Forta cerebrala, puterea mintilor noastre

Social Media

minte33Undele mentale care nu sunt insotite de curente de forta cerebrala sunt slabe ca forta si efect, fiind asemanatoare energiei mentale reci, lipsite de viata si activitate. Va veti da mai bine seama de aceasta idee facand referire la o intamplare obisnuita, de exemplu, ati auzit de multe ori o predica, un discurs sau o recitare facuta de o persoana cu abilitati intelectuale remarcabile, si abundand de ganduri care suna bine, insa redarea respectiva parea statica, plictisitoare, lipsita de culoare si de viata, nu-i asa? Ii lipseau viata, vigoarea si energia care se regaseau in redarea unui alt vorbitor, chiar avand o abilitate intelectuala inferioara, nu-i asa? Mai mult decat atat, ati remarcat faptul ca personalitatea unui personaj recunoscut ca fiind intelectul era lipsita de „viata”; in timp ce alta personalitate mai putin dotata radia din belsug viata si putere, si, in consecinta, energie magnetica.

Ei bine, aceasta este diferenta dintre undele mentale obisnuite si undele mentale insotite de o mare forta cerebrala. In prima situatie nu exista „corp” si forta revitalizanta, in timp ce acestea sunt prezente din belsug in a doua situatie.

O persoana in care forta cerebrala este prezenta in mod activ, si care a obtinut, in mod constient sau inconstient, arta de a o combina cu undele sale mentale, va emite cuvinte sau ganduri extrem de incarcate cu forta dinamica, atingandu-i si afectandu-i pe cei cu care intra in contact. Asemenea unui obuz exploziv extrem de puternic, forta cerebrala conduce unda mentala ca si cum aceasta din urma ar fi un glont care se indreapta spre tinta, pe care o loveste cu un impact teribil, determinand o impresie puternica in mintea celeilalte sau celorlalte persoane. Exista persoane ale caror cuvinte par extrem de vii, atat de vitale in actiunea lor indreptata asupra mintii celorlalti – aceste persoane poseda o forta cerebrala foarte puternica si activa sau un magnetism fizic folosit in stransa legatura cu curentele lor mentale. Aceste persoane emana cu putere in afara aceasta forta combinata asupra audientei formate din multe persoane, iar acestea din urma sunt coplesite pe deplin de aceasta putere.

Marii conducatori ai omenirii au dezvoltat pe scara larga si au utilizat in mod activ aceasta forta cerebrala. In momentul in care vorbeau, celelalte persoane erau aproape in totalitate supuse vointei acestei persoane puternice, Iulius Cezar si Napoleon Bonaparte au fost doua exemple reprezentative ale exercitarii acestei puteri, dar, de fapt, orice individ care influenteaza, misca si guverneaza alte persoane reprezinta un exemplu demn de luat in considerare.

Exista anumite persoane care par, in mod absolut natural, sa absoarba, sa stocheze si sa utilizeze in mod eficient forta cerebrala a magnetismului fizic. Acestea sunt foarte norocoase, intrucat nu mai este nevoie sa cultive procesele la care se face referire. Insa aceia care nu au fost inzestrati cu acest dar ar putea, desigur, sa il dezvolte in ei insisi prin practica si perseverenta. Si mai mult decat atat, acestia ar putea chiar sa depaseasca individul dotat in mod natural, intrucat aceasta din urma nu intelege sursa sau natura puteri sale, si este posibil sa o neglijeze sau sa abuzez de ea, in timp ce persoana care o dezvolta in ea insasi, conform cu o regula, si intelegand-o in totalitate, are situatia „sub control” in orice moment, si poate oricand sa-si revina dintr-o cadere a sistemului nervos. Cunoasterea inseamna  putere, iar o facultate cultivata si dezvoltata este deseori mult mai eficienta decat o facultate similara prezenta la nastere, fara a fi inteleasa si fara a munci pentru a o cultiva.

In articole viitoare, va vom prezenta modalitati de activare a fortei cerebrale.


Social Media

9 Comments

 1. Asa este ce a-ti spus voi domnilor, dar degeaba creierul nostru, ar functiona 100%, important este ca si celelalte 10 spirale din adn sa funtioneze la maximum si glandele, aici ma refer in special la glanda care se ocupa cu asazisul „paranormal”, glanda pineala(al treile ochi), fara aceste glande si parti din adn inactive creierul nu poate fac un om paranormal, pt ca acest creier proceseaza si intretine legatura dintre aceste glande ale corpului.

 2. Ghizela, daca te-ai referit la dumnezeu ca ne-a cenzurat este complet gresit.
  Toti suntem egali avem aceesi putere, doar unul o are mai dezvoltata, iar altul mai putin dezvoltata sau chiar deloc.
  Pt a ajunge paranormal(daca nu te-ai nascut asa) in ziua de astazi este practic imposibil, deoarece mancarea si bauturile superchimizate, blocheaza functionarea normala a glandei pineale (al treile ochi), apoi mai sunt bombardarile energetice cu ajutorul undelor neionizate, aici ma refer in special la releele de telefonie mobila, si tot felul de unde care ne bruiaza creierul si totul din organism, puse cu buna stiinta de oameni, pt a nu dori ca noi sa devenim cu puteri paranormale.

 3. salut.
  hei ce sa zic bla bla in general oameni acestia promit mult si mint convingator eu am trait si partea comunista in care se zbiera si se mintea ordinar si acum se minte cu lopata apare o vedeta si vai nu mai stie ce isi iubeste sotu iubirea ei e pura si dupa doua saptamini ne trezim cu scandal si divort si ce a mintit acea persoana inainte de am crezut toti.bine inteles a ramine ccu copilu si sofer la scara vila si alte alea si sotu o bruta plateste oalele sparte si e o jigodie.da plateste si plateste ca asa zice societatea prin legi si bla si bla ea apare si minte iar si lumea o compatimeste si tot asa bigamie legala.
  nu sint misogin da se aplica si in politica si in afaceri vezi f.n.i. si alte tepe si alte alea alea care vai ce oratorie .
  cel mai bun discurs il face un om care dubleaza de fapte ceia ce spune adica in cuget si in simtiri si fapte faptele vorbesc mai mult ca 1000 de cuvinte ticluite cu mestesug asta trebuie sa intelegem si apoi sa tinem discursuri despre ce am facut in fapt acela e un discurs adevarat si sincer la cald nu la promisiuni aici toti sint ok si sint puri si sint ipocriti de incheaga apele .
  deci in concluzie fapte si apoi poti vorbi despre ele sa te lauzi cit vrei tu si semeni tai atunci esti credibil in rest e numai vorba goala si promisiune toti care promit dau bine la public da majoritatea sint sarlatani si impostori orice promisiune nerealizata e o mare rusine pentru emitent.

 4. ASA este MAREEGRADINA DOAMNE !faptul ca tu te-ai nascut pe langa anumite tehnologii nu te face mai evoluat ci chiar vedem cat de involuat esti ca OM atunci cand jicnesti.Foarte multe triburi chiar cdaca nu au deloc tehnologie ,sunt in legatura ,si inteleg viata si moartea mult mai bine decat un embrion ca tine, nascut si crescut printre betoane sticla si clor.Nu il cunosc pe dragos. i-am luat apararea ca OM. scuza-ma dar i-ti lipseste aceasta calitate DACA TE-AI OBISNUIT SA JICNESTI.orice fel de opinie a oricui.IGNORANTA te predomina cumva ?

Leave a Reply