marți, decembrie 6, 2022
AcasăUncategorizedEvitati bauturile dietetice, ca sa n-aveti probleme cu rinichii

Evitati bauturile dietetice, ca sa n-aveti probleme cu rinichii

Evitati bauturile dietetice, ca sa n-aveti probleme cu rinichii

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

bauturi-racoritoareBauturile dietetice, adesea preferate de cei care tin la silueta, sunt mai nocive decat se asteapta majoritatea celor care le consuma, arata un studiu recent. Monitorizarea a 3.000 de femei consumatoare a acestui tip de bauturi a aratat ca doua sau mai multe bauturi in care se afla indulcitori artificiali, zilnic, dubleaza riscul degradarii functiei rinichilor, relateaza Daily Mail.

Bauturile care contin zahar nu au acelasi efect asupra rinichilor, dupa cum au aratat cercetatorii din Boston, Massachusetts. Dupa cum au aratat acestia, nivelul mare de sodiu si de indulcitori artificiali sunt asociati cu declinul functiei rinichilor. Pentru ca studiul a fost realizat pe femei caucaziene varstnice, nu se stie daca descoperirile sunt valabile si in cazul barbatilor sau persoanelor de culoare, spre exemplu.

Sursa: www.ziare.com

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.