Almeea

 
Facebook

 
Orgoni Crystal

 
15

Rune de piatra

Cuvinte-cheie:, ,

rune21Runele au fost folosite prima data cu mai bine de 1500 de ani in urma de catre gotii estici si mai tarziu au aparut in Anglia si Scandinavia. Cand crestinismul s-a raspandit, folosirea alfabetului runic in divinatie a inceput sa fie considerat o practica pagana. Cuvantul “runa” insusi vine dintr-un cuvant anglosaxon timpuriu care inseamna “secret” sau “mister”, iar runele au ramas o enigma pentru majoritatea oamenilor. Runele erau initial mai populare printer vichingi si paganii moderni, dar e le au fost adoptate cu un entuziastm nemaiintalnit in ultimii 40 de ani.

Runele de aur sunt folosite cel mai frecvent pentru intrebari despre afaceri, cariera si proprietate.
Runele de gheata sunt cel mai frecvent folosite pentru intrebari despre zbuciumuri, conflicte si impliniri.
Runele de jad sunt cel mai frecvent folosite pentru a raspunde la intrebari despre dragoste, prietenie si relatii.
Runele de piatra sunt folosite frecvent pentru a raspunde la intrebari despre lumea naturala si despre lucruri dincolo de controlul uman.
Runele spirituale raspund la intrebari despre mysticism, spiritualitate si religie.

Tipuri de etalari posibile:
1. Etalarea incrucisata este folosita pentru a vizualiza perspective vietii tale si fortele care actioneaza asupra ei. Este etalarea cea mai populara, dand o vedere foarte complete asupra situatiei.
2. Etalarea diamant reveleaza actiunea fortelor dinamice intr-o anumita situatie. Este etalarea preferata pentru a intelege un conflict ascuns.
3. Etalarea populara (folk) este folosita in puncte critice ale vietii, pentru a intelege dinamica unei decizii importante.
4. Etalarea Norn este folosita pentru a puncta elementele cruciale din trecut, present si viitor si pentru a revela evolutia situatiei prin perspective timpului.
5. O singura runa este folosita pentru a primi o vedere rapida asupra a ceea ce adduce situatia sau pentru a o reduce la cel mai concis sumar posibil.

Aveti o intrebare la care doar runele ar putea sa va raspunda? Formulati-o in gand apoi apasati pe butonul de mai jos pentru un raspuns al runelor de piatra, etalare – o singura runa.
Atentie, puneti o singura intrebare pe zi!!!


 
banner