca Dumnezeu, vazand intentia regelui si a celor ce doreau sa construiasca turnul, fiecarei persoane le-a dat cate o alta limba, astfel incat ei sa nu se mai inteleaga intre ei. Desi inceput, turnul n-a mai fost continuat, intrucat constructorii sai nu mai reuseau sa se inteleaga.

Simbolismul cladirii Parlamentului European

In concluzie, constructia cladirii Parlamentului European, ce seamana cu Turnul Babel cel neterminat, trimite mesajul ca Nimrod avea o conceptie buna, iar al sau Turn Babel a fost o idee buna. In consecinta, mergand pe firul logic, la ce sa ne asteptam?

1) La introducerea treptata a tiraniei?
2) La respingerea lui Dumnezeu?
3) La vorbirea a unei singure limbi si la existenta unei singure credinte?

Nu vi se pare ciudat ca lucrurile mai sus mentionate sunt perceptele de baza ale societatilor oculte din lumea de azi care inceraca sa manipuleze omenirea? Aceste societati nu sunt nici crestine, si nici macar monoteiste. Credinta lor se bazeaza pe „religiile misterelor” (ritualuri pagane, venerarea Soarelui, adorarea lui Lucifer, care e vazut ca cel care ofera lumina speciei umane, in timp ce Dumnezeu ar dori sa tina lumea in intuneric). Ei se bazeaza pe conceptul „Noii Ordini Mondiale”, prin care se doreste renuntarea omenirii la Dumnezeu, introducerea unei singure limbi universale si schimbarea democratiei in tiranie.

Posterul Uniunii Europene, dovada care face legatura dintre Parlament si Turnul Babel

poster-uePentru cei care inca sunt sceptici si nu cred ca ar exista vreo legatura intre cladirea Parlamentului Uniunii Europene si Turnul Babel, va prezenta in stange dovada „suprema”: posterul oficial care promova Parlamentul Uniunii Europene.

In acest poster, vedem o multime de oameni care reconstruiesc Turnul Babel. Putem puncta cateva lucruri. In primul, se poate observa ca cladirea Parlamentului a avut ca sursa de inspiratie Turnul Babel, posterul recreand exact turnul din tabloul lui Pieter Brueghel, avand chiar grija sa includa si partea stricata din fundatie. In al doilea rand, sloganul posterului: „Europe: Many Tongues One Voice” („Europa, mai multe limbi, o singura voce”) face referinta la legenda in care Dumnezeu i-a pedepsit pe constructorii Turnului Babel, dandu-le fiecaruia alte limbi pentru a nu se mai intelege intre ei. In acest caz, Parlamentul European isi propune sa faca contrar vointei lui Dumnezeu, aducand in prim plan o singura limba.

Pentagrame bune (stanga) si pentagrame inversate, malefice (dreapta)
Pentagrame bune (stanga) si pentagrame inversate, malefice (dreapta)

O a treia chestiune interesanta…uitati-va cu atentie la stelele de sus. Nu vi se par cam ciudate? Ele sunt intoarse, cu josul in sus, asemenea pentagramelor inversate. Simbolismul pentagramelor este extrem de profund, dar, in mare, putem afirma ca o pentagrama obisnuita inseamna o „conducere buna”, pe cand una inversata inseamna una „malefica”.

Pana la urma, posterul a fost retras datorita protestelor numeroaselor grupuri si organizatii. Dar el demonstreaza viziunea oculta care a stat in mintile constructorilor Parlamentului European.

Statuia religiilor misterelor

statuia-europaStatuia aceasta se afla in fata cladirii Wiston Churchill, si are o semnificatie mitologica, fiind una dintre cele mai vechi reprezentari ai printesei Europa. Conform mitologiei grecesti, Zeus s-a deghizat intr-un taur alb, cu scopul de a o seduce pe printesa Europa, care culegea flori. Atunci cand ea s-a apropiat de taur si a ajuns pe spatele lui, acesta a luat-o la fuga, pentru a o rapi si a o silui.

Deci, femeia care reprezinta Europa se afla pe spatele taurului, inainte de a fi siluita. Ciudat…Oricum, femeia si taurul reprezinta simbolul Binelui si al Raului, al Soarelui si al Lunii etc. Toate acestea fac parte din religiile misterelor, de care am vorbit mai sus, ca ar apartine societatilor oculte care incearca sa ne conduca lumea.

In loc de concluzii…

Uniunea Europeana, formata din 27 de tari, se doreste a fi un superstat puternic. Aceeasi soarta le asteapta si pe tarile americane si asiatice, care sunt gata pentru a se uni intr-o suprastructura puternica. Acestea sunt etapele inaintea crearii unicului guvern mondial, visul de secole al societatilor oculte, pentru a putea manipula intreaga lume cat mai usor. Cladirea Parlamentului European reprezinta un monument ce dezvaluie, prin simbolismul sau, ura fata de religiile actuale, instaurarea unei tiranii subtile, deci instaurarea Noii Ordini Mondiale.

13 Comments

 1. Totul absolutamente fals.Nimrod este un viteaz vanator in fat lui D-zeu, dupa cum apare citat in Genesis.Nu are nimic rau in Biblie.Turnul Babel nu era asa cum l-a pictat Bruegel, care nu vea inca notiunile de argeologie de azi.
  Era un zigurat, adica in trepte mari, s-a descoperit baza sa de 90 m d latura a unui patrat. Avem 2 descrieri a turnului.Unul de Herodot si unul in tablite cuneiforme. Herodot stia de o varianta mai moderna , caci a fost reconstruit de multe ori de multi imparati. Nimrod a fundat orasul, dar turnul s-a construit mult dupa moartea lui.
  In anul 229 IC, Anu -bel sunucopiaza dupa un original mai vechi, in cuneiforme textul descriptiv al turnului. Textul a fost descoperit in 1876 de G. Smith si publicat in 1913 de V. Scheil si Dieulafoy
  Turnul, aproximativ, dupa studiile archeologice la fata locului, avea )90 pe 90 baza, 7 etaje de : 33,18,6,6,6,6 si 15 metri de inaltime. Etajele erau tot mai mici precum se urca aprox. : 12 inspre interior, 18,9,9,9 si 9 metri.
  Si cel mai sus era un spatiu inchinat zeului Marduk. Nu lui Yahveh.
  Deci turnul nu era asa cum il aveti fotografiat aici si cum este in Bruegel.
  Nu exista o semnificatie biblica a stelei. Nici o descriere a ei in Biblie. Toate sant minciuni….Steaua lui David nu are o descriptie Biblica, NU existain Bibli. A aparut, se zice in jurul anului 1000 in Spania. Steaua cu 5 colturi este o inventie si mai tarzie….Steaua o pune fiecare cum vrea, nu este nici bine, nici rau. Nu inseamna nimic mai mult de ceea ce isi inchipuie fiecare…Nu este nici malefica nici benefica…Nu puteti sa-mi dati nici un ex real de bine sau rau. Satanicii inventeaza ce vor ei, ca si Hitler, Gingis-can, catolicii, pocaitii, mormonii, NATO,Musulmani…
  Fantezia voastra a romanilor este 90 % minciuna.
  Nu am timp sa scriu mai mult, despre celelalte minciuni de aici.

  Dar stiu ca o sa folositi adresa mea ca sa imi trimiteti publicitate, pt-ca intotdeuna cand scriu la romani imi trimit publicitate.
  Valerio.

 2. Nu-mi plac polemicile, dar nu pot sa vad cum unii dintre cititorii acestui site raman in eroare. E cazul si tau, Valerio, si imi pare rau sa ti-o spun, dar tu te afli complet in eroare. Nu stiu ce ai cu romanii tu personal, dar crede-ma ca sursa acestui articol se afla in SUA. Si nu l-as fi publicat, daca n-as fi verificat inainte continutul sau.

  1) In primul rand, exista in Biblie un fragment despre regele Nimrod:

  „4. Cand Asiria va navali in tara noastra si va patrunde calcand in palatele noastre, noi vom ridica impotriva lui sapte pastori si opt capetenii,
  5. Care vor pustii tara Asiriei cu sabia şi tara lui Nimrod cu sabia scoasa din teaca. Si ne va izbavi de Asiria, cand aceasta va navali in tara noastra si cand va trece peste hotarele noastre.” (Miheia, cap.5)

  Adica, Dumnezeul din Vechiul Testament vrea sa pustiasca tara lui Nimrod. De ce ar vrea sa faca acest lucru? Nu cumva pentru ca se ridicase impotriva Sa?

  Acelasi lucru il afirma si un cunoscut istoric al antichitatii, Flavius Josephus, care spune urmatoarele despre regele Nimrod: „Nimrod a fost acela care i-a incitat pe oamenii sai la un asemenea afront si dispret fata de Dumnezeu”.

  2) In al doilea rand, Valerio, se vede ca nu te prea pricepi la simbolism. Pentagrama intoarsa a fost dintotdeauna un simbol malefic. Sa dam citire din Eliphas Levi (cel mai mare ocultist al vremurilor moderne), din lucrarea sa „Magia transcendentala: doctrina si ritualul ei” (1855), care afirma urmatoarele: „O pentagrama inversata, cu doua colturi in sus, este un simbol al raului, si atrage fortele malefice, intrucat semnifica triumful materiei asupra spiritului. Este simbolismul antagonismului si a fatalitatii. Tapul, cu cele 2 coarne ale sale, semnifica atacul asupra paradisului”.

  Imi pare rau, Valerio, dar ti-as recomanda, inainte de a te lansa in diverse opinii, sa te documentezi temeinic asupra punctului de vedere sustinut.

  Silivriano

 3. Pt. Valerio , bravo se vede ca esti documentat.Si Admin nu trebuie sa te superi , noi daca comentam , comentam articolul nimeni nu are nimic cu tine.Ba din contra eu unul te apreciez pt. munca pe care o faci pt. ca este o munca. Visavi de articol si Napoleon Si Hitler au vrut sa faca o Europa unita dar prin alte mijloace. Turnul Babel nimeni nu stie cum era in realitate, sunt multe versiuni . Intradevar este pomenit de el in biblie dar totusi biblia e scrisa de oameni mai exact de un popor ilegal pt. a intra in legalitate. Acolo unde este prea multa religie este si varsare de sange . Parerea mea personala este ca din cauza religiilor se intampla toate nenorocirile iar omenirea este inapoi cu 700 de ani adica cat a domnit inchizitia . Sa nu uitam ca inchizitia a ucis ffff multi oameni destepti din acea vreme (Jordano Bruno) nu numai hoti si criminali.Regele David ii omora pe toti cei care nu erau pe placul lui Dumnezeu ,dar unii spun ca-i omora pe cei care nu erau pe placul sau. O sa spuneti ca sunt un pacatos, dar nu e asa, sunt un Ateu.

 4. Gabryelitos, stai cuminte, nu ma suparam pe comentariul lui Valerio, ci pe vehementa cu care sustine niste puncte de vedere gresite. De exemplu, daca nu stii simbolistica si semnificatia semnelor in istorie, cum poti sa afirmi aberatia ca „steaua nu inseamna nimic”? Ba inseamna foarte multe dpdv simbolistic. Referitor la Inchizitie, cred ca ii supralicitezi rolul. Citeste aici acest articol (http://www.lovendal.net/wp52/revolutia-industriala-a-angliei-si-a-lumii-intarziata-cu-cel-putin-200-de-ani-de-un-rege-nebun/) si vei vedea ca, cel putin in Anglia, revolutia industriala a fost intarziata datorita unui rege sangeros, si nu datorita Inchizitiei.

  Silivriano

 5. Nu am Biblia in romaneste si traducerile imi apartin.Poate sa fie putina diferenta in numerele versetelor.In Genesis cap. 10 in 8 si 9 scrie : ” Cus era tatal lui Nimrod, care a ajuns sa fie mare pe pamant.era un viteaz vanator in fata lui D-zeu.De aici vine si zicala : viteaz vanator in fata lui D-zeu ca Nimrod.” Am incheiat citatul.Deci: Noe- Cam- Cus- Nimrod.Nimrod era stranepotul lui Noe, cel ales ca sa repopuleze pamantul. Citatul spune ca in acel timp, era o zicala, un proverb despre cei viteji: Tu esti viteaz vanator in fata lui D-zeu ca Nimrod. Adica Nimrod era un exemplu bun pentru toti.Dupa sute de ani, orasele ridicate de el (Babel Acad, Calne, etc. ) au ajuns sa fie pamant asirian, care(asirienii) isi aminteau de numele ziditorului cetatilor astea.(Nimrod).Dar cetatile astea erau departe de pamantul al lui israel…acum erau dusmanii lui Israel, aici nu ai inteles tu.Si acum, dupa sute de ani de la moartea lui Nimrod, Miheia vorbeste rau de locuitorii acelor cetati. Pentru-ca acum erau dusmanii lui Israel.asiria nu exista pe timpul lui Nimrod, nu existau tarile, natiunile. toate astea sant facute dupa potop de fii si nepotii lui Noe.Deci: in Biblie nu scrie nimic rau de Nimrod ci dimpotriva.

  Steaua lui David este o inventie tarzie evreiasca, probabil anul 1000 Spania. Se zice ca era asa pecetea de pe inelul lui Solomon, dar nu este nimic scris.
  Celelalte stele cu 5,6,7,8,9 ….n colturi sant si mai tarziu sant fantezii, figuri geometrice ca si patratul, rombul,triunghiul, cercul, trapezul, etc. Nu sant malefice nici benefice si Biblia nu scrie nimic de ele de nici un fel.
  Ca Eliphas Levi (asta cine mai e ?) are o parere si altii au alta…asta e zero, nimic. Ca el e cel mai mare si mai tare…asta cine o zice ? Si pe ce baza, si cum imi dovedesti? Daca imi ziceai de Nostradamus tot nu te credeam, dar el e intr-adevar mara si tare. Cred ca voi visati si exagerati.
  Flavius Josefus…cine e si ce credibilitate are…e un om de stiinta? L-a vazut el pe Nimrog? De unde are datele astea, daca Biblia , document intr-adevar istoric nu spune nimic rau de Nimrod si de steled O fi visat ?Vreau documente originale, nu parerile celor de dupa faptele expuse.
  Am fost in SUA si am vazut numai prostie in loc de cultura…si sute de secte religioase care inventeaza „adevaruri”pentru-ca simt „chemarea lui D-zeu ” Se tavalesc pe jos cu spume la gura si zic ca le vorbeste D-zeu. Cand in Biblie nu e nimic de spume la gura si tavaliri pe jos. Si unde proorocii mincinosi se omorau.
  Daca imi pun deasupra capului o stea intoarsa, sau un romb, sau un hexagon…nu mi se va intampla nimic deosebit in afara de faptul ca se vor rade de mine si ma vor inchide la casa de nebuni. Dovedeste-mi ca nu e asa.
  Da-mi un ex. concret: Cand si unde s-a intamplat o tragedie sau un noroc mare, numai pt. ca a fost o stea intoarsa sau nu.
  Si cum imi dovedesti ca e intoarsa ? Cum e normañ si cum e intoarsa ? AAAAaaa! Ca asa zici tu…!! Pai eu zic altfel…eu zic invers, si atunci cine are dreptate ? Si un patrat sau un cerc cum e intors? si ce o sa pateasca Comunitatea Europeana? ABSOLUT NIMIC.

 6. Citesc mai sus…si nu ma pot abtine sa nu rad: „Femeia aflata pe spatele taurului inainte de a fi siluita…Ciudat…oricum femeia si taurul reprezinta simbolul binelui si a raului, soarele si luna…apartin societatilor oculte care vor sa stapaneasca lumea…” Rad cu lacrimi….de ce este taurul bun si femeia rea, sau invers, de ce femeia e luna si taurul soarele sau invers? Caci mitologia greaca nu spune nimic..Statuia vrea sa spuna numai ca numele de Europa vine de la mitilogia greaca, era numele femeii rapite si dusa inspre apus de Grecia, adica Europa de azi. ..Si cineva trebuie sa va ia in considerare cand ridica o statuie ??? Asta e dovada ca exista societati secrete care vor sa stapaneasca lumea ? HA, Ha HA, haaa…. Pai cu asa „logica ” oricare statuie pote fi malefica, oricare statuie care nu este facuta de pocaiti.Si cum ei nu fac statui…TOTE SAT MALEFICE!!! HA.haaa. haaa…
  Inveninati pe tineri si prostiti lumea cu inventiile voastre…Noroc ca nu va citeste nimeni….daca nu incepeam …nimeni nu ar fi scris nimic aici
  Nu stiu de unde ati scos fotografia cu 11 stele…puteati sa puneti una cu 12 ca sa fie mai credibil…haa..haaa
  Cu cat citesc mai mult…cu atat ma minun mai mult !!!
  pana la urma cred ca o sa stergeti ce am scris ca sa nu va faceti de rusine…

 7. Valerio, din pacate, vad ca insisti in greseli, ceea ce este un lucru grav. A gresi e omeneste, a persevera in greseala inseamna prostie. Scuze ca ti-o spun asa direct, dar trebuie sa constientizezi exact unde gresesti. Am sa le iau pe rand:

  1) Simbolurile. Trebuie neaparat sa pui mana pe o carte de simbolistica (cum au aparut ele, si ce semnificatie au ele in istoria omenirii). Tu in primul rand habar nu ai ce inseamna un simbol; altfel nu-mi explic afirmatii de genul „Daca imi pun deasupra capului un hexagon, ce se va intampla”? Nu, nu vei pati absolut nimic tu, dar hexagonul reprezinta un SIMBOL. Dar ce inseamna un simbol cu adevarat? Care e semnificatia lui? Astea sunt lucrurile pe care nu le cunosti deloc. G. Bachelard in „Poetica spatiului” afirma ca simbolul nu se multumeste sa provoace doar rezonante, ci invita si la o transformare in profunzime. Simbolul ne poarta dincolo de semnificatie, actionand asupra structurilor mentale. Simbolurile sunt punctele de sprijin ale regatului imagistic pentru ca dau la iveala secretele inconstientului si pun in miscare cele mai ascunse resorturi oferind noi perspective asupra necunoscutului.

  Fiecare dintre noi, prin felul sau de a fi,de a vorbi,de a se misca sau de a visa se foloseste de simboluri cu sau fara stirea lui.Simbolurile confera ceva concret dorintelor, ele declanseaza anumite actiuni, modeland comportamente si tot ele alcatuiesc samburele din care se va ivi o victorie sau o infrangere. Se spune astfel ca traim intr-o lume de simboluri. Ar fi mai nimerit sa afirmam ca o lume de simboluri traieste in noi.

  Cam asta ar fi in mare ce reprezinta cu adevarat un simbol: o reprezentare a inconstientului universal uman. Dar daca tu nu cunosti lucrul acesta elemntar si incepi sa spui aberatii de genul „cand s-a intamplat o tragedie cand e o stea intoarsa?”, acest lucru arata lipsa unei culturi generale in istoria omenirii, religie si misticism. Pune mana pe cateva carti de simboluri si apoi vei vedea care e adevarul.

  2) Nu mai lua Bilia drept „reper istoric”. Biblia poti s-o iei drept reper religios, filozofic sau moral, dar nu si istoric. De ce? Pentru ca in ea vei gasi destule erori istorice si stiintifice. De exemplu, in ea vei gasi spus ca Pamantul e centrul Universului. Stiintific, nu e corect asa. Biblia trebuie s-o judeci si s-o analizezi numai din punct de vedere spiritual; daca o vei face altfel, vei gasi contradictii si erori in ea. Vad ca deseori spui „Biblia nu scrie nimic de respectivul rege”. Si daca nu scrie nimic, asta inseamna ca respectivul rege n-a facut fapta inregistrata in istorie de istorici sau documente? Nu mai fi naiv.

  3) Vorbesti de simboluri cu usurinta dezarmanta si te faci de rusine ca n-ai auzit de marele ocultist Eliphas Levi, specialist in simboluri. Cine a spus ca Eliphas Levi e un mare ocultist? Cei care i-au studiat opera. Daca o luam asa, cine a spus ca Mihai Eminescu e un mare poet? Cine a spus ca Shakespeare e un mare dramaturg? Cine a spus ca Mozart e un mare muzician? Nu forta limitele absurdului, ca tu insusi esti pe cale sa devii un absurd.

  4) N-ai auzit pana acum de Flavius Josephus? Atunci, cum iti permiti sa faci afirmatii de genul „asta cine e? a visat noaptea”? Daca nu stiai, el a fost un istoric mare al antichitatii (ce a trait cu circa 2.000 de ani in urma), si cand a scris Istoriile sale a avut la dispozitie o serie de documente (care, probabil ca s-au pierdut azi). E chiar regretabil ca tratezi asa de usor istoria omenirii, fara sa n-ai habar de marii istorici ai lumii.

  5) Degeaba razi tu cu lacrimi de simbolul femeii si a taurului (daca as fi rau, as pune ca ar trebui sa razi de tine, dar n-o spun). Din cele mai vechi timpuri, simbolistic, femeia e simbolul feminitatii (adica a pasivitatii, a Lunii), iar taurul simbolul masculinului (adica a activitatii, a Soarelui). Daca ai putina logica in tine, gandeste si tu, asa cum stie orice copil de 5 ani: Soarele lumineaza (deci, el e cel activ), iar Luna primeste lumina Soarelui (deci e pasiva). Ti-am mai spus: pune mana urgent peun dictionar de simboluri si invata semnificatia lor! Altfel, te vei face de rusine in orice discutii vei purta.

  6) Fotografia de „11 stele” nu am fabricat-o eu, e chiar posterul Uniunii Europene. Asa ca…

  Concluzia: n-am sa sterg mesajul tau, ca nu noi ne facem de rusine, ci tu…Insa nu e niciodata prea tarziu ca sa inveti.

  Cu drag,
  Silivriano

 8. Domnu admin Silivriano, tot nati raspuns la ca va intrebat tati prima data, scuzati dar cred ca raspundeti cu intrebari si va folositi „mayeutica” ca sa tulburati mintile, la tineri ne place sa stim, si ne atrage un anunt cu cuvinte tari, dar nu folositi cuvinte care nu le cunoasteti, opiniunea unui nimanui

 9. incape posibilitatea sa nu aveti dreptate domnu admin? din cum cistesc eu, car la-m incitat pe tati sa citeasca si sa scrie asta, din cate citesc, nu va incape posiblitatea de a nu avea dreptate, tot ce ziceti e cu o dreptate absoluta, trebe sa incep sa ma inchin infata lui dumnezeu cred :)…doamnee

 10. Nu e vorba ca eu sa nu am dreptate, e vorba ca Elias Levi sa nu aiba dreptate, ca Flavius Josephus sa nu aiba dreptate si alti oameni mari oameni din domeniul religiei/istoriei/filosofiei. Daca va indoiti de acestia, si credeti vorbele unui necunoscut, atunci Dumnezeu cu mila…necunoscute mai sunt caile Domnului.

  P.S. Maximiliano, invata sa scrii si sa te exprimi corect in limba romana mai intai.

  Numai bine!
  Silivriano

 11. Admin… nu stau pe locul celui care da sfaturi, dar tu ca moderator al acestui site, daca doresti sa ai cati mai multi citittori ar trebui sa fii mai intelegator si mai putin dojenitor. Fieacare are dreptu` la o opinie. Faptu` ca P.E. e plin de simboluri nu e nimic nou si Casa Alba e si Pentagonu` si majoritatea constructiilor care se fac cu scopu` de a gazdui evenimente impotante, toate acestea pentru a crea un mediu propice de luare a deciziilor corecte si de recunoastere a unor organizatii. Dar toata simbolistica asta nu inseamanca ca e malefica, poate fi o simbolistica pozitiva. In sensu` ca UE si unirea in viitor a tuturor statelor lumii are un scop nobil, nu neaparat de control si manipulare, sa luam partea pozitiva a lucrurilor care se pot intampla daca vom forma un singur stat si o singura limba. Simbolurile isi au rolul lor de identificare a uno fapte , oraganizatii etc. Pentagrama intoarsa semnifica raul, datorita faptului ca pentagrama normala (care reprezinta omu`- omu` vitruvian- Da Vinci) reprezinta binele…e ca ying si yang …bine rau. Adevarat ca is facute de oameni ,dar au o anumita incarcatura energetica.
  valerio..nu ai cum sa ai adevaru` in fata oferit pe tava, e imposibil . Fiecare is are propriul adevar, tocmai de aceea nu trebuie sa ne anulam unii pe altii prin argumente, pentru ca orice lucru poate fi contazis ,chiar si adevarurile tala pot fi contrazise chiar de tine cu argumente. Ce conteaza ce fel de om era Nimrod…bun ori rau?!
  Conteaza ce traim acu , si traim zilele fricii. Dar in acelas timp traim si zilele inceputului de lumina.

  Pace!

5 Trackbacks / Pingbacks

 1. TEORIA CONSPIRAŢIEI: Simbolistică malefică în clădirea Parlamentului European? | Vlad Hogea
 2. Simbolistica la Parlamentul European « Istorie Evanghelica
 3. "Sărbătoarea Paştelui" = adorarea zeiţei Semiramis şi nu Învierea Domnului (partea 1) | Secretele lui Lovendal
 4. Simbolistica Malefica In Cladirea Parlamentului European | newsinfo1000
 5. Simbolistica malefica in cladirea Parlamentului European |

Comments are closed.