Cifra energetica

Social Media

numerologie20Adunati fadic cifra destinului cu cea a numelui complet si veti afla care este cifra dumneavoastra energetica. Aceasta mai este numita si cifra fundamental sau a realitatii.

Efectul pe care il are asupra numerogramei dumneavoastra este unul subtil, iar influenta sa se face mereu simtita, in plan secund. Acest numar pune in lumina ce anume poate fi realizat din acele lucruri la care va predispun efectele combinate ale cifrei destinului si cifrei numelui complet.

De exemplu, Margaret Roberts are cifra destinului 4 si cifra numelui complet 9; asadar cifra sa energetica va fi: 9+4=13=1+3=4. Harnicia, trasatura caracteristica cifrei destinului sau, s-a combinat cu idealismul cifrei numelui, guvernat de numarul 9. Cifra sa energetica 4 ar fi indrumat-o catre realizari constructive si practice, cu toate ca existenta unei cifre de tensiune 5 indica posibile dificultati legate de lorinta de libertate, de comunicare, si o neincredere fata de tot ceea ce este nou. Cand Margaret Roberts s-a casatorit, devenind Margaret Thatcher, cifra numelui sau complet s-a schimbat in 4. Acum, cifra destinului si cea a numelui complet erau identice, o combinatie excelenta, ce indica o lipsa de tensiune ntre ceea ce ar fi facut efectiv si talentele sale innascute. O alta consecinta a acestei schimbari: cifra energetica s-a schimbat si ea, devenind 8 – numarul magnatilor sau al managerilor. Acest lucru nu inseamna ca, purtand numele de Margaret Roberts, ea nu ar fi fost capabila sa devina o figura politica proeminenta; cu toate acestea, schimbarea numelui in Thatcher a facut ca ascensiunea pe drumul plin de obstacole al politicii sa fie mult mai usoara.

Cifra energetica va arata care este pozitia cel mai usor de atins de catre dumneavoastra, cea oferita de efectul combinat al cifrelor destinului si cea a numelui complet. Iata cum o puteti calcula: cifra destinului, in cazul pictorului Pablo Picasso, era 8. Cea a numelui complet era 2; 8 + 2 = 10, 1 + 0 = 1. Asadar, cifra sa energetica era 1. Picasso a avut o cifra a destinului puternica, dar dificila si, in plus, cifra numelui complet era 2. Acest numar predispune la cautarea unui partener si este favorabil expresivitatii artistice. Cifra sa energetica -1 – l-a ajutat sa-si stabileasca o pozitie marcata de originalitate.

Atunci cand exista un dezechilibru intre cifra destinului si cea a numelui, este posibil ca acele caracteristici date de cifra energetica sa fie respinse.

Semnificatia cifrelor energetice

Cifra energetica 1 – Viata va este influentata de originalitate, de hotarare si de o ambitie. Vor fi favorizate acele realizari legate de pozitia conducatorului, a inventatorului sau a initiatorului.

Cifra energetica 2 – Viata va este influentata de darul de a lucra bine intr-o echipa, de a colabora si de a da dovada de tact si diplomatie. Realizarile care sunt favorizate sunt legate de pozitia artistului inspirat, a prietenului devotat, a pacificatorului.

Cifra energetica 3 – Viata va este influentata de darul dumneavoastra de a va exprima, cu usurinta, de a aduce fericire, bucurie si veselie celor din jur. Vor fi favorizate acele realizari legate de pozitia creatorului, a animatorului, a aceluia ce adduce veselie in jurul sau.

Cifra energetica 4 – Viata va este influentata de talentul pe care il aveti de a crea un mediu stabil in jurul dumneavoastra si de a aborda lucrurile cu spirit practic, construind temelii solide in orice ati intreprinde. Realizarile dumneavoastra vor fi consecinte ale unui progres constant si se vor datora calitatilor dumneavoastra de constructor cu simt practic si de persoana de nadejde.

Cifra energetica 5 – Viata va este influentata de capacitatea de a comunica si de a va simti in largul dumneavoastra in mijlocul celorlalti si, in egala masura, de perpetua cautare in directia libertatii si a progresului. Realizarile ce vor fi favorizate vor fi datorate popularitatii, intereselor multiple, acelor trasaturi specifice comerciantului innascut.

Cifra energetica 6 – Viata dumneavoastra este influentata de faptul ca sunteti mereu dispus sa va asumati responsabilitatea, sa va valorificati creativitatea, si de darul pe care il aveti de a aduce armonie in sufletele celorlalti. Vor fi favorizate acele realizari legate de pozitia de dascal, de artist sau de protector.

Cifra energetica 7 – Viata va va fi influentata de capacitatea dumneavoastra innascuta de a folosi in mod constructiv singuratatea si intuitia, si de cautarea implinirii interioare. Vor fi favorizate acele realizari care privesc constientizarea laturii spirituale a vietii, o perspectiva filosofica asupra acesteia si asumarea propriei individualitati.

Cifra energetica 8 – Viata va este influentata de energia pe care o raspanditi, de eficienta dumneavoastra si de progresul lent, dar sigur, catre recompense materiale. Vor fi favorizate acele realizari legate de pozitia de manager, de cea a filantropului sau, in general, de cea a persoanelor ce dobandesc succesul material.

Cifra energetica 9 – Viata dumneavoastra este influentata de darul de a-i intelege pe ceilalti, de vederile largi si de pretuirea acordata compasiunii. Realizarile favorizate vor fi legate de situatia artistului dramatic – nelimitate posibilitati de implinire si independenta.


Social Media

3 Comments

Leave a Reply