Home Spiritualitate teoreticaFizica cuantica Lege si actiune din perspectiva lui Fred Alan Wolf

Lege si actiune din perspectiva lui Fred Alan Wolf

by admin
75 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

fredwolf

Doctorul Fred Alan Wolf, expert in fizica cuantica si autor a peste 12 carti de succes, a facut o pasiune din studiul relatiei dintre constiinta umana, psihologie, fiziolagie, misticism si spiritualitate. Iata cum comenteaza el Legea Atractiei (asa cum apare ea in  filmul The Secret, de Rhonda Byrne) si impacarea cu natura umana:

Exista o mare diferenta intre simplele ganduri: “Vreau o masina mare”, “Nu sunt suficient de bun” sau “Sunt bun”, “Sunt urat” sau “Sunt bucuros” si intreprinderea unor actiuni potrivite pentru a face ceva in legatura cu aceste ganduri. Legea pare sa spuna ca simpla gandire la anumite lucruri poate atrage obiectele acelor ganduri catre tine. Nu cred ca Universul functioneaza asa. Cand te gandesti la acele lucruri, ai tendinta sa actionezi conform lor si acele actiuni te vor atrage catre acele obiecte dorite si iti vor modifica comportamentul in conformitate. Nu exista nici un camp magic acolo afara sau “duh” care sa-ti raspunda gratuit dorintelor. Acel camp magic sau duh esti chiar tu insuti.

Sa dam cateva exemple:

1. Cand mergi singur intr-un cartier necunoscut, ti-e frica de hoti. Frica ta, te face sa iti strangi bunurile la piept sau macar sa le verifici. Aceste actiuni si grimasele tale pot atrage chiar privirile si actiunile urmatoare ale hotilor.

2. Daca iti doresti sa castigi la loterie si in una din zile descoperi pe email un mesaj ca ai castigat premiul cel mare si trimiti catre acea adresa bani sau informatii pentru taxele spre a-ti primi premiul, iar apoi descoperi ca ai fost jefuit de un “scam”, asta se intampla tot datorita Legii, pentru ca tu ai crezut orbeste in ea, ca simpla ta dorinta iti va aduce banii doriti.

Este absurd sa crezi ca Legea functioneaza atunci cand ti se intampla ceva bun pentru ca ai actionat conform ei si ca functioneaza atunci cand ti se intampla ceva rau pentru ca ganduri inconstiente ti-au atras evenimente nefavorabile. Mintea tinde sa explice intr-adevar toate acestea intr-un mod logic, rational, dar lucrurile nu stau asa nici din punct de vedere al vreunui experiment stiintific clar, nici din punct de vedere al fizicii cuantice.

Pe scurt, oamenii sunt atrasi sau respinsi de catre comportamentul tau si nu de catre gandurile tale. Lucrurile nu pot fi manipulate astfel. Evenimente – bune si rele – ni se intampla tuturor.

Cu totii ne nastem si murim. Eu cred ca, in ciuda Legii, fiecare dintre noi are o menire pe planeta si ca evenimentul nasterii tale nu este un accident si ca moartea ta nu reprezinta finalul drumului. Descoperirea scopului in viata poate dura ani sau decade, dar o vei face la un moment dat si vei actiona conform acelei meniri sau vei fi frustrat facand ceea ce nu iti doresti sa faci. Adevaratul mare secret nu este Legea, este actiunea pe care oamenii care isi descopera menirea le fac in viata. In fiecare caz in care am intalnit oameni de succes, am descoperit ca cei mai fericiti oameni sunt cei care fac ceea ce le place sa faca. Cei mai bogati oameni sunt cei care fac ceea ce le aduce un beneficiu celorlalti. Fa ceea ce iti place sa faci pentru beneficiul celorlalti si nu se poate sa nu fii bogat si fericit. Este garantat absolut, datorita actiunilor corecte pe care le vei lua.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment