Cifra provocarilor

numerologie11In spatele fiecarui ciclu individual se ascunde o provocare: aceasta indica acele inhibitii sau restrictii autoimpuse care trebuie depasite pentru a atinge implinirea de sine.

Prima provocare apare pe parcursul primului ciclu, iar cea de-a doua in timpul celui de-al doilea ciclu. Cea de-a treia provocare este cea mai importanta. Desi apare in timpul celui de-al treilea ciclu, restrictiile sale sunt resimtite de-a lungul intregii vieti. Pe masura ce avansam in varsta provocarile isi pierd din putere, pentru ca de obicei sunt constientizate si depasite.

Prima provocare poate fi aflata scazand numarul fadic al lunii in care v-ati nascut din cifra zilei de nastere (sau numarul mai mic din numarul mai mare).

Cea de-a doua provocare – scazand cifra zilei de nastere din numarul fadic al anului nasterii dumneavoastra, iar cea de-a treia poate fi calculata scazand cifra primei provocari din cifra celei de-a doua provocari.

Data nasterii 11.22.1943 apartine jucatoarei de tenis Billie Jean King. Dupa ce ii aplicam adunarea fadica, data nasterii arata astfel: 2.4.8. Deci prima provocare este 2 (4-2=2), cea de-a doua este 4 (8-4=4), iar cea de-a treia este 2 (4-2=2).

Cifrele provocarilor

Provocare 0 – Nu exista o provocare anume, dar acest lucru nu inseamna ca nu exista nicio trasatura negativa care ar trebui corectata, ci doar ca aceasta se va schimba mereu.

Provocare 1 – O anumita doza de retinere in a prelua o pozitie de conducere sau in a lua initiativa, ca si teama de independenta.

Provocare 2 – Lipsa de receptivitate la nevoile celor din jur, refuz de a coopera si lipsa de sensibilitate.

Provocare 3 – Teama de a se bucura de viata sau de a fi frivol, irosire a creativitatii si dificultate in exprimare.

Provocare 4 – Refuzul de a privi viata cu realism si spirit practic, si dificultati in eliberarea de rutina.

Provocare 5 – Teama de nou si de asumarea riscurilor, dar si o lipsa de interes fata de comunicarea cu cei din jur.

Provocare 6 – Exista posibilitatea unor tulburari in problemele familiale daca nu se mentine echilibrul. Refuzul de a-si asuma responsabilitatea.

Provocare 7 – Exista o respingere a singuratatii, o teama de a-si analiza propriile motivatii si o lipsa de credinta.

Provocare 8 – Refuzul de a accepta puterea personala. Viata pare lipsita de unitate si dominata de lacomie.

3 Comments

Leave a Reply