Home Uncategorized Senzationala filmare cu niste OZN-uri in Polonia

Senzationala filmare cu niste OZN-uri in Polonia

by admin
36 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

ozn-poloniaPriviti mai jos acest filmulet, realizat pe data de 1 august 2009, in orasul Gdansk, din Polonia, la aproximativ 21:30. Ce este interesant, in legatura cu aceasta filmare, e faptul ca ea a fost realizata de o fata cu ajutorul unui telefon cu camera; dar, inainte de aceasta filmare, ea tocmai vorbea cu mama sa la telefon, si deodata, la aparitia acestor obiecte zburatoare neidentificate, telefonul si-a pierdut semnalul, desi antena GSM se afla la doar cateva mile de ea…Imediat dupa ce OZN-urile au disparut, semnalul de la mobil si-a revenit.

Iata ce afirma un expert in tehnica video: “M-am uitat de zeci de ori la aceasta filmare si, daca ar fi fost falsificate, cine ar fi facut-o ar trebui sa lucreze la Industrial Light & Magic (nota: aceasta este o binecunoscuta firma de la Hollywood ce se ocupa cu efecte speciale pentru filme). Daca va uitati la obiectele in cauza, acestea par sa se invarta. Atunci cand camera este miscata inainte si inapoi, se observa ca obiectele se misca si lumina lor lasa dungi. Obiectele nu par a fi adaugate pe un fundal existent. N-am observat nicio pixelare neobisnuita. Clipul video mi se pare a fi autentic”.

Incredibil…

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

6 comments

Matei 23 decembrie 2009 - 18:30

Nu imi vine sa cred!!!!!!!!!! Acum nu de mult am vazut ceva identic in Italia.Am pus video pe you tube cauta (UFO Mondolfo).nu se vede perfect pt ca a fost filmat noaptea da am vazut cu ochii mei si va spun ca e real.

cata 31 decembrie 2009 - 4:06

Nu-mi place sa dezamagesc , dar cred ca nu tot ce zboara este OZN. Ce se vede in filmulet, par mai degraba balonase cu aer cald. Argumente: 1-nu se arata orizontul de unde apar (daca se filma mai spre dreapa s-ar fi vazut probabil si locul de lansare). 2-au aceasi viteza (a vantului) 3-lumina este portocalie si palpaie precum o flacara. 4-cand ajung in partea stanga, unele deja se sting treptat pina dispar. 5- faptul ca telefonul nu avea semnal, nu se poate proba . 6- Cine a fost in Bucuresti de Paste 2009, a putut sa admire un frumos spectacol pe cerul capitalei cand s-au lansat astfel de baloane cu aer cald (identic !!!)……………….Si totusi OZN-uri EXISTA……………

badea viorel 25 mai 2010 - 18:49

s-ar putea sa fie fulgere globulare . sant 100% reale

Mihail 1 iunie 2010 - 21:21

CERT ESTE CA FENOMENUL OZN Egzista dar sa stiti ca nu este prima invazie a DEMONILOR pe pamint a Ingerilor cazuti acest fenomen sa mai petrecut si in tinpul lui NOIE CIND ingerii decazuti sau inpreunat cu ficele oamenilor dind nastere la hibrizi umani cu scopul de a perverti rasa umana pentru a deregla ADENEUL SAMINTA FEMEII cum numeste Biblia gena umana vedem relatat ca NOIE NU A ECSCELAT DIN PUNCT DE VEDERE MORALci in alceva a constat neprihanirea lui in faptul ca se pare ca doar familia lui nu era pervertita ddin punct de vedere genetic de extra terestrii ase intelege Demoni .IN tinpul acela scopul demonilor a fost ca sa inpiedice planul lui DUMNEZEU INTRUPAREA DOMNULUI ISUS .Vedem cum dumnezeu a intervenit fata de acei oameni pervertiti de demoni salvind numai familia lui NOIE.Deci nimic nou sub soare .Oare care este scopul noii invazii Demonice?destul de sinplu tot Biblia ne da raspunsul Cunoastem faptul ca ISUS SA INTRUPATprin Fecioara MARIA si a inplinit voia LUI DUMNEZEU pe pamint cu privire la mintuire apoi dupa ce a inviat in trup sa inaltat la cer la TATAL UNDE a primit de la DUMNEZEU DOMNIA PESTE TOT UNIVERSUL .Acum se apropie momentul revenirii sale in SLAVA SA cu sfintii INGERI ALESI 1IN VEDEREA RAPIRII BISERICI SALE si aici nui vorba de casele RELIGIEI CURVE si 2de a INPARATII PE scaunul de domnie de pe pamint al tatalui sau DAVID de data asta ISUS vine in modul in care il asteapta RABINII dar vine nu numai pentru ei ci pentru intreaga omenire .PE MUNTELE SIONULUI VA FI CASA DOMNULUI cum spune un imn crestin potrivit adevarului consemnat in BIBLIE .DECI ce vor sa faca ecxtraterestrii biblia ne spune ca va fi ca in tinpurile lui NOIE ei se arata ca sa incerce sa distraga omenirea de la venirea lui CRISTOS sal produca pe Anticrist care nu va fi alceva dechit un om hibrid rezultat din incrucisarea unei femei cu un DEMON PARDON EXTRATESESTRU asa cum sugereaza serialul in bataie de joc numit EMANUELEin acest serual ne sunt prezentati in nave cosmice niste indivizi interesati de sexualitatea umana.Interesanta tema nui asa ?noi o luam in gluma si poate unele femmei dea noastre se simt flatate ei na se pe extraterestrii ai interseaza de fundul nostru Dar le recomand sa le spuna pe nume nu ecxtra mincinosi ci extra DEMONI ei mai sunteti inchntate?Da invazie demonica parte proast este ca unele guverne au inghitit minciuna si pina si ………..MA OPRESC AICI MAI DEPARTE CITITI IN BIBLIE SI VETI AFLA TOT CE TREBUIE SA STIM SI SA FACEM PENTRU ACEST TINP IN CARE NE AFLAM….nu continuu deduceti singuri de ce …..

TraianBasescu 15 septembrie 2010 - 22:11

Sa Traiti Bine.
Ha Ha Ha !!!

claudiu 18 februarie 2011 - 20:05

sal,vreau sa zic ca noi zicem ca sunt niste extrateresti ok???dar daca ne punem in locul lor eii ce zic despre noi ??nu tot extrateresti suntem si noi pentru eii??

Leave a Comment